Batman: Arkham City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OFF:

meg nem erõsített, de érdekel jó-e valakinél
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://thepiratebay.org/torrent/6845958/Batman_Arkham_City_CRACK_ONLY
DarkSector
Mi is leszarjuk ( XD ), csak itt a beszélgetés arra ment ki részemrõl hogy mindenki tisztába legyen hol a helye, ahogy MerlinW is monda:

Warezolj, csak "kuss"-ban. Nehogy már a warezos-nak álljon feljebb.
Az ossza a fejlesztõket aki kifizet egy játékot és átbasszák az más...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

én összesen vagy két játékot vettem meg eddig, mert fiatal vagyok és nincs pénzem. de leszarom 😄.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

DarkSector
Nem vagy szar ember de nem is kifogás.

Én elköltöttem számlákra 25ezret miért ne warezoljak le 10 játékot?
Mert nem illet meg.

Attól hogy megvettél 2 gémet a többi 2-re vagy akármennyire ez nem MENTSÉG. Se törvény szempontjápól sem etikailag...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kill3r21
Ennyi xD
artschi
igen <#idiota><#idiota>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

kill3r21
nyilván, de itt mo-n mással is baj van, pl tegyük fel, megvettem a codmw3-mat meg a skyrimet, de nem vettem meg pl a saintsrow3mat, és az arkham cityt esetleg a battlefield3mat, de mindegyikkel tolom/toltam, itt jön fel a kérdés a nagy warezellenes emberektõl, szar ember vagyok-e hogy ennyi minõségi játékot nem vettem meg, természetesen õk azt irják majd hogy nem kötelezõ mindennel játszani, de ez nem válasz....szerintem...
Tehát, szar ember vagyok hogy ebben a két hónapban csak 20kt költöttem el, a többit meg lehúztam?
Kiderült, hogy van számla mert a szüleim vették át a csomagot (én akkor suliba voltam) és ott volt a kód. Szóval kösz mindenkinek. Be is írtam õket a redeem code részbe, beváltottam, így akkor már bele is rakta ugye?
Illetve hol lehet skint váltani, úgy hogy a játék közbe is olyan legyen? Mert a kihívás módba csak Macskanõnek tok, Batmannek még nem?
DarkSector
Ti nem látjátok mi az eltérés, ha arról irnátok hogy lopom a kenyet mert nincs rá pénzem. OK

DE EZ NEM ÉTEL!

A kérdés nem annak kéne lenni hogy HOGY JUTOK HOZZÁ, hanem hogy JÁR-E NEKEM?

Tényleg a hátulján volt😄
DarkSector
"Minden luxuscikk opcionális nem lételeme az embernek"

nemtudom még mirõl beszélünk...😄

Ehhez a warezoláshoz meg csak ennyi a véleményem:
Azt megértem, ha valaki warezol. Azt viszont kurvára nem értem meg, hogy valaki ezt megprobálja kimagyarázni, meg önigazolni. Hogy neki a warez az létkérdés bla-bla-bla. Ha valki csinálja, akkor csinálja, de ne próbálja már bemesélni, hogy bármi jogalapja van a tettének. Lop. Ennyi. Hogy miért tesz az a magánügye, de felidegesít amikor megpróbálják ezt jogosnak beállítani.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

CalebJoe
a magyar ember amúgy is szeret panaszkodni közbe meg veszik a milliós kocsikat meg a drága tv-ket, egyszerû ha meg lehet ingyen minek fizetni érte
CalebJoe
a készitõk nehogy lecsússzanak a következõ telkükrõl<#eplus2>
MerlinW
Ugyanakkor az sem kerek, ha valakinek 150-200k-s vasa van, meg XBox-a, meg kutyafüle és úgy csinálja a fesztivált.

