The Force Unleashed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Jó, de nem annyit mint PC-n. Keress bármiylen hírt, a RDR pl tarolt X360-on, többet vettek belõle mint PS3-ra. Vagy bármiylen játék. Nincs mese, manapság a konzol a divatos platform.

Hector Troy
Persze, csak azért mégis több játék fog fogyni ebbõl konzolra mint pcre.
"ráadásul nekem még a joy is ugyanaz volt a kezemben." ezt nem értem darksector.

every_body_tells_a_story

úúúúú mekkorajátéééék 😄 hehe

A játékmenet az tényleg hack & slash valóban ugyanaz. Csak valahogy konzolon olyan divat lett az olyan amiben szaggatott a harc. Mert a JKban ott vágás közben is fordulhattál, és ugyanúgy rendesen vágott a penge. De itt az van, hogy a mozdulat közben nem tudsz irányt váltani, és ettõl nekem olyan konzolos feelingem van 😄 De jólesz ez, megszokás kérdése 😄 bízom benne.
A demó miatt meg csak nyugodtan megszakadthatnak, õ tudá. De fix hogy megnem veszem amíg ki nem próbálom há.

Positive Mental Attitude

tommygear
semmi gond nem volt a pc-s iránytással
én a konzol irányítástól õrülök meg
kalózkodást ne kezdjük most, konzolon is ugyanúgy warezolnak
DarkSector
egyszerû volt nekem pc-n is, csak tudás kérdése....ráadásul nekem még a joy is ugyanaz volt a kezemben.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hector Troy
Már bocs de a TFU tipikus az a játék amit konzolon a legjobb irányítani. Meg PC-n az a sok kalózkodás ugye.<#bdead>

every_body_tells_a_story

tommygear
már majd nem beírtam, hogy <#eljen>
de megláttam hogy: "minden bizonnyal csak konzolokon lesz elérhetõ"
tommygear
szerintem sok az off <#vigyor1>
DarkSector
mert sok esetben nem kell külön írni, x360-ról pl szinte mindig kiállításokon bemutatott már kész demokat tesznek fel.

meg minek erõlködjenek demoval pc-re, úgyse érdekel senkit a szar konzolos játék...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Magiszter
Aztán csodálkoznak hogy PC-n inkább letöltik az emberek, mikor még demót sem kapnak, a helyett hogy vakon megvennék a boltban. Ejj-ejj csúnya-csúnya PC-sek!

Miért könnyebb konzolokra demót írni mint PC-re?

DarkSector
hát ez jó hir, és ez valóban hamarossan lesz, mert 2 hónap a megjelenésig csak..😊

Prince23
DarkSector
nem szar, csak nagy lett a gépigénye. bugok többször fordulnak elõ természetessen pc-n, de elvileg itt is elenyészõ a számuk.

wedge31
A KotOR elsö részét ajánlom figyelmedbe ha csavaros SW storyt akarsz, igaz nem ilyen stilus hanem crpg.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Hector Troy
Ha a kettõvel is sikerül olyat csinálniuk arányaiban, mint az egy jelentette újdonság volt, már elégedett leszek.
Én 360-on vittem végig az egyet, de azt mondják a pc-s verzió sokkal szarabbra sikeredett, bár boxon is voltak vicces dolgok (beragadások, fagyások, pl. van egy olyan mentett játékom amiben nem sérül az emberem valami bugnak köszönhetõen).
Az tény, hogy ha csavaros sztorit várok ne a SW univerzumban kutatgassak. <#pardon1>

every_body_tells_a_story

DarkSector
Ezt a Jedi Power Battles-t meg régen coopba szarrá játszottuk haverommal...😊

DarkSector

DarkSector
konzolos?
pc-s játékok mienek ott régebben nem volt ien stílus? konzolra szerinted ien játékok vannak csak?
ez egyszerûen hack and slash
amúgy eddig BÁRMIEN tps star wars-t láttam mindben megyek és ölök van, szóval kicsit értetlen számomra ez az ellenszenved, de ez a te véleményed, jogod van hozzá, hogy mást szeress. 😊

nem gond semmi, csak tartsák meg mindet, ezt is meg amit te szeretsz, azt is!!!

