Batman: Arkham City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ha valaki nagyon elakad valamelyik Riddler kérdõjellel írja be aztán spoilerban vagy priviben megírom. Én már többször is összeszedtem mind.
http://www.youtube.com/watch?v=rAWNHRvWdhM
lassan jönnek majd a képek <#mf1>#mf1>
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Van pl olyan aminél lövésem sincs hogy kéne megszerezni amikor ilyen kis kalitkába van zárv a akérdõjel és 3 platformot kell benyomni gondolom egyszerre,de hogy hogy fingom sincs!
Next PC upgrade: 2022
Aki szerette az elsõ részt, annak ez is tetszeni fog, de türelem kell, mert némely küldetés, és Riddler trophy piszok nehéz. Én kb. az elsõ side missiont szívom még. A Fragile alliance. Egyszerûen nem jutok be a metróba, és a börtönbe sem. Már vagy másfél órája kolbászolok a városban, szerintem hagyom a fenébe, mivel egy videó se mutatja meg korrektül, hogy merre kell bemenni. Ettõl eltekintve jó, de szerintem az elsõ rész élvezetesebb volt, és kevésbé frusztráló.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Képek szépek.
Poison Ivy video is prof,hangok is durvák lol
★ 汤姆 李
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Azért thx.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[merlinw.org]
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Hanem a másikat, ami nincs belinkelve.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Exclusive-ok megmaradnak exclusive-nak.
Ha megvalósulna amit te gondolsz az max, de mondom maximum ha a Microsoft engedné hogy az ex játékok menjenek (ami kizárt mert akkor ki venne x360-at).
A Sony 1000% hogy nem adja el magát. Ezt most borítékolom neked, nem is kell nagy ész hozzá. 😊
PC-re még a régi 1996-os playstation bios-a is törvénytelen dolog ha használod. Nemhogy egy ps3.
"Én már a régi ps és ps2 játékokkal is játszanék nem kellene ide nekem ps3 szint."
Capcom is the best!
De nem Xbox Live hanem Windows Live-nak.
Viszont mivel nem tökéletes másolat, csak ISO, így kell egy mini image ami a védelmet emulálja, ami ugye legális dolog, így indul a játék simán. Na persze eredeti kulccsal, de hát azt megvettem ennél a cd kulcs boltban amit beraktál.
A steam-es unlockolt verzió ami a neten van, az nem jó ehhez, mert annál a securom is kér egy kulcsot, olyan meg nincs nekünk, a GFWL-es kulcsot az meg nem fogadja el.