Batman: Arkham City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csakmert bejutni nem tudok sehogy sem.
Nevegator : menne, de a Dx11 erõsforrás-igényesebb, mint a Dx9. Ráadásul úgy tudom, hogy a Dx11 része bugos a kódnak, tehát jobban szaggat mint kellene. Maradj a Dx9-nél szvsz.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Inkább Medium/high
1-2 effect kikapcsolva és FXAA-n úgy menne szépen.
ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan
ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan
Ha igen, akkor nem kell törõdnöd a patchel, magának megcsinálja. Ha nem, akkor valahonnan vadásznod kell hozzá, de nem tudok forrást.
Viszont a DX11-rõl úgy tudom hogy bugos, és azóta sem javították, azért szar. Ne erõltesd szvsz.
Sajnos nekem is elõjött a DirectX11 szaggatás hiba. Hogyan tudom felpöcsölni a játékot? Magától nem csinálta meg.
Most a program lép ki (kifagy, kitesz asztalra)? Vagy a magában a játékban ír ki valamit? Mert nem mindegy.
Egy kérdésem lenne csak: hogyan kell az egészet újra kezdeni? Átugrottam pár jelenetet, amit azért szeretnék megnézni.
Update -> állítsd le a játékot -> telepít -> indítsd újra a gépet -> indítsd újra a játékot.
Ennél bonyolultabban meg sem oldhatták volna.
A játék indításánál alapból elindul a LIVE is.A HOME billentyûvel behozod a LIVE ablakot és ide beírod a felhneved/jelszavad és megadod a cd kulcsot.Ekkor lesz regisztrálva a játékod és mehet is a játék.Ennyi
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Pénteken megvettem, ma fel is teszem, talán tudok is játszani vele, ha lesz idõm a meccsek elpõtt.
Kérdésem az lenne, hogy utoljára az elsõ játéknál használtam a Live fiókomat. Hogyan kell? Még játék kezdete elõtt lépjek be? Vagy majd a játék menüjébõl? Ha jól emlékszem az elsõ játéknál voltak kapcsolódási, mentési problémák. Mire érdemes itt figyelnem?
Köszönöm!
RELOADED Xlive Emulator
Az Xlive.ini fájlba a következõ értékeket jelen esetben a játék BAC.exe.cfg fájljából (jegyzettömbbel meg lehet nézni) lehet beírni és lehet menni fog és lehet normálisan menteni is.
### Title id/version
TitleId=0x4d530fa5
TitleVersion=10000082
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Azt nem tudom, hogy más digitális boltban kapható-e külön a Steames DLC. Szerintem nem.
Olyan kérdésem lenne, hogy már megvan Steam-en az alapjáték, és beszerezném a Harley Quinn DLC-t, de nem találom külön, csak a Goty-val együtt szerezhetõ be. Jól látom? Ebben az esetben hogy szerezhetem be, hogy az Steam-en is megjelenjen?
Köszi elõre is!
Next PC upgrade: 2022
Sajnos a dx11 itt bugosra sikerült. Játssz dx9-ben, akkor nem fog akadozni.
RAM: Crucial 8Gb spectek DDR3 1600 MZH CL9
VGA: AMD RAdeon 7750 1GB DDR5
Alaplap Gigabyte GA-970A-DS3 - extrém minõségre állítva az normális e, ha a Batman Arkham City akadozik játék közben. Csak azért kérdezem mert a gépigénynél ennél a fenti összeállításnál jóval kisebb erejû technikát ajánlottak ha jól láttam. Gondolom persze az nem a legkomolyabb beállításra volt írva, de gondoltam ha ilyen gépet rakok össze akkor legalább azok a gamek amelyek megvannak jelenleg már nem fognak akadozni, de ez mégis... Mondjuk ha egyel lejjebb veszem a részletességet akkor viszont simán megy... Nem lehet hogy valami directX probléma? Mondjuk win7 64 bit es rendszer van a gépemen, amin ha jól tudom alapból benne van a 11 es directX.
Amúgy Steam-en néhány hete nagyon olcsón adták a Game of the Year kiadást. Én akkor 1200 Ft-ért jutottam hozzá!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
GoTY kiadás tartalmaz plusz single küldetéseket is,vagy csak plusz karaktereket meg ilyeneket?...Kérdésem oka,alapjáték végre abba az árba került,amiket nagy tételben szoktam kivárni és olyankor polcra tenni pár kötelezõ darabot..
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Lehet ezerszer, volt már ez a kérdés...
A Perfect Knight 2.0 Achievementre hajtok, és ahhoz végig kell csinálnom még a new game plust.
Még a Riddler trófeákat szedem össze az elsõ végigjátszásból, de azok a new game plusban megmaradnak?
Tudom a Riddler mellékküldetések csak akkor érhetõek el ha összeszedtem bizonyos mennyiségû trófeát, de ugye nem kell még egyszer összeszednem majd a 440 darab Riddler-holmit, ahhoz, hogy megadja az achievementet?
- Bocs, hogy nem irtam ekezeteket, de onallositotta magat a billentyuzetem es angolra valtott.