Batman: Arkham City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

genndy
Biztos hogy minden patch, javítás, tudomisén fent van?
Magyarítás nem kavarhat be? (bár ott mintha valami a Pingvines résznél lenne)

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Sajnos nem Steam-es, szóval ez nem jöhet szóba :( Pedig tök jó volt, és már nincs türelmem újrakezdeni.
genndy
Legjobb tudomásom szerint nincs <#shakehead>
Hacsak a Steam felhõbõl vissza nem tudod nyerni, amikor szinkronizálni akar. Feltéve persze hogy Steames a játék.

Van esetleg valami módja, hogy visszanyerjem a korábbi mentett állást? Keresgéltem, de csak olyat találtam, amiben egy hex editorral a tapasztalati pontjainkat írhatjuk át :(
Egy újabb bug. Remélem tudtok segíteni. Elkezdtem az "Új játék+" módot játszani és minden rendben is ment, amí Grundy ki nem csinált. Akkor ugye fölémhajol a sötétben és jól elmond mindennek, ami után újra betöltené a legutóbbi elmentett ponttól a játékot. Betöltés helyett azonban egyszerûen leáll a program mûködése és kilép. Ezzel találkozott már valaki?
Csak legyen már benne egy Batmobil, de úgy se lesz.
Meg is fejtettem, de Ridler rám förmedt, hogy miért akarok én kutakodni, elõbb inkább keressek még kérdõjeleket. Szóval hiába törtem fel a kódot nem segített. A harmadik túsz helyét is egyszer csak megkaptam, pedig nem szedtem fel éppen akkor semmit.
genndy
Erõlködj csak, mert XP-t kapsz értük.
Túszoknál mindig a kiszabadított mondja meg a kódot, az Enigma géppel tudod megfejteni a következõ helyet.

:( Akkor inkább nem erõlködök velük. Már azt sem tudom, mennyivel találkoztam, és még csak kettõt sikerült megoldanom. Amúgy Ridler túszainak megtalálásához csak a kérdõjeleket kell gyûjtögetni? Mert már végignyomtam a fõküldetést meg majdnem az összes mellékest, de még csak a harmadik (akivel nagy vödrök alatt itt a piros - hol a pirosozik) tússzal találkoztam.
genndy
Nincs rájuk trükk. Ezek jellemzõen olyan feladványok, hogy plakát a falon, földön elszórt tárgyak, stb. Ilyeneket keress, meg a hozzájuk tartozó szöveg is sokat segít.

Hogyan kell megoldani a fejtörõket? Nem a kérdõjelekkel jelzettekre gondolok, azok a trófeák, hanem a []-el jelzett fejtörõkre. Egyszerûen halvány fogalmam sincs, hogy mit kell velük csinálni. Kiír egy szöveget, ha odaérek egyhez, aztán nyomkodom az x-et hosszan (detektív módban átvizsgálj a terepet) és néha sikerül megoldani (eddig kétszer). Van valami speciális tevékenység, amivel meg lehet oldani õket?
Köszönöm! Mûködik :)
allock
Ó Batman mindig jöhet. Bár Joker nélkül :'(.

#hhwnd

grebber
genndy
Szerintem ez kell neked:
A Pingvines rész javítva.

Feltettem a magyarítást hozzá, és amikor meg kell küzdenem Pingvinnel (már megvan a szerkezet Mr. Fagy ruhájából a fegyvere ellen) és belépek a terembe, ahol van, egyszerûen kilép a játék. Más is találkozott már ezzel?
Na megcsináltam a mellékküldetések nagy részét, némelyik egész jó volt. Viszont ez a Harley Quinn bosszúja DLC valami szörnyû lett. Nagyon unalmas, semmi kihívás, semmi kreativitás.

Remélem a 3. résznél majd visszatérnek az alapokhoz és inkább szûkebb terület áll majd rendelkezésre de azt olyan profi, kreatív módon valósítják meg mint az elsõ részben. Itt a nagy terület inkább parasztvakítás volt mintsem hasznos funkció.

Összességében teljesen alulmúlta a játék az elõdjét, de lehet azért siránkozok mert azzal túl magasra tették a mércét, túlságosan jó lett. :)

grebber
Simán jó lenne pedig a batmobil meg a repcsi,motor.Annyi lenne hogy min. gta4 nagyságú pálya kéne faszán elosztott küldikkel.És ránk lenne bizva mivel csapatjuk.

Next PC upgrade: 2022

Akkor nekiállok a mellékküldetéseknek - bár azt AA-ban sem erõltettem - remélem változni fog majd a véleményem a játékról mert most sokként ért, hogy ennyi volt a fõ szál.

Akkor a 1475-ös hozzászólásomat törölheti a házigazda ugyanis véletlenül leírtam a játék végét <#idiota>

Az elsõ rész tökéletes volt játékmenetben és történetben is, itt utóbbi sokkal gyengébb lett de így is lekötött a játék.

genndy
AA-ban sem volt sok szerepe... Elég nehéz lenne beilleszteni a verekedések közé <#vigyor5>

Én hiányoltam a Batmobilt...a következõ részben lehetne!
genndy
AA lineáris, ~15 óra egyben a sztori része (kihívásokkal nem szenvedtem).
AC több, de a sok küldetésbõl a "fõ" csak az egyik. Csináld meg a mellékeseket is, nem fogsz unatkozni.

Én is pont 1-1 nap alatt :D :D
A legjobban a Fagyember boss-fight tetszett.
Shep
Mellék küldetésekben van a válasz minden kérdésre.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Komolyan ennyi volt a fõ sztori?! elsõ résszel majdnem egy hétig elvoltam, ezzel megvoltam 2 nap alatt úgy, hogy nem siettem!

