1602
Batman: Arkham City
-
Gábor3 #561 A BAA és a BAC is dobozos változat. Games of windows-nál van regizve. CDgalaxysból rendeltem futárral. A dobozban amiben az egész cucc volt nemláttam DLC kódot. Külön blokk nem volt benn ha jól tudom.
Kép: (csak ezt van, bocs)
http://www.google.hu/imgres?q=batman+limited+edition&hl=hu&sa=X&biw=1280&bih=649&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=h7UYtt8a3uif8M:&imgrefurl=http://cdgalaxis.hu/PC/19323/batman-arkham-cit -
#560 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!OFF:
Igaz nem a Batman-ről de nyomattam videót milyen minőségű nálam a játék.
1280x742-be lett felvéve fraps-al 30FPS-el.
És átkonvertáltam 1280x720-ba.
Akit érdekel nézze össze egy saját gépen futó verzióval.
-
#559 Batman és Bane egy side Missionon belül:
-
#558 ja. :) -
#557 NBC, BBC, stb amcsi adók weboldalán vannak teljes sorozat epizódok, filmek, dokumentumfilmek, stb. -
#556 Tudnál feltölteni képet a Limited-ről?
A fémtok és a lámpás kulcstartó érdekelne...
Ha minőségi, akkor kiadok rá pénzt, ha nem akkor marad a CD kulcsos vásárlás.
Amúgy 576-ban vagy a CD Galaxis-nál vetted? A számla hátuljára szokták írni ők a DLC-k kódját. Ha más cégtől vetted, akkor hívd fel őket telefonon és vasald be rajtuk a hiányzó kódot! -
#555 Na és neked is steames verziós? egyszerre a GFWL-val of course.
Vagy csak a Batman AA digitális steames verzió tulajdonosainak az... :? -
Gábor3 #554 Megvettem PC-n a limitedet, de nem találom az 1970-es DLC kódom. A játékba se láttam, és így külön le. Benne volt a fémdoboz, kulcstartó, 2 lemez, műanyag átlátszó tok, meg egy kis fehér papír rajta a játék nevével és kész. A kódot hol írja? -
#553 Catwoman gameplay
-
#552 Hát döntsd el.
Akció ilyen most van 2.szorra. Gondolom lesz még mert kevés a hívő valamivel majd csalogatni kell a népet.
De garancia nincs rá, vagy vársz vagy a biztosra hajtasz most.
És legözelebb csinálsz új accountot és szerzel új karit amiről megveszed. -
#551 OFF: Jut eszembe Steam-en is akciózás van, minden este 19:00-kor an váltás
Nézzetek be megéri akinek van legalább 2-3 ezre játékra, az megszedheti magát.
Akár Batmannal is...:D -
#550 És ha mind kettő kell? :D Akkor döntenem kell, hogy melyiket veszem meg 1dolcsiért... -
#549 Jah
Viszont úgy gondold meg hogy mit veszel meg, mert ha később lesz 1dollár/font-os akció azt a karidat nem fogja engedni új accountba beírni, próbáltam már.
Szóval ha később mondjuk az Assassins Creed kell majd ennyiért akkor várj. -
#548 Természetessen megnéztem volna és akkor később vettem volna meg steam-en.
De én arra írtam a NEM WAREZOLOM LE szöveget, hogy ÍGY 230ft-ért inkább elviselem ezt a stream dolgot és NEM warezba nézem meg.
Tudom hogy nem egy az egyben az mintha natívban játszanék vele a gépen de nembaj elviselem..azért nekem 15megával annyira nem tünik fel a pixelesség a stream-ben... -
#547 Nekem 40megabites a netem mégis elég gány a kép... de lehet rászánom magam és megveszem mert kb ingyen hozzád vágják! -
#546 azért valld csak be hogy lewarezoltad volna ha le lehetne :) -
#545 Steam-en megvettem volna az első részt, de steam-en 5 aktiválás engedélyezett és GFWL cd-kulcs is ami sokszor inkább szenvedés.
Ezért nem vettem meg anno, holott az első rész kb 5 euro volt nagyjából.
Nekem ezek AKTÍVÁLÁSI limittel ellátott játékokat ne adjanak el, mert nekem ezek nem kellenek!
Bármennyire jó egy játék, ha látom hogy aktiválási limit van messze elfutok előle. -
#544 Nem mert stream videóként jön a cucc, vagyis annál gyengébb a kép minnél gyengébb a neted.
Még ha megvan a sebesség akkor sem biztos hogy fasza lesz, pl nekem 15 megával jo, havernak 5megával már kevésbé, rokonnak van 5 megás, DE wifi azt nem nagyon szereti! Neki jobban szétesik a kép.
Mint írtam vannak hátrányok, de 230ft-ért hol érdekel engem az a kis eltérés?
Van komoly gépem amin ez a játék elfutna maxon DE NEM WAREZOLOM LE de nem is veszem meg 10ezeré, mert annyim nincs! -
#543 Itt: http://cdkulcsok.info/gfwl.html
Games for Windows Live alapú és nem Steames sajna...
De korrekt ár egy eredeti játékért! 3790 Ft -
#542 Olcsó az Onlive-on a játék, de nekem nem tetszik, hogy homályos és a textúrák és elég gyengék! :S
Nem lehet ezzel valamit kezdeni? -
#541 Nincs sajnos nincs és valszeg NEM FULLOS azért, szóval nem egésszen ugyanaz 100%-ra mintha egy erős gépen max grafikával te játszanál, de korrekt.
A legjobb ha kipróbáljátók TRIAL-ba 30percet enged!Ha kidob megint visszamehetsz 30percre ugye csak előről kezded! -
#540 Onliveos verzióban van physx? -
ratgab #539 Kulcsot honnan tudsz venni ennyiért?? Mert ennyiért engem is érdekelne (steames lenne a legjobb).
