Batman: Arkham City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sodorj meg,pödörj meg
Next PC upgrade: 2022
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
<#wave>#wave>
<#vigyor5>#vigyor5><#vigyor5>#vigyor5>
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
macskanõt, kétarc...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A Batman Arkham Asylum folytatásában a IMDB szerint Robin is szerepelni fog.
Az IMDB adatbázisának ARkham Asylum 2-re vonatkozó részében bizony szerepel Robin is a szereplõk között és már szinkronszínész is társul hozzá. Ezek alapján Vincent Martella kölcsönzi majd a hangját Robinnak, aki legutóbb az éppen ma megjelenõ Final Fantasy XIII Hope-jának adta a hangját.
Robin, mint tudjuk Batman egyik segítõje, így akármi megeshet, remélhetõleg játszható karakterként tûnik fel, és akár még egy kis kooperatív mókában is részt vehetünk vele. De, ez egyelõre csak találgatás, fejlesztõi részrõl még nem érkezett semmilyen információ ezzel kapcsolatban.
info: Gamepod
itt a Rocksteady-n van a hangsúly 😄DD az elõzõ rész is nagyot ütött, ez sem lesz kisebb tuti 😄DD
nem baj persze hogy nem sandbox, csak örültem volna ha kapunk egy elõ, lélegzõ (vagyis inkább köpködõ, hörgõ, bûzlõ, mocskos, etc) Gothman-et..
Ha az elõzõ játék az Arkham Asylum (itthon is megjelent, elvont mûvészi világú ámde roppant erõs) sztoriból táplálkozott, erõs a gyanúm hogy most is egy 'erõs' storyline átiratával találkozunk. Nemrég lezárt történetszál volt a Batman R.I.P. ahol Arkhmaot lerombolták (persze újra felhúzták, az új AA ongoingban olvashatjuk is, az ifjú Arkham (ember és intézmény) hányattatásait 😄DD ) és a kattantak szabadon futkároztak GC-ben...valami iylesmire számítzok 😄DDD
Racism is a weapon of mass destruction!
A Batman: Arkham Asylum volt az Eidos egyik legnépszerûbb játéka idén, talán pont ezért döntött úgy a Warner Bros., hogy idén kihagyja a buliból a brit kiadót.
A két cég közösen felelt az elsõ rész kiadásáért és terjesztéséért, ám miután a Batman jogait a Warner Bros. birtokolja, a döntési jog mindig az õ kezükben volt. Bár hivatalos indok nincs arra, hogy miért szakított a két cég, könnyen lehet, hogy a Warner Bros. úgy döntött, egyedül anyagilag is jobban megéri forgalmazni minden idõk egyik legsikeresebb szuperhõsös játékának a folytatását. A mostanra Square Enix Europe néven mûködõ Eidos egyébként nem elõször kerül ilyen helyzetbe: anno a LEGO Indiana Jonest is együtt adták volna ki a LucasArtscal, ám mint a mellékelt ábra is mutatja, arról a projektrõl is lecsúsztak. (Halkan megjegyezzük, hogy mindez nem érinti a fejlesztõket, a játék továbbra is a Rocksteady csapatánál készül.)
info: Gamekapocs
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
...vágod?
legyen olyan mint az elõdje és az bõven elég
Kíváncsi vagyok mi + lesz benne az elsõ részhez képest.
1 már van nagyobb terület (de nem tudom hogy ez elég lesz-e)
Vajon miben lesz még változás talán több fegyver fejlettebb mozgás illetve combok.
Majd kiderül én rettentõen várom!
Mindenesetre magasra tették a lécet az elsõ résszel,és itt nem lesz elég annyi ha 2x akkora terület lesz benne mint az elsõben (igazából talán felesleges is lenne),úgyhogy jól kell hozzányúlniuk hogy ne a szokásos "nagyszerû elsõ rész,gyengélkedõ folytatás" legyen belõle.De bízom benne jó lesz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"Batman nagy sikerû kalandja folytatódik" nagysikerû? a vontatott, "bezárt" elõre megírt történet, akármit csinálsz...hát jó, biztos bennem van a hiba, hogy 10 perc után sikítva töröltem
All hail the double x!
Viszont tetszenek a rejtett utalások a vidiben. Én mindet meg is néztem. Szerintem csak a 2arcos kép nem stimmel. Az mindenre hasonlít csak 2arcra nem.
...vágod?
Racism is a weapon of mass destruction!