Batman: Arkham City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Gotham Citybõl lett ez az elkerített rész lecsippentve

PSN ID.: Beegabor

Fehercsoki
"város"? Ezt hogy érted? Le van zárva egy része?

Prince23
Lehet gyalog értette

Seth
Kb 2 perc átlavírozni a "város" egyik végébõl a másikba

wedge31
Nagyon sajnálom ezt a csusztatást mert most legalább kétszer ki tudnám pörgetni a játékot.
18-án meg valszeg nyakig Skyrimben leszek még legalább 1-2 hónapig de ettöl független nálam biztos vétel.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fehercsoki
Hát igen tényleg csak a jármûvek hiányoznak, bár ahhoz nagyon nagy város kéne.

wedge31
" Nagyon durva adat következik - az új Batman: Arkham City címû játék nagyon jól nyitott, ez azt jelenti, hogy több, mint 4 millió példány talált máris gazdára. A kiadó most örömtáncot jár, azonban nem csak ez az egyetlen egy ok az örömre - ugyanis nem csak eladásokban szerepelt jól, hanem a játékpontok is igen magasak - szinte mindenki 10 - 9 pontot dobott rá!"- GG

Egy hét alatt nem is rossz.

CalebJoe
be lehet járni az egészet ezért is tart sokáig egyik pontból a másikba való járkálás baszott nagy a terület<#eljen>
Fehercsoki
Mekkora a bejárható terület?Az egész városban lehet mászkálni vagy egy lekerített részén?(olyanoktól kérdezném akik már játszanak vele)

Nehogy már ez is baj legyen!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wedge31

tudtok mutatni valami hivatalosat errõl a steamworks vs gfwl cuccról?
steamcloud a saveket is elmenti? ha liveos akkor hogyan?
DarkSector
Nagyobb hsz-t nem tudtál volna????

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
Emlékszem a Joker fun house-osra. Ha azt csináltad volna elõször a többi gyerejáték lett volna 😄

Prince23
A gyûjtögetésért ugye ugyanúgy kapunk XP-ket, mint elõzõnél?

Elsõ végigjátszásra majd szeretném kimaxolni batment, hogy a végére legyen erõs kari...

Akkor te ügyes vagy. Vagy én béna, de inkább legyen az elsõ. 😊
Én megszenvedtem a második 4 db-al. Fõleg mikor Joker fun hause alagutján kell átrepülni. Na meg a metroban befordulós a másik nagyon nehéz.
De igaz, alaposan megtanított repülni. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

zzeN
Na végigvittem. HÛÛÛHA! Ez nem volt semmi. Messze jobb mint az 1, a vége meg EPIC!

Jöhetnek a gyûjtögetni valók, a riddle-k nem lesznek könnyûek.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Seth
2. bekezdéseddel abszolút nem értek egyet, mint negatívum. Neked lehet nem ment 20.-ra, nekem meg max 10 próbálkozásból meglett mind,ez szerintem nem sok, 1 próbálkozás fél percet sem vesz igénybe, szóval abszolút nem tartottak sokáig, csak kitartás és technika kérdése,ami minden egyes kudarc után fejlõdött 😊

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Pénteken megvettem a játékot és végig is toltam (XBox360). Na nem azért mert rövid lenne, hanem mert annyira addiktív, annyira jó, hogy nem bírtam letenni. De komolyan! Most hétvégén éjjel 4-ig toltam, mert "...csak még ezt a részt, megcsinálom...".
Persze csak a story moddal végeztem, maradt még jó pár mellék küldetés, nem is említve Rébusz keresgélõs cuccait.
A játékról csak szuper lativuszokban tudok beszélni. Szerettem az elsõ részt, de ez...EPIC. Azt hittem túlhájpolták a tesztekben, de azt kell mondjam; nem. Minden egyes dícsérõ szót kiérdemelt.
A macskanõs részek meg csak hab a tortán.

