Batman: Arkham City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Video nélkül bizt nem találtam volna oda.visszaolvasni meg tovább tart mint végigtolni.
Next PC upgrade: 2022
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Százszor le lett már írva.+ Youtube sem dísznek lett létrehozva!
Next PC upgrade: 2022
Valaki tudja a megoldást?
Parasite Eve 2, best game EVER!
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Egyébként 4 áldozat van, ha jól emlékszem, de említi is Riddler az utolsónál, hogy ez az utolsó challenge szobája (Míg az elõzõekben dokikat kell menteni, az utolsónál egy börtönõrt kell majd).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
3700ért ezt vegyem meg, vagy deus exet? hmm... talán ezt kéne.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Létezik 4.?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
hanem, hogy miért nem adja be a következõ Riddler áldozat helyét a térképen
3-3 félszó, és ha párositod akkor mindegyiknek egy párja van tehát 3 egész szó jön ki...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mellesleg mennyi van még hátra ha a protocol 10 most aktiválódott?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Valaki meg tudná mondani nekem, hogy amikor a város leghidegebb pontját kell keresni, akkor miután megtaláltam hogy a fenébe kell tovább menni. Ott állok az épület tetején és ennyi. Vagy lehet, hogy nem jó helyen vagyok??
Elõre is köszi!
namind1.
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
Ha játszottál az elsõ résszel akkor ugyanaz lesz itt is.
hozzá lehet szokni. nemrossz, csak elsõre volt furcsa, meg észrevettem, hogy néha magától rendesen mutatja, középen mutatva Batmant.
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
Amúgy nem hülye a kérdés, a Bourne Conspiracy és Alan Wake-ben lehet állítani...nekemis sok játékban eléggé hiányzott mióta tudom hogy vannak játékok amikben megoldották.
Én probálkoztam de nekem nem változott.
Bár ez inkább válrólcélzós akciójátékoknál fontos, ahol fedezékharc van, mert ha jobb válnál van a kamera, akkor ballra nem tudsz kitekinteni a sarkok mögül hacsaknem van falhozlapulás mint a Gears of War sorozatban.
Mondjuk itt a Batman-ben ez ritkán okoz majd gondot...