1602
Batman: Arkham City
  • Bagi1991
    Áááh köszii szépen a segitséget :)
  • mester1987
    Már vannak Xlive emulátorok szerencsére, be kell másolni egy .dll-t a GFWL-os játék mappájába és nem jön be az ablak, nem kell vele szarakodni. nem minden játékhoz jó, így ha van xlive.dll, akkor azt le kell menteni előtte.

RELOADED Xlive Emulator

Az Xlive.ini fájlba a következő értékeket jelen esetben a játék BAC.exe.cfg fájljából (jegyzettömbbel meg lehet nézni) lehet beírni és lehet menni fog és lehet normálisan menteni is.
    ### Title id/version
    TitleId=0x4d530fa5
    TitleVersion=10000082
  • Shep
    Games for windows live kell neki, anélkül nem fog menteni.
  • Bagi1991
    Szijasztok valaki tudna nekem segiteni lehet hogy már 1000-szer leirtátok de most nem akkarok vissza menőleg kattingatni hogy hol találom.Azt szeretném megtudni hogy hogy lehet játék mentést beállitani mert fogalmam sincs nekem nem dobb elő semmi kis ablakot hogy csináljak újj profilt.Nagyon örülnék neki ha valaki segitene.Előre is köszönöm:)
  • genndy
    Jól látod. Steamről már csak a GOTY-t tudod megvenni, csak úgy lesz HQ DLC-d.
    Azt nem tudom, hogy más digitális boltban kapható-e külön a Steames DLC. Szerintem nem.
  • pityke0211
    Sziasztok!
    Olyan kérdésem lenne, hogy már megvan Steam-en az alapjáték, és beszerezném a Harley Quinn DLC-t, de nem találom külön, csak a Goty-val együtt szerezhető be. Jól látom? Ebben az esetben hogy szerezhetem be, hogy az Steam-en is megjelenjen?
    Köszi előre is!
  • genndy
    Dehogy kell semmit uninstallálni. A játék DXRedist könyvtárából tedd fel a dx9-et, meg a Launcherből állítsd át arra. Kész.
  • grebber
    A configuratorban ki kell lőni a DX11-et és csodák csodájára akkor nem fog dx11-be futni!
  • dominik77
    Gondolom ahhoz hogy DirectX 9 ben tudjam játszani előtte lekel törölnöm a gépről a DX 11 est. De ez alapból benne van a win 7 ben, akkor csak úgy simán lehetséges e ezt uninstallálni, vagy kell valami program hozzá hogy a DX11 est letudjam cserélni Dx9 re?
  • dominik77
    Köszi Genndy. Ez már azért sokkal jobban hangzik. Kipróbálom akkor amit tanácsolsz.
  • dominik77
    Értem. EZ cifra, mert kb 1 hónapja vettem ezt is. Úgy hogy az hót ziher hogy emiatt nem veszek másikat... Addig meg Ati RAdeon HD 4850 es 512 MB DDR+3 as videokártyám volt. Amin pont ugyan ezt a játékot toltam "nagyon magas" beállításon, és ment minden zokszó nélkül, csak akkor akadt meg néha mikor a város fölött röpködtem egyik pontról a másikba. Most egy elvileg jóval erősebb videokártyával mint az előző annyit nyertem hogy repkedés közben már nem akad be néha? Hát ez gáz... Na mindegy köszi!
  • genndy
    Nem a VGA-d gyenge.
    Sajnos a dx11 itt bugosra sikerült. Játssz dx9-ben, akkor nem fog akadozni.
  • grebber
    Kevés neki nagyon a VGA-d ennyi! Ha veszel újat akkor jobban fog menni!