Egyetlen "negatívumot" tudok csak megemlíteni, de igazándiból ezt azért nem lehet odaszámítani (bár egyik teszt ezt emelte ki negatívumként). A játék legelején van, jó ha tudja az ember (mert láttam külföldi forumokon vitázni embereket ezen).
Rögtön az elején kapunk Batmannek AR tréning mellék küldetéseket. Szám szerint 4 db. "Csak" tréning; ilyen kijelölt zöld Batman karikákon kell átrepülni, anélkül, hogy meg szakítanánk a repülést, neki ütköznénk valaminek, vagy leesnénk. Hát nem könnyûek, de ezeket feltétlen érdemes minél elõbb megcsinálni, mert a 4 tréning feladat után egy hasznos upgradet ad a grappling hook-hoz. Na de ezután bead még 4 db Advanced AR tréninget!! Ezek nagyon nehezek. És úgy értem nagyon! Ezt csak azok csinálják meg, akik 100% törekednek, vagy/és mazohisták. Hajtépõsen frusztrálóak, de a lényeg, hogy totál felesleges végigtolni, mert nem ad semmit, csak egy achivementet meg egy trófeát, semmi mást. Nem fejleszt Batmanen, semmi köze a történethez és utána nincs újabb tréning feladat. Én megcsináltam õket, úgy hogy meg lehet, de valami kegyetlen nehéz.

Amúgy az egész játék nehezebb lett, de a jó értelemben.
Szóval csak jót tudok mondani róla.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

berczely
Nem volt ma semmi dolgom gondoltam elkezdem az 1. részt hát el is kezdtem és alig bírom letenni! Eszméletlen jó Batman játék lett és most jön ez a rész hát megbolondulok! Jelenjen már meeg!

DarkSector
Kurvajó játék, kurvajó teszt. Mindigis lesznek síránkozó emberek.
Végre azon ritka játékok egyike, ami okkal kap (9+)-os értékelést.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Te biztos valami nagy király csávó vagy. A tökéletes alfahím, mi? Ki vagy Te? Valami rádió vagy tv bemondó, esetleg egy Vérpistike? Én mindig azt mondom, hogy az fikázzon aki fel tudott mutatni már valami jobbat.
Jogos, de az még egy régebbi verzió és törölve lesz.
artschi
ezt is úgy jó nézni, ha a hangot lekapcsoljuk <#zavart1>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

CalebJoe
Megérkezett a videoteszt a GameTeVe-tõl:
Prince23
Látom még mindig nem fogtátok fel 😄 A PC-s verzió már rég kész van, és a teszterek is játszanak vele (ld. Battlefield 3 alpha, csak a batman már nem alpha, sem béta). Mivel steames a játék, tehát achievmentek is vannak hozzá, ebbõl is elszürhetõ az, hogy valóban kész a Pc-s kiadás, csak a warner szarnak magasról a pc-s fejünkre, kivéve a pc-s tesztereket, kritikusokat. ennyi.

Ennek függvényében meg pláne hihetõ az, amit ti írtok, hogy konzolon többet adjanak el belõle.

"pénzéhes" Játékipar! Nem játék nonprofit szervezetek összessége.
grebber
És ezt még én fokoznám hogy lehetne használni jármûveket (motor,kocsi,repcsi) amik voltak a filmekben is!

Next PC upgrade: 2022

TBTPumpa
Tényleg a Warner a kiadója a játéknak? Akkor már értem... Filmes szempontból is az egyik legpénzéhesebb cég, így játékos vonalon is tuti, hogy ezt játsszák...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fpocok
Egyértelmû, hogy azért késik, hogy konzolon többet adhassanak el. Pont.

Parasite Eve 2, best game EVER!

TBTPumpa
Kicsit ez olyan összeesküvés elméletes gondolatmenet, de lehet hogy tényleg így van...

