Batman: Arkham City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Ez is jól néz ki 😊

berczely
Sziasztok!

Nem szoktam írni a topicba, de olvasgatom rendszeres és követem a játék fejlesztését is!
Fogadjátok tõlem szeretettel ezt a banner-t, ha tetszik használjátok fel!

Skynet
Szánalmas ez a fizikszezés,megint pár minimális fizikai effektus amit simán megoldana egy 2magos proci is ha nemlenne a fiziksz cmekben szarábutítva a procik szálhasználata...
Ráadásul olyan effektusokét amiket más nem fizikszes címben is láthattunk bõven,sokkal komolyabb fizika mellett...
jaja, 3. a fasza

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Prince23
3.

wedge31
Bannernak?

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Prince23
A legrosszabb pontszám eddig a Gamekulttól származik, kemény 8 pont.

Soldiers: xDDDDDDDDD háháh, ilyen embert most komolyan még nem ismertem meg, nem is olvastam ilyen kommentet sehol. *öl* Batman lilára ütögetne ezért a szóért, várj, szerintem ne is indisd el a játékot, nehogy a monitor beszivjon a játékba és batman thug-nak tekintsen xD - legalább ekkora baromságot mondtál😄

Amúgy 10-böl 21-pontot adni a játéknak, hát, lol, kipróbálnám már😄
grebber
morvaigaben
Az igen lol...<#wilting>

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Soldiers
Batman-ban a mellékküldetések mit takarnak? pl ölj meg xy embert xy idõ alatt vagy mi??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

CalebJoe
az unreal engine még mindig fasza
Prince23
WTF? ez most bug?

KATT

lolSL

Pont azért csinálják így, hogy az ember új kártyát vegyem.
Az a bosszantó ez a physx dologban, h néha olyan dolgokat valósítanak meg physxben, ami igazából anélkül is megoldható volna. Mondjuk nekem geforce karim van, de akkor is ez eléggé egy olcsó megoldás.
grebber
Nekem tökmindegy nem az acsikért játszok.

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Akkor ez nagyon LOL kategória😄

dupla achievent lesz 😄 lesz egy GFWl meg Steame is 😄

grebber
Mivel a steam-en írják nem hiszem!

Prince23
"Online play requires log-in to Games For Windows – Live"

Ez tuti a dobozosé.

grebber
Minimum gépigény:

Processor: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz or AMD Athlon X2 4800+
Memory: 2GB RAM
Hard Disk Space: 17 GB free hard drive space
Video Card: ATI 3850HD 512 MB or NVIDIA GeForce 8800 GT 512MB
DirectXŸ: 9.0c
Other Requirements: Online play requires log-in to Games For Windows – Live

Prince23
Szerencsére ott csücsül az AA 😄

tehát akinek nincs lego vagy aa, az 50 euróért tudja csak megvenni?

#274: egyszerre nem lehet Steamworks és GFWL egy játék. vagy ezt leírták hogy mindkettõt támogatja az AC?

Elég sok mellékküldetés van gondolom ott is lehet bossharc.
Lesz még kampány catwoman\nightwing\robin lesz itt még mit a tejbe aprítani 😄 Meg ugye a fõstory csak 30%

lolSL
miért? 2x annyi achievementet kapsz 😊

grebber
PhysX összehasonlító videó

Tesszalált csöcsök

Fpocok
Nem.
Csak akkor, ha van a STEAMeden lego batman vagy batman:AA

Parasite Eve 2, best game EVER!

és a steamworksös is gfwl lesz... egyébként megvenném, így nem
Prince23
Batman Arkham City elõrendelés a steamen 20% OFF

Ráadásul steamworksos a digitális verza. a dobozos GFWL lesz hehe 😄

spoiler és nevek nélkül: az a durva, hogy olyan karakter(ek) aki(k) még külön trailert is kaptak benne se voltak a történetben max mellék küldetés szintjén. viszont volt 2 olyan aki egy db trailerben se volt benne, és rohadtul el volt titkolva a kilétük, hogy benne lesznek a játékban és benne voltak a fõtörténetben és (fõ)boss fight voltak. 10/10 játék!

