1481
StarWarsTheForceUnleashedLogo.png
  • DarkSector
    amugy a crysis-nak 1 hátránya van hogy kibaszott unalmas snassz. hiába szép.
    én mikor végigvittem szinte már imádkoztam hogy legyen vége, mert nekem nem tetszett hogy dzsungel-dzsungel.
    kevés történés volt a háttérben, arra értem hogy ha te nem kezdtél el lövöldözni, és nem hivatad magadra az ellenség figyelmét, addig tiszta kihalt volt minden, olyan érzésem volt, hogy egy lakatlan bolygón vagyok.

Én örültem volna, ha kicsit történik valami, nagy harcok, amiket nem én idézek elő, hanem már megy a háttérben mondjuk ésén csak belecsöbbenek.

Bár tudom ez egyéni szocproblémám.
    Azért végignyomtam 1x nem akarom szapulni, de jó lett volna ha nem csak arra figyelnek hogy a fű 2000pixelből legyen hanem kis életet vigyenek a játékba.

majd megnézem a 2. részt, ott kicsit mintha több történés lenne és odafigyeltk volna, több fajta ellenséggel.
    majd meglátjuk én drukkolok hogy jó legyen.
    Ettől még persze a crysis marad technikailag a legszebb ahhogy írtad is.
  • DarkSector
    nem.
    hanem azt írtam hogy hány olyan játék van ami szebb ettől.

arra akartam utalni, hogy az egyik legszebb játék, nem azt hogy a crysistól szebb. félreértettél.
    A crysis-hoz atomerömű kell annál egy pár évig nem lesz szebb játék.
    Lehet félreértettél most.
  • Jakuza001
    http://www.youtube.com/watch?v=gCTfMlAMn5M

Marmint ez szep es hasonlitod a crysishez ? lol
  • DarkSector
    végigértem a demon, az államat keresgélem.
    konzolok gyengék egy pc-hez képest, de hogy ez boxon így fut hát le a kalappal a fejlesztők előtt. ha jó lesz a port, sokan megveszik majd a játékot, ezt már most előre merem mondani.

Talán egyedül egy játék szebb ettől vagy max egyenlőek a GOW3 amit láttam életemben, jó meg a crysis.
    Nem egy agyjáték lesz, de ugye ez akciójáték szép pörgős, minden megvan ami kell, csak remélem nem 4-5 orás a játék mert akkor szopom magam tükör előtt.
  • morvaigaben
    Jah, a bemutató videóban ott nagyot néztem, a sok szilánk..
  • DarkSector
    PL a fizikáról annyit hogy mikr repülés után beesik azon az üvegtetőn, dobbant egyet és mindenki a levegőbe repül, meg esik az a 600-700 üvegdarab az nagyon durva.
  • DarkSector
    BAZDMEG!

kb ennyit tudok boxon a demoról mondani.
    sokkal folyamatosabb még ha nem is 60fps-el megy. Nem tudok mérni fps-t, de az első részhez képest folyamatosabb.

Az effectek: villámszórás, stb. sokkal több van a játékban, és sokkal életszerűbbb

A karakterről gyors annyit hogy annyira durva, hogy a kezén egyesével tudja mozgatni az ujjait, szóval részletességgel nem lesz gond.
    a látvány meg leírhatatlan, ha valaki HDTV-n akar tesztelni, akkor töltse le a demot