Hát most rohadt nagyot csalódtam.. mi lett Fagy feleségével? Kétarccal? vagy róluk lesz még szó? :/

Meg akkor maradt még a Harley DLC-je, arról is csak 2 órát írnak.

genndy
Végére értél a fõ sztoriszálnak. Meg tudod csinálni a többi mellékküldetést.
A százalékmérõ az összes küldetés %-t mutatja. Valahol van egy lista, ami mindent megmutat hogy miben hol tartasz (fõszál, mellékküldik, challengek, stb.), de most hirtelen nem tudom hol van (vagy a menüben, vagy a Batcomputerben).
Teljesen mindegy, mit csinál Macskanõvel, a stáblista után a játék visszateker, tehát lényegében nem lehet Batmant veszni hagyni.

2 féle végigjátszás van, ha elmész ill. ha megmented Batmant. De ha nem mented meg sokmindenbõl kimaradsz :P
Tudtommal a % jelzõ mindent alapul vesz.
Viszont arra nem emlékszem, hogy melyik rézen volt az, mikor Joker testét viszed rendõrökhöz. Lehet valamibõl kimaradtam?!
Amikor betöltöm a mentésemet akkor az a % azt mutatja hol járok a fõ küldetésben vagy a mellékküldetéseket, feloldható elemeket is hozzáveszi?

Csak mert olyan 30-40%nál vagyok a játékban és Joker halott testét vittem a rendõrökhöz és elõjött a készítõk listája.
Ezután macskanõt irányíthattam de kiléptem az elején. Gondolom messze még a játék vége, de miért jött be a készítõk listája?:)

genndy
Egész nyugodtan próbáld ki, érdemes. Nehéz lenne spoiler nélkül mondani róla bármit, de ezen kívül nincs más ilyen döntési helyzet.
A küldetéseknél mindegy milyen sorrendben csinálod meg õket. A fõsztori befejezése után is maradhatsz a városban és megcsinálhatod az összeset.

Figyelmetlen voltam, köszi szépen!

Még azt kérdezném, hogy a játékban van-e súlya a döntéseinknek? most pl. macsakanõvel választhattam, hogy segítek-e Batmannek.

Ha nem segítek rajta akkor mi van? spoiler nélkül, ha lehet. :)

genndy
Van ott egy sérült elektromos vezeték, ami szikrázik, abba kell belevezetni a bumerángot, és utána a kapcsolóba. Nem könnyû, használd a bumeráng gyorsítását/lassítását (bal gomb/jobb gomb).

Helló, elakadtam, hátha tud valaki segíteni

Jokertõl kell megszereznem az ellenszert, a vasöntödében vagyok ahol a csatornában mászkálok a vízfagyasztó képességet használva.

Eljutottam egy kapuig ami mellett van egy kapcsoló, irányított bumeránggal eltudom érni de így nem ér semmit, elektromos töltet kell neki. Hogyan tudok elektromos bumerángot lõni? vagy mi itt a megoldás? (kb. 20-25%-ban lehetek a sztoriban)

Shiwo
szerintem csak arra akart utalni, hogy 16 kérdõjel helyett elég az 1 is, de ezen most ne vesszetek össze

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Kevésbé idegbeteg módon is lehet kérdezni.
MI a fasz bajod van?<#mf1>
genndy
Kevésbé idegbeteg módon is lehet kérdezni.
Nem lehet visszatérni, a játék mindig csak a legutolsó ponton készült mentést tartja meg. Viszont mivel a város szabadon bejárható, ezért bármelyik helyszínre visszamehetsz bármikor.

valaki megmondaná hogy lehet a korábbi ellenõrzõpontokhoz visszatérni????????????????
A Pingvines rész javítva.

Innen töltsétek le: http://data.hu/get/5699321/javitas.rar

Instrukció: A(z) x:/Program Files/Steam/steamapps/common/Batman Arkham City GOTY/BmGame/CookedPCConsole/ mappában kell felülírni a már meglévõ fájlt.

Természetesen a különbözõ verziók miatt, ez az elérési útvonal más lesz, mint a steames esetében, a lényeg, hogy a CookedPCConsole mappában található a felülírandó fájl.
pc-n nemtom konzolon nem
a new game+ után lehet új game-et indítani úgy hogy megmaradjanak a cuccaim,képességeim?
Sziasztok.
Nemrég vettem meg a Game of the year editont és amikor elérek addig mikor pingvin fegyverét kell tönkretenni a windiws hibaüzenetet küld és bezárja a programot. Ha valaki tudja mit kéne csinálnom kérlek segítsen.
http://www.youtube.com/v/KH_IiMmgLNM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
genndy
Igen.

Szabi84
Ruhát váltani, egy végigjátszás után tudok? Goty van meg.

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Szabi84
megvan jéé, pont 1 éve vettem az Asylumot

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

ProGabe
Steam-en 5 ojró a GOTY verzió még 47 óráig, akinek nincs meg, most vegye!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Béluska74
Nem-e...hát akkó ez micsoda?
Batman Arkaham City Magyarítás Weboldal

If you give a little love you can get a little love of your own

koppim
Nem minden verzióval tökéletes.
A Batman.Arkham.City.Game.of.the.Year.Edition -höz még készül a magyarítás.

Köszi

Shep

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sziasztok 1 kis segítséget szeretnék kérni,fagy feleségét szeretném megtalálni de nem találom.Köszi elõre is.