Batman: Arkham City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Seth
Mi nem egyértelmû azon,hogy találd meg a város leghidegebb pontját? Ott van a mérõ,ami mutatja a hõmérsékletet. Ha a hõmérséklet emelkedik akkor rossz felé mész

PSN ID.: Beegabor

a feladat egyértelmû (nyílván a pontos hely nem, dehát pont az a feladat, hogy megtaláld), mert írja a küldetés is, meg amikor a közelbe érsz, akkor mondja Batman, hogy valahol itt kell keresni; nekem kb. 10-15 perc röpködés után meg lett.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

batt,ha ilyen egyértelmû lenne én se meg mások se kérdeztek volna rá.
Video nélkül bizt nem találtam volna oda.visszaolvasni meg tovább tart mint végigtolni.
grebber

Next PC upgrade: 2022

a város leghidegebb pontját kell megtalálni, repkedj és elõbb utóbb meg lesz, egyébként valahol az elsõ AR training környékén van ha jól emlékszem

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

grebber
Máshogy erre nem lehet reagálni.Nem nehéz rájönni.
Százszor le lett már írva.+ Youtube sem dísznek lett létrehozva!

kösz az értelmes választ.
Valaki tudja a megoldást?
grebber
Hagyd abba ez nem neked való!

valami celzius fokot kell követni de nem találom az hol lehet?
enlightened
Komolyan mondom már tele van a hócipõm, hogy jobb gépem van mint itt a többségnek és nekem szaggat nekik meg nem. Valaki megmagyarázhatná ez miért van mert ég világon mindent kipróbáltam már. Legfrissebb driver van fenn meg minden.

Fpocok
Nem mindegy. Mert ha sima gfwl kulcsot veszek, akkor tört verziót kell használnom. Steamen meg letöltöm az egészet. Ezért inkább a DXHR-t vettem meg.

Parasite Eve 2, best game EVER!

enlightened
Ne szórakozz már. Na jó kipróbálom.

BoneDragon
Hogy lehet váltani kinézetet? Nem jöttem rá.

aricsi
Dx9-be nem lett jobb,akk ez csak dx11 fix.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Gyûjtögesd a Riddler trófeákat és fejtsd meg a rejtvényeket. A Riddler mellékquest sikeres teljesítéséhez az ÖSSZES fentebb felsoroltat fel kell szedni (400 darab van összesen, melybõl 40-et csak a Macskanõvel tudod felszedni, a többit meg csak Batmannel).

Egyébként 4 áldozat van, ha jól emlékszem, de említi is Riddler az utolsónál, hogy ez az utolsó challenge szobája (Míg az elõzõekben dokikat kell menteni, az utolsónál egy börtönõrt kell majd).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

aricsi
Gyerekek! MEGVAN A MEGOLDÁS A SZAGGATÁSSRA! Hülyén hangzik, de ennyi: nem a játék ikonjáról vagy a launcherbõl kell indítani, hanem a dvd autorun-jából.(Ha már benn van a lemez setup.exe). Launch the game-re katt. Ne kérdezzétek miért. Kipróbáltam csomószor, mert nem hittem el, hogy tényleg ettõl lett jobb. Megírom wb fórumra,kíváncsi vok mit szólnak, vannak ott akik már moddolt cfg-kkel szórakozik, pedig csak ennyi az egész.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

BoneDragon
Batman beyond a legjobb szerintem. 😊

Prince23

CalebJoe
yuplay-es?
tommygear
le van szarva hogy steam vagy nem steam egy ilyen remek játéknál
Fpocok
De nem steames van, az a baj. :S

tommygear
mindenképp ezt
Fpocok
Hmm...
3700ért ezt vegyem meg, vagy deus exet? hmm... talán ezt kéne.

tommygear
ki mondta hogy 3 áldozat van? 😄 én járok a harmadiknál és nem adja be a negyediket.... 7 van am összesen
DarkSector
Erre utaltam te 4. áldozatot keresel, miközben 3 van ha a szavakat nézzük...vagyis:

Létezik 4.?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tommygear
nem ez a kérdés <#idiota>
hanem, hogy miért nem adja be a következõ Riddler áldozat helyét a térképen
DarkSector
De 3 szó van csak a fogaskerekeken nem?

