Batman: Arkham City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szoktam írni a topicba, de olvasgatom rendszeres és követem a játék fejlesztését is!
Fogadjátok tõlem szeretettel ezt a banner-t, ha tetszik használjátok fel!

Ráadásul olyan effektusokét amiket más nem fizikszes címben is láthattunk bõven,sokkal komolyabb fizika mellett...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Amúgy 10-böl 21-pontot adni a játéknak, hát, lol, kipróbálnám már😄
Next PC upgrade: 2022
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Processor: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz or AMD Athlon X2 4800+
Memory: 2GB RAM
Hard Disk Space: 17 GB free hard drive space
Video Card: ATI 3850HD 512 MB or NVIDIA GeForce 8800 GT 512MB
DirectXŸ: 9.0c
Other Requirements: Online play requires log-in to Games For Windows – Live
tehát akinek nincs lego vagy aa, az 50 euróért tudja csak megvenni?
#274: egyszerre nem lehet Steamworks és GFWL egy játék. vagy ezt leírták hogy mindkettõt támogatja az AC?
Lesz még kampány catwoman\nightwing\robin lesz itt még mit a tejbe aprítani 😄 Meg ugye a fõstory csak 30%
Ráadásul steamworksos a digitális verza. a dobozos GFWL lesz hehe 😄
3 fokozat van Easy-Normal-Hard. Nos én az elsõ részével nem játszottam , de gondoltam neki ugrok Normalon.
Nem csalódtam hatalmas game 10\10 😊
A macskanõs küldetésekrõl nem tudok nyilatkozni , ahoz meg kéne venni a játékot 😊 Gondolom Robin is Dlc lesz .
A fõküldetésszál így maga 30% ot tesz ki a játékból 1 mellékküldetést se csináltam meg. Majd unalmasabb napjaimon nekiugrok , de ahogy néztem nagyon sok van belõle . Viszont szerintem a 15-25 óra erõs túlzás a fõszálra. Nálam kb 10 órát vett igénybe a bossharcok iszonyúan látványosak és izgalmasak , de túl könnyûek. Talán 1 szer haltam összesen bossharc közben , de vannak azért elég kemény részek , de ott is inkább az enemy túlereje miatt 😊 Szóval aki akar 1 kis kihívást ne easyn kezdje !
Ja fontos, Catwomannal együtt 15 óra a föszál? Mert nélküle még elfogadható lenne egy picit.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Na végre.Az elsõben pont hogy könnyûek voltak!
Amerikában pedig November 15. a megjelenés (amerikai Amazon szerint)!
Elõbb jelenik meg idehaza, minthogy Warez verzió legyen belõle! Ez jó dolog! Warez úgyis csak az amerikai verzió megjelenésekor lesz (november 15 körül), addigra idehaza már sokat megveszik, sõt mi még Catwoman DLC-t is kapunk, ami a Warezból kimarad, illetve Fémdobozt is a Limitált változathoz...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Release Data
Title Publisher Product ID Release Date Region Rating
Batman: Arkham City Warner Bros. Interactive Entertainment 10/21/11 AS
Batman: Arkham City Warner Bros. Interactive Entertainment 11/08/11 EU 18+
Batman: Arkham City Warner Bros. Interactive Entertainment 11/09/11 AU
Batman: Arkham City (Steelbook) Warner Bros. Interactive Entertainment 11/09/11 AU
Batman: Arkham City Warner Bros. Interactive Entertainment 11/15/11 US T
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."