1481
StarWarsTheForceUnleashedLogo.png
  • Klemice
    amúgy tarthatatlan már, amennyi hülyeséget össze vissza beszélsz
  • tommygear
  • DarkSector
    jobb játékokban van számláló erre nem kell feljegyezni. :)
  • tommygear
    én azokat is beleveszem általában :D
    nem jegyzem fel papírra hányszor haltam meg :DDD
  • DarkSector
    aki 4 ora alatt végigvitte, elsősorban tiszta játékidőre gondolhatott nem a meghalásokra.
  • tommygear
    akk ne kezdjem el hard-on?
  • grebber
    Azért rendesen feltudja baszni az agyamat hogy rohadna meg
    Kicsit szusszanok,mert ez már nem állapot.Annyian jönnek ilyen hullámokban.Ezzel nem is lenne gond de a 3. hullámnál már jön 2 kis robot 1 nagy meg sok ember (ez még mindig nem lenne gond) de messziről meg lőnek sniperesek vagy mik.Na ez a rész kiakasztó.
    Aki 4 óra alatt ezt végigvitte elsőre nem easyn annak nagy riszpekt!
  • Maxtreme
    Képz tőlem :)

Sajna állóképen kicsit mosottas az egész a Motion blur miatt, ingame jóval szebb ez.
    Eddig amúgy tetszik. Az elsőt is nagyon szerettem, de ez (eddig) mégjobb.
  • DarkSector
    Vanquish is irály, de a Star Wars az azért csak Star Wars.
  • vg
    Hát a fene tudja, hogy az év csalódása, de aki megveszi 10.000 forintért annak csalódás lesz az alig 4 órás játékidő, az tuti(hasonló Darksiders játék 12 óra). De a PC verziót a kutya sem veszi(ahogy TE sem), szóval mindegy. Játék élményben/látványban a Vanquish sokkal jobb(a videókón nem jön át a feeling), bár az is 4 óra játékidő, de az nincs PC-re még.
  • tommygear
    sg...
    már csak azt csodálom, hogy nem szekeres viktor írta ezt az értelemről sugárzó cikket
  • grebber
    2010 csalódása a Star Wars: The Force Unleashed 2?

Számomra nem.Kb már most többet játszottam vele mint az 1-el azt még végig sem vittem!
  • lilathrone
    Az számomra is nagyon frusztráló volt... -.-
  • grebber
    Elérkeztem a 2. bosshoz.Hát itt olyan szinten akad szavak nincsenek ráFél mm-re levittem életét és nem akkor halok meg :(
  • rage
    Az lp packok egyébként WinRar-ral kicsomagolhatóak.
    Az egyikben található DLC/Levels/Endor mappa pl elég érdekesnek tűnik.
  • grebber
    A Göröggel szívtam :D ,de már megvagyok.Mindig kilapított.
  • DarkSector
    warez topicban van egy videó az 1280x800-ban vettem fel, az első rész patch nélkül ment jobban 1680x1050-be. csak tudom.
  • DarkSector
    fejtsd ki ezt a boxos témát.
  • Seth
    Nem hülyeség, csak nem kéne ennyire bénázni.Melyik ellenféllel szívsz ennyit?
  • rage
    Az lp fileok csomagot packok.
    1-2 giga / db.
  • Evin
    Ami úgy kezdődik, hogy "gp_" és 10MB körüli, az nekem jó. Nem tudom, hogy itt is lp.wad vagy csak lp a kiterjesztések-e.
    Az swtfu1-ben "gp_pc.lp" néven szerepelt.
  • lilathrone
    Szerintem nagyon jó játék lett és tökéletesen lett optimalizálva! Nekem az 1 patch nélkül olyan lassú volt, hogy játszhatatlan volt, ez low-on szinte akadás nélkül megy! A kombók is nagyon jók, a Force Fury meg... Nagyon fas*a játék, minden Star Wars rajongónak kötelező darab!
  • grebber
    Ez hülyeség én csak egy ellenféllel szívok most már vagy 1,5 órája és erre nyomott egy crash-t a game kezdhetem a szenvedést elölről :(
  • rage
    Ilyen filet nem nagyon látok benne, sajnos
    Lehet, hogy PC-n be van csomagolva a többivel együtt az lp fileok közé?
  • Rage47
    ez hülyeség, mindenkinek jobban fut a 2:) sztem összekevered a boxos verzióval emlékeidben
  • Rage47
    akkor játssz hardon...
  • Louis Cyphre
    Külföldi fórumon olvastam, hogy normal fokozaton kemény 5 óra alatt végig is lehet tolni a játékot...
  • Evin
    Pontosítok. A megjelölt nevű fájl kellene, de a pc-s verzióból. Tehát nekem nem konzolra kell.
  • DarkSector
    ha x-re fájlokat kérsz az már warez.
  • DarkSector
    a gépigény nagyobb, nekem jobban futott az első rész patch nélkül.
  • Evin
    Fel tudná valaki tölteni a következő fájlt: gp_x360.lp.wad ?
    Ez a konzolosba van, pc-n gondolom gp_pc a neve. Olyan ~10MB körüli a mérete
    Előre is köszi. (nem warez jellegű a kérés!)
  • morvaigaben
    Na lehet kipróbálom a "pc demot"...
  • CalebJoe
    Az elsőtől mindenképpen jobb lett, jobb mozgás látványos kombók, kivégzések, a grafika is elég jó és végre nincs az az irdatlan nagy gépigény, szóval nekem tetszik kicsit olyan mint mondjuk a GOW csak az SW világában.
  • Seth
    Mintha nem lenne rá bőven
  • tommygear
    ijjj :D
  • Klemice
    Na lőttem egy kis gameplay gif-et:
  • nyirog
    warez verzió alapján elmondhatom h irányítással nem lesz baj, meg optimalizáltsággal sem, részemről kötelező vétel az új nfs mellett :)
  • DarkSector
    de ahhoz kell a lové.
  • Kongy
    Hát szerintem gáz lenne levetíteni ugyanazt 3D-ben, főleg a régi effektekkel. Másrészt miért kell rá várni ennyit? Legalább akkor lenne egy új rész, és lenne az 3D-ben rögtön. Oké, azt írják lesz, de 2019-ig még sok minden változhat...
  • morvaigaben
    Az igen!