3-3 félszó, és ha párositod akkor mindegyiknek egy párja van tehát 3 egész szó jön ki...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tommygear
nekem az lenne a kérdésem, hogy Riddler küldetéseit mi alapján adja be a játék amikor ugye meg kell menteni az embereket a csapdákból?? már 3 embert megmentettem, de most nem adja be a következõt, mi alapján adja be ezeket a játék? mert a Nigma Machine-al kell kirakni a helyes szót és ezután adja be hol található a következõ áldozat, de most nem tudom elõhozni, gyûjtögetni kellene a kérdõjeleket és valamennyi után beadja?
tommygear
AR traininget meg kell csinálni
The Protector
Hy.Hogyan lehet úgy grapple hookolni h nem kapaszkodik fel az épületre vagy a dologra hanem ezen kigyorsítva magát tudok tovább siklani?Asszem lehet ilyet mert videókban láttam.
Mellesleg mennyi van még hátra ha a protocol 10 most aktiválódott?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

nekem nem jelöli öket:S

A fösztori után szabadon mászkerálhatsz mindkét karakterrel. Pár helyen válthatsz Batman vagy Catwoman között amennyit akarsz. Térkép jelöli hol.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

sziasztok h lehet szabadon a városba macskanõvel mászkálni trõfeáakt gyûjteni meg ilyenek?

BoneDragon
Az épület aljába van egy ajtó, amit a sokkoló fegyverrel kell felnyitni.

Sziasztok!

Valaki meg tudná mondani nekem, hogy amikor a város leghidegebb pontját kell keresni, akkor miután megtaláltam hogy a fenébe kell tovább menni. Ott állok az épület tetején és ennyi. Vagy lehet, hogy nem jó helyen vagyok??
Elõre is köszi!
Egyszer megy,amikor kezd tölteni,leáll...

ez hogy? eddig jó volt,ment rendesen, tegnap kiakasztottam,most meg azt írja ki, hogy: A Batman Arkham City mûködése leállt.

ja, játszottam. akkor lehet ezért. felhúzta és ok. lol.

namind1.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afel&#245;l, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

DarkSector
Érdekes, viszont miután fehúzod a ruhádat már nem fog zavarni mert a gameplay nem ösztönöz olyan dolgokra amiben ez zavaró lenne.
Ha játszottál az elsõ résszel akkor ugyanaz lesz itt is.

ok, kösz.

hozzá lehet szokni. nemrossz, csak elsõre volt furcsa, meg észrevettem, hogy néha magától rendesen mutatja, középen mutatva Batmant.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afel&#245;l, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

DarkSector
Tudtommal nem.
Amúgy nem hülye a kérdés, a Bourne Conspiracy és Alan Wake-ben lehet állítani...nekemis sok játékban eléggé hiányzott mióta tudom hogy vannak játékok amikben megoldották.

Én probálkoztam de nekem nem változott.

Bár ez inkább válrólcélzós akciójátékoknál fontos, ahol fedezékharc van, mert ha jobb válnál van a kamera, akkor ballra nem tudsz kitekinteni a sarkok mögül hacsaknem van falhozlapulás mint a Gears of War sorozatban.

Mondjuk itt a Batman-ben ez ritkán okoz majd gondot...

most kezdtem el.

egy kérdés... másnál is ilyen a kép, hogy batman bal oldalt van? eléggé zavaró. lehet állítani? 1.1 update is fent van.

thx
itt járok és nekem van áram a kerítésben, azt hogy csináljam meg, hogy ne legyen? 😄

mester1987: Ráugrassz a jégre, majd lassan mész, kiszabadítod az elsõ jegeset. Aztán magadhoz húzod a tutajt, arra rámész és elhúzod magad a többiekhez.
a jeget szét lehet törni hozzá?
Akkor remélem a New Game+-nál megoldódik nekem. Kösz.
Lehet, h bug mivel nekem New Game+-nál is ugyanazon a résznél (szóval szinte rögtön az elején) aktiválódott az a küldi.