1602
Batman: Arkham City
-
#842 Nekem ilyenem van ha megfelel :)
-
Hoz_Hun #841 A játék végigvitele után érdemes Macskanővel végigjárni az elkapott bűnözöket. A többséghet van egy két keresetlen szava.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Meg visszamenni Poison Ivy-hez és Strange-re kenni a virágja elpusztulását (amit persze mi tapostunk el). :) -
Hoz_Hun #840 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha valaki még nem tette meg, akkor érdemes kipróbálni, hogy mi lesz ha Macskanővel a Strange páncéltermének kifosztása után, úgy döntünk nem Batmant mentjük meg, hanem kimegyünk az ajtón Gothambe a lóvéval. :) -
#839 úgy hogy gyorsan nyomogatod az 1-es gombot azaz a batarang dobást -
mester1987 #838 A DX11-ről annyit, hogy:
Én most próbáltam ki az 1.1-es update-el és meg kell hagyni nálam sokkal rosszabbul megy DX11 módban, mint előtte
másnál esetleg jobb lett? -
mester1987 #837 még DX 11-ben sem -
mester1987 #836 nem sok különbség van -
nab #835 Hogy lehet a batarang -al egyszerre 3 at kilőni? -
#834 :) -
#833 most hogy irod ja volt már de azt hittem valami blur effect -
#832 Jah csak Onlive-on néha kipixelsesedik a kép netkapcsolat gyengeségnél...amúgy egész tűrhető. :)
Nekedis van néha olyan textúra ami homályosabb? -
#831 Batmanről nincs közeli shotom de ezeken sincs semmi baj grafikával
-
#830 még nemtudom, majd kiderül hogy milyen a normálhoz képest. -
#829 ezzel most mi a baj? -
#828 jó akkor egyre gondolunk,ott már kimentettem a túszokat csak én balga nem néztem körül :D -
#827 Egy üvegkalitkában lévő mr freeze ott lévő rucijából szedi majd ki Batman!
Emeletes volt asszem meg volt kis átfedő híd is amin voltak tuszok akiket meg kellett menteni! -
#826 chip az a nagyteremben van ami ilyen emeletes? -
#825 Hatástalanitani kell a fegyvert de előtte meg kell szerezned a chipet amivel tudod.Utána meg közel kell hozzá férközni! -
#824 De akik a gépükön megvették és realtime nyomják azoknak hogy néz ki?
Ezt a jelenetet akkor találjátok mikor 2x-ra kell Catwomen-el menni és utána Ivy-s jelenet után Joker megkötözte Batman-t...hátha valaki tud nyomatni egy maxon képet...:) -
#823 nálam is, ha nem szarakodik a net :P -
#822 Nektek milyen a Batman?
Mert nekem Onlive-on így néz ki. :)
-
#821 pingvint hogy kell hatástalanítani amikor egy placcról lövöldözik mr. freez fegyverével? -
#820 A lemezes verziot feltelepited kér egy serial számot a LIVE miatt /ezért kell a net / és utána játszol.
Ennél részletesebben nem lehet leírni. -
mester1987 #819 Engem az érdekel, hogy a lemezes verzió milyen. Ha tudsz segíteni erre, köszi előre is. -
mester1987 #818 jó de kijött egy PRe-update akkor az milyen verzióhoz van valószínű nem STEAM-eshez, hanem valamilyen telepítőshöz, ami lehet ki se került warezban pl. -
#817 Telepiteni kell / ez szvsz logikus / és net is kell a LIVE miatt. -
mester1987 #816 PC-n nem digitális kiadásban a lemezes verzió milyen, telepítős vagy net kell hozzá? Írja már le valaki pontosabban, KŐ! -
#815 User error. -
mester1987 #814 szóval kurva érdekes :D -
mester1987 #813 kijött telepítős verzióba, egy olyanba ami még nem végleges, de telepítős verzió meg tudtommal nincs, így applikálni se lehet -
dark night #812 hello
ctrl +space val nem tudok lemászni azon a csapóajtó féleségen még az elején lévő küldetésben. sztem crack gond lehet mert ez első részében is volt ilyen hiba.
most ez a sima crack only van fenn de akkor valszeg nem jó. akinek sikerült továbbjutni az kérem segítsen
kösz!!! -
#811 Kikapcsoltam a dynamic shadowt, felvittem a qualityt... most jobb. -
#810 Ja ok. Akkor ezek szerint a gépem szar. -
#809 Launcher dísznek van-e? -
#808 Srácok, hol tudom megnézni, hogy milyen dxben fut? Meg fizikszet kikapcsolni? Régi rész nagyon szépen ment a régi vgaval, de most hasonló beállításokon kicsit leesik az fps, ha forgok. Tudom, hogy nagy terek meg minden... de lehet az a gond, ugye ami a dx11el van. -
#807 Jó hír! A Rocksteady elékészült a DX 11 patchel. Csak valamire vár még, nem akarják kiadni még :S
Biztos beleteszik Robin DLC-t is... sztem. PC-n remélem free lesz a tartalom. -
mester1987 #806 egészen más a 2 karakter, és ezt jól meg is tudták valósítani -
Hoz_Hun #805 Húú, pedig Macsakanőt eszméletlenül jól eltalálták szerintem. -
#804 11h lett a vége tetszet de az első rész valahogy jobb volt. A macskás részek nekem nagyon nem jöttek be de ez egyéni gond, egy játékban se szeretek nöi karakter börébe bujni. -
#803 +1 szavazatot adok valakinek ha HG akar lenni, és kitörölgeti ezeket a szarokat mint ami alattam is van. :)