1481
-
#460 Nekem ilyen probléma nem volt vele. ment a töltés alatta szépen, és a videóval se voltak gondok.
Na az pl hatalmas pozitívum, mert így nem kétszer várok.
Oké, engem ez a nagy méret annyira nem zavar (emberek, terás vinyók korában vagyunk, 1,5 terás WD green 17-18k forint), inkább a hosszú töltögetések. na meg a teklepítés + patcek. Na a hosszabb volt mint maga a játékidő... -
#459 akkor kezdheted, nem fog jönni sajnos :( -
#458 Facebook:"The demo drops on Xbox Live and PSN this week. I do expect to see some play-throughs and 'Fun with Stormtroopers' videos again!"
beszarok ha nem jön pc-re... -
#457 Jó ebben igazad van ez valóban nagy baki a fejlesztők részéről, de ez azért nem egy kiküszöbölhetetlen hiba, én személyszerinte nem vettem észre.
szerintem ezt most helyrehozzák majd a 2.résszel. -
#456 OFF
nem ide vonatkozik, de igen live-on vagy letöltöd gold-dal, vagy vársz 7 napot és silverrel szeded le.
vagy megvárod neten torrentet, leszeded kiírod egy dvd-re és onnan próbálod ki a demo-t.
ON -
#455 "konzolon is szép a játék, nagyon szép. PC-n játszottam még szebb volt, mert javítgattak rajta, ezért volt 26GB."
Meg azért mert 10 GB csak videó volt. Ami tényleg élvezhető lett volna ha nem a töltés közben ment volna. Állandó hangkimaradás, szaggatás, beragadás ... Felőlem lehet tripla HD is...
-
DarthStarkiller #454 lehet nem kéne ilyet kérdeznem de fel akarok készülni holnapra :D
az xbox liven csak goldal lehet majd leszedni a demót tehát kéne egy olyan oldal ahol általába fel szoktak tölteni xbox 360-as demókat -
#453 Pont ez a lényeg nem foglalnak ennyi helyet ezzel van a gond.
Nézd meg, kijött egy zsír cucc: Darksiders 14GB hoppá.
Ezzel van a gond, hogy adat, minnél szebb textúrák, minnél több tartalom ez helyet foglal.
Ezért van hogy mikor megjelenik egy játék, és látom hogy 5GB alatt van akkor az tuti valami középszerű szar lesz (mármint látványban)
Nézd meg MW2 vagy BC2 mint fps-ek 11GB. Ott van a Crysis 10 vagy 11GB volt.
Gears of War 10GB...stb.stb.stb.
Konzol:
FF13 21GB (3dvd)
Ez van a Legdurvább cucc, ami létezik az a God of War 3 41 GB!!!
Meg is lehet nézni egy Full HD-s tv-n beszarás.
Ennyi, én pont hogy ezt szeretném, legyenek nagyobb terjedelmű cuccok, sok tartalommal, nagyobb méretű részletessebb textúrákkal.
Ebben függetlenül a játék stilusától illetve hogy mien platformra jön ki, szerintem a többség egyetért velem, legyenek nagyobbak a játékok, a minőségibb átvezetőket leszámítva is, ha egy szép és HOSSZÚ játékot akarnak csinálni, manapság a 10GB-os határt simán át kell lépni hozzá.
Remélem ezzel egyetért velem a többség. Monnyuk itt amiről irkáltunk eddig, ugye nem is a méret a baj sok embernek, az megértem a méret max azoknak ellenszenves akik torrenteznek, kicsi a sávszél, vagy helyhiányban küzködnek.
De mondhatnám a filmeket is. egy sima divx 700-1400mb míg ugyanez 1080p-ben HD-ben lehet 25-40GB is. -
Reg5 #452 Végivittem annó, de az a 26 giga akkor sem indokolt. Egyébként vesd össze bármely portolt játékkal, egyik se foglal ekkora helyet, pedig manapság is tudnak szép videókat gyártani. -
#451 nem magyarázat, természetessen sok a videó, kb -11gb.
de azért látszik rajta hogy van benne anyag, egy 5gb-os "szarral" ellentétben.
nézd meg nyugodtan a játékot, vedd elő tedd fel, és mérd össze bármely mai játékkal. Minőség szempontból. -
Reg5 #450 Azt a 26 gigát ne akarjuk megmagyarázni, mert nincs értelme. Valamit nagyon elbasztak ennyi. -
#449 1. kiforgattad a szavaimat. kb 4-5 éves a konfigom ba+ nekem tökéletessen elment a játék írtam is.
2. ponthogy nem emulált szar volt. Az hogy nagy gépigénye volt, az igaz volt a crysis-ra is, és az nem konzolos emulálás volt.