Hehe, engem se zavarna, csak így már nagyon konzolos, és azért vagyok ennyire konzol ellenes, mert nekem nincs, és nem is valószínü, hogy lesz 😄 ezvan 😄😄😄

Positive Mental Attitude

Miiindegy 😄 Amúgy ha szeletelésrõl van szó, nézd meg a legújabb metal gear solidot. Csóka a katanával elég jókis dolgokat mûvel 😄

Positive Mental Attitude

DarkSector
félre ne érts, nem a világ legjobbja, meg megértem ha más a star wars-ból másra kiváncsi, mint rpg vagy fps.
én nem a többi stílus ellen vagyok, hanem ez MELLETT...nagy különbség!!! 😊

DarkSector
erre csak azt tudom mondani, hogy ez csak egy JÁTÉK...bebaszna, ha minden egy vágásra kettészedne, ez olyan mint a valósághû játék, nem biztos hogy minden a valósághoz hasonlitana, akkor olyan kurva élvezetes lenne...😊

kell ien stílus a piacra, mint pl a DMC...a hack and slash...DMC a kategória legjobbja...
nincs azzal semmi baj, ha kalandjáték kell lehet mellette mással is játszani. 😊
amúgy kötve hiszem hogy konzol elõtt nem volt pc-re ez a stílus, max annyi hogy nem volt népszerû anyag a stílusból...

Najó... lehet hogy k*vajólesz ez 😄

Positive Mental Attitude

DarkSector

Azért mert nagyon látszik rajta, hogy már csak konzolport. A dmc még konzolon indult, és abba is úgyanúgy lehet a levegõben dashelni. Ha csak a földön csinálná nem zavarna 😄. Nem az kell hogy könnyû legyen, csak ne legyenek benne olyan badarságok, hogy több vágás kell fénykardal, mert az kivágta nálam a biztosítékot 😄 Oké egy Rancornál, elnézem, hogy nem hal bele az elsõ vágásba, sõt még egy másik Jedinél is elnézem. De egy troopert legyen már elég egyszer megvágni és feküdjön meg 😄. De akkor meg jön az, hogy a kombókat nem lehet kihasználni... De egy darab ellenségen ne is kelljen 😄.

Positive Mental Attitude

DarkSector
jah én elsõsorban konzolon játszok ienekkel, az optimalizálás félek tõle megint elcseszik majd...fõleg hogy ez még szebb lesz.

DarkSector
vagyis jedi knight-ot akartam írni nah...😊

miért nem tetszik a levegõs téma? miért baj ha nem könnyû a játék, és miért irtad hogy dmc konzolon, én pc-n játszottam vele, és ugyanaz mint konzolos társai...😊

Azért mondjuk várom a TFU2õt kíváncsi leszek rá, biztos jobb lesz az optimalizáció, és az se kizárt, hogy pont olyan lesz amire vágyok, majd meglátjuk. 😄

Positive Mental Attitude

Mondjuk én leginkább egy Jedi Knight- hoz hasonló játékmenettel rendelkezõ játéknak örülnék a leginkább, persze feljavítva, és megdobálva még nagyon jó ötletekkel. A TFU ban nekem a legidegesítõbb dolog az volt, hogy voltak ilyen genyzsák trooperek akiket szenvedés volt megölni, mert meglehetõsen gyenge ellenük a fénykard, és erõellenállóak.Ez megspékelve azzal, hogy sokan voltak, a követõrakétákkal egyetemben. Elvégre egy mocskosul dühös jedirõl van szó aki megjárta a sötét oldalt(tehát kibõvítette a tudástárát az ottani technikákkal), körülbelül megállíthatatlan és bosszúra szomjazik. Valahogy csak meglehetne oldani a hentet úgy hogy élvezhetõ maradjon hosszútávon is. A Jedi Knightokban megtudták ezt oldani. Bocsánat, hogy mindíg azzal jövök, de ígyvan én azokon nõttem fel és lekötöttek végig, közben akkora hent volt az egész, hogy hihetetlen 😄 És nemazt mondom, hogy álljanak le ezzel a vonallal és inkább csináljanak egy új JK-t. Hanem azt, hogy egy kicsit emészthetõbb játékmenetet nyújtsanak a régebbi játékosokra, akik nagy fanok. Mert ez a levegõben Dashelgetõs téma nem tuti (ála Devil May Cry konzolon). Mondjuk ezeket leszámítva én élveztem a TFU-t, az erõ újfajta, nagyvonalúbb, mindent elsöprõ használata fantasztikusan tudott kinézni és mikor már nagyobb volt az erõd akkor élvezhetõbb volt a dolog, de úgy jöttek az említett ellenálló katonák, és szintán sutbavágták az élményem. Mindegy, ilyen játékot ami nekem jó lenne úgyse fognak többet csinálni, és az sem normális, hogy egy novellát írok éjjel félkettõkor de ezvan... kikívánkozik belõlem 😄. Minnyá le is szedem valamelyik Jk-t és megyek hentelni 😄

