The Force Unleashed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
OFF
jo azoknak a boxosoknak akiknek ki van fleshelve a gép, nekem csak a nyálam csorog. 😊
ON

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

The Protector
jaja.
pc-re várható a warez?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

tommygear
jó a boxosoknak 😞

és xboxon nincs warez 😊
DarkSector
OFF
lol boxon már kintvan a cumó. 😊
ON

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tommygear
nem a warezt számolta, hanem az amcsi megjelenést mivel azt hittem európában is akkor jön
de javítottam
balee4
Akkor ez a számláló a warez verzió megjelenésére épít, mert nem hiszem hogy bárki itt amcsiból rendelné meg a játékot. Mindenesetre én meglesem warez-ban, aztán rá 2 napra jön a játék. (PS3-ra) Platinumshop sztem 27-én vagy 28-án megkapja.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

tommygear
igen, mire másra lenne? 😄
Kongy
Mire van a visszaszámláló? Game megjelenése? 😄

Nahát, respect gyerekek, 100-100%:

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

morvaigaben
Jó lett a banner <#eljen>

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

tommygear
<#eljen>
Rage47
nekem 4 nap volt nyáron, és eléggé rácuppantam akkor😄
tommygear
majd egy OFF topikot lassacskán nyithatna valaki
DarkSector
na ezért csodálkoztam, mert ha 8-9 orát ir valaki, akkor oké de ahhoz is féktelenül csak minimal élvezet mellett végig kell sprintelni. Dehát ez olyan hogy nekem régen elõször a RE2 5-6 óra volt, vagy még több is, mire a legdurvább rekordot felállítottam 1óra 28perc.

tommygear
sõt én még összeszedtem második végigjátszásra az összes holokornt is
Julius Caesar
Én is élvezem minden pillanatát. Ez nálam nem azt jelenti, hogy minden ellenfélnél leállok szarakodni meg benézek minden sarokba. Lehet, hogy én tolom gyorsan, de ez 7 óránál több nagyon nincs.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

tommygear
<#eljen>
balee4
Nálam is 9 óra volt, mert megpróbálom a játék minden pillanatát kiélvezni, nem rohanok, mert ráérek. De én minden játékot rohadt lassan tolok ki, szal ez nem mérvadó.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Julius Caesar
Nekem elõször volt egy olyan 2 délután (6-8 óra). Aztán másodszor vittem végig, minden holokront összeszedve volt olyan 5 óra körül. Mikor harmadszor vittem csak funból, akkor láttam, hogy egy pálya minden viccesen rövid. Az idõ jelentõs részét így is a töltések, boss fightok és a videók viszik el. Egy-egy pálya nem hosszú. Ha most nekiállnék elõröl, (második nehézségi fokon) akkor éjfél elõtt kész lennék.

tommygear
nekem 1 hét volt a game napi 1-2 óra játékkal
bõven jó volt nem kell easy-n végigrohanni rajta és élvezni kell
Ryder62
Én olyan 13-14 óra alatt vittem végig dlc-kel együtt. Lassú vagyok? Lehet. De én élvezem a játékot és nem valami letudható dolognak tekintem hogy minél elõbb túl legyek rajta.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

DarkSector
énsetuom lehet ti szaladtatok végig, és nem öltetek meg senkit.

Klemice

<#nemtudom>

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

nekem is csak 4 óra volt a 3 kiegészítõ meg 1,5 szóval nem tudom hogy mijen játékkal játszottatok DarkSector<#nemtudom>
Klemice
nekem is vagy 3 nap volt az alap játék, de úgy, hogy esténként játszottam vele.

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

DarkSector
ezt elképedve hallom hogy 4-5 ora, szerintem csak a 3 kiegészítõ volt ennyi, akkor te valami szuper csávó vagy ha egy 5óra alatt lezavartad. 😊

Magiszter
Kíváncsi leszek a játékidõre. Az elsõ rész a 25 gigájával 4-6 óra alatt kipörgethetõ volt. Emlékszem leültem délelõtt elé és délután úgy álltam föl, hogy "csak ennyi?" pedig bõven belefért volna még pár órácska, mert élvezetes volt (bár a vége inkább idegesítõ). Szóval ha ez csak 10 giga akkor vagy iszonyatosan rövid lesz, vagy rájöttek hogyan tömörítsenek videót/textúrát. Remélem az utolsó lehetõség és ez is azért nyújt majd 4-6 óra játékot.

