The Force Unleashed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
én is azt szeretném ha kapnál, de arra várni kell még.
nincs akkora lefedés a dx11-nél tudtommal hogy nagyon bele tudnának komolyan vágni normális high dx11-be. de majd kiderül. a lotr asszem ingyenes lesz nemsokára. mint külföldön.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
nem visszaszámlálóról beszélek haver. XD

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

The Protector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most ott tartok hogy Kota-val egy ûrhajón megyünk lefelé egy bolygóra,út közben odébb kellett húzkodni dolgokat,és utána kiugrani,ezen a helyszínen is zuhog az esõ.

Sok van még vissza?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Battlefront 3 lenne az igazi 😄

* ülnénk

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hát testvér, most ha kocsmában ülnék kapásból meghívnálak egy sörre! Teljes mértékben egyetértek és KOTOR 3-at a népnek, nem MMO-T! <#pias><#wave>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Prince23
Na kb. ilyennek képzeltem el az elsõ részt is, jó volt az is, de valami hiányzott. Itt meg továbbfejlesztett harcrendszer van, ennyi benne az új gyakorlatilag. A többi velejéig ismerõs játékmenet az elsõ részbõl. 9 pontos nem lehet nálam 😄

tommygear
szerintem nyugodtan próbáld ki, legyen saját véleményed azért róla
Kongy
Én egy NORMÁLIS KotOR 3-at szeretnék, nem ilyen low grafikájú béna MMORPG-t... Oké, szeretem a WoW-ot, de a KotOR azért ne legyen már WoW. Én nem sok jövõt jósolok neki. Egy DX11-es fullextrás grafikájú hagyományos KotOR annyira jó lenne...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Hát igen, egy picit rövid lett és sztorija is elég s*ar, de amúgy egész jó játék.
Köszi. Ez korrekt válasznak tûnik. Akkor asszem mással töltöm el az idõ.
Klemice
jó ennyi erõvel meg a mario-ban van visszaszámláló, hogy mennyi idõd van a pálya teljesítésére 😄

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

DarkSector
mivel írtam hogy van egy számláló más játékokban hogy a tiszta játékidõt mutatja, én erre írtam.

de van sok játék amiben van számláló halált illetõen igen. pc-seknek többnyire COD-ot tudnám hirtelen felhozni, igaz az nem TPS.

Klemice
de az nincs benne hányszor haltál meg -.-

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

DarkSector
ua csak szebb és rövidebb.
vannak új mozgások, és darabokra esnek a katonák ha megvágod õket, röviden kb ennyi.

ha más stilusra vágysz nem H&S-re, akkor ezt a sorozatot messze kerüld el, nemsokára jön az OLD REPUBLIK, az RPG-s azt nézd inkább meg.

DarkSector
upsz nemár töled ezt nem vártam. 😊

Star Wars FU, Devil May Cry 3-4, DarkSiders, Ninja Blade... most kapásból csak a pc-s játékok.

amikkel én nyomtam, de sok más játékban is, csak azokat konzolról ismerheted esetleg.

mentéskor oda van mellé írva nekem legalábbis a tiszta játékidõ, mindig ha meghalsz és checkpointol meg load-olsz, azt újraszámolja. 😊

Az elsõ részhez képest milyen? (szerintem az nagyon gáz volt, nagyon buta, nagy csalódás)
Ez mennyivel jobb, milyen a hangulata?
tommygear
én nem láttam, sõt egy játékban se nagyon eddig
DarkSector
nem értesz ehhez, neked elhiszem hogy összevisszaság.

DarkSector
ebben is volt az elsõ résznél számláló mért lenne hülyeség? valszeg itt is van ha van azt kell nagyjából számba venni.

