The Force Unleashed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
30 fps-en megy

PSN ID.: Beegabor

Azért kíváncsi vagyok a gépigényre, mert elvekben, ha xboxon sikerült stabil 60 fps-t kicsikarni, akkor egy nagyon jó porttal akár az elsõ rész gépigénye alá is mehetnének.
Hát még ez se egyértelmû, mert játékra is marha keresett a PC csak nem úgy ahogy azt a kiadók szeretnék...

Why so serious?

Mivel nem volt demo így mindenki szépen leszedi a warezt és ha megy jól a gépén akkor megveszi. Ennyi. 😊

Why so serious?

Seth
"PC a keresettebb gép"

csak nem játékra

PSN ID.: Beegabor

PC a keresettebb gép. Összeladásban mindenképp. Persze a céges gépnél passziánszozó titkárnõket is beleszámolva.

Why so serious?

bazmeg akkor újítanom kell...

Positive Mental Attitude

Julius Caesar
"Szerintem nyugodjon meg mindenki, max egy nagy meglepi lesz a gépigény amit elõször a tok hátulján olvashatunk. 😊"

Ettõl félek én is, hogy meglepi lesz 😊

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Prince23
Ez csak részben igaz. Ma a konzol a divat, akár tetszik, akár nem, ez a keresettebb gép. Elég ha csak az UK Chartsra felnézel.
Úgyhogy nem lepõdnék meg, ha a TFU 2 pár hétig konzol exkluzív lenne.

DarkSector
nemtuom ez csak tipp 😛
én nem értem ezt az egészet még ha el is tólják gépigény ettõl még lehetne.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rage47
áhá, szal direkt húzzák az emberek idegeit, az utolsó pillanatban tolják majd el a pc-s idõpontot, hogy konzolt vegyenek
Prince23
Szerintem érti õ mire gondoltam. csak nem tetszik neki az a szó, amit használtam

Prince23
mi az hogy nem tudod mi a bejáratás?

most nem fogok hivatalosan kommunikálni az sg-n, fogd fel szleng nyelvnek.

DarkSector
arra érti hogy elõször ott szedik a pénzt be és sok embert átszoktatnak konzolra, hogy ilyen esetek végett sokan vesznek konzolt csakhogy valamivel elõbb tudjanak játszani, nem sok ember dönt így, de énis ismerek olyat aki vett ezek végett szóval még mindig van pontencia ebben a bizniszben.
bár szerintem genyó dolog. Én annak örülnék ha minden platformra minden egyszerre jönne ki.

Még volt egy extra kívánságom, vagyis már csak álomnak nevezném. De ahhoz iszonyatsok év kell hogy teljesüljön.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
a star wars fu PS2-re is volt még akkoriban.
én nyomtam ps2-õn elég érdekes volt.

még rosszabb mint a wii. 😊

Rage47
mit jelent az, hogy bejáratták konzolra?
nem kötözködöm veled, csak nem hallottam még
Prince23
mert kisgép 😊

tommygear
szánalom akkor
Rage47
miért szerencsétlen a wii?
Prince23
Egy héttel az Xbox360-as megjelenés elõtt.

tommygear
csak azt nem 10 nappal a megjelenés elõtt jelentették be
Prince23
😄

infó: Most pattant ki az agyamból

de lehet igaz lesz, mivel bejáratja LA konzolokra a gammát. Sztem nagyon is elképzelhetõ, még a 2011 január is.
ld. Ubi hawxx2 agyba fõbe bejáratta konzolokra, pc-re meg csak november közepén jön ki. még a szerencsétlen wii-re is kijött

tommygear
nem kell a kamu flémelés kössz
DarkSector
nah hallottál valami új infót? 😊

Honnan az infó?
DarkSector
jah. ez igaz, még a megjelenés elõtt egy nappal is.
még érdekességképpen egy hivatalos fórum egyik szobája. Le van fordítva google-val.
Az érdekesség hogy az illetékesek miért nem válaszolnak a kérdésre? 😊

tommygear
ez szép és jó de ettõl még eltolhatják
DarkSector
Sõtt még ha ide mentek Lukácsék oldalára akkor allul nézzétek meg a wiew platforms-ot.
ott van hogy GFW. 😄

DarkSector
itt is pc-s megjelenések.
Reméljük ezek még most is érvényesek.

DarkSector
😊 jah elirtam nyelvtanilag.

Klemice
visszavan

nem létezik ilyen ige 😄

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

DarkSector
azt írták gogy 1 napon jön mindenre. én hiszek nekik.

DarkSector
megnyugtatok mindenkit.
Jön október 26.-án PC-re. Furák a hiányosságok, de még visszavan 10 nap!
Nem hinném hogy a Gamefaqs-en hazudnának és nyilatkozatokat se tettek hogy esetleg mégse jönnne pc-re.

Szerintem nyugodjon meg mindenki, max egy nagy meglepi lesz a gépigény amit elõször a tok hátulján olvashatunk. 😊
Vagy tesztek nélkül adják ki pc-re, fel se mérik majd a gépigényt. 😊

A hivatalos megjelenés okt. 26 ugyanúgy PC-re is (Európában okt. 29). Csak vannak baljós elõjelek: Nincs demó, nincs gépigény, nem lehet elõrendelni, gyakorlatilag semmi infó nincs a PCs verzióról..
tommygear
csak jelenleg úgy néz ki, hogy egyszerre jön ki minden platformra
de nekem is van egy rossz elõérzetem a pc-vel kapcsolatban
The Protector
gondolom mert kijön konzolra.megszedik magukat a konzolos eladásokkal és utána jön majd csak ki PC-re.mindig így megy.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Megnéztem, Amerikában minden platformra elõ lehet rendelni a TFU2t, csak PC-re nem. Kíváncsi vagyok miért.
tommygear
amúgy komolyan meg kéne nézni már azt az utánfutót
The Protector
XD<#taps><#idiota><#banplz>

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

tommygear
<#ejnye1><#idiota>
Klemice
utánfutó eladó 😄

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

tommygear
az túlzás hogy egész nap 😄
csak ha kijön a warez tudom mi fog itt menni... mellesleg nagy star wars fan vagyok 😄
The Protector
most itt ülsz ám egész nap és a topikot figyeled nehogy rendetlenkedjenek a gyerekek!!!!
Amúgy jó 5letnek tartom azt h te lettél a házigazda mivel sztem azt illeti a jog akit a legjobban foglalkoztat a téma meg a játék.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

tommygear
thx 😄
DarkSector
csak nem hg lettél? 😊
grat.

tommygear
<#banplz><#nezze>
The Protector
egy kávét kérek sok tejjel és egy sajtos sonkás szendvicset,mert ha nem akkor beárullak a modiknak.

tommygear
nem lesz, köszi <#eljen><#wink>
DarkSector
XD

Efreet
aztán ne legyen panasz rád 😉

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"