KURVALÁTVÁNYOS. bár nem meglepő, mert ugye lehetett rá számítani.
    Remélem ha ma nem is, de pár napon bellül lesz steamre, pár haverommal kipróbáltatnám!!!
  • morvaigaben
    =)
  • DarkSector
    Haver vagy. :)
  • morvaigaben
    Pontosan!
    Ha tetszik egy játék annyira hogy érdemes pénz adni rá, megtisztelem a fejlesztőket azzal, hogy megveszem és valamennyire támogatom őket.
    pl Witcher, GoW.
  • ratgab
    Nade visszatérve a gémre én csak abban reménykedem, hogy a bossok elleni harcot végre ugyanolyan kameraállásból nyomhatjuk, mint a sima ellenfelek ellen! Nekem ez volt a nagy szívfájdalmam az első részben.
  • ratgab
    Azért lehet, hogy biza rádobja az eredeti gémre a cracket csak hogy ne szenvedjen az állandó internet (meggyőződésem, hogy a DRM-ek, állandó internet szükségessége, steamek, GFWL-vk stb léte is súlyosan és hátrányosan érinti a pc-s piacot: jó példa erre, hogy én azért nem vettem meg az Ass. Creed 2-t még, mert állandó internet kell hozzá, múltkor is 1 napig nem volt netem, akkor én dögöljek meg, mert a szolgáltató elba..tta és ne használjam azt a szórakoztató cikket, amiért FIZETTEM? Na itt vannak még súlyos gondok szerintem) kapcsolattal, illetve internet kapcsolat hiányával.

De nagy igazságokat mondtál ezzel és maximálisan egyetértek a többi mondandóddal!
  • Csokis
    Kipróbálta már valaki az Xbox 360-as demót? Milyen lett?
  • ratgab
    Már megint a konzol vs pc! Az egésznek a lényege az, hogy a jó játék (optimalizált, jó játékmenet, újrajátszhatóság magas szintű) vagy nem jó a játék! Ha jó, akkor pc-n is fogy (Lásd Dragon Age, Fallout 3, Starcraft 2, Cod-ok stb.), ha meg nem jó, akkor az konzolon is bukik.

Pc-nek is (Aki dolgozik is rajta valamilyen szinten, annak kell a pécé), Konzolnak (aki játszik, netezik, filmet néz, zenét hallgat, annak elég a konzol is) is meg van a maga előnye.

És vannak olyanok, akiknek telik rá, azoknak mindkettő van.

Különben is, ami a Pc-nek a warez, az a Konzolnak a használt játék piac (egyébként legalább annyira ellene vannak a fejlesztők ennek, mint a wareznak, mivel itt meg ténylegesen pénzt vesznek ki a zsebükből az emberek a cserebere folytán, míg warez általában ingyenért megy)

• DarkSector
    vagy 50ezret és abból 12ezer. mert a star wars pl lesz vagy 11-12ezer és az én fizetésem ahol rabszolga voltam a 60-at súrolta.
  • grebber
    Haverom is ilyen.Uge én azért veszegetek pár game-et pc-re ő is mondta mi a szarnak ha már végigvittem warezba.
    Erre vett PS3-at azt már vagy 4. eredeti game-et veszi rá :D
  • grebber
    Hát ha te erre nem jöttél rá akkor a baj nálad van.
    Ezek a milliós eladások nem magyarországi adatok (gondolom ezt senki nem hitte) külföldön meg annyi egy eredeti játék az ottani fizetésekhez képest mint nekünk egy db zsemle szóval 0 minek warezoljon ha náluk szinte ingyé van?

Nem mindegy hogy 400.000ezret keresel és veszel 8.000ft-ért játékot vagy keresen 90 ezret és veszed meg a 8.000 játékot!
    Konzolon játszanak az emberek nagy többsége.Ezért fogy kevés cucc pc-n.

• DarkSector
    "Ez csak bla-bla sok jó port van pc-re mégsem fogynak a game-ek"

nah ez a lényeges, ezt tökéletessen leírtad itt a fő gond. ami jó azt se veszik. :S
    Én azért ha nem is teljes áron de vettem jókat.
    Star Wars FU, Devil May Cry, Resident Evil 5, GEOW pl. úgyhogy egy picit kivehettem a részem.

És ez a gond, mikor meg haverommal veszünk eredeti játékkat kiröhögnek hogy hülye vagyok mikor mondom hogy a jó játékot készítő fejlesztőknek kicsit odatámogatok.

