1602
Batman: Arkham City
  • joceruza
    Még jó hogy minden tele van az ilyen nyomikkal mint ez az énekelni nem tudó majom!
  • strebacom
    Ja igazad van, de én kérek elnézést, nem ide akartam....
  • berczely
    Ez de egy nyomorék... és még a sapkát is ritka hülyén hordja!
  • strebacom
    Má töétöm a jó kurva an...
  • jarlaxxe
    Ez nem is kérdés, mindig ránts rá ha ugy adodik...
  • DarkSector
    Naná Uncharted-től jobb kalandjáték nincs. Meg GoW sorozat, bár ez H&S.
    Ezt tudhattuk előre hogy maximális lesz mivel lenyügöző gém lett.
  • grebber
    Nesze neked Batman pontozás!

Nem lehet gyenge game!Majd ha anyagilag ugy állok rántani kéne ps3-at is!
  • CalebJoe
    grapple-val meg landolással értettem, de szerintem akkor is nagy főleg egy ilyen típusú játékhoz képest
  • Prince23
    A GK szerint a terület lehetett volna sokkal nagyobb is. hát nem tudom, sztem ez a nagyság bőven emberes
  • Fehercsoki
    Szóval mégis el van kerítve...Mekkora akkor a bejárható terület?Valami térkép nincs esetleg róla?
  • Seth
    Gotham Cityből lett ez az elkerített rész lecsippentve
  • Fehercsoki
    "város"? Ezt hogy érted? Le van zárva egy része?
  • Prince23
    Lehet gyalog értette
  • Seth
    Kb 2 perc átlavírozni a "város" egyik végéből a másikba
  • wedge31
    Nagyon sajnálom ezt a csusztatást mert most legalább kétszer ki tudnám pörgetni a játékot.
    18-án meg valszeg nyakig Skyrimben leszek még legalább 1-2 hónapig de ettöl független nálam biztos vétel.
  • Fehercsoki
    Hát igen tényleg csak a járművek hiányoznak, bár ahhoz nagyon nagy város kéne.
  • wedge31
    " Nagyon durva adat következik - az új Batman: Arkham City című játék nagyon jól nyitott, ez azt jelenti, hogy több, mint 4 millió példány talált máris gazdára. A kiadó most örömtáncot jár, azonban nem csak ez az egyetlen egy ok az örömre - ugyanis nem csak eladásokban szerepelt jól, hanem a játékpontok is igen magasak - szinte mindenki 10 - 9 pontot dobott rá!"- GG

Egy hét alatt nem is rossz.

• CalebJoe
    be lehet járni az egészet ezért is tart sokáig egyik pontból a másikba való járkálás baszott nagy a terület
  • Fehercsoki
    Mekkora a bejárható terület?Az egész városban lehet mászkálni vagy egy lekerített részén?(olyanoktól kérdezném akik már játszanak vele)
  • ratgab
    Nehogy már ez is baj legyen!
  • wedge31
    GK teszt.
  • PunkZoli
    tudtok mutatni valami hivatalosat erről a steamworks vs gfwl cuccról?
    steamcloud a saveket is elmenti? ha liveos akkor hogyan?
  • DarkSector
    Nagyobb hsz-t nem tudtál volna????
  • Seth
    Emlékszem a Joker fun house-osra. Ha azt csináltad volna először a többi gyerejáték lett volna :D
  • Prince23
    A gyűjtögetésért ugye ugyanúgy kapunk XP-ket, mint előzőnél?

Első végigjátszásra majd szeretném kimaxolni batment, hogy a végére legyen erős kari...
  • Hoz_Hun
    Akkor te ügyes vagy. Vagy én béna, de inkább legyen az első. :)
    Én megszenvedtem a második 4 db-al. Főleg mikor Joker fun hause alagutján kell átrepülni. Na meg a metroban befordulós a másik nagyon nehéz.
    De igaz, alaposan megtanított repülni. :)
  • zzeN
    Na végigvittem. HŰŰŰHA! Ez nem volt semmi. Messze jobb mint az 1, a vége meg EPIC!

