Batman: Arkham City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudja valaki mitõl lehet az, hogy még 16 Batman és 1 Macskanõ trófea hiányzik???

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Talán köze lehet a New game+???
Igen,Dx11 de kell hozzá minden update vagy Goty edition.
Megvan már 😊
A fejlesztett kódtörõ is megvan.
Ja hogy azzal messzirõl is meglehet hackelni a panelt?!
Csakmert bejutni nem tudok sehogy sem.
genndy
Kódtörõ vagy fejlesztett kódtörõ kell hozzá ("0"). Azzal meghackeled a szekrényt, ha kinyílt a rács akkor a köteles karommal ("2") meg tudod szerezni a trófeát.

Nevegator : menne, de a Dx11 erõsforrás-igényesebb, mint a Dx9. Ráadásul úgy tudom, hogy a Dx11 része bugos a kódnak, tehát jobban szaggat mint kellene. Maradj a Dx9-nél szvsz.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

és direct x 11-el is menne ? vagy az nem függ a géptõl ?
kösz a választ
UI: A csodavárosba vezetõ úton van.
Aki játszik a játékkal, nem tudja hogy kell a következõ trófeát megszerválni vagy esetleg más emlékezetbõl?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Max.beállításon biztos,hogy nem.Physx alap,hogy nem elérhetõ😊
Inkább Medium/high
1-2 effect kikapcsolva és FXAA-n úgy menne szépen.
AMD Radeon HD 7700 Series
VGA milyen?
Sziasztok! Az lenne a kérdésem , hogy : AMD Athlon(tm) X4 740 Quad Core Processor 3.20 GHz, 8 GB Ram, Win 7 , 64 bit-en futna-e az Arkham City max beállításokkal? Elõre is kösz.
Ez nem rossz! Köszönöm!

ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan

genndy
Igen, a fõküldi befejezése után is lehet majd még császkálni a városban, mellékküldiket befejezni. Karaktert is lehet váltani, ha mondjuk Macskanõvel nem szereztél meg minden Rébusz-trófeát.

Letöltöttem a helikopterrõl az adatokat, most kell mennem, hogy megakadályozzam a 10-es Protokollt. Kérdésem az volna, utána még tudok császkálni a városban? Van még egy két befejezetlen mellék küldetésem.

ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan

Válaszoltam Prohardveren.

genndy
Steames? (nem emlékszem biztosan, hogy mindenképp az-e)
Ha igen, akkor nem kell törõdnöd a patchel, magának megcsinálja. Ha nem, akkor valahonnan vadásznod kell hozzá, de nem tudok forrást.
Viszont a DX11-rõl úgy tudom hogy bugos, és azóta sem javították, azért szar. Ne erõltesd szvsz.

Köszönöm!

Sajnos nekem is elõjött a DirectX11 szaggatás hiba. Hogyan tudom felpöcsölni a játékot? Magától nem csinálta meg.

de olyant ir nagyábol hogy nyomjam a jobb kliket az tovább megy de semmi 😞
Lehet azért nem válaszol senki, mert nem tudja senki a problémát. Igazából annál a résznél egyszerûen tovább kéne mennie.

Most a program lép ki (kifagy, kitesz asztalra)? Vagy a magában a játékban ír ki valamit? Mert nem mindegy.

nekem tudnátok segiteni?
genndy
Kezdésnél válassz más mentési slotot. Vagy ha már végigvitted, akkor van New Game+ is.

A LIVE-os bosszantó dolgok ellenére két perc alatt lenyûgözött a játék.

Egy kérdésem lenne csak: hogyan kell az egészet újra kezdeni? Átugrottam pár jelenetet, amit azért szeretnék megnézni.

Éppen most élem át, ami miatt feltettem a kérdést.

Update -> állítsd le a játékot -> telepít -> indítsd újra a gépet -> indítsd újra a játékot.

Ennél bonyolultabban meg sem oldhatták volna.

