The Force Unleashed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Üdv az SG-én, ide járnak olyan arcok akik még a tetrisben is elakadnak..

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

grebber
Jaj már megint kezdõdik.Az miért lehúzás mert valami nem tetszik nekik??
Sosem értettem miért fikázza egyik ember a másik véleményét.Be is b..zna ha mindenki egyforma lenne4

Next PC upgrade: 2022

Nem akarok senkit sem megbántani, de hogy a fa**ba lehet ebben a játékban ennyi embernek elakadni? 😄 Külön topikot kéne nyitni az ágyús részhez, a vonatoshoz, meg a nyomd folyamatosan az a-t és nyomogasd közben az e-t -hez. 😄
Hector Troy
Oké, legyen 7.5, de egy tizeddel se több.

every_body_tells_a_story

Kongy
GT mindent annyira lehúz...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Hector Troy
GT-n 6.5-öt kapott 10 pontból a reviewban, ami szerintem reális.

every_body_tells_a_story

mascarun
Lesz még benne ilyen agyevés! Nem kell aggódni! xD

Lenyomod az A-t és nyomkodod az E-t.
RETROB0Y
Rájöttem XD

Firerock
kipróbálom,köszi

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

RETROB0Y
Hello

Asszem a masodik vagy aköruli pálya ahol a jedi egy arenaban küzd

Nah ott akadtam el hogy egy ilyen nagy vadászgép a boss és négy faldarab mögé lehet bujkálni nah miután visszaküldöm a rakétákat mg elküldöm a dupla fénykardot bejön egy ábra amin egy balra nyil egy A és egy E van

Nah most nyomom az A és E gombot de semmit

Probaltam csak az E gombot akkor sem ment

Most akkor mire utal az ábra?

tommygear
topikba nemhogy benéznél már... volt pár fejlemény 😄
Kongy
Jaj, sajnos az enyém csak 720p, Tirexi szerint ocsmány kockás. Ja, és nem 15 perces, jóindulattal 4 perces. DE miért is? Mert tudod ki az a hülye aki 15 percet végignéz (Tirexi bénázásából)? Én magamról tudom, hogy még 2 percet is nagynehezen nézek végig...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Sound
"elég bugos volt ez a rész szerintem mer bárhogyis álltam az ágyu mögött nem engedte kivenni grippel az aksit de tizedszerre sikerült "

Öreg, ez neked a megoldás? Az embereknek nem az a bajuk, hogy egy egyszerû "logikai" feladatot nem képesek megoldani, hanem az, hogy az ágyú bugos, és nem lehet kivenni belõle a cellát. Elmondom mégegyszer, nem lehet kivenni a cellát.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

tommygear
tirexi fúhádé
Kongy
Gameplay videó tõlem (az aláírásomban szereplõ vason futott):

Maxtreme
Nos a végére értem én is, rövid véleményezés:

------------------------------------------------------------

Igazság szerint nekem már az elõd is nagyon tetszett (mondom ezt úgy h nem csípem az SW világot) de azt álmomban sem mertem volna gondolni hogy az utódnak sikerül felülmúlni az elsõ rész remek hangulatát. Hát sikerült 😊
A játékot igazából nem a bonyolultsága miatt kell szeretni, de aki egy nagyon jól összerakott akció stuffa vágyik, annk kötelezõ.

Ami tetszett:
- Gyönyörû grafika
- Végre korrekt portot kaptunk, emészthetõ vasigénnyel
- Látványos harcok és átvezetõk
- A stílushoz illõ zenék, profi szinkronhangok
- Jól eltalált nehézség (normalon játszottam)

Ami nem:
- Rövid
- Néha indokolatlanul swappelgetett (de nagyon ritkán, összesen kb 4x fordult elõ)
- A történetre nem fordítottak nagy hangsúlyt

9.5/10

Seth
Csak úgy mondom, mert úgy írta le,mintha ez a 2. végigjátszás inkább már munka lenne neki 😊