Egyébként kipróbáltam a demó-t onlive-on (először használtam onlive-ot) és baromi hangulatos kis játék lesz ez. Előző rész feltuningolva jócskán.
Viszont onlive-on még 1 dollárért sem venném meg: 10 mb-s netemen 1x kilépett ez alatt a 10 perc alatt az onlive, 1x beszaggatott, valamint bűn ronda egy normális verzióhoz képest. -
#538 Én is megvenném, csak az a baj, hogy Sopronban semmiféle játékshop-os bolt nincs. Kéne már oda egy 576 de igazán! Minden idétlen városban van szinte, csak ott nincs.
Tescoban sem kapható még, pedig szívem szerint a dobozos verziót venném meg.
Netről meg tudnám venni, de nincs aki átvegye, nekem pedig ilyen miatt nem adnak szabadságot! Úgy hogy lehet, hogy marad a 3000 Ft-os CD kulcsos vétel. -
#537 Nem volt annyira hülye kérdés.
Természetesen DX9-ben menni fog a játék! (Win 7 esetén DX11 van a gépen és nem DX10, azt a Vista tartalmazza!)
Sőt a gépednek sem lesz semmi hibája, ha DX9-ben fut a játék. DX11-ben is tudod futtatni (a Win7 támogatja és ha a videókártyád is támogatja) csak az még félkész és szinte játszhatatlan. Jön rá egy javítás hamarosan, addig DX9-ben ajánlott játszani.
Ahhoz képest, hogy DX9-es a játék lenyűgöző grafikája van.
Mit ki nem tudnak hozni a jó öreg Unreal 3-as motorból... -
Feared #536 Most lesz egy borzasztó hülye kérdésem.
Tegnap került fel win7 a gépre dx10 társaságában. Ha a játék hibája miatt csak dx9-el hajlandó futtatni, attól még fog menni rendesen a gépen ugye? Csak a grafikai effektek nem használják ki a magasabb dx adottságait?
Ma tervezem megvenni az Arkham City-t amúgy, csak ezért a kérdés. -
#535 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!OFF: Amcsi műsorok? Például? :) -
#534 HFVPN jóság (2Mb/s/800Kb/s a garantált), azzal szoktam régiózáras amcsi műsorokat nézni online:)
Steam-et sajna nem lehet átverni vele:) -
#533 És nem a Batman ami 1 dollár/font!!! Hanem az első játék amit megveszel!!!!
Vagyis bármelyiket most akcióban megveszed ennyibe kerül, csak ugye ez a legjobb gém, és nem laggzik.
Van 2 gém ami most ingyen bérlésre van 5 napig (5 naig játszhatsz vele, aztán off)
Fuck Yeah:
-
#532 Innen lehet csak magyar IP-vel nem lehet...:S
VPN-el beléptem, USA ip-re és onnan beirtam adataimat SAJÁT FELELŐSSÉGEMRE az onlive.com-on, ha fontba veszel akkor US VPN kell és az onlive.co.uk-ra kell beírnod, majd ezekután kiléphetek VPN-ről....bemegyek a cuccosba, és rányomok hogy megveszem, utána mint a most 5napos ingyenes cuccnál bekéri a belépési jelszót és ennyi, meg is vettem!
Vigyázz mert ha + jel van például a jelszavadban nekemse fogadta el vásárláskor....amig a vásárlásnál jelszót kér addig változtasd át sima karakterekre, utána a bejelentkezéshez már nem zavarja és oda visszaírhatod....
VPN: KATT
Hogy kell beállítani a hálózatnál a VPN-t: KATT
VPN elvileg biztonságos, mert titkositott kapcsolat van, de a következmények miiatt nézz utána mi ez pontossan és mivel JÁRHAT ha valami baj lenne... -
KondorKhan #531 DEHÁT MAGYARORSZÁGRÓL NEM LEHET JÁTÉKOT VENNI??? HOGY CSINÁLTAD? -
#530 Hát a feltétele semmi, ujregnek az első játék US-nél 1S míg UK-nál 1 font!
Kötelező vállalás aktivitásnál, gondolom mint Origin-nél, ott 2 évig ha nem lépsz be akkor elveszik a játékaidat és törölnek, gondolom ez van itt is!
Nekem 2014-et írnak. -
#529 Mi a feltétele az 1 USD-s árnak ?
Mit jelent a kötelezően vállalt aktív tagság? -
#528 Igen a totyikban ki lett vesétve, mivel az EGÉSZ egy videostream, még maga a MENÜ is egy videostream, ezért annak a hátrányait kell elszenvedni!
Mint mikor youtube-on nézel egy videót, ha szar a net akadozik vagy a képminőséget kell lejebb venni, ez mondjuk itt automata.
Inkább a Silverlight pluginhez tudnám márni.
Irányítás szintúgy, de a 2 Batmanban nagyon zsír nekem 15megás nettel!
De 1 dollárért leszarom...:D a laggot is...meg a képet is ha picit néha szétesik! -
Evoluti0N #527 Jó dolog ez az Onlive, kipróbáltam nem rég. Azonban a kép minőségével nem vagyok megelégedve :S -
#526 OKS megvettem 1 dollárért!
:D
Batman AC megvéve! -
#525 Jam onlive-on...:D
Már csak azt nem értem meg akarom venni, begépelem a jelszavam és nem fogadja el, kirakja hogy nézzek fel a support oldalra, nem vágom, pedig sonak játszanak már vele...:D -
#524 wattafakk 1 dollár? -
ez egy spoiler! :P -
#522 már irtam más topikba hogy felejtse el mindenki ezt a szar békás oldalt, van még egy csomó képfeltöltő pl imagevenue, noob, iaro ami mindig működik