Eddig nem olvastam volna, hogy a PC-s verzió aranylemezre került volna ezért is tartom kizártnak, hogy már legyen belõle Warez verzió.
De lehet hogy tényleg a Konzolos bevételi források miatt késik a PC-s verzió. A Limitált verzió nagyon tetszetõs, fõleg a Fémtok a játékhoz. További ösztönzés, hogy Catwoman DLC-t is kapunk a vásárolt játék mellé, míg az a Warezból tuti kimarad (talán találnak majd módot rá, hogy azt is feltörjék, de nem a megjelenés idején).
Várom a játékot nagyon. Kíváncsi vagyok, hogyan fogja bírni a vas a játékot, csak sajnos ez is Nvidia párti játék, így nálam picit butított látvány lesz a Radeon kártya miatt...

BoneDragon
BoneDragon
Ugyan úgy néz ki mint elõzõ rész és mégis 2x akkora a gépigénye. Drága játékfejlesztõ barátaink megint elfelejtettek optimalizálni. Minek is azt...

wedge31
Sajnos még azt se tudjuk mikor jön ki a Diablo3, ismerve a Blizzardot lehet addigra összegyülik a Batmanra is a pénzed...

DarkSector
konzolokra már rég megkapták, pc-re késik mindig minden, már-már nevetek mikor bejelentik egy játéknál hogy megvan a megjelenés, és xyz idõpontban jön mind3 platformra, eddig 1x se láttam hogy 1 idõponta jött volna.

grebber
Hitetik el ezt a néppel és látom van aki el is hiszi.
Már rég kész a pc-s.Csak kell ez az idõ hogy aki nem bir várni vegye konzolra jöjjön a bevétel azt utána már warezolhatunk pc-re már nem érdekli õket mert már meglesz pár milla eladott darabszám.

Next PC upgrade: 2022

TBTPumpa
November 18.-án jelenik meg a játék. Gondolom ekkor vagy csak ezután lesz belõle warez verzió. Addig csak FAKE cuccok lesznek majd a neten. A játékot még javában fejlesztik PC-re, még aranylemezre sem került, így kilopni/feltörni sem tudták... Majd én is megveszem a játékot, ha olcsóbb lesz, de nem most (most Diablo 3 CE-re kell a pénz). Singleplayer játékért sokallom a 10 000 Ft-ot!

DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
virágbolt kiszámolhatatlan

DarkSector
Skidrow, de valamiért már letörölték...:S

Konzolokra már több mint 1 hete kintvan tudtommal az nem ujdonság azt nem írtam volna ide...😄

Prince23
Elvileg jah. De steamen pár szerencsés teszter már játszik vele 😄

PC-re nem jön november eleje elõtt nemde?
Prince23
hol? milyen verzió?

PC-re?

17,5 GB? Az szép!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

lolSL
Minimum System Requirements

Operating System: Microsoft Windows XP, Vista or 7
CPU: Dual-Core CPU 2.4 Ghz
RAM: 2GB
Graphics Card: NVIDIA 8800 or ATI 3800 with 512MB of VRAM
Sound: Microsoft Windows XP/Vista or 7 compatible sound card (100% DirectX 9.0c-compatible)
DVD-ROM: Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
Hard Drive: 17.5GB free disk space
Input Devices: 100% Windows XP/Vista or 7 compatible mouse and keyboard

Recommended System Requirements

Operating System: Microsoft Windows 7
CPU: Dual-Core CPU 2.5 GHz
RAM: 4GB
Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 460 or ATI Radeon HD 6850 with 768MB+ of VRAM (DirectX 11 compatible)
Sound: Microsoft Windows XP/Vista or 7 compatible sound card (100% DirectX 9.0c-compatible)
DVD-ROM: Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
Hard Drive: 17.5 GB free disk space
Input Devices: 100% Windows XP/Vista or 7 compatible mouse and keyboard or Xbox 360 Controller for Windows

DarkSector
virágbolt ON

Rayden02

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

aligvárom hogy kiadják PC re van meg tudja nekem mondani valaki hogy lehet feliratot biggyezteni avi filmre tudom hogy nem ide illõ kérdés de nem találok mûködõ topic ot erre a témára-.-😄 elõre is kösz😄
jarlaxxe
3. mehet...<#eljen>