Ez a baj, nem fog semmi szebb lenni, mert pont ellentmodsz magadnak, elvárod hogy 10 évig ne fejlessz a gépen, és kibaszottszép játékokkal max felbontáson faszán tudj játszani.
Ez így nem megy.
3. nah erre mondtam hogy egyéni problém, nekem az egér+billenttyű tökéletessen jó volt, naná hogy annyira nem lehet évezni mint egy joy-on, de ez nem a játék hibája, hanem az hogy H&S stílus, ez joy-ra van eleve tervezve, mert egy iszonyatpörgős játékmenet.
A bill+egér inkább fps-eknél vagy stratégiai cuccoknál jobb.
Egyszerűen ezt nem lehet elvárni ettől a stílustól, ezt muszály lessz felfogni, megérteni és megemészteni mindenkinek.
Ha meg nem tetszik, lehet válteni RPG stílusra mint írtam, ott lesz az OLD REPUBLIC, egy RPG más stílus más irányítás más játékmenet.
nem kell vergődni ezzel semmit nem értek el.
apoligonos példát nem értem.
konzolon is szép a játék, nagyon szép. PC-n játszottam még szebb volt, mert javítgattak rajta, ezért volt 26GB.
Jobbat nem tudok mondani. De ha még mindig nem sikerül megegyeznünk a témában írjatok 1-2 címet. Ami példázza hogy mégis mit vártok ettől a sorozattól, ne egy képzeletbeli szinthez mérjétek. Létező példát írj a stílusban. :) -
#448 -
Suffering #447 am a játékban Starkillert irányitjuk vagy csak egy klonját? -
#446 " De ezek relative személyiségfüggő, valakinek nem fér bele ez a gépigény ami volt az első részben, nekem ígyis folyamatossan ment a játék."
Na ez például (bocs a kifejezésért) kurvára nem személyfüggő, mert valakinek van gubája mindig egy paksi blokkra, valaki meg bosszankodik, hogy a 2-3 éves csúcsgépén is minden butítani kell.
Igenis optimalizálják a játékokat, mert ha kiadják PC-re, vagy PC kiadás legyen, ne egy emulált konzolfos vagy ne is adják ki. Szerintem.
Halo 1 portja sztem például kiváló lett, aztán a kettőbe már szartak, az kaksi lett. Hármat már nem is portolták, amit nem is bánok, mert már vizionáltam milyen minőségű lenne.
Szóval amire én számítok a PC verziótól:
- a gépigény normalizálása
- rendes PC irányítás, ne csak kontrollerrel lehessen élvezni
És ne arra menjen el az idő, hogy a konzoloktól szebb, mert nem 871242300000000000 poligonból épül fel starkiller cipőfűzője a 871241300000000000 helyett.
Legyen szép, a korhoz képest ízléses. De például az előző is szégyenteljesen szar irányítású volt (stardestroyer scene) és számomra meglepően rövidke volt. -
#445 amúgy a TDU télleg szar szerintem is, 15 perc után letöröltem.
nekem régen az első rész mérföldekkel nagyobb élményt nyújtott. -
#444 persze ennyi erővel mindenen lehetne optimalizálást elérni egy peccsel, tették ezt a crysis-nál is, csakhogy a peccsek butitották a grafikát az a baj.
Lehetne sokkal jobb (kissebb) hardware igényt csinálni a játékoknak, mert csak idő tehetség és akarat kérdése a fejlesztők részéről.
csak pont ez a poén hogy azoktól várjátok, meg énis várnám el hogy javitsanak a játékokon, akik már pont bebizonyították hogy nem hajlandóak ezt megtenni, mert ha most megtennék már megtették volna az első résszel. :)
ien hamar nem változnak meg szerintem a hozzáláálásban a fejlesztők.
De majd kiderül, remélem lesz demo steam-en is, és akkor majd bebizonyosodik hogy valóban igaz-e, miszerint kisebb lenne a gépigény mint az első részben. -
#443 ...csak az a helyzet, hogy még így is krva jó játék a TFU :D, és remélem a 2. része is legalább olyan lesz:) -
#442 szerintem nem személyiségfüggő, hanem a gyártó lustasága
érdekes, patch után a játékosok nagy részének hirtelen úgy futott a játék, mint kés a vajon
és ilyen igénytelenséget lehet látni több konzolátiratban is, mint pl. most láttam a TDU2 betaban "don't turn off your console while loading" ... -
#441 hát jah néha sokat van kint a loading felirat.:) -
#440 jah értem.
tudom mire gondolnak, gondoltok. De pl nekem nem voltak ien gondjaim, nekem faszán ment egér+bill.