• dominik77
    Helo, lenne egy olyan kérdésem hogy egy ilyen tulajdonságokkal rendelkező gépen: Proci: AMD FX 6100 3.30 GHZ AM++ BOX (6 magos)
    RAM: Crucial 8Gb spectek DDR3 1600 MZH CL9
    VGA: AMD RAdeon 7750 1GB DDR5
    Alaplap Gigabyte GA-970A-DS3 - extrém minőségre állítva az normális e, ha a Batman Arkham City akadozik játék közben. Csak azért kérdezem mert a gépigénynél ennél a fenti összeállításnál jóval kisebb erejű technikát ajánlottak ha jól láttam. Gondolom persze az nem a legkomolyabb beállításra volt írva, de gondoltam ha ilyen gépet rakok össze akkor legalább azok a gamek amelyek megvannak jelenleg már nem fognak akadozni, de ez mégis... Mondjuk ha egyel lejjebb veszem a részletességet akkor viszont simán megy... Nem lehet hogy valami directX probléma? Mondjuk win7 64 bit es rendszer van a gépemen, amin ha jól tudom alapból benne van a 11 es directX.
  • TBTPumpa
    Igen. Az összes megjelent DLC-t tartalmazza. Challenge mapok, Karakterek (Robin, Nightwing, Catwoman) és a Harley Quinn's Revenge DLC-t is, ami az egyjátékos mód sztoriját viszi tovább.

Amúgy Steam-en néhány hete nagyon olcsón adták a Game of the Year kiadást. Én akkor 1200 Ft-ért jutottam hozzá!
  • xido
    Kérdés a 2.résszel kapcsolatban..aki tudja,mondja:)
    GoTY kiadás tartalmaz plusz single küldetéseket is,vagy csak plusz karaktereket meg ilyeneket?...Kérdésem oka,alapjáték végre abba az árba került,amiket nagy tételben szoktam kivárni és olyankor polcra tenni pár kötelező darabot..
  • ProGabe #1506
    A trófeák megmaradnak a mellékküldetéseket viszont újra meg kell csinálni.
    sziasztok!
    Lehet ezerszer, volt már ez a kérdés...
    A Perfect Knight 2.0 Achievementre hajtok, és ahhoz végig kell csinálnom még a new game plust.
    Még a Riddler trófeákat szedem össze az első végigjátszásból, de azok a new game plusban megmaradnak?
    Tudom a Riddler mellékküldetések csak akkor érhetőek el ha összeszedtem bizonyos mennyiségű trófeát, de ugye nem kell még egyszer összeszednem majd a 440 darab Riddler-holmit, ahhoz, hogy megadja az achievementet?
  • genndy
    Akkor legfrissebb a játékod. És sajnos nincs több ötletem.
  • Skorzeny8814
    Hogy minden patch fent van-e? Nos, ez jo kerdes. A GOTY fele valtozatot toltottem le, amiben elvileg benne van minden cucc, a Harley Quinn-es kiegeszitovel egyutt, meg a karakter trofeakkal, meg ilyesmi. A magyaritas a pingvines resznel bekavart, de ahhoy mar linkeltel nekem egy javitast es a Grundy-s resznel nem volt problema a sima kuldetes modban sem. Hogy tudom megnezni, hogy meddig van fel-patchelve a jatekom?