Positive Mental Attitude

DarkSector
jah hát pont ez végett írtam:

"szerintem ha igaz, dicséretre méltó, végre valakit érdekel mien munkát adnak ki, és nem a pénzszerzés az elsõ...tiszteletem az uriembernek."
😊

Hát de sajna az mmo-kban van a pénz, ezért csakazértis rászállnak.

Positive Mental Attitude

DarkSector
nekem az az érzésem, hogy nem kellene konkrétan lekorlátozni 1-re a stilust, csak ne ez szünne meg.
inkább az amit most csinálnak az az rpg-t dobnák kukába, és hagynák ezt meg a többieknek a jedi academy vonalat....

Az viszont igaz, csak valahogy a megvalósítás nem az igazi. De voltak benne epic dolgok ám 😄

Positive Mental Attitude

DarkSector
univerzum ide vagy univerzum oda, játékban a FU újból rengeteg játékosban felkeltette az érdeklõdést a témával kappcsolatban.

Jólvan, sistereg az ész... 😄 inkább olvasgassatok utána a dolgoknak szerintem 😄
Én inkább nem fárasztom magam azzal, hogy elmagyarázzam nektek a dolgok állását, de rohadt nagy tévhitben vagytok az egész univerzummal és a játékokkal kapcsolatban. Nem akarok belétek kötni, véletlenül se, mert abból csak flém lenne. Inkább csak szólok, hogy nézzetek utána egykét dolognak. Mondjuk az én életem akkor se lesz több vagy kevesebb ha nem teszitek, de ha érdekel titeket az SW, akkor érdemes lenne. De mint mondottam, csak szolidan ajánlom 😊

Positive Mental Attitude

tommygear
persze hogy nem volt szar az elsõ 😄
DarkSector
érdemes ezt még átolvasni (lehet mégse volt szar az elsõ rész)
hátha jelent valamit <#nemtudom>

idézek:
"Örülnek persze a játékosok is, ha nem valami emészthetetlen szemetet próbálnak eladni nekik jedis, erõs, fénykardos köntösbe bújtatva"

DarkSector
eladás lesz a fu2-bõl, ezmiatt én nem is aggódom.
valami nagyot alkotni, az megtörtént a force unleashed elsõ részénél.
ien minõségben a star wars univerzumot még nem láthattuk, a star wars aharcról szól, ez a lényege látványos fénykardos harcok, kis ugrabugrival.
a jedi knight is egy rókabõr...

lehet mindkét rókabõrt folytatni, szerintem elfértek volna egymás mellett...és mindenki játszhatna a kedvencével.

Hector Troy
Az meg hogy lesz-e TFU 3, csakis a 2 eladásain fog múlni. Nyilván ha jól teljesít, lehúznak még egy börkét az emberekrõl.
Ezért drukkolok, hogy ne vegyék sokan ezt játékot, és kénytelenek lesznek valami komolyat is alkotni.
Dark Sector: Az online Knights of the Old Republic nekem sem jön be, wow majmolás az egész, viszont a régebbi Knights of the Old Republic I,II részeket hatalmas alkotásnak tartom, igaz aki nem vitte végig nem tudja értékelni. (Az elején amíg nem tudtam mi a lényege nekem sem tetszett, de amikor belejöttem...)

