Batman: Arkham City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Helo! Végigvittem újra a sztorit, már majdnem minden mellék küldi megvan, de az A.R tréning még meg se jelent. Nem jelöli a térképem se, a mellékküldetések menübe pedig még írja, hogy a küldetés nincs elkezdve. Ez bug, vagy majd egy idõ után aktiválódik?
mester1987: A tutajok segítségével odaevezel a bajbajutottakhoz. A Csákjával tudod irányítani illetve magadhoz húzni a tutajt.
mester1987: A tutajok segítségével odaevezel a bajbajutottakhoz. A Csákjával tudod irányítani illetve magadhoz húzni a tutajt.
az okés, de nem jöttem még rá, hogyan kell kiszabadítani a további 2 embert a jégbõl, hogy továbbmehess
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
105-nál vagyok, a pingvin otthonában, hogyan kell a 2 rendõrt kiszabadítani, 1 már megvan?
Mr Freez eredetileg a régi rendörségi épületben van, jobb felsô sarokban a térképen. Ott derül ki hogy pingvin elrabolta és csak az után kell menned a videoban lévô ajtóhoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Jelenleg nem írja, és a Freeze-s küldetés van.Már elmondtam, tudom, hogy nem nekem való ez a játék,mivel csaj vagyok.
Próbáltam azzal feltörni, arra azt írja, hogy nem tudja "meghackelni" a zárat. Youtube-l is próbálkoztam, viszont ezt a zárfeltörõsdit nem találtam.
Szerintem nem a legelején van... azt a hõmérséklet mérõt, ami vagy piros volt vagy világoskék? Az már egy jó ideje eltûnt onnan.
Szerintem nem a legelején van... azt a hõmérséklet mérõt, ami vagy piros volt vagy világoskék? Az már egy jó ideje eltûnt onnan.
Ez a Freeze a játék legelején van nem?
Mert nekem mutat jobbra hõmérsékletet...
Mert nekem mutat jobbra hõmérsékletet...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Van egy kütyüd amit a 0 gombbal tudsz elõhozni. Azzal tudsz lakatot törni...
De szerintem nézzél több videót youtuben.
De szerintem nézzél több videót youtuben.
Hõfok mérõt nem látok, és igen ,meg kell találni Freeze-t...és hogy kell feltörni az ajtót?A jobb oldalán van úgym. a "lakat".És le van rácsozva az ajtó.
Igazából nem tudom értelmezni amit írsz, de most te ott tartasz, hogy jobb oldalon a képernyõn van egy hõfok mérõ és meg kell találni freezet?
Nem 20,hanem 800 KB-t foglal, szval nem engedi.
Kösz, tegnap este meg is találtam.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Melyik ajtó?
Attól leírhatnád a választ... és igen szerintem is, nyilván nem lányoknak való a játék... szval... ehhez a mûfajhoz nem vagyok hozzászokva,mert a Fifán, meg az F1-n meg hasonló játékokon szoktam játszani.
Vissza a játékhoz: ahogy megnéztem, Joker bio-ja meg van, csak ami van a videóban ajtó, nekem az nincs nyitva, azért nem tudok tovább menni+-ba nem tudom hogy kell kinyitni...ennyi a problem. Sorry a kérdésekért, de tényleg nem vagyok hozzászokva...
Vissza a játékhoz: ahogy megnéztem, Joker bio-ja meg van, csak ami van a videóban ajtó, nekem az nincs nyitva, azért nem tudok tovább menni+-ba nem tudom hogy kell kinyitni...ennyi a problem. Sorry a kérdésekért, de tényleg nem vagyok hozzászokva...
Tök mind1, h Batman-es vagy se, játék-játék. Az elsõ rész ismerete és játszása nélkül se nehéz a második. És nem, nem tartozok azok közé, akik minden játékra azt írja, h "hû de könnyû", h nagyon ügyes, kemény hardcore gamernek tûnjön.
Uhm, gondoltam, h leírom a választ, de õszintén megmondva sztem se neked való. Egyáltalán nem bonyolult és nehéz játék. Megfelelõ angoltudással (sõt még az se kell hozzá, mivel mutatja, h hova kell menni a küldetésben és mindig elég egyértelmû, h mit kell csinálni) meg lehet csinálni minden gond nélkül minden fõ-, mellékküldit, illetve Riddler challengeket. Mondjuk azokhoz néha egy kis ügyesség is kell 😄
Elsõ Batman-s játék, amin elkezdtem játszani, eddig konzolon játszottam vele, csak nem az Arkham Cityvel.
