Batman: Arkham City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
De annyit mondhatok, hogy gyakorlás kérdése az egész. Én mindegyiket már többször megcsináltam, már egész jól megy.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Nekiálltam a story+ módnak. Ez csak akkor nyílik meg, ha már végigvitte valaki a játékot. Elméletileg, nehezebb õrök (támadást sem jelzik benne a hullámvonal a fejük fölött), elejétõl full felszerelt ellenfelek, cserébe mi is rendelkezünk minden cuccal, amit már a játék végigvitele alatt megszereztünk. Nos minden igaz. Ha valaki nem talált kihívást a normál végijátszás alatt, akkor itt fog. Brutálisan nehezek a csaták, itt már tényleg kombózni kell. Az ellenfelek sokat bírnak, mi meg jóval többet sebzõdünk. Ráadásul a leggagyibb helyen is találnak maguknak valami ütõs cuccot, hogy megkeserítsék a harcot. Fõleg Macskanõvel húzos a Méregcsókos rész, mert a Macskanõ amúgy is kevesebbet bír. Hiába van maxra fejlesztett ruhája kb 2 max 3 ütést bír ki ebben a módban. Egy hosszabb pláne 3 szinten végigmenõ küzdelem, bizony nyújt kihívást. Ugyan ez az alapjátékban sima móka volt elsõre.
Macskanõvel amúgy nagyon frankó a harc. Igaz hogy jóval gyengébb mint Batman, viszont sokkal gyorsabb. Vele a harcok félelmetesen põrgõsek, élvezetesek. Mikor utána újra Batmant irányítom, tiszta lomhának tûnik.
Next PC upgrade: 2022
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Amerikában: November 22.
Európában (tehát idehaza is): November 25.
Kezdem azt hinni, hogy mi PC-sek már sosem játszhatunk ezzel a játékkal... Nagyon nehezen akarják kiadni PC-re!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Egyébként nagyjából behoztam magamat. Újra végigvittem a játékot, összeszedtem mind a 440 trófeát. Mellék küldetésbõl már csak maga Rébusz van hátra, illetve a véletlenszerûen megjelenõ politikai fogoly megmentõs melléküldibõl van még egy-kettõ.
Így másodjára sokkal-sokkal gyorsabban haladtam. A trófeák sem szivattak annyira, mint elsõre, mert már tudtam mihez mi kell. Az AR tréning meg már az elején elérhetõ így azzal kezdtem, hogy túlessek rajtuk. Az is könyebben ment. Mondjuk abból az elsõ 4 az nagyon könnyû. A második 4-bõl pedig csak kettõ az amelyik nagyon szivatós.
Megvolt mindenem. Összeszedtem mind a 440 trófeát, teljesítettem az összes küldetés, melléküldetést, mindent és erre.... véletlenül töröltem a mentett állásomat.
Mindjárt megüt a guta.
Legjobban azok a kínszenvedés AR repülgetõs küldetések fájnak... ááááááh.
Még pár és megvan mind a 440 db.
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amúgy csodálom, hogy ez a 3 védelem nem üti egymást...
Nem mintha ez gondot okozna, már lejárt lemez mind3 az hogy egyszerre vannak jelen az senkit nem izgat ettõl nem lesz nagyobb a védelem.
"Well according to Games.On.Net, Batman: Arkham City for PC will also have GFWL and SecuROM, AND, if you get it via Steam, you will end up with 3 DRM's in one game again."
Magyarán három féle védelem is lesz rajta!
Elnézést.
Akkor mi is a probléma a játékkal???
Ezeknek az embereknek fel kell hívniuk a support vonalat és orvosolják a dolgot...ennyi, ezelõtti héten irták egy hírben.
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
<#worship>#worship><#worship>#worship>
Ezt tudhattuk elõre hogy maximális lesz mivel lenyügözõ gém lett.
Nem lehet gyenge game!Majd ha anyagilag ugy állok rántani kéne ps3-at is!