The Force Unleashed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magiszter
A Sith-ek is "lightsaber"-t hazsnálnak, szóval nem csak Dzsedifegyver.

(csak kukacoskodok 😄 )

egyébként az én véleményem az hogy fénykard
vagy nyissatok egy topikot ezzel a címmel: MI A HVATALOS NEVE ÉS MIBÕL VAN AZ SW-BEN HASZNÁLT JEDIFEGYVER ???
mi a francér vitatkoztok ilyen hülyeségeken ?

a fénykard vagy lézerkard vagy ha már plazma is volt akkor plazmakard csak egy ötlet volt egy jó sci-fi filmhez ami lucas bácsi agyából pattant ki és átgondolta hogy mi legyen a neve

ez olyan mint az armageddon nyilván nem lehet egy föld atmoszférájában lévõ aszteroidára leszállni a surlódás miatt, az sw-ben meg csináltak egy fegyvert ami a fény energiáját használja fel ez által egy kardot képezve.

egyébként már csak azért sem éri meg a vita mert ez egy NEM LÉTEZÕ TÁRGY !!! ez olyan mintha arról vitáznánk hogy ha a kutya tudna repülni akkor mivel repülne: szárnnyal vagy kolosszális fingással ami 5 másodpercenként jön ki a kutya valagából
Lehet itt akáérmennyit prögni meg beszélni a baromságokat, HIVATALOSAN a SW világában FÉNYKARDNAK hívják(lightsaber), sehol nem találkozol a lasersaber kifejezéssel.A hivatalos álláspont szerint is PLAZMA jön ki a kard markolatából, nem fény meg lézer meg anyámtyúkja. Aki ezt nem fogja fel az hülye, nyugodtan meg lehet itt nézegetni mindent, ez a hivatalos, ellenõrzött és LucasArts által elismert wikije a Star Warsnak.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

(De mindegy ez csak az én véleményem !!!)
Na én megmondom az nem fénykard és nem is plazma hanem LÉZERKARD márcsak azért is mert jobban hangzik meg tényleg hihetõbb hogy lézer és nem fény . Hát most gondoljatok bele akkor minek a kardba a kristály ??? Mert ha megvilágítod fénnyel akkor csak szép színe lesz nem ??? És ha megnézitek a mai lézerteknológiát akkor meg pláne hogy annak van nagyobb valóságalapja.
DarkSector
😊
jah tegnap este hülye voltam.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

EZ LOL XD
DarkSector
áh ez kutyafüle, manapság már azt is fel tudom csörgetni telefonon, és beszélni vele, aki mellettem áll egy helységben, ezek meg még galaxis távolságoknál tartanak.
low banda. low-tech. <#alien2>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
ha igaz, akkor a játékboltban átvertek, egy müanyag kardra, azt mondta a néni hogy az origi, és minden jedi iet használ. fuck <#buck>

Egyébként meg ez sci-fi, ma még az sem elképzelhetõ hogy a galaxis másik oldaláról beszélgessek kommlinken valakivel vagy hipersebességen utazzak, vagy a haverom hologramjával beszélgessek aki épp a Marson nyaral.

"The lightsaber mechanisms were contained within the hilt. High levels of energy generated by a high-output Diatium power cell was unleashed through a series of focusing lenses and energizers that converted the energy into plasma. The plasma was projected through a set of focusing crystals that lent the blade its properties and allowed for the adjustment of blade length and power output."

DarkSector
most nem a neve a lényeg, hanem hogy meikbõl képzelhetõ el, hogy egy adott nagyságú fénylõ csikot képezzél?
sima fény lézer vagy plazma? 😊

DarkSector
nem vonom kétségbe a rajongásodat, de ehhez nem felttétlen elég csak nézni a filmet, de oks amig nem szerzek bizonyitékot, egyezzünk meg abban hogy neked van igazad és sima fény. csak éppészel ezt én képtelenségnek tartom fizika-kémia terén. 😊

így van 😄
Nekem a lézerkard nagyon idegen függetlenül attól hogy miis valójában, a fénykard viszont jobb 😄

Positive Mental Attitude

tommygear
10 éve lassan minden évben újranézem mind a 6 részt légyszives ne akard már jobban tudni nálam a dolgokat 😊
tommygear
úgyse érti meg haggyad
mindig hajtogatja a saját hülyeségét 😄
DarkSector
te a plazmával csak 1 baj van, hogy az nem fény, vagyis ugyértem nem tudna így kijönni a markolatból, hanem akkor ha egy müanyag vagy egyébb anyagból egy csõben lenne a plazma folyadék vagy gáz.
vagyis kevésbé hihetõ 😊

DarkSector
jah
kenyér ára? 😊

ütegek, nem ütemek.