The Protector
Nehezen értem a kérdésedet de próbálok válaszolni.
A játék indításánál alapból elindul a LIVE is.A HOME billentyûvel behozod a LIVE ablakot és ide beírod a felhneved/jelszavad és megadod a cd kulcsot.Ekkor lesz regisztrálva a játékod és mehet is a játék.Ennyi

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Sziasztok!

Pénteken megvettem, ma fel is teszem, talán tudok is játszani vele, ha lesz idõm a meccsek elpõtt.

Kérdésem az lenne, hogy utoljára az elsõ játéknál használtam a Live fiókomat. Hogyan kell? Még játék kezdete elõtt lépjek be? Vagy majd a játék menüjébõl? Ha jól emlékszem az elsõ játéknál voltak kapcsolódási, mentési problémák. Mire érdemes itt figyelnem?

Köszönöm!

hali emlékeztek amikor joker elkapja batman és a tolokocsiba kötni és kirgja az ablakon?na nekem az után valamit ki ir de nem értem és nem megy tovább a játék ilyenkor mit csináljak?
Sajnos nem müxik, 2 játékkal is néztem. De hátha ez lesz a kivétel 😛
Áááh köszii szépen a segitséget 😊
Már vannak Xlive emulátorok szerencsére, be kell másolni egy .dll-t a GFWL-os játék mappájába és nem jön be az ablak, nem kell vele szarakodni. nem minden játékhoz jó, így ha van xlive.dll, akkor azt le kell menteni elõtte.

RELOADED Xlive Emulator

Az Xlive.ini fájlba a következõ értékeket jelen esetben a játék BAC.exe.cfg fájljából (jegyzettömbbel meg lehet nézni) lehet beírni és lehet menni fog és lehet normálisan menteni is.
### Title id/version
TitleId=0x4d530fa5
TitleVersion=10000082
Shep
Games for windows live kell neki, anélkül nem fog menteni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Szijasztok valaki tudna nekem segiteni lehet hogy már 1000-szer leirtátok de most nem akkarok vissza menõleg kattingatni hogy hol találom.Azt szeretném megtudni hogy hogy lehet játék mentést beállitani mert fogalmam sincs nekem nem dobb elõ semmi kis ablakot hogy csináljak újj profilt.Nagyon örülnék neki ha valaki segitene.Elõre is köszönöm😊
genndy
Jól látod. Steamrõl már csak a GOTY-t tudod megvenni, csak úgy lesz HQ DLC-d.
Azt nem tudom, hogy más digitális boltban kapható-e külön a Steames DLC. Szerintem nem.

Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy már megvan Steam-en az alapjáték, és beszerezném a Harley Quinn DLC-t, de nem találom külön, csak a Goty-val együtt szerezhetõ be. Jól látom? Ebben az esetben hogy szerezhetem be, hogy az Steam-en is megjelenjen?
Köszi elõre is!
genndy
Dehogy kell semmit uninstallálni. A játék DXRedist könyvtárából tedd fel a dx9-et, meg a Launcherbõl állítsd át arra. Kész.

grebber
A configuratorban ki kell lõni a DX11-et és csodák csodájára akkor nem fog dx11-be futni!

Next PC upgrade: 2022

Gondolom ahhoz hogy DirectX 9 ben tudjam játszani elõtte lekel törölnöm a géprõl a DX 11 est. De ez alapból benne van a win 7 ben, akkor csak úgy simán lehetséges e ezt uninstallálni, vagy kell valami program hozzá hogy a DX11 est letudjam cserélni Dx9 re?
Köszi Genndy. Ez már azért sokkal jobban hangzik. Kipróbálom akkor amit tanácsolsz.
Értem. EZ cifra, mert kb 1 hónapja vettem ezt is. Úgy hogy az hót ziher hogy emiatt nem veszek másikat... Addig meg Ati RAdeon HD 4850 es 512 MB DDR+3 as videokártyám volt. Amin pont ugyan ezt a játékot toltam "nagyon magas" beállításon, és ment minden zokszó nélkül, csak akkor akadt meg néha mikor a város fölött röpködtem egyik pontról a másikba. Most egy elvileg jóval erõsebb videokártyával mint az elõzõ annyit nyertem hogy repkedés közben már nem akad be néha? Hát ez gáz... Na mindegy köszi!
genndy
Nem a VGA-d gyenge.
Sajnos a dx11 itt bugosra sikerült. Játssz dx9-ben, akkor nem fog akadozni.

grebber
Kevés neki nagyon a VGA-d ennyi! Ha veszel újat akkor jobban fog menni!