PSN ID.: Beegabor

tommygear
ha õ azt szeretné miért ne?
Seth
Csak betöltöd az utolsó fejezetet és már meg is nézheted a másik oldal befejezését. Azért nem kell elölrõl kezdeni 😊

alma2
Lehet, hoyg mar irtak, de tuti meg karacsony elott, jon a dlc, ami x uj palya, ami termeszetesen mar reg keszen van.

szerintem

alma2
Ja tudom mi bosszantott meg, amikor az egyik "szornyike" lefagyaszt, senki meg csak a kozelembe se jott szetutni. Bezzeg az elso reszben, hanyszor bukott el ezen a csata, hogy szettortek az embert 😊

szerintem

morvaigaben
Most fejeztem be én is és teljes mértékben egyet értek veled. A kivégzések rém unalmasak fõleg ha egyféle van és egy pályán belül 6x is meg kell nézned ugyanazt.
Megmaradt a hülye kameranézet bossfightoknál. A kardok vaiálása tetszik, meg a grafika is. A hang csodás nagyon szeretem a legjobb része az összes SW-nek. Szóval leegyszerûsödött az egyhez képest számomra, és néhol be is lassul. Számomra picit csalódás, még egyszer nekiállok majd hogy a másik oldal videoját is megcsodáljam, de megvenni nem fogom az tuti. Pedig terveztem.

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Kongy
Jééézusom... embeeer.... biztos a crack hibája... <#boxer><#falbav>

Kongy
Nem elég, hogy a warez topikba beírtad ezt a láma kérdést? Már rég megválaszoltam ott OMG.

alma2
kb 10 sorral lejebb irtak le a megoldast, de ertekeljuk, hogy kepel is illusztraltad a jelenseget 😊

szerintem

Srácok! A Salavation nevû küldetésen vagyok! Az van hogy ki kell venni egy ágyúból az "elemet" és be kell rakni az ajtóba áramot nyomatsz bele és kinyílik. Mikor kinyílt az ajtó akkor egy nagyobb terembe tovább megyek vagy ahova jön egy rakat ellenesség valamint mikor belépsz a terembe akkor az egyik ágyút kirobbantja helyérõl az érkezõ transzpor hajó! Kinyírok mindenkit és lerobbantót ágyúba gondolom én kéne rakni egy "elemet" amivel kitudod lõni a kaput ami mert pont arra áll a csöve és rátudsz állni a kurzorral mint ha villámot akarnál nyomatni rá. Az az egy bibi h nincs sehol elem amit kitudnék szedni. Az egyik ágyúval csak lõni lehet a terem végén amibõl nem engedi kiszedni a cuccot(búg vagy nem tudom) a másikról ami a bejárati ajtónál van azt meg mikor ki akarom szedni belõle az "elemet" akkor mindig bele száll egy birodalmirepcsi és szét robban az egész.

alma2
Akkor ellen megyek az árnak 😊
Szerintem sokkal jobb az elso resz, bar lehet, hogy az ido szepiti meg az emlekeket, de rengeteget egyszerusodott az egesz. Egyszer sem lehet elakadni, leszamitva, nalam is bugos, nem tudom kivenni az utolso agyubol az "akksit"
A csata tul konnyu meg hardon is. Arra mar nem volt 5 percuk, hogyha elesel es 0 az energiad, akkor ne alljon fel mintha mi sem tortent volna, majd doljon el ismet, nagyon bena igy. Aztan ez a keves kivegzes is kiabrandito, meg a 3 fele ellenseg kb. Mintha vegig egy folyoson mennel csak, az extrakat sem lehet szedni szinte, mert annyira rem egyszeru a palyaszerkeztes. Olyan mintha 6 eveseknek szolna mar ez a resz. Kar erte.

szerintem

The Protector
Ez hányszor lesz még kérdés?
Ez egy efekt,az ütések erejét próbálja vele hangsúlyozni,nézd meg a god of war,3-at vagy a ninja bladet.ugyanígy megállogat a kép.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Az angolosítást már megtaláltam, mostmár csak a kardozásnál tapasztalt mozdulatokra való lassítás a kérdésem.