Persze legyen faszán beállitva a pc-s irányítás, meg lehetőleg ne egy erőmű kelljen neki, egyetértek. De ezek relative személyiségfüggő, valakinek nem fér bele ez a gépigény ami volt az első részben, nekem ígyis folyamatossan ment a játék.
Az irányítás is. Jó nem volt egér a menüben, őszintén erre nem is figyeltem fel, de ez legyen a világon a legnagyobb bajom hogy a mentüt a nyilakkal irányítsam :) -
Reg5 #439 Az egér nélkülözése a menüben engem nem zavart, az már annál inkább minden egyes lépés után a Loading feliratot kellett bámulni... -
#438 erre válaszoltál #433ban, nem?:)
"de szívből remélem, h a PC-seknek minőségibbre csinálják mint az elődöt. Szorítok értetek!!!!"
mindenki tudja, hogy az első rész pécés változata egy sz*r volt, kb. minden tekintetben - először optimalizálatlan, egér nélkülözése a menükben, 5.1-es hangrendszer nem szólt 5.1-ben, szétnyújtott videók, stb. -
#437 kb olyan hogy vannak űrhajós star wars cuccok, azokis űrhajós stilusuak maradnak mindössze grafika téren változnak és ez igaz minden sorozatra, max talán itt-ott egy-két kivétellel. -
#436 nem. nem az, csak itt az első részhez képest lesz több a játék, a grafikát illetően.
Hiszen H&S stílus, itt nem lesz semmi hogy beszélgess az emberekkel, nem lesznek iszonyatbonyolult fejtörők, stb.
Ez a sorozat ien stílusú, nem fog megváltozni.
Ha valaki más stílusú star wars-ra vágyik, ne reménykedjen, csalódni fog.
Inkább várjanak a többiek az OLD REPUBLIC-ra.
Ennyit akartam ezzel mondani.
Ebben a stílusban csak a látványos harc a lényeg, ez erről szól, mint a DMC kevesebb logikai, ügyességi réészekkel. Nem szabad többre számítani, mert pofáraesés lesz ebből. :)
Csak ennyit akartam -
#435 téged csak a grafika érdekel állandóan
reménytelen... -
#434 Jah amúgy minőségibb lesz, mert most jóval szebb lett ez a 2. episode.
Látom van ps3-ad, akkor holnap ajánlom szedd le a demo-t.
Az alapján megnézheted a különbséget az első részhez képest. :) -
#433 úgyanaz lesz ba+ :)
minden multiplatform ugyanaz, max pc-re finomitanak a grafikán.
Ennyi. Többre ne számíts, az első is kurvajó volt. Ez H&S nem RPG. -
gyusa #432 Köszi -
#431 Az első résszel sem játszottam PC-n valahogy nekem már nem adná, jó a PS3-on maradok is ott... de szívből remélem, h a PC-seknek minőségibbre csinálják mint az elődöt. Szorítok értetek!!!! -
#430 tudtommal lehet változtatni, nem végig 2 kard lesz.
de nem tudom 100%-ossan. -
DarthStarkiller #429 am ez olyan szar hogy csak 2 kardal lehet rohangálni :S
mi van akkor ha én csak 1-el akarok :S nem tom mért nem csinálták meg olyanra hogy lehet választani hogy 1 vagy 2 legyen nálla -
#428 tudom az első rész az volt, attól még nem változik a véleményem. -
#427 A crysis pc exklúzív cím volt. Your argument is invalis. -
#426 ez így igaz. szerintem port lesz és nem lesz kisebb a gépigénye.
lemerem fogadni hogy kapásból az x360 joy gombjait fogja majd kiírni a képernyőre, ha bedugom a joy-t.
még crysis-ra is azt írták hogy külön lesz pc változat...hát jah mese habbal.
szerintem csirke. -
#425 igen. -
Reg5 #424 Attól, hogy egyszerre jön ki még lehet port. -
#423 Pl a Jedi Academy-ben normálisan megvolt csinálva a fénykard. A birodalmi katonákat egy vágással meg lehetett ölni.
Amúgy TFU-ban akkor néztem nagyot mikor az ellenfelet felemeltem és eldobtam a kardot és úgy beleállt a szerencsétlenbe mint a sithek bosszújában. Teljesen átszúrta a felső testét és miután leejtettem még vígan szaladgált felém. -
Bullitt #422 Csak szerintem gázabb 60 fps-en a játék? Annyira valótlanul gyors a mozgás.... -
#421 Pontosan ezért nem érdekelt az első rész, mert irtó gagyi a fénykard benne.
Dead Rising 2-ben össze lehet rakni elemlámpából meg gyémántokból fénykardot, attól eltekintve hogy egy baromság, qrwa élethűen lehet vele szeletelni a zombi sereget. Nem igaz, hogy pont egy SW játékban nem lehet ezt tökéletesen megoldani :(