The Force Unleashed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magiszter
Amennyire én tudom a fénykard nem plazma. Bár régen játszottam már Kotor játékkal 😄

Viszont a plazma nem lehet jéghideg, így a fénykard sem lesz.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

tommygear
remélem lesz pc-re demo, bár nem valószínû
DarkSector
de ez egy játék.
repülni se tud a valóságban senki, meg áramot kilövelni magából.<#buck>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

nekem már tökre elegem van abból hogy minden egyes rohadt videóba teljesen ugyanazt mondják el folyamatosan, meg már elõre látom hogy a kaminós pályát minél elõbb le akarom majd játzsani mert már annyit láttam hogy már kész vagyok tõle...

DarkSector:eleve azér nem lehet jéghideg jedikard mert amihez egy fénykard hozzáér már rögtön elolvad vagy lángra kap <#idiota> attól függ milyen anyagból van <#vigyor>
DarkSector
nem de a robotnál is meggkérdõjelezhetõ. 😊
mármint eddig mindenhol minden ellenség vagy nem ellenség még a seggébõl is lézert szart most meg nitrogén móka.
szerintem lesz majd itt nyalánkság, mert mondták hogy új fícsörök lesznek, lehet nem nitrogén, de egy jéghideg jedikard állat lenne. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tommygear
szerintem nem illett volna egy jedihez 😄
DarkSector
jah rosszul néztem.
kurvaélet, már beleéltem magamat. 😊

DarkSector
jah megnéztem ujra elnéztem az fagyasztott valóban de csak egy script, amikor megöli a robotot, akkor lefagyasztja azzal a szerkezettel, amivel nekedtámad. bazz pedig mien állat lett volna használni. 😊

tommygear
ja azt láttam énis, de ott a robot fagyasztotta le saját magát ha jól emlékszem
DarkSector
jah látom sorry összetévesztettem, azzal a cinematikkal, amit most adtak ki.
nah lesz benne fagyasztás hidd el. néztem vidit, ahol egy kiba nagy robotot lefagyasztott a srác, és egy lökéssel darabokra robbantotta.

tommygear
amit én linkeltem is tele van ingame jelenetekkel
hol látsz ilyet, hogy mi fogunk fagyasztani? max minket fognak
DarkSector
Ez a videó jobb mert legalább ingém. Kurvanagy lesz, még Zub-Zero módjára fagyaszthatunk is...😊
Beszarás lesz a játék.

DualCore Intel Core 2 Duo E8200, 2666 MHz (8 x 333)
3584 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
ATI Radeon HD 4800 Series (512 M😎

Ezen a konfigon maximum beállítások mellett 1280 x 1024ben, felpeccselve tökéletesen ment az elsõ rész, egy gramm szaggatás nem volt 😊 Remélem a másodikkal sem lesz gond.

tommygear
az elsõ rész tökéletesen ment az aláírásomban lévõ konfigon
DarkSector
elég igényes grafika lesz, 60 fps-re akarják optimalizálni állítólag, és ez kökemény procit igényel.
x360-nál 3 mag van
ps3-nál 7+1 vagyis nem feltétlen nagy igény ez, csak eddig a átékok egyhelyben toporogtak a gépigényt illetõen végre most kiaknázzák a nagyobb gépeket is, amibe sokan évvekkel ezelõtt pénzt öltek, abban a hiszemben hogy majd tudják hasznosítani.

most meg sírtok? 😊

Evin
4mag, 2GB ram, 9800GT 512MB 1680-ban szaggatás nélkül ment az 1.
A kettõnél is erre számítok, mert bár újabb a motor fejlesztett elemekkel, ezt már pc-re is tervezték kiadni, míg az elsõ részt portolták.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

grebber
Pedig elképzelhetõ hogy komolyan kell mert ez az engine eléggé igényli a 4 magot mint a gta 4nél.

Next PC upgrade: 2022

Magiszter
4 Magos proci, 4 Giga ram, 1 gigás videókártya.
Csak mert az elsõ rész 2 magon, 2 gigán és 512-es VGA-val gyakran beakadt nálam. Persze nem pecseltem föl. 😊
Ellenben a 4 magos gépemen zökkenés mentesen futott. Szóval szerintem lehet számítani a programozók analfabétaságára itt is.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne tessenek komolyan venni 😄

Hát gondolom egy olyan gépen amin az elsõ vidáman elfutott, a másodikkal sem lesz sok gond 😊

Julius Caesar
Gépigények mik lesznek, vki nem tudja?

