Sleeping Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Esõ is csak néhány percig esik néha..
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
No offense baby, de te mi a lóf*szt keresel ott fent? Asszed' így jobb lesz a térerõ v mi? <#nemtudom>#nemtudom><#idiota>#idiota>
Ez így gáz lesz.De a Skidrow féle verzióból ha valaki feltudná nekem tölteni a 46-os,54,76,66,82-es rar fájlt azt megköszönném.És küldje el a linket pü-be.Köszönöm elõre is.Mert így nemtudok játszani vele.... :S
Valami nagyon nem ok nálam.Hiába bunyóztam már mindenhol legalább 3x nem adja be azt a 4 ruhát. Elvileg a bunyóknál is kéne adni.
Manhattan Melee, The Bon GAK, Cambria Insider, Gala link Bracelet vagy hogy kell írni.
Next PC upgrade: 2022
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Ami még hátravan a maxhoz:
Az a 4 db ruha.10-es Triad szint. 2 db event amit kb random ad be ha úgy gondolja a game.
Meg a 10 különbözõ fegyver és kézi eszközzel való gyilkolás.
Csak az a gáz nemtudom hogy kell a küldetést kiválasztani amit megcsinálnék újra 😞
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
#757-re valaki nem tudja a választ?
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Piszkosul tetszik, toronymagasan veri a gtaiv-et (ha már azonos stílusról van szó)
A látványvilág nagyon szép, a gépigénnyel sincs probléma.Az irányítás nekem bill + egér kombóval jobabn fekszik (na de ez megszokás kérdése ugye)
A melléküldetések szintén egész ötletesre sikerültek.
Ami viszont nem tetszik. illetve nem tudok hova tenni. (most hogy ez bug, vagy feature nem tudom)
Bunyó közben mikor megütik az emberkénket, miért merevedik le az irányítás kb 2 sec-re? Nem egyszer haltam meg emiatt. se mozdulni, se ütni, se védekezni az adott támadás ellen nem lehet. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Mert sehogy nem tudok váltani egyedül entert tudok nyomni de akkor csak a legfelsõ legeslõ küldetést tudom újrajátszani.Már szétnyomtam mindent az egéren és a billentyûzeten de nem tudok missziót választani 😞
Sajna mint kiderült a key Remapper nevû progival gondok akadtak (legalábbis nálam) pár perc után teljesen meghülyült tõle az irányítás.
Ám találtam valami sokkal jobbat. (tegnap este teszteltem, másfél óra után is problémamentes vele a játék)
A cuccos neve GlovePIE, innen tudjátok letölteni.
A használata rém egyszerû, indítás után az elsõ ablakba be kell ezeket írni.
---------------------------------
A = swallow(Left)
D = swallow(Right)
W = swallow(Up)
S = swallow(Down)
Down = swallow(NUMPAD2)
Up = swallow(NUMPAD8)
Left = swallow(NUMPAD4)
Right = swallow(NUMPAD6)
---------------------------------
Aztán rákattintani a Run-ra.
A vizuális típusoknak:
Így az irányok a nyilakon lesznek, a telefon meg a numpaden (persze ha valakinek ez nem felel meg, módosíthatja kedvére.)
További elõnye a dolognak hogy a profil elmenthetõ, tehát késõbb is bármikor elõ lehet szedni, nem kell semmit újraírni.
nem hagyhattam kint 😄

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
nincs esetleg zsebrerakva pisztolyod? mert jármûben valamiért nem tudod akkor elõhúzni.
"The trees move. Do you not see it?"
Csónakból hogy a picsbe kell lõni? Most üldöznek 3 motorcsónakkal is, de nem tudok visszalõni. :-\
mondjuk nekem meglett 2 küldetéssel vége elõtt, de szinte végig undorító +15% triad XP-t adó pufidzsekiben nyomultam. <#sniffles>#sniffles>
Face level már régóta maxon.
Még sok ruhát és kocsit kell megvenni amire kell a pénzt.De ezen a ponton már unalmas lett így csak gyûjtögetni.
De majd ha meglesznek ezek akkor ismét jöhet az egész elölrõl hogy meglegyen a 10-es Triad szint.
maxolva van face level?
mert akkor el nem tudom képzelni, h még MIRE kellhet pénz, tekintve h ezekkel közel 7 millát tudsz begyûjteni, és -40%-ot leszedni kocsik árából. megfelelõ ruhában ehhez még jön -10/15%.
Még raklap pénzt kell szereznem a kocsikra.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
ellenben ha nincs oldalsó gomb egereden (célzást arra átállítani) akkor szívni fogsz.
Köszi,megpróbálom.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"