1431
Sleeping Dogs

• Tommy Drak
    Nem mert nincs többjátékos mód.Különben sima vétel lett volna
  • Lacee86
    Cimbora, nézd meg a helyzetjelzőt. :)
    Amúgy meg: megvetted eredetiben a játékot?
  • IXEMGabeo
    na és akkora tragédia, h erre pont nem figyeltek?:D én azt is leszarom h ilyen gyorsak a napszakok váltakozása a küldetések a környezet és a játékmenet izgat a legjobban
  • Tommy Drak
    Persze meg magyarázd már meg,hogy a napszakok váltakozása is jól meg van csinálva ingame.Az pont Dél csak kicsit ferdén álltam
  • Lacee86
    Ez délnyugat, és egy rövid nappalon délnyugaton nyugszik a nap... Kicsit gondolkozni kellene. ;)
  • Tommy Drak
    Igazad volt.Ott megy le nekem háttal tehát délnek
  • Tommy Drak
    Na ezt megnézem még sose figyeltem azt se h map mutatja:)
  • morzsi555
    Minimap mutatja.
  • Tommy Drak
    Honnan veszed,hogy merre van Észak és Dél?
  • morzsi555
    Miért északon kel fel és délen nyugszik le a nap a játékban? Direkt vagy csak ennyire hülyék a fejlesztők?
  • grebber
    Maga a fő sztori 10-11 órás (30 db küldetés)
    Ha mindent meg akarsz csinálni maxra akkor 30+
  • IXEMGabeo
    ilyen nekem is volt:) beakadtam valami hordóba és felrepült a kocsim az égbe:D:D
  • Maxtreme
    sehol, neked kell megfejteni, ez a lényege. (elsőnek tűnik kicsit bonyolultnak, de amúgy rém egyszerű és egyértelmű)
  • johny85
    ez egyik küldibe valami 4 számjegyű kamera heket kellen magadni azt hol találom?
    Egyébként hány órás a game?
  • Solid Snake
  • kill3r21
    Beteg :D
  • Solid Snake
  • Tommy Drak
  • IXEMGabeo
  • broman191
    95 perc így első próbálkozásra, abbahagytam mert vége lett a Petőfin a DJ Titusz mixnek, aztán váltani kellett valami zenefélére a Winampban...

• WinStar
    Sziasztok.Az mitől lehet hogy a játékot feltelepítettem,de nem indul el.
    Hallom hogy dolgozik valamin,de nem indul el....mi lehet a probléma?A demo futott... :S
  • Calver
    ahogy én észrevettem nem, nekem is csípi a szememet, glorious pc gaming master race tagjainak nem kell ilyen "segítség" - bár inkább pont h akadályoz fejlövéseknél.
  • Evoluti0N
    Ki lehet kapcsolni valahol, h ne "lockoljon" rá magától időnként a fegyverrel a becélzott ellenségre? Zavarón megkönnyíti a dolgomat.
  • broman191
    Egyszerű megszokni a "fordított" közlekedést, mindig kanyarodj a megszokotthoz képest "rossz" oldalra, aztán pár óra után már nem is tűnik "rossznak".
  • broman191
    Csináltam vagy 10 percet a körforgalomban zenehallgatás közben aztán meguntam... Annyit sajnálok hogy viszonylag magas sebességhez kötötték ezt a "drive safe" számlálót, mert nem törgelve az autót vezetek, de nem feltétlen olyan gyorsan, így általában fél perc után lelövi a számlálót a játék mert a városi forgalomban inkább visszalassítok, pirosnál megállások a hófehér dzsipóval krúzolva stb... :)
  • Calver
    social hub-ban nézelődj, második "fül" alatt.
  • grebber
    Ezeket a gold bronz silver awardokat miért adja a game?
  • IXEMGabeo
    igen, bocs Kínát hoztam fel mivel ők vannak a legközelebb HK-hoz
  • Malakai
    Ja, van pár ország ázsiában, ami a bal oldalt vette át, mert egyébként elég sok brit gyarmat volt ázsiában is, ahonnan átvegyék. Kína pont nem tett így.

@ReszegKoldus: Van annak már bőven több mint fél évszázada is azért, de ja. :) A legtöbb európai ország (a brit-szigeteken és brit gyarmatokon túl) azért régebben áttért, vagy eleve jobbkezest vezette be.

Kamera hekkelés: Na tessék kicsit gondolkodni, ha logikusan, szisztematikusan csinálja valaki, akkor már rutinszerűen fog menni, ráadásul elrontani se lehet.
  • ReszegKoldus
    Én úgy tudom többek közt Magyarországon is bal oldalon vezettek "néhány" évtizede, de ennél többet nem akarok offolni :)
  • kill3r21
    abszolut nem, de kell hozzá szerencse is, ha már valameik szám sárga az már jó :)
    Ajánlom hogy nem mindig 0 1 2 3 al kezd :)

Ha mákod van elsőre van zöld számod is :)
  • Tommy Drak
    Mi a baj vele?Megy gyorsan és könnyű.Piros nem jó szám,sárga jó szám de rossz helyen van,zöld jó az marad ahol van
  • Grr1234
    0 1 2 3, ha jó, marad, ha sárga más helyre viszed, ha piros, akkor tovább lépsz...
  • OrioN the S
    ez a kamera hekkelés kikészít... én vagyok amatőr, vagy Ti is sokat sz**roztok vele? :D
  • Tommy Drak
    Sok helyen van Keleten bal oldali.Én nem azt írtam,hogy csak Kína
  • Ironmask
    valaki tudna segíteni?hogyan kell ezt a zárfeltörést csinálni billentyű+egér kombinációval elég nehéz, segítsetek lécci :D
  • IXEMGabeo
    ááá Kínában nem hiszem, hogy baloldali van Hong Kong brit gyarmat volt azért van így a közlekedés és a kocsikban az anyós ülés helyén a kormányoszlop.
  • IXEMGabeo
    jó öreg -> lefele trükk
  • Lacee86
    Na, igaz h még mindig csak verekedés volt, de már kezd kicsit jobban tetszeni. A grafot meg az irányítást is sikerült végre jól beállítanom.
  • Tommy Drak
    Az egész játék Keleti stílus így egyértelmü,hogy a közlekedés is.Ez így jó ahogy van nem kell azt áttenni sehova.
    Napszak váltást eléggé elcseszték,hogy ez lesz e javítva valaha azt nem tudom.
    GTA-ban meg sokkal hosszabbak a nappalok és máig nem csináltak vele semmit..