- Bocs, hogy nem irtam ekezeteket, de onallositotta magat a billentyuzetem es angolra valtott.
  • genndy
    Biztos hogy minden patch, javítás, tudomisén fent van?
    Magyarítás nem kavarhat be? (bár ott mintha valami a Pingvines résznél lenne)
  • Skorzeny8814
    Sajnos nem Steam-es, szóval ez nem jöhet szóba :( Pedig tök jó volt, és már nincs türelmem újrakezdeni.
  • genndy
    Legjobb tudomásom szerint nincs
    Hacsak a Steam felhőből vissza nem tudod nyerni, amikor szinkronizálni akar. Feltéve persze hogy Steames a játék.
  • Skorzeny8814
    Van esetleg valami módja, hogy visszanyerjem a korábbi mentett állást? Keresgéltem, de csak olyat találtam, amiben egy hex editorral a tapasztalati pontjainkat írhatjuk át :(
  • Skorzeny8814
    Egy újabb bug. Remélem tudtok segíteni. Elkezdtem az "Új játék+" módot játszani és minden rendben is ment, amí Grundy ki nem csinált. Akkor ugye fölémhajol a sötétben és jól elmond mindennek, ami után újra betöltené a legutóbbi elmentett ponttól a játékot. Betöltés helyett azonban egyszerűen leáll a program működése és kilép. Ezzel találkozott már valaki?
  • mester1987
    Csak legyen már benne egy Batmobil, de úgy se lesz.
  • Skorzeny8814
    Meg is fejtettem, de Ridler rám förmedt, hogy miért akarok én kutakodni, előbb inkább keressek még kérdőjeleket. Szóval hiába törtem fel a kódot nem segített. A harmadik túsz helyét is egyszer csak megkaptam, pedig nem szedtem fel éppen akkor semmit.
  • genndy
    Erőlködj csak, mert XP-t kapsz értük.
    Túszoknál mindig a kiszabadított mondja meg a kódot, az Enigma géppel tudod megfejteni a következő helyet.
  • Skorzeny8814
    :( Akkor inkább nem erőlködök velük. Már azt sem tudom, mennyivel találkoztam, és még csak kettőt sikerült megoldanom. Amúgy Ridler túszainak megtalálásához csak a kérdőjeleket kell gyűjtögetni? Mert már végignyomtam a főküldetést meg majdnem az összes mellékest, de még csak a harmadik (akivel nagy vödrök alatt itt a piros - hol a pirosozik) tússzal találkoztam.
  • genndy
    Nincs rájuk trükk. Ezek jellemzően olyan feladványok, hogy plakát a falon, földön elszórt tárgyak, stb. Ilyeneket keress, meg a hozzájuk tartozó szöveg is sokat segít.
  • Skorzeny8814
    Hogyan kell megoldani a fejtörőket? Nem a kérdőjelekkel jelzettekre gondolok, azok a trófeák, hanem a []-el jelzett fejtörőkre. Egyszerűen halvány fogalmam sincs, hogy mit kell velük csinálni. Kiír egy szöveget, ha odaérek egyhez, aztán nyomkodom az x-et hosszan (detektív módban átvizsgálj a terepet) és néha sikerül megoldani (eddig kétszer). Van valami speciális tevékenység, amivel meg lehet oldani őket?
  • Skorzeny8814
    Köszönöm! Működik :)
  • allock #1490
    Ó Batman mindig jöhet. Bár Joker nélkül :'(.
  • grebber
    Idén jön a Batman: Arkham City folytatása?
  • genndy
    Szerintem ez kell neked:
    A Pingvines rész javítva.
  • Skorzeny8814
    Feltettem a magyarítást hozzá, és amikor meg kell küzdenem Pingvinnel (már megvan a szerkezet Mr. Fagy ruhájából a fegyvere ellen) és belépek a terembe, ahol van, egyszerűen kilép a játék. Más is találkozott már ezzel?
  • NiGhTM4R3
    Na megcsináltam a mellékküldetések nagy részét, némelyik egész jó volt. Viszont ez a Harley Quinn bosszúja DLC valami szörnyű lett. Nagyon unalmas, semmi kihívás, semmi kreativitás.

Remélem a 3. résznél majd visszatérnek az alapokhoz és inkább szűkebb terület áll majd rendelkezésre de azt olyan profi, kreatív módon valósítják meg mint az első részben. Itt a nagy terület inkább parasztvakítás volt mintsem hasznos funkció.

Összességében teljesen alulmúlta a játék az elődjét, de lehet azért siránkozok mert azzal túl magasra tették a mércét, túlságosan jó lett. :)
  • grebber
    Simán jó lenne pedig a batmobil meg a repcsi,motor.Annyi lenne hogy min. gta4 nagyságú pálya kéne faszán elosztott küldikkel.És ránk lenne bizva mivel csapatjuk.
  • NiGhTM4R3
    Akkor nekiállok a mellékküldetéseknek - bár azt AA-ban sem erőltettem - remélem változni fog majd a véleményem a játékról mert most sokként ért, hogy ennyi volt a fő szál.

Akkor a 1475-ös hozzászólásomat törölheti a házigazda ugyanis véletlenül leírtam a játék végét

Az első rész tökéletes volt játékmenetben és történetben is, itt utóbbi sokkal gyengébb lett de így is lekötött a játék.
  • genndy
    AA-ban sem volt sok szerepe... Elég nehéz lenne beilleszteni a verekedések közé