1602
Batman: Arkham City
-
#801 Azt nem te fogod eldobni magától dobja és vált át batarangra! -
uiztu #800 Hello!
Lenne egy kis problémám. Amikor itt tartok:
http://www.youtube.com/watch?v=Lsmiw2_Xqag&feature=relmfu
5 perc 50. másodpercnél --> A kardot próbálom eldobni, d nem sikerül. Szerintem valami bug. Esetleg valaki tudna segíteni? Ja és Pc-n nyomom. -
#799 a winrar... -
dark night #798 hello
mivel még nincs warez ezért bocs h itt kérdem de szedtem le egy clone dvd-s változatot és még a viruális meghajtó sem indítja el mi lehet a baja? -
#797 végül is nincs már ki is iktattam így fullon van 60 fps -
-
raven505 #795 Köszi szépen!!!! :) -
ratgab #794 Ennyire szükséged van rá? -
#793 nekem ez se segített ugyan olyan :( -
#792 catalyst 11.11b -
#791 hihetetlen ha a dx 11 be van kapcsolva beszaggat mint állat :( -
#790 Kábítani kell őket ezerrel, na meg sokkolni :D -
Hoz_Hun #789 Azt hiszem ráugrani, meg sonik batrangal ferobbantani lehet őket, de csendben elintézni nem. -
#788 akkor csak elverni lehet őket? -
Hoz_Hun #787 Bakker, az totál a legvége... -
Hoz_Hun #786 Lopakodásnál az armoros figurákat nem lehet elkapni hátulról. Írja is a game, hogy őrájuk ez nem hat. -
#785 Eddig semmit sem találtam,csak xbox-ra van mert úgylátom ott is gondok vannak a mentéssel...
De PC-re semmi... **rva ideges vagyok,egészen megtetszett a játék erre beszarik... most ülök a gép előtt és füstöl a fejem... Ha valaki benéz ide és van 3 perce akkor legyen szives dobja föl valahova a mentését és küldje el nekem privátba vagy ide irja ki. Nagyon szépen köszönöm!
-
BlackWolf #784 3 percel a game "vége" előtt azért ez csúnya bili .
hátha találsz ozimak a neten mentést énis adnék ha tudnék , de én meg még boxon toltam :D -
#783 Valaki szánjon meg,nem akarom előlről kezdeni... Legalább 10 óra játékidőm van benne... -
#782 Hu, ez pont a vége...
am nem tok adni mentést, mert new game plusban vagyok -
#781 Üdv!
Lenne egy nagy problémám...
Korruptálódott a mentésem Nem tud valaki nekem dobni egy save file-t? Itt tartok:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ott tartottam amikor Batman Jokerrel találkozik és Joker fogva tartja Ras lányát,utána meg átváltozott az ál-joker valami rohadt nagy "kő" szörnyé... na ott kifagyott aztán most meg azt irja: "save file corrupted,please delete it" Nem szeretném törölni.
Ha esetleg valaki még nem tart itt akkor nagyon megköszönném egy kicsivel előbbit is
Please help! -
#780 lopakodásnál az armoros tagokat hogy ártalmatlanítjátok észrevétlenül?
van rá valami speciális megoldás? -
#779 Jaaa... akkor félreértettem. Azt hittem, hogy magával a névvel, Riddlerrel van valami gond. Nem azt, hogy az az aréna neve/ki narrálja.
