Batman: Arkham City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarítás nem kavarhat be? (bár ott mintha valami a Pingvines résznél lenne)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Hacsak a Steam felhõbõl vissza nem tudod nyerni, amikor szinkronizálni akar. Feltéve persze hogy Steames a játék.
Túszoknál mindig a kiszabadított mondja meg a kódot, az Enigma géppel tudod megfejteni a következõ helyet.
A Pingvines rész javítva.
Remélem a 3. résznél majd visszatérnek az alapokhoz és inkább szûkebb terület áll majd rendelkezésre de azt olyan profi, kreatív módon valósítják meg mint az elsõ részben. Itt a nagy terület inkább parasztvakítás volt mintsem hasznos funkció.
Összességében teljesen alulmúlta a játék az elõdjét, de lehet azért siránkozok mert azzal túl magasra tették a mércét, túlságosan jó lett. :)
Next PC upgrade: 2022
Akkor a 1475-ös hozzászólásomat törölheti a házigazda ugyanis véletlenül leírtam a játék végét <#idiota>#idiota>
Az elsõ rész tökéletes volt játékmenetben és történetben is, itt utóbbi sokkal gyengébb lett de így is lekötött a játék.
AC több, de a sok küldetésbõl a "fõ" csak az egyik. Csináld meg a mellékeseket is, nem fogsz unatkozni.
A legjobban a Fagyember boss-fight tetszett.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hát most rohadt nagyot csalódtam.. mi lett Fagy feleségével? Kétarccal? vagy róluk lesz még szó? :/
Meg akkor maradt még a Harley DLC-je, arról is csak 2 órát írnak.
A százalékmérõ az összes küldetés %-t mutatja. Valahol van egy lista, ami mindent megmutat hogy miben hol tartasz (fõszál, mellékküldik, challengek, stb.), de most hirtelen nem tudom hol van (vagy a menüben, vagy a Batcomputerben).
Tudtommal a % jelzõ mindent alapul vesz.
Viszont arra nem emlékszem, hogy melyik rézen volt az, mikor Joker testét viszed rendõrökhöz. Lehet valamibõl kimaradtam?!
Csak mert olyan 30-40%nál vagyok a játékban és Joker halott testét vittem a rendõrökhöz és elõjött a készítõk listája.
Ezután macskanõt irányíthattam de kiléptem az elején. Gondolom messze még a játék vége, de miért jött be a készítõk listája?:)
A küldetéseknél mindegy milyen sorrendben csinálod meg õket. A fõsztori befejezése után is maradhatsz a városban és megcsinálhatod az összeset.
Még azt kérdezném, hogy a játékban van-e súlya a döntéseinknek? most pl. macsakanõvel választhattam, hogy segítek-e Batmannek.
Ha nem segítek rajta akkor mi van? spoiler nélkül, ha lehet. :)
Jokertõl kell megszereznem az ellenszert, a vasöntödében vagyok ahol a csatornában mászkálok a vízfagyasztó képességet használva.
Eljutottam egy kapuig ami mellett van egy kapcsoló, irányított bumeránggal eltudom érni de így nem ér semmit, elektromos töltet kell neki. Hogyan tudok elektromos bumerángot lõni? vagy mi itt a megoldás? (kb. 20-25%-ban lehetek a sztoriban)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
MI a fasz bajod van?<#mf1>#mf1>
Nem lehet visszatérni, a játék mindig csak a legutolsó ponton készült mentést tartja meg. Viszont mivel a város szabadon bejárható, ezért bármelyik helyszínre visszamehetsz bármikor.
valaki megmondaná hogy lehet a korábbi ellenõrzõpontokhoz visszatérni????????????????
Innen töltsétek le: http://data.hu/get/5699321/javitas.rar
Instrukció: A(z) x:/Program Files/Steam/steamapps/common/Batman Arkham City GOTY/BmGame/CookedPCConsole/ mappában kell felülírni a már meglévõ fájlt.
Természetesen a különbözõ verziók miatt, ez az elérési útvonal más lesz, mint a steames esetében, a lényeg, hogy a CookedPCConsole mappában található a felülírandó fájl.
Nemrég vettem meg a Game of the year editont és amikor elérek addig mikor pingvin fegyverét kell tönkretenni a windiws hibaüzenetet küld és bezárja a programot. Ha valaki tudja mit kéne csinálnom kérlek segítsen.
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Batman Arkaham City Magyarítás Weboldal
If you give a little love you can get a little love of your own
A Batman.Arkham.City.Game.of.the.Year.Edition -höz még készül a magyarítás.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!