1602
Batman: Arkham City
  • mester1987
    voks az onlive-ra :)
  • DarkSector
    jaja szerintem 10-15 kell legalább.
    De persze ez annak nem nagy szám akinek maxon megy minden.

Arra jo ha gagyi géped van és mész ide oda és belépsz és pikk-pakk betölt és folytatod a mentést bárhol bárkinél...és semmi fájl nem töltödik le! :P
  • vk90
    Jó dolog ez az Onlive csak kell hozzá jó net. Az 5 megás netemmel elég homályos a kép, meg néha laggol is.
  • DarkSector
    A nagy témaváltásban elfelejtettem mondani, hogy aki Onlive-on jut a játékhoz, megszabadul a GFWL-tól mert ott ilyen nincs ...:D
  • mester1987
    OFF: itt tartanánk már? áhhh
  • vk90
    Ez is egy ok, igen, de pl.: az előbb olvastam, hogy nem jön új Ghost Recon pc-re és meg is mondták, hogy miért nem.
  • DarkSector
    Onnan hogy sok fejlesztő próbálkozik.
    Majd egy idő után győz a warez és abbahagynak a lelkesedéssel.

Crysis-Witcher stb...

Egyszerű PC-re fejleszteni baromság hogy nem, mert egyszerű csak látod nem merik belefektetni s lóvét és energiát.
    Semmiféle háttérösszeesküvéselmélet nincs. :P
  • KondorKhan
    ezt honnan tudod biztosra?
  • mester1987
    OFF:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    már van crack, igaz egy kicsit körülményes lett...
  • DarkSector
    Egyenlőre de.
    Csak ez az oka...
  • DarkSector
    Naná ez a lényeg de hiába mondod a sok értelmiséginek...:D
  • CalebJoe
    Nem csak ez az oka hanem azt mondja egy csomó cég hogy nehéz pc-re fejleszteni főleg hogy mindenkinek fusson az adott game és persze mindenkinek más a konfigja ellenben a konzol ugyan az.
  • vk90
    Egyébként a warezt utálnia kéne minden pcsnek. Miért? Mert a warez miatt kapunk kevesebb játékot, mint a konzolosok, a warez miatt van a sok konzolport, a kevés exklúzív pcs cím. Ha nem lenne warez akkor a pc-re nagyon megérné fejleszteni, mivel több embernek van pc-je mint konzolja. A pc lenne az elsődleges játékplatform talán.
    Én amikor kiskoromban megkaptam az első gépem nem is tudtam mi az a warez, vagy másolt játék, csak hozták a haverok a CD-ket. Mondhatni "belecsöppenttem" a warezolásba. És szerintem nagyon sokan vannak így, természetesnek vesszük a warezolást...
  • Shep
    Hát ez szép. Gratula hozzá!
  • DarkSector
    :)
  • ratgab
    Integrálva.
  • menedzser
    ok.
  • DarkSector
    Jah én nem azt írtam hogy ki hogy tegyen hanem hogy mi jogos és mi nem, engem az sem érdekel ha valaki büszke rá, csak nehogymá a nyúl vigye a puskát. :)
  • DarkSector
    Nemtudom milyen jogon sértegetsz, ami megincsak azt bizonyítja hogy lila fongod sincs erről a témáról ha már az sg szabályokat nem ismered és nem tartod tiszteletben akkor mit várjak tőled?
    Soha nem fogod megérteni majd ha felnősz.

Még túl fiatal vagy inkább játsz a warez játékaiddal.
  • DarkSector
    nem, ez olyan ha fizetsz akkor élvezed ha nem akor megélsz ennélkül is.
  • mester1987
    OFF: senki?
  • menedzser
    :D, gta in real life.
  • menedzser
    oké.

