Batman: Arkham City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Next PC upgrade: 2022
Abramovici Twins

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
HOW DO I UNLOCK NEW GAME PLUS?
Finish the game on normal or hard mode
WHAT DO I START NEW GAME PLUS WITH?
ALL of your gadgets from the end of your first play though, ALL of your XP (including unlocked upgrades)
WHAT IS DIFFERENT?
No counter icons on thugs
Different Thug Levels: tougher thugs are available from the start of the game
Different Thug Configuration
Increased difficulty Bosses : Bosses will be even more cunning
HOW IS IT DIFFERENT FROM HARD MODE?
The main difference is that you will have ALL of your gadgets and xp so even though the enemies may be tougher you will have the technical upper hand
IS NEW GAME PLUS ONE DIFFICULTY SETTING?
Yes, regardless of whether you finish the game on normal or hard new game plus will be the same difficulty
CAN I STILL REPLAY THE GAME WITHOUT NEW GAME PLUS?
Yes you can, however you won't start with all your gadgets
Parasite Eve 2, best game EVER!
"...abban a pillanatban, hogy Batmant egy autóba ülteted, egy egészen másfajta játékot kapsz. Tehát nincsenek jármûvek a játékban."
Azért én ellennék vele ha ugyanúgy a kis batbarlangunkból kocsival vagy repcsivel mennénk küldire!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X
Mert téged nem attól még elég sokakat érdekelhet.
Az 1ben én is próbálkoztam,de miután rájöttem sok esetben alap pontot sem érem el letettem róla.Béna balfasz vagyok 😞
Fogják venni a robinosat is mint állat.
wait! wut?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
3D on all platforms (Xbox 360, PlayStation 3, and PC)
436 Riddler Trophies to find
Side missions adding up to 40 hours of gameplay"
+ állítólag csak nálunk lesz ilyen
"A hivatalos bejelentés szerint a játékosnak egy éjszakát kell eltöltenie Joker házában, ahol folyamatosan támadnak minket és az õrült bohóc mindent bevet a kiirtásunk érdekében. Denevérember célja pedig a szimpla túlélés. A Tesco közleménye szerint a vásárlók a megjelenést követõ második napon érhetik el a térképet a játékhoz kapott kód segítségével."
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Intel core i7 980x extreme 4GHz / 12MB 12GB RAM nVidia GTX590 3GB DDR5 Windows7 x64
És ha már film az X-menek is jók és úgy néz ki a X-men Wolverine filmmel párhuzamosan a játékot is igencsak eltalálták! Remélhetõleg ez már tendenciává válik a Szuperhero moviek/játékok terén!
Hogy kicsit on is legyek! Kíváncsian várom már az Arkham City-t! Jóféle lesz! Elõrendelte már közületek valaki?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
És igazából az is nagyon érdekes, hogy az új batman film is mennyire jó lett. Jó szuperhõsös film ÉS játék??? <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Nem sok olyan játék van (Talán még a legutóbbi Wolverine játék volt ilyen, illetve a spidermanek is egész jól sikerültek), amivel nemcsak a képi világot (képregények alapján), de magát a hangulatát is sikerül egy karakternek, illetve világnak megragadni.
A Rocksteady az Arkham Asylummal ezt megtette és úgy néz ki az Arkham City-vel még magasabbra rakják a lécet.
Bonedragon: Nekem nem csak az elsõ tetszik... Szerintem az összes skin fantasztikus... Amin megakadt a szemem az a rajzfilmes változat...Ötletes!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.