Batman: Arkham City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem annyira nem tetszett a karakter, nem tudok vele igazán azonosulni.
DarkSector
megin csúszik a megjelenés november 25-re kb fasza....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MEOW...

Bocs, hamár volt, de úgyse lehet elégszer látni. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Én asszem most vagyok amikor alagútba kell beszállni, majd balra. Na, az nem megy, pedig legalább 3 órát csak ezzel elszórakoztam. Már én is végignyomtam a játékot, de most csinálgatom/keresem Riddler dolgait. Kurva jó, hogy még a történet után is lehet órákat játszani vele.
Tanácsként annyit tudok mondani, hogy a Joker Fun house-nál én úgy indulok, hogy Batmannel elsiklok az elsõ zöld karikáig és utána zuhanórepülés. Itt jön a neheze, úgy kell felkapni kevéssel a föld fölött, hogy amikor berepülünk az alagútba már kézzel (nem újabb apró zuhanással) fogjuk vissza az emelkedést, mert akkor nem tart ki a végéig a lendület. Ugyan ez igaz a metróra is. Nagy lendülettel kell berepülni egy jól felkapott zuhanó repülés után és kézzel korrigálni függõleges magasságot.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Igen sajnos az elég húzós. Az elsõ 4 (ami viszonylag fontos) az nem vészes, de az utána következõ 4-bõl kettõ elég durva. Fõleg a Joker Fun house és a metróba berepülõs elfordulós.
De annyit mondhatok, hogy gyakorlás kérdése az egész. Én mindegyiket már többször megcsináltam, már egész jól megy.

Az a repülõs gyakorlási rész olyan idegesítõen nehéz, majdnem eldobtam a kontrollert, nem is tudtam még végigcsinálni. <#rinya>
wedge31
Lehet egyedül vagyok vele de én most nem bánom, hogy csuszik ha már idöbe nem tudták kiadni / ezt viszont sajnálom mert oktoberben lett volna idöm a játékra / tölem ráérnek karácsonyig. Lesz egy pár nagy cim most novemberben így legalább mindegyikre jut idöm.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Erre a programra megéri várni. Ritkán vagyok elragadtatva ennyire egy játéktól.

Nekiálltam a story+ módnak. Ez csak akkor nyílik meg, ha már végigvitte valaki a játékot. Elméletileg, nehezebb õrök (támadást sem jelzik benne a hullámvonal a fejük fölött), elejétõl full felszerelt ellenfelek, cserébe mi is rendelkezünk minden cuccal, amit már a játék végigvitele alatt megszereztünk. Nos minden igaz. Ha valaki nem talált kihívást a normál végijátszás alatt, akkor itt fog. Brutálisan nehezek a csaták, itt már tényleg kombózni kell. Az ellenfelek sokat bírnak, mi meg jóval többet sebzõdünk. Ráadásul a leggagyibb helyen is találnak maguknak valami ütõs cuccot, hogy megkeserítsék a harcot. Fõleg Macskanõvel húzos a Méregcsókos rész, mert a Macskanõ amúgy is kevesebbet bír. Hiába van maxra fejlesztett ruhája kb 2 max 3 ütést bír ki ebben a módban. Egy hosszabb pláne 3 szinten végigmenõ küzdelem, bizony nyújt kihívást. Ugyan ez az alapjátékban sima móka volt elsõre.
Macskanõvel amúgy nagyon frankó a harc. Igaz hogy jóval gyengébb mint Batman, viszont sokkal gyorsabb. Vele a harcok félelmetesen põrgõsek, élvezetesek. Mikor utána újra Batmant irányítom, tiszta lomhának tûnik.

grebber
Olyanért nem bánnám ami jön pc-re is ,de ami nem jön amiatt én is bánom de jövõre ezen változtatni kell.

Next PC upgrade: 2022

Életemben elõször bánom hogy nincs konzolom 😊
Hát én fogadni mernék rá, hogy ha lesz valami hasonló lesz a neve!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Mondjuk a 3. részre én már simán el tudnék képzelni egy egész Gotham-re kiterjedõ játékteret és akkor már bizony dukálna egy batmobil (akár repülõ és motorcsónak is).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

berczely
Remélem az már Gotham City néven jön! <#papakacsint>

Márpedig viszik! Azért ha lesz egyszer 3. rész (mostani értékelésekbõl és eladásokból szerintem igen valószínû), akkor a 3 rész egybe csomagolva igen fínom darab lesz majd!

grebber
Amig viszik konzolra mint a vadállat addig hülyék lennének kiadni!

Prince23
Dehogynem, karácsony/ra/ig 10000% hogy megjelenik.

TBTPumpa
Idõközben eltolták a megjelenést...
Amerikában: November 22.
Európában (tehát idehaza is): November 25.

Kezdem azt hinni, hogy mi PC-sek már sosem játszhatunk ezzel a játékkal... Nagyon nehezen akarják kiadni PC-re!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
November 18. Pont mához két hét múlva jelenik meg a játék!

Tudna valaki mondani egy hivatalos itthoni megjelenési dátumot ? (PC)
berczely
Szerintem választható opcióként rakják bele mint minden mostanában megjelent DX11-es játékba.

Szolnokboy1
😞 azért reménykedem.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

grebber
Ebben már lesz dx11 tesszaláció minden szar szóval nem biztos hogy jól fog menni.

Szolnokboy1
Az Asylum 2 évvel ezelõtt úgy futott, mint az álom a 4 éves konfigomon (AMD X2 4400+, 2 GB RAM, Ati HD3600). Gondolom, mivel ezt ugyanaz a motor hajtja, ugyanaz lesz a grafika is, ez is menni fog rendesen. Nekem 25-30 fps medium-high-on már elég. Szerintetek?