Jöhetnek a gyűjtögetni valók, a riddle-k nem lesznek könnyűek.
  • Seth
    2. bekezdéseddel abszolút nem értek egyet, mint negatívum. Neked lehet nem ment 20.-ra, nekem meg max 10 próbálkozásból meglett mind,ez szerintem nem sok, 1 próbálkozás fél percet sem vesz igénybe, szóval abszolút nem tartottak sokáig, csak kitartás és technika kérdése,ami minden egyes kudarc után fejlődött :)
  • sherlock1

• Hoz_Hun
    Pénteken megvettem a játékot és végig is toltam (XBox360). Na nem azért mert rövid lenne, hanem mert annyira addiktív, annyira jó, hogy nem bírtam letenni. De komolyan! Most hétvégén éjjel 4-ig toltam, mert "...csak még ezt a részt, megcsinálom...".
    Persze csak a story moddal végeztem, maradt még jó pár mellék küldetés, nem is említve Rébusz keresgélős cuccait.
    A játékról csak szuper lativuszokban tudok beszélni. Szerettem az első részt, de ez...EPIC. Azt hittem túlhájpolták a tesztekben, de azt kell mondjam; nem. Minden egyes dícsérő szót kiérdemelt.
    A macskanős részek meg csak hab a tortán.

Egyetlen "negatívumot" tudok csak megemlíteni, de igazándiból ezt azért nem lehet odaszámítani (bár egyik teszt ezt emelte ki negatívumként). A játék legelején van, jó ha tudja az ember (mert láttam külföldi forumokon vitázni embereket ezen).
    Rögtön az elején kapunk Batmannek AR tréning mellék küldetéseket. Szám szerint 4 db. "Csak" tréning; ilyen kijelölt zöld Batman karikákon kell átrepülni, anélkül, hogy meg szakítanánk a repülést, neki ütköznénk valaminek, vagy leesnénk. Hát nem könnyűek, de ezeket feltétlen érdemes minél előbb megcsinálni, mert a 4 tréning feladat után egy hasznos upgradet ad a grappling hook-hoz. Na de ezután bead még 4 db Advanced AR tréninget!! Ezek nagyon nehezek. És úgy értem nagyon! Ezt csak azok csinálják meg, akik 100% törekednek, vagy/és mazohisták. Hajtépősen frusztrálóak, de a lényeg, hogy totál felesleges végigtolni, mert nem ad semmit, csak egy achivementet meg egy trófeát, semmi mást. Nem fejleszt Batmanen, semmi köze a történethez és utána nincs újabb tréning feladat. Én megcsináltam őket, úgy hogy meg lehet, de valami kegyetlen nehéz.

Amúgy az egész játék nehezebb lett, de a jó értelemben.
    Szóval csak jót tudok mondani róla.
  • berczely
    Nem volt ma semmi dolgom gondoltam elkezdem az 1. részt hát el is kezdtem és alig bírom letenni! Eszméletlen jó Batman játék lett és most jön ez a rész hát megbolondulok! Jelenjen már meeg!
  • DarkSector
    Kurvajó játék, kurvajó teszt. Mindigis lesznek síránkozó emberek.
    Végre azon ritka játékok egyike, ami okkal kap (9+)-os értékelést.
  • Rage666
    Te biztos valami nagy király csávó vagy. A tökéletes alfahím, mi? Ki vagy Te? Valami rádió vagy tv bemondó, esetleg egy Vérpistike? Én mindig azt mondom, hogy az fikázzon aki fel tudott mutatni már valami jobbat.
  • Rage666
    Jogos, de az még egy régebbi verzió és törölve lesz.
  • artschi
    ezt is úgy jó nézni, ha a hangot lekapcsoljuk
  • CalebJoe
  • Rage666
    Megérkezett a videoteszt a GameTeVe-től:
  • Prince23
    Látom még mindig nem fogtátok fel :D A PC-s verzió már rég kész van, és a teszterek is játszanak vele (ld. Battlefield 3 alpha, csak a batman már nem alpha, sem béta). Mivel steames a játék, tehát achievmentek is vannak hozzá, ebből is elszürhető az, hogy valóban kész a Pc-s kiadás, csak a warner szarnak magasról a pc-s fejünkre, kivéve a pc-s tesztereket, kritikusokat. ennyi.

Ennek függvényében meg pláne hihető az, amit ti írtok, hogy konzolon többet adjanak el belőle.
  • NovaTerra
    "pénzéhes" Játékipar! Nem játék nonprofit szervezetek összessége.
  • grebber
    És ezt még én fokoznám hogy lehetne használni járműveket (motor,kocsi,repcsi) amik voltak a filmekben is!