[merlinw.org]

joceruza
<#eljen>

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

kill3r21
Az még mindig eleve jobb helyzetben van, akik megtehetik hogy egyáltalán netük legyen....igenis a warez szerintem pénzkérdés....jönnek itt a nagy szöveggel hogy akinek kevés van azis összegyüjtheti pár hónap alatt, de aki nem tud megvenni egy játékot 10kért egyben, akkor az a pár hónap alatt nem a játékra fog gyüjteni hanem más ezerszer hasznosabb dologra....
zzeN
Van egy extra DLC kódom PC guru-tól(vmelyik ruha), nem kell valakinek?(akinek eredeti persze)

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

már bocs,de ha minimál bért keresel, nem hogy akciósan sem veszel semmit de még húst se
joceruza
Jéééé! Végre egy olyan ember akinek mindkét lába éri a talajt!<#eljen> Látod? A sok tudatlan meg osztja az észt...<#falbav>

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

MerlinW
Ööö a magyar diplomás(!) minimálbér éppen csak hogy fedezi egy háztartás havi rezsijét + élelmet (néha még azt sem) . Azért gondolkodjunk.

[merlinw.org]

DarkSector
Nem tipp, ez így van...😊
Minden luxuscikk opcionális nem lételeme az embernek szóval nem a minimálbér tehet róla, bármennyire is tudom hogy kicseszés de ez a valóság.

A többi mind csak waretosok sablonszövege, kifogása...😛

DarkSector
Ez a nagy warez miatt, ha olcsóbb lenne és a warezosok 75% inkább megvenné már nem...erre a digitális terjesztés még jobb nem kell dvd-t nyomatni...

joceruza
(sóhaj) Köszi a tippet!<#worship>

De azért azt beláthatjuk, hogy a kiadóknak nem az 1-2 hónap múlva akciós terméken van a profit, hanem a 0 day-en.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
"Minimálbér=Warez"

Ez egy süket duma egy baromság.

Attól hogy minimálbért keresel még tudnál venni origit, fõleg 1-2 hónap múlva akcióssan, Csak ugye magyar ember telhetetlen minden kell neki hát még ha ingyen megteheti.

Ez nem minimálbér kérdése, HANEM hozzáállás!

DarkSector
22-es csapda ha nem engednek a hekkerek lassan munkájuk sem lesz! 😊

joceruza
Igazad van. Szívem szerint megvenném és ha úgy állnék akkor a kutyát nem érdekelné hányan szedik le... Nekem esik rosszul hogy nem lehet fent a polcomon és nem alhatok az ajándék Batman-es polómban miközben a takaró alatt hülyéskedek a Batman-es világítós kulcstartómmal....<#rinya>

MerlinW
OFF

Igazat beszélsz, de Magyarország nem sokat számít, számít viszont többek között az alábbi két ország (nem csak PC, hanem úgy általában):

Oroszország - népesség 140 millió, warez/vásárlás 62%/38%
Kína - népesség 1,34 milliárd - warez/vásárlás 74%/26%

Mo. a 10 milliójával sehol sincs (~4-5 millió a 6 és 30 év közötti lakos, és kb 2,5 millió PC van az otthoni háztartásokban, ebbõl 600-800e "gamer PC", vagyis futnak rajuk az elmúlt 2-3 év játékai). Országos szinten (Mo.) a lakosság számát tekintve 10% vásárló (100e példány), bõven elég lenne, persze nem csak egy játék van, hanem ezer, mindenkinek más az ízlése, stb. Ugyanakkor még akkor sem dobna sokat a kasszába a fent említett országokhoz képest.

Tehát annyi, hogy nekünk, magunk miatt nem kell sajnálni szegény kapitalista, mohó, pénzhajhász kiadókat, fõleg nem a mai gazdasági helyzet mellett. Aki megteheti megveszi, aki nem az pedig megoldja máshol. Aki megvette, azt értelemszerûen zavarja bizonyos szinten az aki csak letöltötte, hiszen... ezt nem kell megmagyarázni, ezért szoktam mondani, hogy "warezolj fiam, csak maradj csendben".

[merlinw.org]

joceruza
Hogy a fenébe ne lenne jövõje! Annyi jómódú emberke veszi a játékokat hogy csak na! Viszont, ez itt Magyarország! Jó volna már ha felébredne egy-két ember! Minimálbér=Warez
Ha nem tetszik...

Fehercsoki
Ja minõség, csak batman harc közben teleportálgat az ellenségek között...