Sziasztok!
Lehetne pár kérdésem?
Véletlenül orosz lett a játék az angol telepítõ után, ezt hogyan tudnám angolra állítani (a párbeszédek angolok)?

A játékban csak nekem darabosak a kardozós jelenetek? Tegnap azt néztem, mintha ez valami elrontott effekt lenne: Olyan amikor aprítok valakit, hogy így mozdulatonként meg meg áll... Pedig ha csak simán megyek és erõvel tolom neki, akkor nincs ilyen gond...

MarkBlade
Ez igaz de ez kell az egyszerû amerikai gyerekeknek.. nem a "realizmus" 😞
Számomra még mindig baseball ütõ. Az igaz, hogy vágja az ellent, de van olyan ellenfél (pl. a duplafénykardos katonák), akiket hentelni kell fél óráig, amire meghalnak, igaz akkor lerepül egy testrészük, húú.. Vadert meg egy óráig kell hentelni vele.. Nem értem miért nem lehet úgy megcsinálni, hogyha fénykardal jól belevágok, akkor meghaljon, mint a Jedi Outcastban, így is meglehetett csinálni egy kihívó bossfightot (Desann).
MarkBlade
KÖSZI 😊
Egyébként igen sok hibát kijavítottak az elsõ részhez képest. Föleg a bunkó fakard effekt volt idegesítõ.Ez már tényleg vágja az ellent.
De azért egy Jedi Academy-t megnéznék ilyen grafikával 😊
Igen csak annyi.
ÓÓÓ ez csokkal faxább mint az elsö rész, az elbujhat e mellett....
<#wave><#wave><#wave>

Igen.
MarkBlade
A vonatos résznél ahol egy repcsi lövöldöz ránk csak annyi a feladat hogy a rakétákat visszaküldeni a feladónak? Mindig kilövi a gépet alattam.
Seth
Konzolon a két kart kellet lenyomni hozzá egyszerre

Kongy
bocs keverem õket.

Firerock
valaki elmondaná hogy a Force Fury-t hoyg kell csinálni,mivel a gamepadon nincs 12-13 gomb...
a bill-t meg nem engedi használni

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Egy magos procid van?
The Protector
egyszerûen csak kedvcsináló videó.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Hi!

A feladatkezelõben állítsd a játék "exe.fájljának" prioritását magasra.
Nekem ez megoldotta a problémát.

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

Hector Troy
Fel kéne fogni, hogy akkor miért SNOW reklám, vagyis miért esik benne a hó, valszínû azért mert jön a karácsony, nem?! Hamár az általa reklámozott termékben nincs benne.
Nem kéne hülyének nézni az embert, azt is fel kéne fogni.

every_body_tells_a_story

Kitalálom! Jedi Academy-re gondoltál! Ezek szerint maradt az oldalnézetes bossharc!! Valahogy úgy sejtettem, hogy ez lesz...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Az átvezetõ videókban a hang akad van valami megoldás rá?

The Protector
😊Most fejeztem be ebben a pillanatban a filmet.Nekem nagyon tetszett(Predators)

A másik.Ami sztem kvára de említésre való a játékban,ahogy az elsõ részében is.Nm tudom h ki tervezi starkiller ruháit de vmi eszméletlenül profik a kosztümök.Baromi jól néznek a ruhák a játékban.
Ami a 2mapon van kabát azt még azt utcára is felvenném.

Skynet
Ha jobban megnézed azt a predators jelenetet,akkor bennevan a teljes filmben csak nem annyi infracélzókával....😊
A trailerben csak rávolt nyomva többször,ennyi.😊
tommygear
fel kéne fogni, hogy ezek nem is a pályákat akarják bemutatni
Hector Troy
Ha már marketing : Snow Commercial
Ilyen pálya tudtommal nincs, de mégis hirdetik. Gratula Lukászárc <#eljen>

every_body_tells_a_story