The Force Unleashed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
igen csak általában azt szeretem ha feljõdik valami, ha az elsõ 25GB volt nagyfelbontású textúrák, minõségi videók, akkor még ha egy faszább tömöritést is használnak nehezen tudom elképzelni hogy szebb lesz. de majd kivárom az elsõ képeket. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Julius Caesar
Megmondom õszintén, ennek a játéknak számomra mindegy, milyen a grafikája. Az elsõnek is olyan király volt (amikor megjelent), de ha 2x ilyen fasza lenne, akkor is csak 2x tolom végig. Szóval az a legjobb, ha ez pici. Mert ha 30 giga lenne, akkor se lenne egy idõtálló darab, amit még 5 év múlva is elõveszel. Max még életedben egyszer eszedbe jut és elõveszed mi is volt ez. Ennyi.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

DarkSector
jah nem az a fontos, csak arra gondolok hogy ha mindössze a hdd hely az egyetlen akadály, és ez végett nem változna a gépigénye, illetve ugye egy konkrét játékról van szó, h&s amiben a látvány a harc a lényeg (nem logikai cucc) itt azért én elõnyben részesítem a grafot.

Persze vannak történet, logika, platform cuccok amiben meg nem (vagy nem fontos).
De várok majd Ultimate DarkSector Edition-ra. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
<#vigyor2>

tommygear
mert a mai nyomorék játékosok csak a grafikára verik nem a tartalomra
pl ilyen tirexi félék
morvaigaben
Majd az Ultimate DarkSector Editionban benne lesz 😛<#idiota>

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

DarkSector
érdekes ilyen emberrel is régen találkoztam már. 😊
szerintem ugy akartad mondani, hogy ha a gépigény ettõl kissebb lesz akkor inkább legyen gyengébb a textúra.
Csak az a baj hogy legtöbb emberrel akivel beszéltem még a mostani játékok is csúnyáknak számítanak, és sok ember azért sír ha low textúrák vannak a játékban. XD

én magasról lekakilom, ha nekem csinálnának egy olyan finomított verziót, ami 25-30gb, de gépigény ugyanaz, akkor én jobban örülnék. Dehát énmiattam egyedül nem fognak egy bõvebb verziót kiadni. 😊

van 500-600gb helyem jöhet bármi. 😊

Julius Caesar
Jóvan, akkor az enyémen is döcög. Fasza. A 10 giga is fasza. Inkább legyen az egyszer látszodó tie-vadász szárnyán kicsit szarabb textúra minthogy 30 giga legyen.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

DarkSector
nemgond, leírhatod, de ez homályos? 😊
nekem pont az ellenkezõje jött le a demo-ról, most a képeket nézve csak max a látványvilágát lehet látni más azért élõben mozgás közben, de szíved joga ha így gondolod.

Bocs hogy le mertem írni a véleményem -,-"

DarkSector
www.gepigeny.hu

tommygear
most már igen
Kongy
Most h megvan a gépigény és a hivatalos oldalon is szerepel a Windows mint platform, biztosak lehetünk benne, hogy 1 hét múlva már toljuk PC-n is. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

tommygear
melyik oldal ez?
DarkSector
Nézd meg jobban ez homályos? 😛

vagy ez?:

vagy ez?:

vagy éppen ez?:

DarkSector
most csináltam egy tesztet. 😊

Hát akkor ezzel nem lesz gond. 😄

ASUS P5KC, Intel C2D E8400 @ 3,8Ghz, 2x2GB G.Skill Ripjaws DDR3 1333Mhz, ASUS EAH5770 CuCore 1GB GDDR5

DarkSector
nekem 8800gts 320mb. Éppen hajszállal a 8600GT felett van. 😊

elite
A VGA-m éppen megüti az ajánlottat. Remélem jól fog suhanni azért!

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

DarkSector
<#pardon1>

DarkSector
Jah még a lebegtetett tárgyakat sokkal könnyebb eldobni és sokkal gyorsabban pontosabban lehet elhajítani nekem ez hamar feltûnt az irányításban.

DarkSector
Kapásból néhány különbség, amit 100%-ig mondhatok, az összehasonlítással.

pár eltérés az elsõ rész óta, azon kívül amiket már írtam régebben (esõcseppek elpárolgása stb.)

1. ha egy tárgyat mozgatsz, akkor az elsõ részben a faszi mozgatás közben 1 helyben áll!!!! Míg itt a 2.-ban mozog körbe mozog a keze, és az ujjai, aszerint hogy merre mozgatod a felemelt tárgyakat!

2. a villámlások tükrözõdnek a talajon! az elsõ részben nem.

3. a gömb megrepeszti magaalatt a talajt, az elsõben nem.

4. a lézerkardnak is ahogy néztem a fénye ha közel mész, tükrözödik a falakon kicsit. Az elsõ részben nem láttam ilyet.

