Batman: Arkham City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Batman miért néz ki Arkham City-ben másképp mint Arkham Asylum-ban?
Viszont azt már lehet tudni, hogy a Rapid nevû jóember, aki az elsõ részhez magyar feliratot készített, nem vállalja ezt a részt.
Nekem 8, úgy is csak pénteken jutok hozzá max. Amúgy nem mondtam hülyeséget, mert tegnap délután már kiírtam, hogy lehet kapni itthon a "pc-re még nem jelent meg" szövegre. A megjelenés nem egyenlõ az aktiválással.
artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

TBTPumpa
Már tegnap délután is lehetett kapni! Ezzel nem mondtál sok újdonságot!
Aktiválni és ezáltal játszani vele, csak holnap (november 25.) lehet!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

CD galaxisnál már lehet kapni 😛
CalebJoe
tolták a vót régen
artschi
sorry, pc-re még nem jelent meg ITTHON. Én is tudom, hogy Amerikában már tolják, de itthon max. a konzolosok nyomják. De warez sincs még mindig.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Nagyon jól sikerült ez is. Belelehet ölni jó pár órácskát. Szuper hangulata van.

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

Szolnokboy1
emlékszem, az elsõ rész tele volt triggerekkel és kijött vagy 4-5 crack, mire végre sikerült kigyomlálni az összeset.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

jó nekem a dx9 is, a játék élményen nem változtatt, csak legyen már crack....😄

elkelt a felesleges példány, btw sajnos a dx11el parák vannak, úgyhogy várni kell egy patch-et, még jó, hogy ezért csúszott :S

i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...

Továbbra is lenne egy felesleges dobozos példány olcsóbban, ha érdekel vkit, hnap délutánig <#kacsint>

wedge31
<#eljen>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

enlightened
Lol, Haveromnak 160 játéka van steamen, nem csórták el még soha. Steam automatikusan leszedi a patcheket is, mindenképpen jobb, mint a dobozos, foglalja a helyet a polcon, a CD rongálódik, elveszik. Steamen nem veszik el semmi, amit megvettél, azt akármikot újraletöltheted.

Már tegnap este kiírtam, hogy megjelent itthon is, csak senki nem vette észre XD.
Jaja, pl feltörhetik az accodat és elcsórják mindened😄 Én maradok a limitált bolti verziónál😄
wedge31
Akkor mindenkit megnyugtatok, hogy tegnap óta már itthon is kapható a játék. A CDG-ba legalábbis biztosan.

enlightened
Már megjelent a játék! Ne beszélj már hülyeségeket!

Csak kis hazánkban nem jelent meg, ez nem azt jelenti, hogy máshol sem!

Tegnap vásároltam meg a Steamen, csak a magyarországi boltokban nem jelent meg eddig, de dobozos játékot már nem nagyon veszek, jobban szeretem ha a Steamen vannak gyûjtve a játékaim, ott mindig le tudom szedni õket újra, ha letörölném valamelyiket, meg a közösség is jó. Szóval aki nem bír várni, nyugodtan vásárolja meg Steamen legálisan a játékot. Bár a mostani árfolyam miatt, drágább lesz mintha boltban venné, viszont a Steam elõnyeit is megkapja hozzá!

US Onlive-n már megjelent.

CalebJoe
ja vannak olyan cuccok amiket csak vele tudsz felvenni ezért vele is bele lehet járni a várost
köszi, ment a +
OFF: utólag derült ki, hogy 1.5-ös és 2.5össel megerõszakolva, ennyit róla...
Úgy olvastam, h a játék végigjátszása után is meglehet csinálni a mellékküldiket, Riddler challengeket és ilyenkor majd lehet váltani bizonyos helyeken Batman és Macskanõ között. Azt hiszem, h a legtöbb küldit, challenget kihagyom és majd a végén a Macskanõvel végignyomom õket 😛
üdv, lesz egy fölösleges példányom a játékból, ha vkit érdekel, némi extrával, artbook,zene,ingém cuccok, ha vkit érdekel...remélem.