Next PC upgrade: 2022

Helo, lenne egy olyan kérdésem hogy egy ilyen tulajdonságokkal rendelkezõ gépen: Proci: AMD FX 6100 3.30 GHZ AM++ BOX (6 magos)
RAM: Crucial 8Gb spectek DDR3 1600 MZH CL9
VGA: AMD RAdeon 7750 1GB DDR5
Alaplap Gigabyte GA-970A-DS3 - extrém minõségre állítva az normális e, ha a Batman Arkham City akadozik játék közben. Csak azért kérdezem mert a gépigénynél ennél a fenti összeállításnál jóval kisebb erejû technikát ajánlottak ha jól láttam. Gondolom persze az nem a legkomolyabb beállításra volt írva, de gondoltam ha ilyen gépet rakok össze akkor legalább azok a gamek amelyek megvannak jelenleg már nem fognak akadozni, de ez mégis... Mondjuk ha egyel lejjebb veszem a részletességet akkor viszont simán megy... Nem lehet hogy valami directX probléma? Mondjuk win7 64 bit es rendszer van a gépemen, amin ha jól tudom alapból benne van a 11 es directX.
TBTPumpa
Igen. Az összes megjelent DLC-t tartalmazza. Challenge mapok, Karakterek (Robin, Nightwing, Catwoman) és a Harley Quinn's Revenge DLC-t is, ami az egyjátékos mód sztoriját viszi tovább.

Amúgy Steam-en néhány hete nagyon olcsón adták a Game of the Year kiadást. Én akkor 1200 Ft-ért jutottam hozzá!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Kérdés a 2.résszel kapcsolatban..aki tudja,mondja😊
GoTY kiadás tartalmaz plusz single küldetéseket is,vagy csak plusz karaktereket meg ilyeneket?...Kérdésem oka,alapjáték végre abba az árba került,amiket nagy tételben szoktam kivárni és olyankor polcra tenni pár kötelezõ darabot..
ProGabe
A trófeák megmaradnak a mellékküldetéseket viszont újra meg kell csinálni.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Törölt felhasználó
sziasztok!
Lehet ezerszer, volt már ez a kérdés...
A Perfect Knight 2.0 Achievementre hajtok, és ahhoz végig kell csinálnom még a new game plust.
Még a Riddler trófeákat szedem össze az elsõ végigjátszásból, de azok a new game plusban megmaradnak?
Tudom a Riddler mellékküldetések csak akkor érhetõek el ha összeszedtem bizonyos mennyiségû trófeát, de ugye nem kell még egyszer összeszednem majd a 440 darab Riddler-holmit, ahhoz, hogy megadja az achievementet?
genndy
Akkor legfrissebb a játékod. És sajnos nincs több ötletem.

Hogy minden patch fent van-e? Nos, ez jo kerdes. A GOTY fele valtozatot toltottem le, amiben elvileg benne van minden cucc, a Harley Quinn-es kiegeszitovel egyutt, meg a karakter trofeakkal, meg ilyesmi. A magyaritas a pingvines resznel bekavart, de ahhoy mar linkeltel nekem egy javitast es a Grundy-s resznel nem volt problema a sima kuldetes modban sem. Hogy tudom megnezni, hogy meddig van fel-patchelve a jatekom?

- Bocs, hogy nem irtam ekezeteket, de onallositotta magat a billentyuzetem es angolra valtott.