Prince23
Újabb csúszás :S nov. 11-rõl volt szó nem?

lolSL
Batman: Arkham City PC version release date now November 18

CalebJoe
lentebb meg pont azt irták hogy nehéz fõleg a bossfight
Én most játszottam végig x-boxon.
3 fokozat van Easy-Normal-Hard. Nos én az elsõ részével nem játszottam , de gondoltam neki ugrok Normalon.
Nem csalódtam hatalmas game 10\10 😊
A macskanõs küldetésekrõl nem tudok nyilatkozni , ahoz meg kéne venni a játékot 😊 Gondolom Robin is Dlc lesz .
A fõküldetésszál így maga 30% ot tesz ki a játékból 1 mellékküldetést se csináltam meg. Majd unalmasabb napjaimon nekiugrok , de ahogy néztem nagyon sok van belõle . Viszont szerintem a 15-25 óra erõs túlzás a fõszálra. Nálam kb 10 órát vett igénybe a bossharcok iszonyúan látványosak és izgalmasak , de túl könnyûek. Talán 1 szer haltam összesen bossharc közben , de vannak azért elég kemény részek , de ott is inkább az enemy túlereje miatt 😊 Szóval aki akar 1 kis kihívást ne easyn kezdje !

Még ha csak 25 óra a mellékküldikkel és a fõszálakkal együtt a játék, manapság már az is hosszúnak számít. Én is jobban örülnék, ha 45 óra lenne, de már 25 órával is elégedett leszek.
Prince23
10%-ot teszi ki a Batman fõszálát a Catwoman küldetései. De a Rocksteady még így is 25 óra tiszta gameidõt ígér. Mellék küldikkel együtt meg 40-45 óra az egész. de akkor hazudtak, vagy csak õk is bénák a konzollal.

15 óra a föszál, de béna, és a mellékküldik akkor mennyi? 5 óra?

Ja fontos, Catwomannal együtt 15 óra a föszál? Mert nélküle még elfogadható lenne egy picit.
grebber
Ezekszerint nagyon nem!

Prince23
nem 25 óra a fõküldi?

CalebJoe
vagy csak béna a játékos
zzeN
15 óra körül van a fõsztori mellékküldetések nélkül...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Fehercsoki
Nem számít hogy mit írt,lehet hogy neki nehéz de neked könnyû lesz.

grebber
"Olyan jó 14-15 órás volt, 1-2 mellékküldi maradt még hátra, de azokkal már nem foglalkozom. Ebben benne volt még jó 100 elhalálozás, Normal-on, rohadt nehéz részek vannak benne, a bossfight-ok nagyrésze is elég nehéz."

Na végre.Az elsõben pont hogy könnyûek voltak!

TBTPumpa
Európában November 8. a megjelenés (angol Amazon oldal szerint is!), így Magyarországon is!
Amerikában pedig November 15. a megjelenés (amerikai Amazon szerint)!

Elõbb jelenik meg idehaza, minthogy Warez verzió legyen belõle! Ez jó dolog! Warez úgyis csak az amerikai verzió megjelenésekor lesz (november 15 körül), addigra idehaza már sokat megveszik, sõt mi még Catwoman DLC-t is kapunk, ami a Warezból kimarad, illetve Fémdobozt is a Limitált változathoz...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fpocok
Na akkor most mikor jelenik meg? Nov 8?

Fpocok
Valóban.
Teljesen igazad van. sry.

van TRiViUM-os Arkham City, talán jó, bár vannak kételyeim, mivel novemberre van kiírva
Rayden02
Lehet hogy még nincs frissítve:

Release Data
Title Publisher Product ID Release Date Region Rating
Batman: Arkham City Warner Bros. Interactive Entertainment 10/21/11 AS
Batman: Arkham City Warner Bros. Interactive Entertainment 11/08/11 EU 18+
Batman: Arkham City Warner Bros. Interactive Entertainment 11/09/11 AU
Batman: Arkham City (Steelbook) Warner Bros. Interactive Entertainment 11/09/11 AU
Batman: Arkham City Warner Bros. Interactive Entertainment 11/15/11 US T

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

TBTPumpa
Hol olvastál egy hetet? Én néhány hetet írtam!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

grebber
Most már nagyon remélem hogy egy Superman-es game-el is eljátsszák majd ezt a sikert!