CalebJoe
van egy csomó topik ahol ugyanúgy nem jelent még meg mégis több 10000 hozzászólás van
artschi
pc-re még nem jelent meg, plusz warez sincs még -.-

CalebJoe
Elég érdekes hogy ennyi embert nem érdekel már ami hozzászólások mennyiségét illeti pedig simán az évtized egyik legjobb alkotása.
TBTPumpa
Érdekesebb, formásabb és szexisebb karakter Batman-nél. Tényleg kár, hogy csak 4 pályán keresztül lehet irányítani... De talán majd egy DLC-ben vagy a következõ részben nagyobb szerepet kap!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

CalebJoe
kár hogy csak 4 pályarész van vele😊 nekem momentán jobban tetszik a harc vele mint Batsel😊
Catwoman

BoneDragon
Rendben, te fõbuzi. 😊

Fpocok
Na még pár nap buzikáim, és nyomhatjuk ezt a remek játékot!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ja én is kipróbáltam tényleg jó lett!
<#eljen>

BoneDragon
Na én is kipróbáltam a trial verziót. Fasza kis game lett. 😊

grebber
"A készítõk elmondása alapján az Arkham City DX11 alatt komoly teljesítménybeli problémákkal küzd, viszont õk már tudatában vannak ennek és jelenleg éppen az ezt kiküszöbölni hivatott patch készítésén dolgoznak. Addig is azt ajánlják a PC-s játékosoknak, hogy DirectX9 alatt futtassák a programot, ott ugyanis nincsenek ilyen problémák."

Szóval akinek dx11-kell várjon picit hamarosan patch jön!

Next PC upgrade: 2022

Na megérkezett a PC-s verzió kis hazánkba (CDGalaxis). Már látom, hogy a pénteki lesz életem eddigi leghosszabb vonatútja, hiszen csütörtökön vagy pénteken már a markom....pc-mben lesz😛
Maxtreme
duke nukem az ue2.5 😊

wedge31
GFWL + Steamwork + Securom védelem van a játékon lehet, hogy nem fog gyorsan menni...bár ki tudja.

grebber
yup, I get the same performance with my GTX275 with those settings, except detail level is on very high 50-60fps.
Szóval dx9be nem lesz seemi gond a sebességgel.

Next PC upgrade: 2022

Ennek elméletileg a macskanõvel kellet volna kezdõdnie. :/

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

jó persze a Bulletstorm a Mass Effect a Borderlands tökéletes volt, de volt pár UE3-as egyszínû sajna (pl. Legendary, Damnation, Duke Nukem Forever nameg anno éreztem nagyon a Rainbow Six: Vegasokban és az elõzõ Arkham Asylumban is, de szerintem egy régebbi motor vagy annak egy kódja miatt lehetett ilyen vagy csak szimplán összecsapták)

de a Gears of War az még elment innen nézve
MerlinW
Mert a GoW aztán baromi színes volt😊 (az is UE3)

[merlinw.org]

MerlinW
UT3, Borderlands, Mass Effect, Bulletstorm mind egyszínûek voltak?😊 Semmi köze a motornak a színekhez...

[merlinw.org]

CalebJoe
hidd el nem nagyon lesz idõd/kedved nézelõdni annyira magával ragad majd az egész fõleg a fightok😊
A 421-es hozzászólás alapján nem nagyon lesz különbség a DX11 és 9 között. Ráadásul jelenleg szarul is fut 11-ben.
nameg egy Gears of War szintû grafika nagyobb részletességgel
nagyon látszik rajta az az egyszínû UE3-as motor, de remélem a DX11 azért látványos lesz
DarkSector
Jaja ha erõs neted van zsir, nekem 15megás adsl, ezzel se panaszkodom...de nem olyan mint realtime, mert a kép nem pixeléles a stream-nek köszönhetõen, de ez nem a nagygépeseknek van, hanem a gyengegépûeknek, és akiknek nincs hely a vinyóján egy sima rendszer az onlive és mehet a játék...😄
nem kell hdd-n tárolni a játékot, steam sajnos ilyen ugye...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ezen a gameplayen aki játszik jó szarul tolja 😄

Egyébként miért néz ki máshogy batman? AA-ban máshogy nézett ki!