Nem találom Mr. Freeze-t.... Batman Arkham City , azért nem tudok tovább menni.... hol keressem? A küldetésem az,amit ír, hogy: Locate Mister Freeze and recover the cure . a másik: Track Freeze's location by identifying the coldest point in Arkham City.
Joker életrajzát vagy mijét, miért nem kaptam meg?
hanyagold a telefonos küldiket, majd út közben meghallod oszt annyi
http://www.youtube.com/watch?v=_bOaHsTPHqE&feature=mfu_in_order&list=UL közben meg ezt a feladatot írja
http://www.youtube.com/watch?v=tGuMKIljZzg&feature=related itt járok,és nem kaptam meg Joker úgym. "életrajzát" miért? A telefon meg már egy ideje nem csörög , csak embereknél,azt meg nem tudom felvenni. pls !
Van 2 nagy daru a vízen és annak a közelében van egy berobbantható fal. A fal a vízre néz, szóval kell egy kis jég "tutajt" csinálnod a fagyasztó gránáttal, odahúznod magad a falhoz és berobbantani. A többi már gyerekjáték.
Kösz.
Dr. Freeze feleségét Norát, hogy tudom megmenteni ,mert a térképen ahol jelöli ott csak víz van.
Dr. Freeze feleségét Norát, hogy tudom megmenteni ,mert a térképen ahol jelöli ott csak víz van.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hello, riddler csapda szobáit hol tudom megtalálni? Egyet már megoldottam a subway-ben, és a küldetések alatt találkoztam még eggyel ami gázokat lövellt,de már nem emlékszem hol.
Srácok a Macskanõ azután, hogy megint elkapták, már nem fog szerepleni, mert már Jokerral bunyózok de nem volt róla szó,
Elvileg a SECUROM miatt van, szokd meg😞 Nekem is ezt csinálja, néha 1 óráig semmi, máskor 5 perc után:S
Sziasztok! Nekem egy problémám van az pedig, hogy sokszor hibát észlel a windows és kilép a játékból! Mi lehet az oka? Memória rendben van már le ellenõriztem.
de most komolyan megoldás?
A forgó kérdõjelek egy-egy olyan félgömbhöz tartoznak, amik felszedhetõ kérdõjelet tartalmaznak. Mindegyik félgömb mellett lehet találni lámpákat (kis, földön lévõ körök), amik a kinyitásához szükséges forgó kérdõjelek számát jelenti. Ezek a kérdõjelek rendszerint a gömbök közelében vannak. Az a lényegük, h egymás után kell a gömbökhöz érni, anélkül, h máshoz hozzá érnél. Bizonyos helyeken szükség van a line launcher-re, máshol pedig neki kell glide-olni az egyik gömbnek, majd onnan a falról visszapattanva glide-olni következõre, stb.
Ahha, köszi! 😊
Felveszed csörgõ telefont, meghallgatod a dumát, rohansz a következõ telefonhoz, hallgatod a dumát, követed az egérrel közben a pöttyöt, ami a duma közben a térképen vándorol, töltõdik felfelé a zöld csík. Amikor megint találsz egy csörgõ telefont, akkor ismét eljátszod az imént leírtakat. Egész addig, ameddig végig nem megy a zöld csík és akkor kimutatja Zasz tartózkodási helyét.
Most csörög állandóan, onnan nem tudok tovább menni,mert állandóan egyszer itt egyszer ott hívnak, és mindig követni kell, ez mire jó? A Youtuben is megnéztem,másnak nem ezt kell csinálni.
Az nagy gond hogy nem vettem fel a telefont?Mert mire felvettem volna, mert elõször nem találtam,akkorra nem csörgött
Catwoman-el öszegyûjtöttem vmi gyémántokat a bûnözõktõl és lett egy piros csík az életerõ alatt, ez mire jó pontosan?
Mióta fizetõs lett az a shit, azóta ilyen amúgy? Elõtte talán mintha jobb lett volna <#confused>#confused>