Batman: Arkham City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
STEAM-en letöltöd, a SecuROM -os DRM online védelemmel (DVD-Checks helyett) és a STEAM helyett a Games for Windows van és nem telepítõs alapból.
Esetleg ha van akkor milyen a retail?
- A játék nem Steamworks-ös (Steam-en kapsz plusz achievement-eket, ennyi).
- A GFWL nem védelem.
Steam egy áruház. A játék GFWL-es. Bekerült Steam áruházba. Ennyi. Ha nem Steam-en veszed a játékot, nem kell Steam a játék futtatásához...
GTA 4, Fallout, Flatout, Bioshock és az összes többi GWFL cím így mûködik Steam-en.
Egyébként minden stimmel😊
[merlinw.org]
de most komolyan hogy hozhatták létre ezt?
- a Steam-es védelem ok,
- a Games for Windows-os védelem-re miért van szükség mindenáron, ha ott a steam...semmivel se gátolja a csalókat, esetleg online-ba, ott is a steamen keresztül megy nem; minden akkor a GfW, kérdem én 82 csk ne mmûködik egyszerre xDD)
- és akkor még jön egy DVD-Checkes védelem ezekre...
erre csak annyit tudok mondani LOL, ezt így összerakni hát nagy TAPS nekik...ha valamit rosszul írtam és esetleg más retail verzióban nincs együtt ez a 3 védelem: cáfoljatok meg, köszönöm
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De persze ez annak nem nagy szám akinek maxon megy minden.
Arra jo ha gagyi géped van és mész ide oda és belépsz és pikk-pakk betölt és folytatod a mentést bárhol bárkinél...és semmi fájl nem töltödik le! 😛
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Capcom is the best!
Capcom is the best!
Majd egy idõ után gyõz a warez és abbahagynak a lelkesedéssel.
Crysis-Witcher stb...
Egyszerû PC-re fejleszteni baromság hogy nem, mert egyszerû csak látod nem merik belefektetni s lóvét és energiát.
Semmiféle háttérösszeesküvéselmélet nincs. 😛
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak ez az oka...
Én amikor kiskoromban megkaptam az elsõ gépem nem is tudtam mi az a warez, vagy másolt játék, csak hozták a haverok a CD-ket. Mondhatni "belecsöppenttem" a warezolásba. És szerintem nagyon sokan vannak így, természetesnek vesszük a warezolást...
Capcom is the best!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
Soha nem fogod megérteni majd ha felnõsz.
Még túl fiatal vagy inkább játsz a warez játékaiddal.
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
én kussban teszem 😄, tudom a dolgom, tapasztalt vagyok 😄... és, ha lenne pénzem, én megvenném örömmel mindet, mert szeretek géjmelni.
majd idõvel meg is veszem õket.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
"Lehet mindenfélét beleképzelni de nem nem létfontosság és nem jár alanyi jogon minden embernek játék."
Ennyi baromságot összehordani! Amiket eddig leírtál,arról csak azt a következtetést tudom levonni hogy neked aztán MINDENT megengedtek,csak a gázt nem! Végül is alanyi jogod hogy igazi hülyegyerek legyél.<#puszi>#puszi>
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Ez tényleg igényes és nagyon profi kiadás!
Nagyon tetszik. Pénzem is lenne rá, csak nem tudom átvenni a csomagot, ha megrendelem... Sajnos eléggé késõn érek haza a munkából (akkor már nem nagyon van csomagszállítás). Másra pedig nem tudom a csomag átvételét bízni. PC-s shop ahol a játék kapható nincs a közelben, ahogy Pick Pack Pont sem...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Tudod mi illet meg? mi a létfontosság? Hogy egyél-igyál-orvos ellásson. Ennyi.
Lehet mindenfélét beleképzelni de nem nem létfontosság és nem jár alanyi jogon minden embernek játék.
Holnap meg alanyi jogon elhozom a számítógépedet met nekem meg az kell de nem akarok fizetni érte, ezért betörök hozzátok. 😛
ez a mi illet meg , meg minden illet meg ez megint piszkosul komplex kérdés....
pl egy iroda kukac , aki napi 4órában papirokat irogat alá, azt megillet minden jó, de aki gürcöl napi 12 órában és kitermeli a gazdagok pénzét, azt meg nem illeti meg minden jó....dehát pont ezért pusztul a világ...a csoró is enne kaviárt tudod, és ebben a világban ez nem egyenesen arányos a munkamennyiséggel....dehát ezvan, egyébként meg a warezolj de kussba azt adom....de aztis adom hogy aki itt leginkább osztja a warezellenes észt annak is vajas a szája....😊
A kulcstartó meg jó lesz, ha nem találom részegen a kulcslyukat hajnalban az albérlet ajtaján XD.