every_body_tells_a_story

DarkSector
jah azokkal nem játszottam, mert nem érdekelt ez viszont lekotöt azokkal ellentétben.
én azt hittem végre történt valami és olyan star wars-ot csináltak, ami nekemis bejön, de úgy néz ki, a Jedi Power Battles után sok évvel nekiálltam a FU-nek, majd lenyomom a 2.részt, és megint el kell majd felejtenem a star wars univerzumát.

nekem valahogy nem tetszenek ezek mikor ien rpg szart csinálnak a star wars-ból, mint az old republic...
ez nem ez a kategória amit erõltetnek vele.

a többi starwars meg unalmas volt, ráadásul béna mozgásokkal, számomra nem tényezõ a játék piacon.
mindegy megint várok 5-6 évet, hátha lesz valami.

Hector Troy
"Az meg hogy egy 76. két film közé beékelt sztori..."
Hát akkor te nem játszottál a Jedi Academyval, Knights of the Old Rebuliccal, vagy a Jedi Knight 2-vel.
Ha még az elsõ epizód elõtt, vagy már az utolsó (6.) után járnánk, nem lenne megkötve a kezük (annyira) a készítõknek a sztorit illetõen.

every_body_tells_a_story

DarkSector
szerinted a force unleashed story-ja a filmekrõl szól?
amúgymeg ha más játék kell lenne, nem star wars lenne....

Hector Troy
Szerintem meg új SW játékokra, sztorikra lenne szükség, lépjenek már ki a filmbõl (filmek közötti ûrkitöltésbõl), mert így igencsak le van korlátozva a történet. Gondoljatok bele, oké hogy megint szembeszálsz a vödörrel, és persze le is kell hogy gyõzd, de MÉGSEM gyõzheted le, mivel a sztori kötelez...
És azzal a tudattal játszani elég egysíkú szerintem, hogy már tudod mi fog történni nagy vonalakban.
Én a 2. részt is hülyeségnek tartom, meg pénz kihúzásnak is. Nézzétek meg SK-t közelebbrõl, olyan mintha az elsõ részbõl lépett volna ki. Ugyanaz a haj, testalkat, ábrázat, mozgás, stílus, stb. Oké erre mondhatják, hogy "Dehát õ klón", viszont szerintem túlságosan is hasonlít az eredetihez, mind jellemileg, mind külsõre. Valami újat vártam, akár egy "klóntól" is!
(Gondoljatok bele, hogy ha mondjuk a te klónod valahol máshol élne, ugyanígy öltözködne, beszélne, meg ilyesmik mint te?! Szerintem 99% hogy nem.)

Az meg hogy egy 76. két film közé beékelt sztori, attól meg hülyét kapok.
Végig fogom játszani a grafika, meg harcolás miatt, de már tényleg várok egy fordulatot, valami gyökeresen új sztorit, valódi JEDIKET, és SITHEKET, erõs és gyenge karakterekkel, cselszövésekkel, valami olyasmit mint anno az academy-t.

every_body_tells_a_story

DarkSector
szerintem ha igaz, dicséretre méltó, végre valakit érdekel mien munkát adnak ki, és nem a pénzszerzés az elsõ...tiszteletem az uriembernek.

majd jöhet a sok szar starwars, ahelyett hogy a fasza kis FU-et folytatnák, sebaj csõdbe viszik majd a céget.

tommygear
nemhiszem, tényleg otthagyta a faszi a lucasartsot pont emiatt mert nem akartak harmadik részt
Prince23
Nem tudom honnan veszi az sg a hírt, de ilyenrõl nem pletykáltak a népek.
kamuhír 😊

tommygear
Prince23
dehogy zárnak le minden szált 😊

Trilogy lesz belõle.

tommygear
én arra leszek kiváncsi, hogy mi lesz a vége, lezárnak e minden szálat?
mivel nem lesz harmadik rész
Magiszter
Én nem a végére leszek kíváncsi hanem hogy hogyan jutunk el odáig. Az oké hogy dart vödör elõl menekülünk, de gondolom majd újra szembeszállunk vele. Illetve a mi klónjainkkal is amit dart papa csinált (Az egyik CGI videóból ezt szûrtem le).