Batman: Arkham City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Sehugyan.
dx9 meg dx 11 van.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tobias88
Azt tudja valaki hogy hogyan tudom átváltani a játékot dx10re dx9rõl?
Broafka
valami rossz? következtetés: tanulj oroszul! :P

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Már megtapasztaltam, köszi, amúgy meg rosszat szedtem le, mert csak orosz volt angol helyett és csak azért kaptam le mert tartalmazta az 1.01-est és az összes DLC-t, de látszik minden jóban van valami rossz. :S
Shep
Vélhetõen ,hogy tegyen-e a desktopra indítóikont.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Köszi elõre is
Egy nehéz kérdéssel fordulok hozzátok, lekaptam egy egyszerû telepítési verziót, csak érdekel, hogy mi ez a 2 opció, amit ki lehet pipálni.

A második az a Games for Windows, ahogy az a nevébõl is kdierül, de a fentirõl gõzön sincs. Ötletek?
Mert annyira elszálltak az elsõ rész sikerétõl, hogy a folytatás stabil mûködésére már tojtak magasból....Újra tettem a játékot, semmi javulás, a GFWL be se tud jelentkezni a marketplacre, a fõmenüben, játék közben is ropog a hang, nincs az a szitokáradat amit ezekre tudnék zúdítani, fõleg, hogy én marha limitált verzióban vettem meg...A jövõben maradok a ps3-nál....
enlightened
Katasztrófálisan elszúrták a játék programozását. Az emberek felénél van valami gáz. Szerintem nézd meg a hivatalos fórumon hátha találtak valami megoldást erre. De elvileg már készül egy patch (2 hónapja...) ami javítani fog pár dolgot, hogy pontosan miket azt még nem mondták, meg azt sem mikor lesz kész, csak hogy nagyon nagyon dolgoznak rajta( gondolom...). Szóval majd az lehet segít neked is. Addig nem lehet mást csinálni várni várni, sajnos ilyen manapság a PC-s játékipar.

Hali!
Hangproblémával találkozott már valaki a játékban? Eredeti a cucc és eddig csak a két intro és az átvezetõk szaggattak hangilag, most már állandó recsegés van a játék közben is, ami baromi irritáló :(.
Egyébként amilyen tökéletesen mûködött az Asylum, olyan pocsék portolás lett az Arkham City...
Sziasztok! Feltettem a játékot és ezt írja ki: Failed to find file for package BmGame fo async preloading. Mikor decemberbe felraktam a game t semmi baja nem volt most meg állandóan ki ír valami hibát, WIn7 64bitem van.

Közel sem. A 100%-hoz meg kell csinálni az összes Riddler challenget, mellékküldit, megtalálni az összes kérdõjelet, stb. Csak a fõsztori úgy tudom, h még az 50%-ot se teszi ki.
Béluska74
Sziasztok! Csak egy kérdésem lenne. A fõmenüben kiírja,hogy a játék hány százalékánál tartok éppen,nálam ez jelenleg 31%. Ha végigjátszom a fõsztorit akkor 100% lesz?

If you give a little love you can get a little love of your own

grebber
enlightened
Másnál is van olyan DX9-ben, hogy amikor átrepül egy másik városrészbe akkor egy picit beszaggat a gép? Aztán megint minden jó. Ha pl Park Row-bol Bowyerbe átmegyek és kiírja hogy Bowyer ránt egyet és látom hogy a texturák is egy mp-vel késõbb töltõdnek be. Pedig elég erõs gépem van.

Oks, Köszöntem :)
grebber
Mert a dx11 kissé el lett cseszve és pöpec gépeken sem az a hüde gyors.

Next PC upgrade: 2022

De miért?
dx9 módban játssz

Hello skacok.
Azt szeretném kérdezni hogy másnál is akad -e mert nálam be be akad egy pillanatra ugy randomra... és amilyen a gépem nem igazán szabadna neki. Valaki hasonló probléma? esetleg megoldás rá?!
Köszi elõre is
Szia próbáld meg ezt de elõtte csinálj biztonsági mentést!
"Jokerkirúgminketazablakonésnemmegytovábbajáték." problémára. BmGameMoviesStereo2_03_PT2.usm <----- Ezt a fájlt kell kitörölni/átmásolni máshova, így kimarad a videó és a Poison Ivy-s rész után egybõl megkapjuk Batman fölött az irányítást
nem :/
egyébként eredeti a játék?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

xD lehetséges hogy 600 bûnözõt le ver de egy tolókocsival nem bír xd
am várok de nem megy és nagyon idegesítõ hogy semmi akkadás simán megy a játék és itt megakadok :/ ha valaki találkozott ilyesmivel és megoldta pls segitsen :) am kössz bebert de nem megy :/
grebber
Impulson féláron 58xxFT-ért lehet most megvenni!