Nem lézer és nem is fény, hanem plazma.

A lézert a lõfegyverek és a hajókon lévõ turbólézer ütemek lövik, ezek részecske sugarak(particle beam).

A FÉNYKARD nem LÉZERkard, mert NEM LÉZER jön ki belõle, hanem plazma.

laser
A blaster (also called a gun) was a ranged weapon that fired bursts of particle beam energy called blaster bolts from a replaceable power cell.

plasma
"Lightsaber blades were also made of plasma."

Egyéb kérdés?

DarkSector
de tuodmit felmegyek forumokra és megkérdezem a fanoktól, hogy lézer-e, vagy sima fény-e...😊

DarkSector
direkt, mert ez így van.
ráadásul most az én képzeletemben vagyunk, én hozom a szabályokat. 😊

hát nem is egy vilmoskörte van a fénykard markolatban. 😛

tommygear
direkt csinálod?
ideje lenne felnõnöd már
DarkSector
jo akkor figy.
fénykard, mivel a lézer is fény, de ha nem lézer lenne, nem lehetne szabályozni, a fény útját, mivel az öszpontosított fény, aminek a hosszát is lehet szabályozni, nah az a lézer. kápise pádáván? 😛

amire ti gondoltok az a zseblámpa....😊))))))

tommygear
ne oktass ki sw-bõl 😄
értem?
DarkSector
fény kard, de a fény ami kijön az lézer. értem? 😊

tommygear
de mégse LASERSABER <#wow3><#wow3><#wow3>
light=fény saber=kard

egy igazi sw fan tudja, hogy fénykard a becsületes neve
DarkSector
kápisi? 😊

"mi a lézer?

fényforrások egy speciális típusa a lézer. Neve, az angol laser betûszó a Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation (magyarul a fénykibocsátás indukált emisszióval) kifejezés rövidítése, ami a lézerfény létrejöttének sajátos körülményeire utal."

DarkSector
igen ha bemész egy játékboltba, akkor ott a müanyag fénykard hiteles legyen, amúgy a lézer is fény, tudtommal. 😊

morvaigaben
De egy igazi sw-s fénykardnak mondja, vagy ha nagyon hûek akarunk maradni az eredeti trilógiához akkor fényszablya (lightsaber)<#kacsint>

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

DarkSector
nem, lézernek értettem. 😊
fénykard nem tud vágni.

Magiszter
Meg a klónjainkkal gondolom.

Am most jut eszembe Európai megjelenésrõl van valami hír?? mert az USA-ba Október 26 de nállunk? :S meg itt ki lesz a fõgonosz?? megint megküzdünk Vaderrel?
😮 Micsoda gépek nekem nincs ilyen csak egy Pentium IV 3.20ghz meg 1.75gb ram (DDR1) meg egy HD 3650 AGP-s videokártya 😊 ezen tuti nem megy de van xbox azon már csak eldöcög csak lenne már demo
Úgyérted fénykard?

[/flame on] 😄

Positive Mental Attitude

DarkSector
a háttér biztos megjelenik majd a monitorodon meg 2 lézerkard. 😊

Julius Caesar
e4500 @ 2,6GHz, 9600GT, 2 GB ram. Elsõ ment 1440x900-ban, high detail nélkül, fraps konstans 30FPS-t mutatott (30-a sa limit).

Ha nem megy akkor így jértam. De sztem eldöcög.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

tommygear
<#smile>
DarkSector
ünneprontó 😊

DarkSector
bárcsak.

tommygear
de a star wars világában nem 😄
😞((( de kár pedig mintha arról lett volna szó hogy egy hónappal a megjelenés elõtt kintlesz
DarkSector
énis várom, de valszeg Október 10-12 környékén.

nem tudja valaki mikor jön a demo Xbox360-ra már nagyon ki akarom próbálni
DarkSector
ez játék, az én világomba minden lehetséges. 😊

De az. 😊

Egyébként én nem értem az egyik videóba úgy hullanak a testrészek mintha nem is a tulajdonosukhoz tartoznának a másikba pedig vagdosa a csávót és semmi, na ez most hogy lesz ???
elite
Én az elsõ részt végigtoltam wii-n is, és ott nem volt ez az idióta animáció megszaggatás. Nem értem mire jó ez???

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC