Batman: Arkham City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Az az egy hét egy hónap.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fehercsoki
Úgy tudom 1 hónapos csúszást jelentettek be.

TBTPumpa
Kár, hogy jövõ héten csak a konzolokra jelenik meg.
Fantasztikus lett volna, ha minden platformra október 21.-én jelenik meg, így a PC-sek megint várhatnak néhány hetet, ha egyáltalán még az idén megjelenik PC-re... Én már azon sem csodálkoznék, ha 2012-re csusszanna át a játék.
Amazon.com-on November 15-re módosították a megjelenési dátumot, de van olyan webshop is ahol csak Decemberi megjelenést írnak...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Ez azért nagyon nem gyenge....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ProGabe
holy shit!

Game Informer – 10
Official PlayStation Magazine Australia – 10
Eurogamer – 9
ShopTo – Outstanding
Destructoid – 8.5
GiantBomb – 5/5
OXM UK – 9
Videogamer – 10
Kotaku
GameSpot – 9
The Telegraph – 5/5
Eurogamer.de – 9
IGN – 9.5
Joystiq – 4.5/5
CVG – 9.5
GamersNet – 9.5
PlayFront – 9.5
GameTrailers – 9.3
SPOnG – 96%
IncGamers – 9
Digital Spy – 5/5
GamesVillage.it – 9.7
1UP – A
NowGamer – 9.4
Edge – 9
G4TV - 5/5
GamePro - 5/5
Guardian - 5/5

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Seth

PSN ID.: Beegabor

Seth

TBTPumpa
Ha már a video beágyazást sem tudja megoldani a Firefox vagy az SG, akkor másik megoldás kell:

Batman: Arkham City Launch Trailer:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=a4SOa3Alulw

Batman: Arkham City - Seven Minutes of Unseen Gameplay:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Lc2rw6FDLWI

TBTPumpa

Rayden02
Asszem GOTY lesz!<#taps><#whatever>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Törölt felhasználó
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az elektromos fegyverrel hozd müködésbe azt az eszközt, amit a teremben találsz. Meglesz hamara a megoldás 😊
zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

zzeN
"Soon I will command forces beyond your comprehension"

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

zzeN
IGN Review + a videó:

Presentation: 9.0
I think a few villains deserved more attention than they got here, but the story, the setting and the comic nerd love given to this game are awesome.
Graphics: 8.5
Some texture pop-in along with iffy lip syncing, but Arkham City looks great in a totally grimy, filthy way. Got to love Batman's costume breaking down over time.
Sound: 9.0
Mark Hamill's Joker and Kevin Conroy's Batman are out of this world. A bit too much of the same voice actor for generic thugs. Music and sound effects rock.
Gameplay: 9.5
I felt like Batman -- that's awesome. The majority of stuff will feel familiar, but from gadgets to gliding it’s been tweaked and improved.
Lasting Appeal: 9.5
You need to play the game twice. Then, there are the side missions, the Riddler Challenges, the challenge maps and whatever DLC Rocksteady whips up.
OVERALL: 9.5
Amazing(out of 10)

<param name="movie" value="http://media.ign.com/ev/prod/embed.swf"><param name="allowfullscreen" value="true"><param name="allowscriptaccess" value="always"><param name="bgcolor" value="#000000"><param name="flashvars" value="url=http://www.ign.com/videos/2011/10/14/batman-arkham-city-video-review?objectid=55050">

zzeN
Azigen...

nagyon köszönöm az emulátoros tippet nekem speed linkes joy om van xbox stílusal még szerencse
😄

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Amennyiben nem pc-hez való xbox360 kontrollered van, akkor ajánlom az xbox360 controller emulatort. xbox360cemu néven keress rá a guglin. Nekem egy Genius gamepadom van, a gombok elrendezése ugyanaz, mint az xbox kontrolleren. Az emulatort használva eddig minden játékot tudtam kontrollerrel játszani (már amelyikben van kontroller támogatás 😊).
heloka kérdezhetnék valamit az arkham asyluról tudom hogy nem témához kapcsolódik de biztos tudjátok a válast szoval😄 hogy lehet beállítani hogy billentyû egér hejett joy al lehessen játszani mert nekem ez nem megy😄 és az arkham city hez hozzáfûzve azért remélem croc visszatér jó lenne elpáholni és nem csak rohangálni elõle😄
Tatyla
ja a hajuk gyúljon meg 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

zzeN
Ez mondjuk nem PC-s téma, de azért...
Nem PC-s téma, de azért...

"It’s been reported that you will only be able to play as Catwoman in Batman if you have a new copy of the game.
Those buying a new copy will receive a code which will allow them to play as Catwoman, allowing for access to her Challenge Room levels and her unique part in the story.

Although Catwoman will still appear in the game if you don’t have an online pass, you will not be able to play as her unless you enter the code."

Help

Mikor visszatérek a Loading bay-be, hogyan jutok fel arra a helyre, ahol Quinn van?

lolSL
rohadt warezos konzolosok

Törölt felhasználó
Batman.Arkham.City.0800.RF.XBOX360-XPG
Prince23
lolSL

Jaj, a november eleje-közepe nagyon húzós lesz 😄. LA Noire, Skyrim, Batman AC. Még szerencse, h áttették a pc-s verzióját az Assassin's Creed legújabb részének decemberre. Csak akkor meg jön a TOR is. (kéne most ide egy üres pénztárcás "szmájli" 😊).
TBTPumpa

grebber

Next PC upgrade: 2022

ProGabe
én úgy tudom, hogy az elmegyógy volt igazgatója lett Gotham polgármestere és õ alakíttatta ki ezt a külön negyedet. ahelyett, hogy szétszóródnának szerte a világba Batman elõl a bûnözõk, inkább egybegyûlnek?

így van egy relatíve szabad területük, ahol kialakíthatták a saját szabályaikat. foglyok, de nem börtönben

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Prince23
zzeN

Prince23
zzeN

Jah, azok gondolom lesznek az Arkham Asylumhoz hasonlóan.
Prince23
Max ott dolgozók, ezek biztosan lesznek

Seth
Inkább úgy mondanám, hogy a bûnözõk leválasztották maguknak 😄 Nem börtön,ez az õ kis területük, ahol fakciókba szervezõdtek ugye a szuperbûnözõk szerint.

Arkham City Gotham-bõl leválasztott rész, ahol a bûnözõket õrzik. Szóval egyfajta börtönként mûködik. Ezért elég valószínûtlen, h lesznek civilek is.
CalebJoe
ja õ az elsõ Robin - Dick Grayson csak felnõtt és megváltoztatta a nevét
Errõl a videóról jut eszembe. Civilek lesznek? Mert én még nem láttam egyet sem. Pedig Gothemben is vannak gondolom normális emberek is.

Egyébként jól emlékszem, hogy Nightwing az egyenlõ Robin?
allock
nagyon fasza lesz 😊

#hhwnd

zzeN
Nightwing

grebber

grebber

Prince23

grebber
grebber
Aranylemezre került!

Prince23
Joker

Fpocok
FASZOM!!!

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Egyértelmû,hogy a bevétel miatt!1 hónap alatt konzolokra elmegy pár milla utána meg már nem érdekli õket a pc-s warez!