Na most itt van sok helyen szó szerint ciki az ha költ valaki játékra.
    Volt olyan haverom aki azt mondta hogy fú eredeti játékom van és de hülye vagyok, neki max a passziánsz ami eredeti. most akkor tegyen igazságot az ember. De én szarok bele mit mondanak, ha úgy érzem ezzel kicsit a lelkiismeretem tisztább lesz akkor megéri a kis lovét.
    ennyi
  • lilathrone
    Mondjuk azt nem értem, hogy lehet warezolni xboxra és ps3ra is, akkor mi a különbség?
  • grebber
    Jön belőle valamennyi pénz az nem is téma.De MW2-ből elment asszem töb mint 20 millió db.Ebből pc-re ha elérte az 1,5 milliót akkor már rettentő sokat mondtam!
  • lilathrone
    Ha megnézünk egy Modern Warfare 2-t is, PC-re az első héten 24 000 darabot adtak el, ami 240 millió forint, ha 10 000 ft-al számolunk egy példányt. Ez volt az első hét. Azóta is az eladási listák elején van, tehát isten tudja mennyi profit volt nekik a PC verzióra. Egy rendesen optimalizált jó játékra. Azért PC-ből is dől a lé rendesen, mondjuk konzolon jobban, az tény.
  • grebber
    Ez csak bla-bla sok jó port van pc-re mégsem fogynak a game-ek.
    Ennek nincs más oka hogy konzolon nem kell szarozni semmivel csak bekurod a lemezt oszt jóvan.
  • lilathrone
    Ha rendesen megcsinálnák a PCs verziót, nem egy s*ar portot, amihez erőmű kell és demót is kiadnának rá, biztos többen vennék. Vagy legalább egy gépigényt írnának hozzá, hogy merjem előrendelni.
  • grebber
    Konzolon dől a lé --> Kiadnak rá demókat.
    PC-re alig veszik --> Mi a szarnak adjanak ki demót?
  • lilathrone
    Xboxra kijött a demó, nekünk meg még gépigény sincs, ráadásul senki nem mondta, hogy pc-re lesz demó. Most őszintén, akkor mit panaszkodnak, hogy sok a warez? Most honnan s*arjam, hogy az én gépemen hogy fog futni?! Így nem veszem meg, az 100%. Max. ha warez verzió alapján nagyon tetszik, de akkor is nagyon dühös vagyok az Aspyr-ra.
  • DarkSector
    PONTOSSAN. Jól mondod, énis így gondolom. Vagyis részben énis hibás vagyok.
  • MrAndree
    Az irányításával az elsőnek se volt semmi baj. Csak a gépigénnyel. A menüből hiányzott az egér tényleg, de ennyi. Játékban semmi gond nem volt.
  • Ryder62
    Ez egy ördögi kör: Lewarezolják, ezért a készítők szarnak a pécésekre. És mivel a készítők szarnak a pécésekre a játékosok inkább lewarezolják.
  • tommygear
    minden játék már egy konzolport kezdve a cod-tól
    csak vannak igényes és igénytelen szarok
  • DarkSector
    Minden port, az is lesz, amig 10x többen warezolnak mint akik megveszik a játékokat.
    Ebbe énis beletartozom. :)
  • Ryder62
    Ez is egy konzol port lesz és pont. Ez támasztja alá hogy két héttel a megjelenés elött még a gépigényt sem tudjuk. Örülhetünk ha a játékban nem a joy gombok lesznek föltüntetve.
  • DarkSector
    remény hal meg utoljára.
  • lilathrone
    Várjam, hogy majd rendesen optimalizálják és törődnek a PC-sekkel, amikor megjelenés előtt két héttel gépigény sincs és a demo sem jön pc-re?
  • DarkSector
    Remélem lesz, mert sok haverom pc-n játszik és ki szeretné probálni.
  • Prince23
    Így van

azta a vizes pályát :D
  • tommygear
    megcsinálták e3-ra az xbox demo-t és sztem azt kapják most meg
  • morvaigaben
    Hát még reménykedek hogy holnap a sztím benyögi hogy van ez az opció: próbáljam ki a TFU2-t. De halvány az esély rá...
  • Julius Caesar
    Nem mondod nem lesz demo PC-re?!

This sucks...
  • tommygear

mind1 majd jön a full őszi szünetre :)
  • morvaigaben
    Pedig holnap nincs tanítás egyetemen...meglett volna a programom.