1602
Batman: Arkham City
  • TBTPumpa
    Tényleg a Warner a kiadója a játéknak? Akkor már értem... Filmes szempontból is az egyik legpénzéhesebb cég, így játékos vonalon is tuti, hogy ezt játsszák...
  • Fpocok
    Egyértelmű, hogy azért késik, hogy konzolon többet adhassanak el. Pont.
  • TBTPumpa
    Kicsit ez olyan összeesküvés elméletes gondolatmenet, de lehet hogy tényleg így van...

Eddig nem olvastam volna, hogy a PC-s verzió aranylemezre került volna ezért is tartom kizártnak, hogy már legyen belőle Warez verzió.
    De lehet hogy tényleg a Konzolos bevételi források miatt késik a PC-s verzió. A Limitált verzió nagyon tetszetős, főleg a Fémtok a játékhoz. További ösztönzés, hogy Catwoman DLC-t is kapunk a vásárolt játék mellé, míg az a Warezból tuti kimarad (talán találnak majd módot rá, hogy azt is feltörjék, de nem a megjelenés idején).
    Várom a játékot nagyon. Kíváncsi vagyok, hogyan fogja bírni a vas a játékot, csak sajnos ez is Nvidia párti játék, így nálam picit butított látvány lesz a Radeon kártya miatt...
  • BoneDragon
    GK teszt
  • BoneDragon
    Ugyan úgy néz ki mint előző rész és mégis 2x akkora a gépigénye. Drága játékfejlesztő barátaink megint elfelejtettek optimalizálni. Minek is azt...
  • wedge31
    Sajnos még azt se tudjuk mikor jön ki a Diablo3, ismerve a Blizzardot lehet addigra összegyülik a Batmanra is a pénzed...
  • DarkSector
    konzolokra már rég megkapták, pc-re késik mindig minden, már-már nevetek mikor bejelentik egy játéknál hogy megvan a megjelenés, és xyz időpontban jön mind3 platformra, eddig 1x se láttam hogy 1 időponta jött volna.
  • grebber
    Hitetik el ezt a néppel és látom van aki el is hiszi.
    Már rég kész a pc-s.Csak kell ez az idő hogy aki nem bir várni vegye konzolra jöjjön a bevétel azt utána már warezolhatunk pc-re már nem érdekli őket mert már meglesz pár milla eladott darabszám.
  • TBTPumpa
    November 18.-án jelenik meg a játék. Gondolom ekkor vagy csak ezután lesz belőle warez verzió. Addig csak FAKE cuccok lesznek majd a neten. A játékot még javában fejlesztik PC-re, még aranylemezre sem került, így kilopni/feltörni sem tudták... Majd én is megveszem a játékot, ha olcsóbb lesz, de nem most (most Diablo 3 CE-re kell a pénz). Singleplayer játékért sokallom a 10 000 Ft-ot!
  • DarkSector
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    virágbolt kiszámolhatatlan
  • DarkSector
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Skidrow, de valamiért már letörölték...:S

Konzolokra már több mint 1 hete kintvan tudtommal az nem ujdonság azt nem írtam volna ide...:D
  • Prince23
    Elvileg jah. De steamen pár szerencsés teszter már játszik vele :D
  • mester1987
    PC-re nem jön november eleje előtt nemde?
  • Prince23
    hol? milyen verzió?

PC-re?
  • ratgab
    17,5 GB? Az szép!
  • lolSL
    Minimum System Requirements

Operating System: Microsoft Windows XP, Vista or 7
    CPU: Dual-Core CPU 2.4 Ghz
    RAM: 2GB
    Graphics Card: NVIDIA 8800 or ATI 3800 with 512MB of VRAM
    Sound: Microsoft Windows XP/Vista or 7 compatible sound card (100% DirectX 9.0c-compatible)
    DVD-ROM: Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
    Hard Drive: 17.5GB free disk space
    Input Devices: 100% Windows XP/Vista or 7 compatible mouse and keyboard

Recommended System Requirements

Operating System: Microsoft Windows 7
    CPU: Dual-Core CPU 2.5 GHz
    RAM: 4GB
    Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 460 or ATI Radeon HD 6850 with 768MB+ of VRAM (DirectX 11 compatible)
    Sound: Microsoft Windows XP/Vista or 7 compatible sound card (100% DirectX 9.0c-compatible)
    DVD-ROM: Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
    Hard Drive: 17.5 GB free disk space
    Input Devices: 100% Windows XP/Vista or 7 compatible mouse and keyboard or Xbox 360 Controller for Windows
  • DarkSector
  • Rayden02
  • brutall38
    aligvárom hogy kiadják PC re van meg tudja nekem mondani valaki hogy lehet feliratot biggyezteni avi filmre tudom hogy nem ide illő kérdés de nem találok működő topic ot erre a témára-.-:D előre is kösz:D
  • jarlaxxe
    3. mehet...
  • Prince23
    Ez is jól néz ki :)
  • berczely
    Sziasztok!

Nem szoktam írni a topicba, de olvasgatom rendszeres és követem a játék fejlesztését is!
    Fogadjátok tőlem szeretettel ezt a banner-t, ha tetszik használjátok fel!

• Skynet
    Szánalmas ez a fizikszezés,megint pár minimális fizikai effektus amit simán megoldana egy 2magos proci is ha nemlenne a fiziksz cmekben szarábutítva a procik szálhasználata...
    Ráadásul olyan effektusokét amiket más nem fizikszes címben is láthattunk bőven,sokkal komolyabb fizika mellett...
  • Hellsing47
    jaja, 3. a fasza
  • Prince23
    3.
  • wedge31
    Bannernak?

• Prince23
    A legrosszabb pontszám eddig a Gamekulttól származik, kemény 8 pont.
  • swadawa senpai
    Soldiers: xDDDDDDDDD háháh, ilyen embert most komolyan még nem ismertem meg, nem is olvastam ilyen kommentet sehol. *öl* Batman lilára ütögetne ezért a szóért, várj, szerintem ne is indisd el a játékot, nehogy a monitor beszivjon a játékba és batman thug-nak tekintsen xD - legalább ekkora baromságot mondtál:D

Amúgy 10-böl 21-pontot adni a játéknak, hát, lol, kipróbálnám már:D
  • Prince23
    a kritikusok túlértékelték az Arkham Cityt!
  • grebber
    Problémák a Batman: Arkham City extráival
  • morvaigaben
    Az igen lol...
  • Soldiers
    Batman-ban a mellékküldetések mit takarnak? pl ölj meg xy embert xy idő alatt vagy mi??
  • CalebJoe
    az unreal engine még mindig fasza
  • Prince23
    WTF? ez most bug?

KATT
  • lolSL
  • NovaTerra
    Pont azért csinálják így, hogy az ember új kártyát vegyem.
  • Evoluti0N
    Az a bosszantó ez a physx dologban, h néha olyan dolgokat valósítanak meg physxben, ami igazából anélkül is megoldható volna. Mondjuk nekem geforce karim van, de akkor is ez eléggé egy olcsó megoldás.
  • grebber
    Nekem tökmindegy nem az acsikért játszok.
  • Prince23
    Akkor ez nagyon LOL kategória:D

dupla achievent lesz :D lesz egy GFWl meg Steame is :D

• grebber
    Mivel a steam-en írják nem hiszem!