5. A rakétás embereket kicsit áramoztasd meg a levegõben. ÖSSZEHASONLÍTHATATLAN az eltérés.

6. kombók valóban sokkal összetettebbek lettek mint ahhogy ígérték.

amiket a demóban eddig találam:
x,x,y
x,x,x,y
x,x,x,x,x,y
x,x,b
x,x,x,b
x,x,x,x,x,b (asszem ennél szûrja bele a két kardot a földbe, ahogy a játék logoján is a 2 függõleges vonal van.)

Ha valaki talál érdekességeket, konkrétakat hogy miket javítottak, az elsõ részhez képest, azok a szemfülesek irjanak nekem, érdekelne milyen apróságok vannak még.

DarkSector
ne a képeket nézd nem mosott ez, ponthogy sokkal élesebb.
nem 30fps.

Én tegnap játszottam pont az elsõ részzel megint meg a 2.résszel.

szerintem te nem láttad élõben, fõleg ha azt hiszed hogy az effectek gyengék, ponthogy nem!!!! De majd meglátod, nézd meg egyik haverodnál konzolon, ha van rá lehetõséged, megváltozik a véleményed. 😊

Most miért kellett ezt??? .....Tiszta nyál lett a billentyûzetem. Mit szól majd a fõnököm ha meglátja....<#hehe>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

balee4
Akkor faszán el fog menni maxon. 😄

De inkább maradok a PS3-as verziónál. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Dehogy kellett neki 4 mag, nekem még a régi 2 magos gépemen is 1920-ban fix 30-al ment, az 1.2-es patchel. A patch sokat optimalizált rajta.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Hülyeség, sokkal szebb mint az elsõ rész, direkt egymás mellé raktam a demót és a !PC-s elsõ részt 1920-ban, és jóval szebb a 2. rész.

Azért én picit érdekesnek találom, hogy a gépigény a HDD-n kívül kopp ugyanaz, mint az elsõ játéké.
morvaigaben
30 fps-en megy boxon 😄😄

Egyébként láthatóan mosottasabbak a textúrák, mint az elsõ részben. És az eddigi videók alapján az effektek sem annyira szépek, ez mind valszeg a gépigény csökkentése miatt volt (meg az Xboxos 60 fps-es izéért)

morvaigaben
Várjuk meg a játékot és aztán beszéljünk arról hogy rövid, meg optimalizálatlan.
Látatlanba ne beszéljünk 😛

DarkSector
csorogjon a nyálatok. 😊

tommygear
<#eljen>
DarkSector

tommygear
nálam az 1 is hozta a fix 30 fps-t (mivel több nem is lehetett ugye 😄 )
Prince23
nyakamat rá, hogy faszán fog futni.

DarkSector
oks én neked szurolok, mert az nekemis meg a többieknek is jó.

tommygear
az elsõnél biztos jobb lesz az optimizálás ezt látatlanba ki merem jelenteni
DarkSector
legyen igazad. ezekután kiváncsian várom a végeredményt.

DarkSector
meg nekem senki ne mondja hogy 1 meg 1,5 terrás vinyo 21ezer kb, és hogy sok játékosnak nincs legalább 1 terrája, azon meg 1000gb hely van.
nekem ez manapság nem téma.
max warez esetéán letöltés szempontból, de az meg nem iide tartozik ugye? 😊

Prince23
A MoH-t én nem nevezném szarnak, max közepesen jó játéknak 😄

tommygear
mert az elsõnél az 1 éves xbox pályafutás után jött a pc port gondolata ergo összekapkodták
itt alapból tervben volt a pc ergo több idõ volt vele foglalkozni
DarkSector
igen ez lehetséges, csak kérdem én az elsõnél miért nem használtak?
jó figy nem mondom hogy nincs igazad és szar lesz, de ez részemrõl -1 pont a portnak.

Prince23
dehogy :p

DarkSector
az hogy kevesebb helyet foglal nem optimalizálás kérdése, ha erre gondoltál. 😊

tommygear
mivan ha más tömörtést alkalmaztak?
megõrít néha a butaságod <#wow3>

"10gb-nál nemtöbb egy játék? pfff. jah a szar játékok"

sorolom akkor ezeket: cod4, mw2, f1 2010, az új medal(mondjuk ez tényleg szar) és még sorolhatnám... kurvára nem az dönti el egy játékról, hogy milyen hogy hány giga
Prince23
Ez sokkal optimalizáltabb lesz, mint az elõdje

DarkSector
de videók ebben is vannak, és x-en is szebbek a vidik mint az elsõ részben.
10gb-nál nemtöbb egy játék? pfff. jah a szar játékok, a minõségieket nézd meg, ezt már egyszer irtam is valahol.

mostaniak:

LP, Darksiders.
meg sok régebbi.

tommygear
már leírtam hogy ott a videók foglaltak legalább 15 gigát a 25bõl szóval ugyan ott vagyunk
tommygear
ez a kijelentés nagyon távol áll az igazságtól azért lássuk be...
10 giga nem elég egy játéknak? na nehogy már egy játék lassal lefoglaljon egy winchestert, pl egyik mai játék sem foglal 10-12 gigánál többet de mind1