The Force Unleashed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg hát ha jól emlékszem az 1-et is 16 karikásnak bélyegezték .
PSN ID.: Beegabor
Mármint rendesen szeli a rohamosztagosokat ?
voltak katonák. 2 pajzsos fagyasztós tahó, meg a végén 2 lépegetõ, nagyon nem akartak poénokat ellõni szerintem.
az elsõben se tettek be boss-t.
Nem is baj ízellítõnek nagyonis elég volt.
azt bírtam kurvára mikor megbûvölöd õket és egymásnak támadnak vagy éppen öngyilkosok lesznek és leugranak valahová vagy lézerekbe beleszaladnak... 😊
néztem a menüben ha nem nyúlok a joy-hoz lead egy elõzetest a játékból elég durva részek lesznek megint kell nagyobb ûrhajókat egy fülkébõl elkapni az erõddel és mozgatni. nagyobbacskka szörnyeket is mutogatott.
majd ha kijön megnézzük.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
mindegy ezen ne vesszünk össze már 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
én mikor végigvittem szinte már imádkoztam hogy legyen vége, mert nekem nem tetszett hogy dzsungel-dzsungel.
kevés történés volt a háttérben, arra értem hogy ha te nem kezdtél el lövöldözni, és nem hivatad magadra az ellenség figyelmét, addig tiszta kihalt volt minden, olyan érzésem volt, hogy egy lakatlan bolygón vagyok.
Én örültem volna, ha kicsit történik valami, nagy harcok, amiket nem én idézek elõ, hanem már megy a háttérben mondjuk ésén csak belecsöbbenek.
Bár tudom ez egyéni szocproblémám.
Azért végignyomtam 1x nem akarom szapulni, de jó lett volna ha nem csak arra figyelnek hogy a fû 2000pixelbõl legyen hanem kis életet vigyenek a játékba.
majd megnézem a 2. részt, ott kicsit mintha több történés lenne és odafigyeltk volna, több fajta ellenséggel.
majd meglátjuk én drukkolok hogy jó legyen.
Ettõl még persze a crysis marad technikailag a legszebb ahhogy írtad is.
hanem azt írtam hogy hány olyan játék van ami szebb ettõl.
arra akartam utalni, hogy az egyik legszebb játék, nem azt hogy a crysistól szebb. félreértettél.
A crysis-hoz atomerömû kell annál egy pár évig nem lesz szebb játék.
Lehet félreértettél most.
konzolok gyengék egy pc-hez képest, de hogy ez boxon így fut hát le a kalappal a fejlesztõk elõtt. ha jó lesz a port, sokan megveszik majd a játékot, ezt már most elõre merem mondani.<#eljen>#eljen>
Talán egyedül egy játék szebb ettõl vagy max egyenlõek a GOW3 amit láttam életemben, jó meg a crysis.
Nem egy agyjáték lesz, de ugye ez akciójáték szép pörgõs, minden megvan ami kell, csak remélem nem 4-5 orás a játék mert akkor szopom magam tükör elõtt.
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
kb ennyit tudok boxon a demoról mondani.
sokkal folyamatosabb még ha nem is 60fps-el megy. Nem tudok mérni fps-t, de az elsõ részhez képest folyamatosabb.
Az effectek: villámszórás, stb. sokkal több van a játékban, és sokkal életszerûbbb
A karakterrõl gyors annyit hogy annyira durva, hogy a kezén egyesével tudja mozgatni az ujjait, szóval részletességgel nem lesz gond.
a látvány meg leírhatatlan, ha valaki HDTV-n akar tesztelni, akkor töltse le a demot
KURVALÁTVÁNYOS. bár nem meglepõ, mert ugye lehetett rá számítani.
Remélem ha ma nem is, de pár napon bellül lesz steamre, pár haverommal kipróbáltatnám!!!
Ha tetszik egy játék annyira hogy érdemes pénz adni rá, megtisztelem a fejlesztõket azzal, hogy megveszem és valamennyire támogatom õket.
pl Witcher, GoW.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
De nagy igazságokat mondtál ezzel és maximálisan egyetértek a többi mondandóddal!
Pc-nek is (Aki dolgozik is rajta valamilyen szinten, annak kell a pécé), Konzolnak (aki játszik, netezik, filmet néz, zenét hallgat, annak elég a konzol is) is meg van a maga elõnye.
És vannak olyanok, akiknek telik rá, azoknak mindkettõ van.
Különben is, ami a Pc-nek a warez, az a Konzolnak a használt játék piac (egyébként legalább annyira ellene vannak a fejlesztõk ennek, mint a wareznak, mivel itt meg ténylegesen pénzt vesznek ki a zsebükbõl az emberek a cserebere folytán, míg warez általában ingyenért megy)
Erre vett PS3-at azt már vagy 4. eredeti game-et veszi rá 😄
Next PC upgrade: 2022
Ezek a milliós eladások nem magyarországi adatok (gondolom ezt senki nem hitte) külföldön meg annyi egy eredeti játék az ottani fizetésekhez képest mint nekünk egy db zsemle szóval 0 minek warezoljon ha náluk szinte ingyé van?
Nem mindegy hogy 400.000ezret keresel és veszel 8.000ft-ért játékot vagy keresen 90 ezret és veszed meg a 8.000 játékot!
Konzolon játszanak az emberek nagy többsége.Ezért fogy kevés cucc pc-n.
nah ez a lényeges, ezt tökéletessen leírtad itt a fõ gond. ami jó azt se veszik. :S
Én azért ha nem is teljes áron de vettem jókat.
Star Wars FU, Devil May Cry, Resident Evil 5, GEOW pl. úgyhogy egy picit kivehettem a részem.
És ez a gond, mikor meg haverommal veszünk eredeti játékkat kiröhögnek hogy hülye vagyok mikor mondom hogy a jó játékot készítõ fejlesztõknek kicsit odatámogatok.
Na most itt van sok helyen szó szerint ciki az ha költ valaki játékra.
Volt olyan haverom aki azt mondta hogy fú eredeti játékom van és de hülye vagyok, neki max a passziánsz ami eredeti. most akkor tegyen igazságot az ember. De én szarok bele mit mondanak, ha úgy érzem ezzel kicsit a lelkiismeretem tisztább lesz akkor megéri a kis lovét.
ennyi
Ennek nincs más oka hogy konzolon nem kell szarozni semmivel csak bekurod a lemezt oszt jóvan.
PC-re alig veszik --> Mi a szarnak adjanak ki demót?
Why so serious?
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Ebbe énis beletartozom. 😊
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018