1481
-
#904 http://filmdroid.blog.hu/2010/10/23/uj_csillagok_haboruja_trilogia_kozeleg -
#903 Ja tényleg, köszi.
Amúgy jöhetne már valami új sw filmvásznon is. Az miért nem lesz? -
#902 Mert nem bejelentkezve nyitod meg. -.- -
#901 Nekem mér nem jön be az off topik? -
#900 a demo látszott hogy nem egymás után jön, amikor sokszor fekete kép lett akkor váltott részeket.
a gameplay amúgy a full verzió csak hogy tisztában legyünk a dolgokkal. -
#899 A demóból vágtak ki részeket -
#898 Ilyen részre nem emlékszem a demo-ból, most vagy kivágták, vagy a pc-sek egy bővebb változatot kapnak a kipróbálható verzió hiánya miatt.
(jah álmodik a nyomor...:/ ) -
#897 látom egyazegyben port lett.
ami jót jelent, legalább kisebb gépeken is gond nélkül fog futni. -
#896 PC gameplay az oroszból.... -
#895 #890 -
#894 kérdőjel nélkül. -
#893 Norbi csak jót akart? -
#892 -
#891 nem warezoltam :PP -
#890 jah csak másik totyikba kellett volna. :) -
#889 4,75 GB loool -
#888 OFF/Warez Topik -
#887 jaja. -
#886 SPOILEREKET NE ÍRJATOK!!! -
#885 jah de az elsőnek is 2 féle vége vot asszem. -
DarthStarkiller #884 bakker vannak olyan videók :D mondjuk a jó és a rossz befelyezés egyaránt nem nagy szám de akkor is vannak már rőla jó vidik -
#883 énis pedig csak demoztam vagy 15-20x x-en. -
#882 első pályán vagyok túl, de teljesen a hatása alatt vagyok... -
#881 jah azért mondom ez csak részemről nem alternativa.
nekem se kellenek a szar dlc-k, csak van néhány ami favorit játékokhoz vannak, és akkor igénytelenkedem. AW 2 dlc-je közül most pl a második.
arcade cuccok, azokat se lehet pl warezon.
így meg mindenbe ha meg nem is veszem belenézhetek, nekem ez nem téma, érdekel egy évebn MOSTANSÁG 9-10 játék, azt kigazdálkodom.
a necces dolgokra meg itt a pc. medi graffal ..:) -
#880 nem warez topik, de kössz -
#879 hát max a multi miatt, de én egy forintot nem adnék ilyen pénzlehúzós dlc-kért -
#877 multi, meg minden amit le tudsz töltögetni megvenni, dlc-k minden.
automatán frissitget, meg a másolt lemezek előbb tönkrevágják, így is necces és vigyázni kell. -
#876 hát de most mi előnye van amiért annyira jó? -
#875 másnak lehet nem számít. -
#874 nem sok előnye van -
#873 -
#872 lof-t akkor bukom a live-ot. -
#871 flasheld ki te is -
#870 miért zavar a youtube? aki hamar végigjátsza annak hamarabb ér véget és utána unatkozhat 2.-áig míg nem jön a James Bond.
Én megse nézek videókat mert annyira érdekel a cucc és majd megveszem hogy nem vagyok kíváncsi a spoilerezésre. -
Petike125 #869 éppen fél napja, hogy kijött az xboxos release, youtubeon már van Good és Bad ending-es videó... :\
még jó hogy előrendeltem ps3ra és várhatok még egy hetet... -
#868 tudjuk a warez-ra gondolt, amit megvétel előtt demo-nak használ. ha-ha-ha. -
Bullitt #867 De ő nem demo-t mondott, hanem "demo"-t . Remélem érzed a különbséget a két szó jelentése között :D :D -
#866 nem lesz pc demo -
#865 Nincs bizony. Magon 10:42-ota fent is van az a "nincs". :D -
#864 wháááááááááááááááá!!!!!
mÁR MEGINT AZ XBOX-OSOK! kIJÖHETNE MÁR A pc-S "demo". tUDNI AKAROM, HOGY FUT-E A GÉPEMEN NORMÁLISAN --> mEGRENDELJEM, VAGY NE :(
(NEMZETKÖZI capslock DAY: site)