The Protector
A videók voltak olyan eszeveszettül nagyok.Ha azokat kiszedted vagy csak átkonvertálták akkor már elfogadható volt a mérete.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Ez csak 10 GB-os lesz?! Az elsõ 24 GB-ot telepített fel, legalább nem kell 45-60 perc telepítési idõvel szarakodni. <#mf1>

tommygear
hát kidolgozottabb lesz starkiller feje az biztos
DarkSector
nah kerestem egy jobbat (1.részbõl) ez hd minõségben van, igaz nem a DV-rel van együtt. XD

DarkSector
jah csak érdekességbõl semmi extra fontos szerepe nincs.
amúgy jah próbáltam hasonló képet kifényképezni de így sikerült. <#buck>

kéne majd keresnem valami faszább képet az elsõrõl mert ez nem olyan felbontású videóból van sajnos, majd kutatok egyet. 😊

tommygear
ez most mégis mi? 😄
youtube videók összehasonlítása?
DarkSector
halli figyuzd ezeket az átvezetõket. <#buck>

1.rész

2.rész

Klemice
26-a

DarkSector
nemtuom, az átvezetõk ugyanúgy vannak megoldva mint az elsõ részben csak annyival szebbek mint a játékban a karakterek az elsõ részhez képest. nemhinném hogy ez lesz a megoldás kulcsa.

Julius Caesar
Lehet, hogy a videók nem fájlok lesznek, hanem majd a motor rendereli real-timeban. Csomó helyet meg lehet spórolni.

De lassan telik az idõ -.- Legyen már 26.-a!!!
DarkSector
hát jah énis csak megjegyeztem hogy ez nekem rosszul esett nem is mondtam hogy összedõl a ház. 😛

DarkSector
nem kor kérdése, ebben ütni vágni kell a robotokat. 😊 itt nem mondhatom hogy legyenek fasza feladványok vagy tök szuper platform részek mint pl az assassin creedben.

tommygear
öcsém <#sniffles><#szomoru2>
Majd úgyis meglátjuk, úgysem tudunk beleszólni.

Positive Mental Attitude

DarkSector
semmi én irtam mindjárt hogy jó amit írsz ha nem lenne videó a 2.részben és nem olyan minõségben mint a demo-ban. Ha a csupasz játék 10gb akkor nemgond.

tommygear
<#eljen>
tommygear
tegnap elpofáztam már 3x hogy az elsõben a videók voltak 15-20 gigásak a játék ugyan úgy 10
most mit nem értessz ezen?
balee4
A mai fiatalabb generáció, inkább így akartál fogalmazni. De mi igényesek nem ilyenek vagyunk.

DarkSector
jól érzed írtam is, én az elsõ gépigény 25-26gb-os HDD szükségletre vártam vagy még többre, és ezt én jó elõjelnek vettem volna ha nem sajnálják az "anyagot", de majd izgulhatok mi lesz a végeredmény.

DarkSector
párdon az 1680x1050-es monitor témára ugy akartam érteni hogy nem lenne baj ha a monitorom is 1366x768-as lenne, akkor ua lenne, de ha egy az egyben áthozzák ezt és kifeszitem 1680x1050 pixelre akkor az torz lesz, ezért van szükség s finomításra, majd kiderül hogy ez belefért-e a fejlesztõknek még a 10gb-ba vagy nem.

de az is lehet hogy rövidebb a játék mint az elsõ rész ezt ugye még nem lehet tudni.

Valamiért egyfolytában negatív csengést érzekelek az szavaidból önkéntelenül is.

Positive Mental Attitude

DarkSector
igen.

csakhogy pc-n az elsõ résznél is javítottak hogy míg egy tv-n a konzol adott távolságból 1366x768 felbontással dolgozik.
Pc-n azért nem ártott volna ha egy 1680x1050-es moncsit közelrõl bámulva kicsit tunningolnak a látványon, de majd távolabb megyek. meg konzollal hiába hasonlitjuk össze nem ua. a darksiders pc-n 14gb és konzolon meg tudtommal 1 dl-dvd.

a pc-s változatok errõl szólnak fel kell javítani ahhoz hogy közel ül mindenki a nagy monitorhoz és hogy ugyanazt lássa, mint pl egy 82cm-es tv-n 2,5méterrõl a fotelbõl, mert asszem 2,5m-rõl kell minimum nézni kapásból nem tudom van egy adott távolság a tv-k átmérõjéhez viszonyítva.

tommygear
de miért szted az xbox verzió hány giga lesz? 500?? max 8 giga lehet
mert annyira mondod, hogy szép az xbox verzió, hát akkor a pc még szebb lesz <#phone>
gondolkozz