Klemice
amúgy tarthatatlan már, amennyi hülyeséget össze vissza beszélsz

tommygear
<#wow3>
DarkSector
jobb játékokban van számláló erre nem kell feljegyezni. 😊

tommygear
én azokat is beleveszem általában 😄
nem jegyzem fel papírra hányszor haltam meg 😄DD
DarkSector
aki 4 ora alatt végigvitte, elsõsorban tiszta játékidõre gondolhatott nem a meghalásokra.

tommygear
akk ne kezdjem el hard-on? <#idiota>
grebber
Azért rendesen feltudja baszni az agyamat hogy rohadna meg<#banplz>
Kicsit szusszanok,mert ez már nem állapot.Annyian jönnek ilyen hullámokban.Ezzel nem is lenne gond de a 3. hullámnál már jön 2 kis robot 1 nagy meg sok ember (ez még mindig nem lenne gond) de messzirõl meg lõnek sniperesek vagy mik.Na ez a rész kiakasztó.
Aki 4 óra alatt ezt végigvitte elsõre nem easyn annak nagy riszpekt!

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
Képz tõlem 😊

Sajna állóképen kicsit mosottas az egész a Motion blur miatt, ingame jóval szebb ez.
Eddig amúgy tetszik. Az elsõt is nagyon szerettem, de ez (eddig) mégjobb.

DarkSector
Vanquish is irály, de a Star Wars az azért csak Star Wars.

Hát a fene tudja, hogy az év csalódása, de aki megveszi 10.000 forintért annak csalódás lesz az alig 4 órás játékidõ, az tuti(hasonló Darksiders játék 12 óra). De a PC verziót a kutya sem veszi(ahogy TE sem), szóval mindegy. Játék élményben/látványban a Vanquish sokkal jobb(a videókón nem jön át a feeling), bár az is 4 óra játékidõ, de az nincs PC-re még.
tommygear
sg...
már csak azt csodálom, hogy nem szekeres viktor írta ezt az értelemrõl sugárzó cikket
grebber
2010 csalódása a Star Wars: The Force Unleashed 2?

Számomra nem.Kb már most többet játszottam vele mint az 1-el azt még végig sem vittem!

Az számomra is nagyon frusztráló volt... -.-
grebber
Elérkeztem a 2. bosshoz.Hát itt olyan szinten akad szavak nincsenek rá<#banplz>Fél mm-re levittem életét és nem akkor halok meg 😞

rage
Az lp packok egyébként WinRar-ral kicsomagolhatóak.
Az egyikben található DLC/Levels/Endor mappa pl elég érdekesnek tûnik.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

grebber
A Göröggel szívtam 😄 ,de már megvagyok.Mindig kilapított.

DarkSector
warez topicban van egy videó az 1280x800-ban vettem fel, az elsõ rész patch nélkül ment jobban 1680x1050-be. csak tudom.

DarkSector
fejtsd ki ezt a boxos témát.

Seth
Nem hülyeség, csak nem kéne ennyire bénázni.Melyik ellenféllel szívsz ennyit?

PSN ID.: Beegabor

rage
Az lp fileok csomagot packok.
1-2 giga / db.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Evin
Ami úgy kezdõdik, hogy "gp_" és 10MB körüli, az nekem jó. Nem tudom, hogy itt is lp.wad vagy csak lp a kiterjesztések-e.
Az swtfu1-ben "gp_pc.lp" néven szerepelt.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Szerintem nagyon jó játék lett és tökéletesen lett optimalizálva! Nekem az 1 patch nélkül olyan lassú volt, hogy játszhatatlan volt, ez low-on szinte akadás nélkül megy! A kombók is nagyon jók, a Force Fury meg... Nagyon fas*a játék, minden Star Wars rajongónak kötelezõ darab!
grebber
Ez hülyeség én csak egy ellenféllel szívok most már vagy 1,5 órája és erre nyomott egy crash-t a game kezdhetem a szenvedést elölrõl 😞

rage
Ilyen filet nem nagyon látok benne, sajnos
Lehet, hogy PC-n be van csomagolva a többivel együtt az lp fileok közé?

Rage47
ez hülyeség, mindenkinek jobban fut a 2😊 sztem összekevered a boxos verzióval emlékeidben
Rage47
akkor játssz hardon...
Külföldi fórumon olvastam, hogy normal fokozaton kemény 5 óra alatt végig is lehet tolni a játékot...

PSN ID: Lord_Mortanius

Evin
Pontosítok. A megjelölt nevû fájl kellene, de a pc-s verzióból. Tehát nekem nem konzolra kell.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

DarkSector
ha x-re fájlokat kérsz az már warez.

DarkSector
a gépigény nagyobb, nekem jobban futott az elsõ rész patch nélkül.