én kussban teszem :D, tudom a dolgom, tapasztalt vagyok :D... és, ha lenne pénzem, én megvenném örömmel mindet, mert szeretek géjmelni.

majd idővel meg is veszem őket.
  • tomvader60
    Én viszont szeretném megkérdezni, hogy a macskanős részek vgéülis az emlegetett dlc-k a játékba integrálva vagy egy teljesen külön tartalmat képez?
  • CalebJoe
    ha végigviszed majd tudsz vele barangolni az egész városban
  • ratgab
    Ha mást nem teszel egy kisebb utazást egy másik városba, ahol személyesen megveszed.
  • ratgab
    Pick- Pack pont? Ott bármikor átveheted, megérkezés után 5 napig elrakják neked. Azalatt csak van időd átvenni.
  • Lesusius
    Köszi, épp most járok az elsőnél.
  • ratgab
    Én ezt úgy oldottam meg, hogy pl. Saints row 3-hoz csak kulcsot vettem, rögtön csak 3k volt. Amit meg nem vettem meg, arról nagyban kussolok. És ha jó valamikor később mikor jobb lesz az anyagi helyzetem megveszem (lásd Skyrim... Minden bajom van, hogy nem tudom megvenni, de egyszerűen nincs rá keret.)
  • joceruza
    Végeztem! A többiektől bocsánatot kérek!
  • joceruza
    ???????
    "Lehet mindenfélét beleképzelni de nem nem létfontosság és nem jár alanyi jogon minden embernek játék."

Ennyi baromságot összehordani! Amiket eddig leírtál,arról csak azt a következtetést tudom levonni hogy neked aztán MINDENT megengedtek,csak a gázt nem! Végül is alanyi jogod hogy igazi hülyegyerek legyél.
  • TBTPumpa
    Köszi a képeket!
    Ez tényleg igényes és nagyon profi kiadás!
    Nagyon tetszik. Pénzem is lenne rá, csak nem tudom átvenni a csomagot, ha megrendelem... Sajnos eléggé későn érek haza a munkából (akkor már nem nagyon van csomagszállítás). Másra pedig nem tudom a csomag átvételét bízni. PC-s shop ahol a játék kapható nincs a közelben, ahogy Pick Pack Pont sem...
  • tomvader60
    Szerintem a sztori bizonyos részein veheted át felette az irányítást. Összesen ha jól tudom 4 küldetése van. Gondolom, ha végeztél a játékkal, utána lehet vele még szerencsétlenkedni.
  • kill3r21
    ha sernkit nem illet meg semmi extra, akkor miért vannak picsa gazdag emberek? miért tőbbek ők mint én pl?
  • Lesusius
    Csősztök, vki meg tudná nekem mondani, hogy a Macskanős sztorit hogy tudom elindítani, megmentettem az oké, de hogy tudm előhozni?
  • DarkSector
    #533 :)
  • DarkSector
    Nem komplex, csak annak komplex aki álomvilágban él.

Tudod mi illet meg? mi a létfontosság? Hogy egyél-igyál-orvos ellásson. Ennyi.
    Lehet mindenfélét beleképzelni de nem nem létfontosság és nem jár alanyi jogon minden embernek játék.

Holnap meg alanyi jogon elhozom a számítógépedet met nekem meg az kell de nem akarok fizetni érte, ezért betörök hozzátok. :P
  • kill3r21
    Hogy a jáékról is beszélünk, aki még nemtolja, onliveon, fél órát lehet tolni ingyen....
  • kill3r21
    egyébként ezis egy ellenérv, hogy akik megveszik jobban rábaxnak mint akik nem, de ez megint egy más kérdés....
    ez a mi illet meg , meg minden illet meg ez megint piszkosul komplex kérdés....
    pl egy iroda kukac , aki napi 4órában papirokat irogat alá, azt megillet minden jó, de aki gürcöl napi 12 órában és kitermeli a gazdagok pénzét, azt meg nem illeti meg minden jó....dehát pont ezért pusztul a világ...a csoró is enne kaviárt tudod, és ebben a világban ez nem egyenesen arányos a munkamennyiséggel....dehát ezvan, egyébként meg a warezolj de kussba azt adom....de aztis adom hogy aki itt leginkább osztja a warezellenes észt annak is vajas a szája....:)
  • tomvader60
    Képek a Limited Edition-ről, igényes profi munka, megéri;)
    A kulcstartó meg jó lesz, ha nem találom részegen a kulcslyukat hajnalban az albérlet ajtaján XD.