1602
Batman: Arkham City
  • Prince23
    A steames adatlapja szerint:
    Egyéb követelmények: Az online játékhoz be kell jelentkezni a Games For Windows Live-ba

Arkham Asylumnál nem írja ezt az egyéb követelményt.

Akkor most hogy is van ez?

Ez a community Hub hol van?
  • mester1987
    Sirály!!!
  • Ry0K3N
    Hála istennek.
  • Fpocok
    Kivették GFWL-ot. Nézz rá community hub-ra STEAMen.
  • Ry0K3N
    Mi ez a 100 mega amit letöltött a játékhoz steamen?
  • TomDantes
    Oké, ez nagyon érdekes. Elég rég vettem meg a játékot, steam-es verziót. Most új gépen ismét elakartam indítani, steam-ről letöltöm, telepítem...és kéri a kódod. Baszki ,de hol a kódom? Kéne lennie, View game CD key opciónak ha a steam-ben rákattintok de nincs. Mi fene? Megvettem, és bukom az egészet? Mi ez?
  • TomStorm
    Letöltöttem GOTY-hoz a magyarítást de telepítőnél nem engedi kiválasztani a mappát.Ötlet,hogy miért nem?
  • mester1987
    OK. Köszi!
  • genndy
    Nincs köze a New Game+hoz, egy játék alatt meg lehet szerezni mindet.
    Szerintem a fizikai kihívások hiányoznak. Nézd végig a Batcomputerben a kérdőjelnél, ott részletesen vezeti.
    Meg menj be újra minden épületbe, mert azokat a külső térképen nem mutatja (és ott még lehet hogy lesz zöld ember is).
  • mester1987
    *jav.: 14 batman + 1 macskanő
  • mester1987
    Nem tudja valaki mitől lehet az, hogy még 16 Batman és 1 Macskanő trófea hiányzik???
    [A belső tereken se jelöl semmit és egy darab zöld aurás csávót se találok már.]

Talán köze lehet a New game+???
  • TomStorm
    Igen,Dx11 de kell hozzá minden update vagy Goty edition.
  • mester1987
    Megvan már :)
  • mester1987
    A fejlesztett kódtörő is megvan.
  • mester1987
    Ja hogy azzal messziről is meglehet hackelni a panelt?!
    Csakmert bejutni nem tudok sehogy sem.
  • genndy
    Kódtörő vagy fejlesztett kódtörő kell hozzá ("0"). Azzal meghackeled a szekrényt, ha kinyílt a rács akkor a köteles karommal ("2") meg tudod szerezni a trófeát.

Nevegator : menne, de a Dx11 erősforrás-igényesebb, mint a Dx9. Ráadásul úgy tudom, hogy a Dx11 része bugos a kódnak, tehát jobban szaggat mint kellene. Maradj a Dx9-nél szvsz.
  • Nevegator
    és direct x 11-el is menne ? vagy az nem függ a géptől ?
  • Nevegator
    kösz a választ
  • mester1987
    UI: A csodavárosba vezető úton van.
  • mester1987
    Aki játszik a játékkal, nem tudja hogy kell a következő trófeát megszerválni vagy esetleg más emlékezetből?

• TomStorm
    Max.beállításon biztos,hogy nem.Physx alap,hogy nem elérhető:)
    Inkább Medium/high
    1-2 effect kikapcsolva és FXAA-n úgy menne szépen.
  • Nevegator
    AMD Radeon HD 7700 Series
  • TomStorm
    VGA milyen?
  • Nevegator
    Sziasztok! Az lenne a kérdésem , hogy : AMD Athlon(tm) X4 740 Quad Core Processor 3.20 GHz, 8 GB Ram, Win 7 , 64 bit-en futna-e az Arkham City max beállításokkal? Előre is kösz.
  • Hegyirabló #1538
    Ez nem rossz! Köszönöm!
  • genndy
    Igen, a főküldi befejezése után is lehet majd még császkálni a városban, mellékküldiket befejezni. Karaktert is lehet váltani, ha mondjuk Macskanővel nem szereztél meg minden Rébusz-trófeát.
  • Hegyirabló #1536
    Letöltöttem a helikopterről az adatokat, most kell mennem, hogy megakadályozzam a 10-es Protokollt. Kérdésem az volna, utána még tudok császkálni a városban? Van még egy két befejezetlen mellék küldetésem.
  • Hegyirabló #1535
    Válaszoltam Prohardveren.
  • genndy
    Steames? (nem emlékszem biztosan, hogy mindenképp az-e)
    Ha igen, akkor nem kell törődnöd a patchel, magának megcsinálja. Ha nem, akkor valahonnan vadásznod kell hozzá, de nem tudok forrást.
    Viszont a DX11-ről úgy tudom hogy bugos, és azóta sem javították, azért szar. Ne erőltesd szvsz.
  • Hegyirabló #1533
    Köszönöm!

Sajnos nekem is előjött a DirectX11 szaggatás hiba. Hogyan tudom felpöcsölni a játékot? Magától nem csinálta meg.
  • alonso83
    de olyant ir nagyábol hogy nyomjam a jobb kliket az tovább megy de semmi :(
  • wednes
    Lehet azért nem válaszol senki, mert nem tudja senki a problémát. Igazából annál a résznél egyszerűen tovább kéne mennie.

Most a program lép ki (kifagy, kitesz asztalra)? Vagy a magában a játékban ír ki valamit? Mert nem mindegy.
  • alonso83
    nekem tudnátok segiteni?
  • genndy
    Kezdésnél válassz más mentési slotot. Vagy ha már végigvitted, akkor van New Game+ is.
  • Hegyirabló #1528
    A LIVE-os bosszantó dolgok ellenére két perc alatt lenyűgözött a játék.

Egy kérdésem lenne csak: hogyan kell az egészet újra kezdeni? Átugrottam pár jelenetet, amit azért szeretnék megnézni.
  • Hegyirabló #1527
    Éppen most élem át, ami miatt feltettem a kérdést.

Update -> állítsd le a játékot -> telepít -> indítsd újra a gépet -> indítsd újra a játékot.

Ennél bonyolultabban meg sem oldhatták volna.
  • The Protector
    Nehezen értem a kérdésedet de próbálok válaszolni.
    A játék indításánál alapból elindul a LIVE is.A HOME billentyűvel behozod a LIVE ablakot és ide beírod a felhneved/jelszavad és megadod a cd kulcsot.Ekkor lesz regisztrálva a játékod és mehet is a játék.Ennyi
  • Hegyirabló #1525
    Sziasztok!

Pénteken megvettem, ma fel is teszem, talán tudok is játszani vele, ha lesz időm a meccsek elpőtt.

Kérdésem az lenne, hogy utoljára az első játéknál használtam a Live fiókomat. Hogyan kell? Még játék kezdete előtt lépjek be? Vagy majd a játék menüjéből? Ha jól emlékszem az első játéknál voltak kapcsolódási, mentési problémák. Mire érdemes itt figyelnem?

Köszönöm!
  • alonso83
    hali emlékeztek amikor joker elkapja batman és a tolokocsiba kötni és kirgja az ablakon?na nekem az után valamit ki ir de nem értem és nem megy tovább a játék ilyenkor mit csináljak?
  • mester1987
    Sajnos nem müxik, 2 játékkal is néztem. De hátha ez lesz a kivétel :P