1481
StarWarsTheForceUnleashedLogo.png
  • tommygear
    igen európában
  • Knabb
    Végülis klónról beszélünk :D a szőrzete meg a bőre másodlagos :D:DD
  • Hector Troy
    "gyantázva lett a teste azt ennyi. :)" LOL
    Nem azt írtam hogy legyen GOW, de keressétek meg a képregényt pl. az első részből, na ott már néz ki valahogy... Nem tudom miért kellett homokosnak leprogramozni.
  • DarkSector
    Figy ezel nincsen semmi gond ez így perfect, az is kell hogy feltedd a játékot, ha kijavítod a problémát csinálsz helyet elmúlik az akadály. korrekt ez így. :)
  • DarkSector
    ezt irtam énis ez így pont természetes.
    gyantázva lett a teste azt ennyi. :)
  • morvaigaben
    Amúgy ezt úgy bírom ha nincs elég hely a lemezeden már FAIL-t ír ki

Hector Troy: minek legyen kigyúrva ha vele van az ERŐ?
  • Knabb
    Hát hova lenne kigyúrva? :D Szted mekkora izmok kellenek egy fénykard lóbálásához?
  • DarkSector
    igen eléggé érdekes nincs úgy kigyúrva mint Cris a re5-ből.
    de azért ez a sima puhaság normál bőrt jelent, semmi extra buziság nincs benne, és csak akkor fénylik, amit láthatsz ha kimész az esőbe és megázol, de ugye ez egy normális jelenség. :)
  • Prince23
    Október 29.
  • lilathrone
    De jó is lenne! A hivatalos megjelenés az összes platformra okt. 26, de van egy olyan érzésem, hogy ezt leszűkítik PS3 és xboxra.
  • The Protector
    Hy.Holnapra várható a game pc-re?
  • Hector Troy
    Jó, az arca oké, bár sztem túl kisgyerekes, kicsit harcedzettebb is lehetne. A karja viszont olyan mint egy csajnak (olyan szép sima, vékony, puha) :D Na erről kérünk printet. A 2-ről beszélek, az 1-gyel nem foglalkozom.
  • lilathrone
    Ez egy az egyben a Force Unleashed 1 gépigénye, hivatalos gépigény még nincsen. Amúgy érdekes, hogy 10 nappal megjelenés előtt még semmit sem lehet tudni a PC-s verzióról, ennek az lesz az eredménye, hogy vagy egy nagyon s*ar összecsapott óriási gépigényű port lesz, vagy eltolják a PCs megjelenést..
    Ne legyen igazam!
  • DarkSector
    csak ennyit találtam, ha hihetünk neki, csontra ugyanaz lesz a minimum mint az első résznél!

• DarkSector
    holnap 16.-a és a legnagyobb baj hogy még mindig nincs pc-re gépigény.
    beszarás.
  • DarkSector
    jah hullik a haja a tagnak.
  • morvaigaben
    Sokkal élethűbb.
    (bár mintha kopaszodna...)
  • DarkSector
    akkor csak igy érdekességképpen (igaz ez konzol! nehogy valaki ezt pc-re azonosítsa be, ott valszeg mindkettő élesebb szebb (lesz) majd!!!)

beraktam az első részt a gépbe (nézd össze a 2 arcot!):
    így néz ki az első részben, ugyanolyan beállitás és körülmények mellett fényképezve. XD főleg a szája körül lehet tapasztalni nagy szembetűnő eltérést!!! most ezt szorozza fel mindenki hogy pc-n még ugye javítva llesz!

• morvaigaben
    Szépen ki van dolgozva az biztos
  • DarkSector
    azért még a sokadik végigjátszásnál még néztem 1 valamit.
    mindig szoktam írni hogy minden tulajdonsága mellett szeretem, vagyis nagyon jó érzés részemről ha a karaktereket odafigyelés mellett a lehető legprecízebben kivitelezik egy adott játékban, legyen szó bármien játékról!!!
    És ez a tv-n fényképeztem egy mobiltelefonnal közelről.
    Még így is kiválóan látszik hogy a főkarakter arca ha nem is hajszálra olyan mint az átvezetőkben de nagyon életszerűnek tűnik.

Én ezért +1pontot már biztosan adok a játéknak.
    Nagyon ritka az a játék, ahol hasonlóan jól meg van tervezve a játékosok arca, akarom mondani karakterek arca.
    Igaz a kameraállás végett ritkán fogjuk bámulni Starkiller pofáját, de nem egy kockafejű ember az tuti. XD

• Ryder62
    Ja, addig ott marad egy hulla míg képben van. Amint elfordítod a kamerát eltűnik. Bár ez mindig jobb megoldás mint a force unleashed-é.
  • DarkSector
    megnéztem egy fél perc után tünnek csak el nem mindjárt.
  • morvaigaben
    Igazad van...most elolvastam megint és rájöttem.
    Bocsi a félreinformálásért :/
  • elite
    Inkább lehessen átgázolni, mint hogy köddé válik. Jedi knightban sem tűntek el ilyen azonnal, és nem zavarta a játék motorját.
  • Hector Troy
    És az ott fekvő hullákon át lehetne lépni mint a levegőn, vagy mi? Vagy azokat is lehetne dobálni még egy kettő zónáig? Nem zavarna be a játék motorjába szerinted?
  • ratgab
    Ez egy nagyon jó ötlet egyébként! Mondjuk addig lennének ott a hullák, míg át nem mész pl.: 2 "zónán" utána eltűnnének (klónok eltakarítanák a hullákat meg a roncsokat, lehetne így magyarázni)
  • balee4
    Félreértitek PS Home-os karakterhez kapunk új ruhát, tudjátok ez a Sony ingyenes MMO-ja. Szóval nem a játékhoz lesz egy különleges kosztüm. Csomó játékhoz van ilyen, pl. Castlevania-hoz is.
  • DarkSector
    jah a resi5-nek nagy története volt, sok logikai résszel és 4 scenario-val, ami sok-sok óra játék. :P
  • tommygear
    vader-el lehet folytani az első részben
  • DarthStarkiller
    nekem csak egy valami hiányzik ebből is meg az előző részéből is hogy nem lehet folytogatni :D vagy hogy mikozbe foglyuk az erővel az embert csak lassan lehet a földhöz vágni mekkora lenne már ha mint pl volt az egyik videoba hogy vader nekicspkodott a falnak ha azt mi is meg tudnánk csinálni nagyon nagy lenne
  • tommygear
    nem pont erre gondolok, hanem hogy régen egy játéknak volt értelmes története értelmes játékidővel
    ma meg mi van? jönnek az 5-6 órás cod-ok meg a 3 órás medal of honorok... ez az ami elszomorító
  • DarkSector
    pontossan.
    Nekem nagy álmom ha nem is egy újabb RE2-höz mérten nagy cucc, de egy RE2 remake jó lenne. De nem nagyon hallok erről. Nekem bejött a régi rögzített kamerás stílus.
  • DarkSector
    :P
  • tommygear
    az igények maradtak csak nem teljesítik azokat
  • tommygear
    de nem fogok venni :D
  • DarkSector
    az igények maradtak a régiek, csak a kínálat változott.
  • Seth
    Nem a konzolok miatt hanyatlik a játékipar, hanem a játékosok miatt. Mások már az igények.
  • DarkSector
    de fayzább lene ha vennél egyet és úgy irnád le ugyanezt. :)
  • tommygear
    haggyuk ezt a gyerekes dumát, hogy azért szarozom mert nincs nekem :D
    ha lehetne se kéne
  • Hector Troy
    Na ja, az aston martin is szar (mert azom sincs).