Biztos nálad nem élte túl Batman a zuhanást. <#idiota>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

bebert
Szerintem vár egy picit, a játéknak tovább kell mennie.
Nálam is volt néhány másodperc feketeség, de tovább ment.
"srácok az egyik videojelenet után, nálam tök fekete lesz a képernyõ találkozott már vki hasonlóval? mi lehet a probléma?Itt tartok catwoman-t elkapta ivy majd egy video jelenet közben újra batmannel voltam tolószékhez van kötve majd a video végén joker kirúgja az ablakon az után nekem tök fekete a képernyõ...." Pls ugyan ez a problémám segítsetek elõre is kösz :D
Broafka
hát nálam szart se csinál a középsõ gomb, nálam akkor húzza fel, ha felhúzom az egeret

viziloitato
1920x1080-as felbontásban, minden maximumra állítva PhysX nélkül 64 fps az átlagom. PhysX normálra állítva 35 fps, highra állítva 31 fps. A program figyelmeztet, hogy egy kártya nem lesz elég PhysX-el.

A gépem i52500K (gyári órajelen), 8 GB ram, GTX470SOC 1280MB, X-Fi Elite Pro 64MB.
Broafka
hmm, kipróbálom, köszi

Törölt felhasználó
nyomd le a középsõ egérgombot és akkor felhúzza batman a köpenyét és felfelé fog repülni egy darabig.
Broafka
fenébe, ezt most nem biztos hogy el akartam olvasni :D
rá akartam jönni magam, mert ezekben pont az a jó, hogy gondolkodtatóak, mondjuk én a feladványokat szeretem, hogy van egy cselesen megfogalmazott kérdés, és válaszolj rá, vagy találd meg az ábrát vagy hogy mondjam :)

oks, köszi

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Seth
Az a lényeg, hogy ráállsz egyre, utána már mást nem érinthetsz, csak a másikat.Használhatod a kampód,a linegun-t ,de a földre nem léphetsz.És így sorba rá kell állni az összesre

PSN ID.: Beegabor

Én is szívtam velük, az elsõ négyet megcsináltam, meg még utána 1-2-t aztán hagytam a francba. Én meg a Riddler fejtörõkkel nem nagyon boldogultam, bár nagyon nem is foglalkoztam velük, viszont amit abszolut nem értek, hogy van az a fajta amikor rá kell állni a kérdõjelre, viszont ilyenbõl van 2 vagy több. Azokat hogy a fenébe kell megcsinálni? Elvileg egyszerre kéne lenyomva lennie az összesnek? Vagy sorrendbe kéne lenyomkodni?

Broafka
ezek a zöld batman jeleken való átrepülés milyen buzi nehezek. Ha golyóban nyomom neki, akkor csak úgy tud kijönni belõle ha valamit megfog, vagy leér a földre, ha csak simán lefelé repülök akkor a végén nincs lendülete, hogy fönt maradjon. Esetleg a grapling hookkal lehetne szórakozni, mert akkor még nem failed, de azzal meg teljesen irányíthatatlan lesz az egész.

grebber
Valaki akinek megvan eredetibe és dx11-be tolja attól kérdeném hogy milyen a game sebessége?

Mert néztem yt-om 7970-es radeonnal tesztelve is ilyen 2x-3x fps között mozog csak.

Broafka
tárgytalan, csak túl messze voltam a paneltõl, így a rádió állomásokat hozta be

Broafka
hi, lehet, hogy ez rettenetesen noob kérdés lesz, de hogy a fenébe kell használni ezt a dekóder készüléket? Valahányszor van rá lehetõség, nagy nehezen találok egy pontot, ahol számokat kezd el mondani, rákattintok, hogy dekódolja, de nem talál jelet (signal). Mit kell csinálni?

tiszta verziójú warez

zzeN
Hali!

Megszeretném venni a gamet digitálisan 5k-ért, csak sajnos külön forrásból kell leszedni a gamet. Ncore-on van fent egy P2P verzió, ez ha minden igaz "tiszta" verziójú, szóval nem fog problémázni a GFWL-el. Ezt valaki megtudná erõsíteni?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

ha black boxosod wan akkor a tpb-n le van irva mit kell torolnod
lehet veszek egy új egeret
semmi,lehet mert vezeték nélküli egerem van nem tudom,játékon kívül mûködik, azért kösz
bebert
Összekevertem látod a jobboldali egérgombot kell nyomnod és a középsõvel robbantanod, bocsi a tévedésemért
bebert
bal egérgomb (nyomva tart), ekkor kijelöli a célt, középsõ gomb megnyom és robban is. /a baloldali egérgombot miközben robbantasz folyamatosan nyomni kell/
jobb gombbal célzok majd középsõt nyomok de semmi..
Shep
Rá is kell célozni a lefújt anyagra.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

a játék elején tartok és beleestem valamilyen torony üstbe", körbe lemegyek addig amikor robbanó gélt kellene használni, fölfújom de nem reagál az egér középsõ gombra,mit tegyek hogy robbanjon? please