Batman: Arkham City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elakadtam. Ott tartók ahol valami csatorna szerûségben vagyok és jégtáblákat kell fagyasztani, majd azokon kell "hajókázni". Eljutok egy zsiliphez aminél azt írja, hogy a az irányítható bataranggal dobjam le a kapcsolóját de hiába dobálom nem lesz jó, valami olyat olyat is irt az elsõ dobás után, hogy nincs elég ereje a batarang-nak hozzá. De akkor mit kell csinálni?
Vkinek vmi ötlet?A macskanövel legyözöm Poison ivoryt majd Joker az introban kilöki Batmant az ablakon...Majd elsötétül a kép , tölt kicsit és...semmmi..nincs fenn a peccs...
elöre is thx a választ..
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Valaki tudna valami jó tippet arra hogy hogyan kell végigvinni a játék ezen részét? Vagy csak én hagyok valamit figyelmen kívül? Elõre is köszi!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Egyetértenék vele, de nem. Ugyanis rengeteg hibája volt PCn, amikor kijött. Õ meg arról beszélt, hogy milyen jól portolták. A faszt...
Parasite Eve 2, best game EVER!
Aztán ahogy haladsz a fõszálban nyílik majd egy új ajtó is!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
You'll need to uninstall Games for Windows Live from your system and also anything such as Windows Live Messanger (and anyway else that makes up the Windows Live Essentials). Also, uninstall Windows Live Sign-on Assistant if it is installed, as it'll probably conflict. Once you've done this, restart so to make sure none of the DLLs are being used. Once booted back up go into Program Files and Program Files (x86) (if you have it) on each drive that it exists (C: and D: for me) and try to delete the Windows Live folder from each Common Files\Microsoft Shared folder. Now are this, download CCleaner (it's free and can be found easily in Google), install it and runCleaner as well as Register->Scan for Issues and fix all issues (you may need to do the registry scan a few times as it doesn't always pick everything up). Next step is to install Windows Live Essentials (you'll need to install at least one of the programs in the package to get the DLL you'll need, I did Windows Live Messenger). Once this is installed, reinstall Games for Windows Live and with any luck it should be working now.
Hope this helps your issue. I discovered this worked for me after I tried loads of other fixes that did not work.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Megpróbáltuk feltelepíteni az egyik ismerõsöm gépén is és ott tökéletesen mûködött pedig sokkal rosszabb gépe van mint nekem. Ez miért van? Aki tud segítsen légyszi.
Nekem most az okoz kis gondot, hogy a késes támadásokat hogyan lehet megúszni sérülés nélkül? Megvettem a hozzá tartozó combat-fejlesztést, de sajnos csak párszor sikerült eddig kikerülni a kés/kard-csapásokat, és fogalmam sincs, hogy miket nyomkodtam közbe :D
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
csak jegyezzétek meg ha beléptek ne egymás mentését használjátok mert visszább menni nem lehet ha valami feladatot megcsináltok.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
a válasz rá meg durva h az történik de így jó a sztori.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