Challenge mapoktól kiráz a hideg. Nincs semmi értelme. -
Hoz_Hun #778 Nekem úgy rémlik akkor csak úgy voltak a mapok és mindig Joker narrálta az eseményeket. Most meg Ridler. Kivéve a Joker's Carnival mapott, mert ott most is Joker pofázik a bunyó alatt. Jokernek továbbra is jó beszólásai vannak, főleg Riddlerhez képes. :) -
mester1987 #777 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jólvan ezek szerint, úgy volt, ahogy sejtettem, nem is néztem túl sokat belőle :) -
mester1987 #776 egyértelműen ment a + -
mester1987 #775 köszönöm feketefarkas :) -
#774 Előzőben is Riddler volt. Vagy mire gondolsz? -
Hoz_Hun #773 Nem tudom, mert a new game+ után meg sem kíséreltem hardon nyomni. Sajnos annyi kitépnivaló hajam már nem maradt. :)
Egyébként a Riddler féle (most így hívják, nem tudom miért) üt-vág verekedős mapokkban is van számomra épp elég kihívás. Ugye ott 3 féle játékmód van:
1. ranked, bemenni ütni mindenkit, meg a predator lopakodos mappok.
2. ez ilyen kombinált; 3 különböző mapot összekombinál és egybe végig kell csinálni mind (3 lehetőség van a rontásra), ha elbukod végleg, akkor az összes szobát elbuktad. Itt kombinálva van a lopakodós verekedős map általában (pl 2 lopakodos és egy verekedős, vagy fordítva, de van hogy mind egyforma). Mondanom sem kell, hogy az életerőd nem töltödik vissza a következő maphoz, tehát egybe mind. Ja és vannak ilyen +események meg -események, amiket felhasználhatsz mindegyik map előtt (ha egyet felhasználtál azt újra nem lehet). Ha nem használsz fel - eseményt(eseményeket) akkor az utolsó mappon beadja egybe mind, ellenben a + marad benn azt meg nem engedi az utolsó mapon használni (első kettőn érdemes felhasználni kombinálva valami -eseménnyel). Jó móka, van benne kihívás és elég hosszan tart.
3. Ez is jó pofa, magad rakhatod össze a kiválasztott pályákra a + és - eseményeket. gyakorlásra kiváló. -
#772 Ezek szerint Hardon könnyebb a kihívás, mint mondjuk Normal végigjátszás után feltört New Game Plusban?
-
BlackWolf #771 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!uh akkor lőttem neked 1 kis spoilert mert még nem tartasz ott ahol gondoltam itt még, pingvintől kell kiszabadítani fagyot, itt 1 kis segítség ha , nem megy:
http://www.youtube.com/watch?v=FsdCr6740g0&feature=relmfu
10:10 től van a számodra érdekes rész.
-
mester1987 #770 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ui: amikor batmant egy székhez kötözve dobja ki az ablakon Joker -
mester1987 #769 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem, legutóbb a macskanővel harcoltam legelőször és utána úgy lett vége, hogy batmant Joker az ablakból kidobta aztán csinálgattam egy pár side missiont, és most keresem a svájcinégert a jégcsapembert...nade ne msoká gépnél leszek ha írsz kb. 30 perc...kössz előre is, ha segítesz -
BlackWolf #768 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valószínűleg ott tartasz , hogy rátámadtál pingvinre aki mr fagy fegyverével lecsap mint boci a legyet . Most meg kell keresni mr fagyot , hogy elárulja a fegyverének gyenge pontját . Értelemszerű , hogy minnél hidegebb van , annál közelebb vagy hozzá :D Azthiszem a régi rendőrségen rejtőzik -
mester1987 #767 okok :) -
#766 ööö... pls használd a spoilert :D -
mester1987 #765 bár írja a C fokot, csak merre keressem az alacsony értéknél vagy magas értéknél (mínusz midnegyik) -
mester1987 #764 ja de most olvasom hogy a jépcsapembert kell megtalálni és elhozni valami gyóygszert vagy meggyógyítani...csak nem írja sehun se -
mester1987 #763 én a training résznél akadtam el, mindig beleesek a vízbe a szűk résnél, pedig ott lenne az uccsó seggpoint -
#762 Este engem hardon nagyon megvertek sokszor. Rengeteg ütés kellett beléjük meg nagyon kellett tudni a harcrendszert, ami sokkal folyékonyabb, mint AA-ban. Mondhatnám, kurva jó.
STEAM forumon olvastam, hogy ott is vannak gondok a betöltéssel. Hogy percekig tölt az elején stb...