1602
Batman: Arkham City
-
#1562 A steames adatlapja szerint:
Egyéb követelmények: Az online játékhoz be kell jelentkezni a Games For Windows Live-ba
Arkham Asylumnál nem írja ezt az egyéb követelményt.
Akkor most hogy is van ez?
Ez a community Hub hol van? -
mester1987 #1561 Sirály!!! -
Ry0K3N #1560 Hála istennek. -
#1559 Kivették GFWL-ot. Nézz rá community hub-ra STEAMen. -
Ry0K3N #1558 Mi ez a 100 mega amit letöltött a játékhoz steamen? -
TomDantes #1557 Oké, ez nagyon érdekes. Elég rég vettem meg a játékot, steam-es verziót. Most új gépen ismét elakartam indítani, steam-ről letöltöm, telepítem...és kéri a kódod. Baszki ,de hol a kódom? Kéne lennie, View game CD key opciónak ha a steam-ben rákattintok de nincs. Mi fene? Megvettem, és bukom az egészet? Mi ez? -
TomStorm #1556 Letöltöttem GOTY-hoz a magyarítást de telepítőnél nem engedi kiválasztani a mappát.Ötlet,hogy miért nem? -
mester1987 #1555 OK. Köszi! -
#1554 Nincs köze a New Game+hoz, egy játék alatt meg lehet szerezni mindet.
Szerintem a fizikai kihívások hiányoznak. Nézd végig a Batcomputerben a kérdőjelnél, ott részletesen vezeti.
Meg menj be újra minden épületbe, mert azokat a külső térképen nem mutatja (és ott még lehet hogy lesz zöld ember is). -
mester1987 #1553 *jav.: 14 batman + 1 macskanő -
mester1987 #1552 Nem tudja valaki mitől lehet az, hogy még 16 Batman és 1 Macskanő trófea hiányzik???
[A belső tereken se jelöl semmit és egy darab zöld aurás csávót se találok már.]
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Talán köze lehet a New game+??? -
TomStorm #1551 Igen,Dx11 de kell hozzá minden update vagy Goty edition. -
mester1987 #1550 Megvan már :) -
mester1987 #1549 A fejlesztett kódtörő is megvan. -
mester1987 #1548 Ja hogy azzal messziről is meglehet hackelni a panelt?!
Csakmert bejutni nem tudok sehogy sem. -
#1547 Kódtörő vagy fejlesztett kódtörő kell hozzá ("0"). Azzal meghackeled a szekrényt, ha kinyílt a rács akkor a köteles karommal ("2") meg tudod szerezni a trófeát.
Nevegator : menne, de a Dx11 erősforrás-igényesebb, mint a Dx9. Ráadásul úgy tudom, hogy a Dx11 része bugos a kódnak, tehát jobban szaggat mint kellene. Maradj a Dx9-nél szvsz. -
Nevegator #1546 és direct x 11-el is menne ? vagy az nem függ a géptől ? -
Nevegator #1545 kösz a választ -
mester1987 #1544 UI: A csodavárosba vezető úton van. -
mester1987 #1543 Aki játszik a játékkal, nem tudja hogy kell a következő trófeát megszerválni vagy esetleg más emlékezetből?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
TomStorm #1542 Max.beállításon biztos,hogy nem.Physx alap,hogy nem elérhető:)
Inkább Medium/high
1-2 effect kikapcsolva és FXAA-n úgy menne szépen.
-
Nevegator #1541 AMD Radeon HD 7700 Series -
TomStorm #1540 VGA milyen? -
Nevegator #1539 Sziasztok! Az lenne a kérdésem , hogy : AMD Athlon(tm) X4 740 Quad Core Processor 3.20 GHz, 8 GB Ram, Win 7 , 64 bit-en futna-e az Arkham City max beállításokkal? Előre is kösz. -
Hegyirabló #1538 Ez nem rossz! Köszönöm! -
#1537 Igen, a főküldi befejezése után is lehet majd még császkálni a városban, mellékküldiket befejezni. Karaktert is lehet váltani, ha mondjuk Macskanővel nem szereztél meg minden Rébusz-trófeát. -
Hegyirabló #1536 Letöltöttem a helikopterről az adatokat, most kell mennem, hogy megakadályozzam a 10-es Protokollt. Kérdésem az volna, utána még tudok császkálni a városban? Van még egy két befejezetlen mellék küldetésem. -
Hegyirabló #1535 Válaszoltam Prohardveren. -
#1534 Steames? (nem emlékszem biztosan, hogy mindenképp az-e)
Ha igen, akkor nem kell törődnöd a patchel, magának megcsinálja. Ha nem, akkor valahonnan vadásznod kell hozzá, de nem tudok forrást.
Viszont a DX11-ről úgy tudom hogy bugos, és azóta sem javították, azért szar. Ne erőltesd szvsz. -
Hegyirabló #1533 Köszönöm!
Sajnos nekem is előjött a DirectX11 szaggatás hiba. Hogyan tudom felpöcsölni a játékot? Magától nem csinálta meg. -
alonso83 #1532 de olyant ir nagyábol hogy nyomjam a jobb kliket az tovább megy de semmi :(
-
wednes #1531 Lehet azért nem válaszol senki, mert nem tudja senki a problémát. Igazából annál a résznél egyszerűen tovább kéne mennie.
Most a program lép ki (kifagy, kitesz asztalra)? Vagy a magában a játékban ír ki valamit? Mert nem mindegy. -
alonso83 #1530 nekem tudnátok segiteni?
-
#1529 Kezdésnél válassz más mentési slotot. Vagy ha már végigvitted, akkor van New Game+ is. -
Hegyirabló #1528 A LIVE-os bosszantó dolgok ellenére két perc alatt lenyűgözött a játék.
Egy kérdésem lenne csak: hogyan kell az egészet újra kezdeni? Átugrottam pár jelenetet, amit azért szeretnék megnézni. -
Hegyirabló #1527 Éppen most élem át, ami miatt feltettem a kérdést.
Update -> állítsd le a játékot -> telepít -> indítsd újra a gépet -> indítsd újra a játékot.
Ennél bonyolultabban meg sem oldhatták volna. -
#1526 Nehezen értem a kérdésedet de próbálok válaszolni.
A játék indításánál alapból elindul a LIVE is.A HOME billentyűvel behozod a LIVE ablakot és ide beírod a felhneved/jelszavad és megadod a cd kulcsot.Ekkor lesz regisztrálva a játékod és mehet is a játék.Ennyi -
Hegyirabló #1525 Sziasztok!
Pénteken megvettem, ma fel is teszem, talán tudok is játszani vele, ha lesz időm a meccsek elpőtt.
Kérdésem az lenne, hogy utoljára az első játéknál használtam a Live fiókomat. Hogyan kell? Még játék kezdete előtt lépjek be? Vagy majd a játék menüjéből? Ha jól emlékszem az első játéknál voltak kapcsolódási, mentési problémák. Mire érdemes itt figyelnem?
Köszönöm! -
alonso83 #1524 hali emlékeztek amikor joker elkapja batman és a tolokocsiba kötni és kirgja az ablakon?na nekem az után valamit ki ir de nem értem és nem megy tovább a játék ilyenkor mit csináljak? -
mester1987 #1523 Sajnos nem müxik, 2 játékkal is néztem. De hátha ez lesz a kivétel :P