1481
-
#944 amúgy tarthatatlan már, amennyi hülyeséget össze vissza beszélsz -
#943 -
#942 jobb játékokban van számláló erre nem kell feljegyezni. :) -
#941 én azokat is beleveszem általában :D
nem jegyzem fel papírra hányszor haltam meg :DDD -
#940 aki 4 ora alatt végigvitte, elsősorban tiszta játékidőre gondolhatott nem a meghalásokra. -
#939 akk ne kezdjem el hard-on? -
#938 Azért rendesen feltudja baszni az agyamat hogy rohadna meg
Kicsit szusszanok,mert ez már nem állapot.Annyian jönnek ilyen hullámokban.Ezzel nem is lenne gond de a 3. hullámnál már jön 2 kis robot 1 nagy meg sok ember (ez még mindig nem lenne gond) de messziről meg lőnek sniperesek vagy mik.Na ez a rész kiakasztó.
Aki 4 óra alatt ezt végigvitte elsőre nem easyn annak nagy riszpekt!
-
#937 Képz tőlem :)
Sajna állóképen kicsit mosottas az egész a Motion blur miatt, ingame jóval szebb ez.
Eddig amúgy tetszik. Az elsőt is nagyon szerettem, de ez (eddig) mégjobb. -
#936 Vanquish is irály, de a Star Wars az azért csak Star Wars. -
vg #935 Hát a fene tudja, hogy az év csalódása, de aki megveszi 10.000 forintért annak csalódás lesz az alig 4 órás játékidő, az tuti(hasonló Darksiders játék 12 óra). De a PC verziót a kutya sem veszi(ahogy TE sem), szóval mindegy. Játék élményben/látványban a Vanquish sokkal jobb(a videókón nem jön át a feeling), bár az is 4 óra játékidő, de az nincs PC-re még. -
#934 sg...
már csak azt csodálom, hogy nem szekeres viktor írta ezt az értelemről sugárzó cikket -
#933 2010 csalódása a Star Wars: The Force Unleashed 2?
Számomra nem.Kb már most többet játszottam vele mint az 1-el azt még végig sem vittem! -
lilathrone #932 Az számomra is nagyon frusztráló volt... -.- -
#931 Elérkeztem a 2. bosshoz.Hát itt olyan szinten akad szavak nincsenek ráFél mm-re levittem életét és nem akkor halok meg :( -
#930 Az lp packok egyébként WinRar-ral kicsomagolhatóak.
Az egyikben található DLC/Levels/Endor mappa pl elég érdekesnek tűnik. -
#929 A Göröggel szívtam :D ,de már megvagyok.Mindig kilapított. -
#928 warez topicban van egy videó az 1280x800-ban vettem fel, az első rész patch nélkül ment jobban 1680x1050-be. csak tudom. -
#927 fejtsd ki ezt a boxos témát. -
#926 Nem hülyeség, csak nem kéne ennyire bénázni.Melyik ellenféllel szívsz ennyit? -
#925 Az lp fileok csomagot packok.
1-2 giga / db. -
#924 Ami úgy kezdődik, hogy "gp_" és 10MB körüli, az nekem jó. Nem tudom, hogy itt is lp.wad vagy csak lp a kiterjesztések-e.
Az swtfu1-ben "gp_pc.lp" néven szerepelt. -
lilathrone #923 Szerintem nagyon jó játék lett és tökéletesen lett optimalizálva! Nekem az 1 patch nélkül olyan lassú volt, hogy játszhatatlan volt, ez low-on szinte akadás nélkül megy! A kombók is nagyon jók, a Force Fury meg... Nagyon fas*a játék, minden Star Wars rajongónak kötelező darab! -
#922 Ez hülyeség én csak egy ellenféllel szívok most már vagy 1,5 órája és erre nyomott egy crash-t a game kezdhetem a szenvedést elölről :( -
#921 Ilyen filet nem nagyon látok benne, sajnos
Lehet, hogy PC-n be van csomagolva a többivel együtt az lp fileok közé? -
#920 ez hülyeség, mindenkinek jobban fut a 2:) sztem összekevered a boxos verzióval emlékeidben -
#919 akkor játssz hardon... -
Louis Cyphre #918 Külföldi fórumon olvastam, hogy normal fokozaton kemény 5 óra alatt végig is lehet tolni a játékot... -
#917 Pontosítok. A megjelölt nevű fájl kellene, de a pc-s verzióból. Tehát nekem nem konzolra kell. -
#916 ha x-re fájlokat kérsz az már warez. -
#915 a gépigény nagyobb, nekem jobban futott az első rész patch nélkül. -
#914 Fel tudná valaki tölteni a következő fájlt: gp_x360.lp.wad ?
Ez a konzolosba van, pc-n gondolom gp_pc a neve. Olyan ~10MB körüli a mérete
Előre is köszi. (nem warez jellegű a kérés!) -
#913 Na lehet kipróbálom a "pc demot"... -
#912 Az elsőtől mindenképpen jobb lett, jobb mozgás látványos kombók, kivégzések, a grafika is elég jó és végre nincs az az irdatlan nagy gépigény, szóval nekem tetszik kicsit olyan mint mondjuk a GOW csak az SW világában. -
#911 Mintha nem lenne rá bőven
-
#910 ijjj :D -
#909 Na lőttem egy kis gameplay gif-et:
-
#908 warez verzió alapján elmondhatom h irányítással nem lesz baj, meg optimalizáltsággal sem, részemről kötelező vétel az új nfs mellett :) -
#907 de ahhoz kell a lové. -
#906 Hát szerintem gáz lenne levetíteni ugyanazt 3D-ben, főleg a régi effektekkel. Másrészt miért kell rá várni ennyit? Legalább akkor lenne egy új rész, és lenne az 3D-ben rögtön. Oké, azt írják lesz, de 2019-ig még sok minden változhat... -
#905 Az igen!