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Ez amúgy így van. Mindenképp végig akartam játszani újra, csak azt a sok szöszmötölést akartam kihagyni. Ráadásul erre a játék külön lehetõséget is ad. Van benn egy mód, ami kinyílik mikor végigvitted a játékot és ott függetlenül az alapjátéktól (amit lehet folytatni persze a történet után is) újraindíthatjuk a sztorit. De ezt szeparálták az alap játékmnetettõl. Itt rögtön az összes (megszerzett) cucunkal kezdünk, közös XP és trofea rendszer (az alapjátékkal), de külön kezeli a történetet. Az elenfelek nehezebbek már a játék elejétõl, a boss fightok meg még külön nehezítve vannak. Alapból a kis hulámvonalak az ellenfelek feje felet (mikor támadnak), ki van kapcsolva ebben a módban.

Egyébként nagyjából behoztam magamat. Újra végigvittem a játékot, összeszedtem mind a 440 trófeát. Mellék küldetésbõl már csak maga Rébusz van hátra, illetve a véletlenszerûen megjelenõ politikai fogoly megmentõs melléküldibõl van még egy-kettõ.
Így másodjára sokkal-sokkal gyorsabban haladtam. A trófeák sem szivattak annyira, mint elsõre, mert már tudtam mihez mi kell. Az AR tréning meg már az elején elérhetõ így azzal kezdtem, hogy túlessek rajtuk. Az is könyebben ment. Mondjuk abból az elsõ 4 az nagyon könnyû. A második 4-bõl pedig csak kettõ az amelyik nagyon szivatós.

benőmenő
vmi visszállító progit keress minél gyorsabban, hátha még menthetõ a mentésed. Ehe ehe <#vigyor3>
Legalább van kihívás! Úgy is jó a játék, akkor megérdemel egy 2. végigjátszást is nem?

Most kapok sokkot!!!
Megvolt mindenem. Összeszedtem mind a 440 trófeát, teljesítettem az összes küldetés, melléküldetést, mindent és erre.... véletlenül töröltem a mentett állásomat.
Mindjárt megüt a guta.
Legjobban azok a kínszenvedés AR repülgetõs küldetések fájnak... ááááááh.

Már meg van. Hihetetlen egyszerü végül is.
Még pár és megvan mind a 440 db.

Seth (vagy bárki más), az egyik Rébusz jelet edding nem tudtam megszerezni: amelyik pont a Joker fun house végében van (ahol az AR tréning utolsó zöld kör volt a vonatnál, de benn az alagutban) a mennyezet törhetö és ott a Rébusz jell. Nem tudom megszerezni. Már kb. 400 jelet összeszedtem, volt pár nagyon durva. Remélem nem ilyen berepüléssel kell.

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

DarkSector
Jah igen a vásárlók, hát igen ez mindig így van PC-n.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TBTPumpa
A cracker csapatokat nem fogja meghatni, hogy milyen és hogy mennyi fajta védelem van a játékon. Így is-úgyis feltörik majd, csak megint a vásárlók szívnak majd.
Amúgy csodálom, hogy ez a 3 védelem nem üti egymást...

DarkSector
Jah értem már hogy a védelem a baj.
Nem mintha ez gondot okozna, már lejárt lemez mind3 az hogy egyszerre vannak jelen az senkit nem izgat ettõl nem lesz nagyobb a védelem.

Ez:

"Well according to Games.On.Net, Batman: Arkham City for PC will also have GFWL and SecuROM, AND, if you get it via Steam, you will end up with 3 DRM's in one game again."

Magyarán három féle védelem is lesz rajta!

DarkSector
Bocs láttam hogy DLC kód érvénytelen, és azért írtam.
Elnézést.

Akkor mi is a probléma a játékkal???

El is olvastad, amit linkeltem? Baromira nem errõl van szó!

DarkSector
Nem érdekes, csak van egy bizonyos réteg a vásárlok kb 5%-a akiknek nem megy a Catwoman kód.
Ezeknek az embereknek fel kell hívniuk a support vonalat és orvosolják a dolgot...ennyi, ezelõtti héten irták egy hírben.

joceruza
Még jó hogy minden tele van az ilyen nyomikkal mint ez az énekelni nem tudó majom!<#levele>

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Ja igazad van, de én kérek elnézést, nem ide akartam....
<#worship><#worship>

berczely
Ez de egy nyomorék... és még a sapkát is ritka hülyén hordja!

Má töétöm a jó kurva an...

jarlaxxe
Ez nem is kérdés, mindig ránts rá ha ugy adodik<#idiota>...

DarkSector
Naná Uncharted-tõl jobb kalandjáték nincs. Meg GoW sorozat, bár ez H&S.
Ezt tudhattuk elõre hogy maximális lesz mivel lenyügözõ gém lett.

grebber
Nesze neked Batman pontozás!<#eljen>

Nem lehet gyenge game!Majd ha anyagilag ugy állok rántani kéne ps3-at is!

CalebJoe
grapple-val meg landolással értettem, de szerintem akkor is nagy fõleg egy ilyen típusú játékhoz képest
Prince23
A GK szerint a terület lehetett volna sokkal nagyobb is. hát nem tudom, sztem ez a nagyság bõven emberes

Fehercsoki
Szóval mégis el van kerítve...Mekkora akkor a bejárható terület?Valami térkép nincs esetleg róla?