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

DarkSector
7.5. 😊

Prince23
Prince23
XD
Magiszter
Örülök hogy a lelki békéd és optimizmusod töretlen maradt <#idiota>

Ez megnyugtató 😄
Magiszter
Ha lehet hinni a reklámoknak* akkor igen.

*nem lehet.

tommygear
eddig úgy néz ki igen
tommygear
<#nemtudom>
Egyébként PC-re is akkor jön ki mint konzolra ??
Magiszter
Õõõ, az elõtt? 😊

tommygear
most a mafia2-nél
Magiszter
PC-re nem lesz, hisz mikor volt utoljára multiplatform játéknak PC-s demója?

tommygear
szerintem biztos nem
nem fognak átportolni pc-re egy demot szerintem
bár ne legyen igazam
ték
Lesz demo, talán pc-re is... Bár nemsanszos, de talán 😄

Positive Mental Attitude

Látom nem vágesz, hogy én mire célzok, de teljesen mindegy is,végülis csak egyedül az én csõrömet bassza és aztis csak kicsit. Majd játszok vele 1 órácskát és mintha nem is lenne. Átsiklok rajta, az egyben is sikerült.

Positive Mental Attitude

DarkSector
jó csak akartam tudni, ennek a fogalomnak a pontos meghatározását, hogy ez mit takar...😊
mert vannak jobb-rosszabb játékok, pc-n is meg konzolon is, csak vannak a DMC-k, amik hiába egyszerüek, van amikor az ember ahhoz kell hogy nekiálljon, és a sok felgyülemlett energiát, csak úgy leverje...😊

szerintem ez így jó, többféle játékmenetet alkotnak a készitõk, akár egy francise keretein bellül is...

Tom Clansy's játékok pl...van lopakodós-stratéga-fps-repülös....és minden platformra. XD

Hanyagoljuk ok? Nekem konzolos és kész 😄

Positive Mental Attitude

DarkSector
játékfüggõ, attól függ mit akarnak, nem konzolos a mozgás, pc-re is van ugyanennyi robotos játék....😊

Neköss már bele 😄 ilyen szaggatott animálást konzoljátékban kezdték el és kész... azóta már csak átirogatják a hasonlókat pont 😄

Positive Mental Attitude

DarkSector
bocs de hogy egy hack and slash-ben hogy oldják meg a mozgást, meg a sebzés mértékét, az nem konzolosság vagy nem konzolosság.
vagy a hardcore cuccok azok csak konzolon jellemzõek? 😛

Hack & Slash, csak ilyen kurvultabb változat 😄 és kb 70ezer körül volt az xbox

Positive Mental Attitude

Magiszter
Én azért nem veszek Konzolt mert 60 ezer forint magasságától kezdõdik, de ahhoz hogy teljes élményt nyújtson, kellene egy 120 ezer forintos TV is. Tudom-tudom lehet egy 22"-os monitoron is játszani vele, de ha az ember konzolt vesz, akkor a fotelból 84 centin akarja tolni a játékokat. A másik meg hogy FPS-t nem lehet játszani rajta. Próbáltam, de nem lehet. Illetve semmi olyan játékot amiben célozni kell. Tudom én vagyok a béna, de egyszerûen nem áll rá a kezem hogy egy kis kallantyúval szenvedjek. Ugrabugra, bunyós, DMC szerû (mi a ketegória neve?), meg repülõs játékokat nagy élmény játszani, ezt elismerem. De szerintem nem okoz annyival "többet" hogy a PC mellé még egy konzolra is befizessek. Inkább fejlesztgetem apránként a gépet 10-20 ezer forintokért, mint 3-4 évente költsek 100 ezret a konzolra (Xbox360 mennyi volt megjelenéskor?).

Azért nincs már benne hajolgatás, és ott villog a rohadt reload felirat is... de minek nemvágesz, és rohadtul idegesít.

Positive Mental Attitude

tommygear
codot is csak portolják pc-re
Hector Troy
Figyi a jó játékokat (cod6,fifa2010, sc2, stb.) PCre is megveszik. Ezeket valóban pcre fejlesztették, nem csak kapott egy gyenge portot, tfu1, és még sok szerencsétlen játék.
off: divat nem divat, a konzolt egyszer veszed meg és nem kell évente karit, procit, memóriát cserélni, arról nem is beszélek hogy zongorázni sem kell tudnod, meg a néhány exklúzív cím ami csak egyike-másikra jön ki.

every_body_tells_a_story

Prince23
Ez már inkább helytállóbb, mint a warezra kenni 😊

tommygear
ez a baj, nagyrészt ettõl kurvult el a játék ipar
na mind1 haggyuk ezt az xbox vs pc témát már megint