TBTPumpa
Nincs... A cracker csapatok is tudják, hogy ez egy minõségi játék, amit meg kell venni!
Minél több ideig halogatják a crack kiadását, annyival többen vásárolják meg a játékot!
Itt az idõ bebizonyítani, hogy a PC-s játékoknak is van jövõje és, hogy ezen a platformon nem csak a Warez létezik.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

vk90
Tudom, hogy nem szabad errõl beszélni meg ejnye-bejnye, de nincs még mindíg crack a játékhoz?

Capcom is the best!

CalebJoe
ja a számlán volt a kód én a kukából vettem ki amikor rájöttem😊
DarkSector
1970-es DLC, nem DLC kód, vagyis alapon letölti neked elvileg a játék!

Nekem így volt a MoH Limited, a DLC autómatán uppolt az EA Origin, mikor beléptem a játékba, nem kellett külön kód....😛

DarkSector
Ja bocs lehet összekevertem mással, mert valaki azt a DLC-t hiányolta.

TBTPumpa
Ki beszél itt Macskanõs DLC-rõl???
Neki a 1980-as Batman ruhás DLC kell! A macskanõ DLC-t alapból tartalmazza a PC-s kiadás!
Amúgy már írtam neki, hogy lehet, hogy a számla hátulján van, de ezek szerint nincs ott. Ez esetben hívd fel a CD Galaxis-t és követeld tõlük a DLC kódját!

számla hátulját nézd meg, oda szokták ragasztani

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

DarkSector
Macskanõs DLC-kód nincs is a listán!

DarkSector
Engedelmeddel:

Ezesetben hívd fel a CDgalaxis-t és biztos segítenek, ha hiányzik akkor meg pótolják!
Vagy küldj e-mail-t!

KATT

A BAA és a BAC is dobozos változat. Games of windows-nál van regizve. CDgalaxysból rendeltem futárral. A dobozban amiben az egész cucc volt nemláttam DLC kódot. Külön blokk nem volt benn ha jól tudom.

Kép: (csak ezt van, bocs)
http://www.google.hu/imgres?q=batman+limited+edition&hl=hu&sa=X&biw=1280&bih=649&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=h7UYtt8a3uif8M:&imgrefurl=http://cdgalaxis.hu/PC/19323/batman-arkham-cit
DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
OFF:

Igaz nem a Batman-rõl de nyomattam videót milyen minõségû nálam a játék.
1280x742-be lett felvéve fraps-al 30FPS-el.
És átkonvertáltam 1280x720-ba.

Akit érdekel nézze össze egy saját gépen futó verzióval.

Prince23
Batman és Bane egy side Missionon belül:

DarkSector
ja. 😊

MerlinW
NBC, BBC, stb amcsi adók weboldalán vannak teljes sorozat epizódok, filmek, dokumentumfilmek, stb.

[merlinw.org]

TBTPumpa
Tudnál feltölteni képet a Limited-rõl?
A fémtok és a lámpás kulcstartó érdekelne...
Ha minõségi, akkor kiadok rá pénzt, ha nem akkor marad a CD kulcsos vásárlás.

Amúgy 576-ban vagy a CD Galaxis-nál vetted? A számla hátuljára szokták írni õk a DLC-k kódját. Ha más cégtõl vetted, akkor hívd fel õket telefonon és vasald be rajtuk a hiányzó kódot!

Prince23
Na és neked is steames verziós? egyszerre a GFWL-val of course.

Vagy csak a Batman AA digitális steames verzió tulajdonosainak az... :?

Megvettem PC-n a limitedet, de nem találom az 1970-es DLC kódom. A játékba se láttam, és így külön le. Benne volt a fémdoboz, kulcstartó, 2 lemez, mûanyag átlátszó tok, meg egy kis fehér papír rajta a játék nevével és kész. A kódot hol írja?
Prince23
Catwoman gameplay

DarkSector
Hát döntsd el.

Akció ilyen most van 2.szorra. Gondolom lesz még mert kevés a hívõ valamivel majd csalogatni kell a népet.
De garancia nincs rá, vagy vársz vagy a biztosra hajtasz most.

És legözelebb csinálsz új accountot és szerzel új karit amirõl megveszed.