Batman: Arkham City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a catwoman-ra kevesebb lesz gondolom?!
az faszántos
Már nem emlélkszem pontosan, de olyan kb 40 szintet kell elérni, hogy mindent kifejlesz (páncél, cuccok, képességek és Catwoman).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

xD
Hardon vidd végig és nyisd meg a Story+ módot (már médiumon is megnyitja, de az neked ezek szerint nem kihívás 😊). Na azt kifejezetten a mazohistáknak találták ki.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

látom olyan 20 fejlesztési szint van a 3 lépességre
A Fragile alliance-t nem tudod rögtön az elején megcsinálni, mert vannak helyszinek ahova még nem jutsz be.

3 kérdõjel kilövése még nem is kunszt. Majd amikor 6-ot kell egyszerre. 😊

Ha valaki nagyon elakad valamelyik Riddler kérdõjellel írja be aztán spoilerban vagy priviben megírom. Én már többször is összeszedtem mind.

Igen, végig kell vinned egyszer, hogy a story+ megnyíljon. Ott változtathatsz a skinen.

CalebJoe
Úgy tudom végig kell vinni normálon vagy hardon és utána lesz egy Newgame+ na ott tudod majd kiválasztani a skint.
MrDevil
van aki az 576-ban vette meg a Limited editiont?

Sikerült megoldanom a kódos problémám, hálistan. Csak azt kérdezném, hogy a DLC skineket a sztori módba, hogy lehet használni? Mert a youtubon láttam vidiket melyben abban van közbe, de nem tom hol tudom ráadni. Csak kihívás módban tudom.
http://www.youtube.com/watch?v=rAWNHRvWdhM
sosem láttam ilyen elkápráztató grafikát az Unreal 3-astól, látszik van még jövõje, de nem is kevés!
na végre itt is mûködik a taktikai technológia 😊

lassan jönnek majd a képek <#mf1>
Szolnokboy1
* az átvezetõk alatt

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Szolnokboy1
nekem az a bajom, hogy az átvezetõk akadozik a hang meg el is csúszik teljesen. rákerestem, másnak is van ilyen baja. nálatok jelentkezett?

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

CalebJoe
ja van olyan hogy egyszerre kell dobni 3 batarangot már ha megvan az a képességed
az elsõ rész kicsit egysíkúnak tûnt nekem, de ez már egyáltalán nem, mert több töltelék van benne jól látom?
grebber
Jaja nehezítettek a kérdõjelez dolgokon legtöbbet ott is hagyom nem érdekelnek majd ha végigvittem és lesz kedvem majd hajkurászom õket.

Van pl olyan aminél lövésem sincs hogy kéne megszerezni amikor ilyen kis kalitkába van zárv a akérdõjel és 3 platformot kell benyomni gondolom egyszerre,de hogy hogy fingom sincs!

Next PC upgrade: 2022

CalebJoe
Szerintem meg éppen hogy könnyû igazán hard van valami kihivás, a riddler cuccok meg jó ötlet hogy trükkösen kell megszerezni õket.
Tapasztalatok kb. 3 óra játék után:
Aki szerette az elsõ részt, annak ez is tetszeni fog, de türelem kell, mert némely küldetés, és Riddler trophy piszok nehéz. Én kb. az elsõ side missiont szívom még. A Fragile alliance. Egyszerûen nem jutok be a metróba, és a börtönbe sem. Már vagy másfél órája kolbászolok a városban, szerintem hagyom a fenébe, mivel egy videó se mutatja meg korrektül, hogy merre kell bemenni. Ettõl eltekintve jó, de szerintem az elsõ rész élvezetesebb volt, és kevésbé frusztráló.
Shep
Szerinted? 😉

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

berczely
Ja bocsánat elnéztem a hozzászólást!

CalebJoe
nem, azt irta hogy letöltött vagy eredeti
berczely
Onlive-os verzióra gondolt szerintem mert az csúnyább!

CalebJoe
miért a warez rondább?
Hejj de várom már😊
Képek szépek.
Poison Ivy video is prof,hangok is durvák lol

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

nagyon gyönyörû így a játék...
Egyetlen kérdésem van: Warez vagy origi?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Maxtreme
A végét elbaxtam bocsi.

Ezeket akartam:

Maxtreme
Pár kép tõlem

Ez valami krva jól néz ki b+ 😊

DarkSector
engem nem foglalkoztat másnak kell. én úgy vagyok vele ha van waarez beszélek benne ha nincs nem keresek nem izgat, mert én magamnak álltalában megoldom a hibákat inkább másnak szoktam segíteni ha megérdemli...😄

Azért thx.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kill3r21
nekem xlive dll hibával elszáll a game, gondolom felkéne rakni a windows liveot, de valamiért nem engedi....nah most milegyen 😊
MerlinW
tessék

Oldal teteje, keresés a fórumban, gumi/saját bepipál, keres. 5 év alatt azért...😊

[merlinw.org]

Szerintetek az mitõl lehet hogy az intró részeknél egy idõ után elcsúszik a hang, nem csak a Batmannél, de már nagyon idegesít 😊
JocoHun
Hali.A warez topikot hol találom meg?Tudja valaki.Köszönöm
DarkSector
Nemtudom nem látok warez topikot, azt se vágom hol lehet rákeresni ezekre...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wedge31
Arra a kökemény 49hsz-re gondolsz pörgés alatt...<#idiota>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DarkSector
Jah van de az nem ezt a topikot pörgeti...😄
Hanem a másikat, ami nincs belinkelve.

wedge31
Nem nagyon pörög a topic, pedig már van virágbolti verza is...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

vk90
Még van még mit gyakorolnia.

Capcom is the best!

DarkSector
jó rövid szerepet kapott 😄

Catwoman akcióban:

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
OFF: Azzal tutira nem fogsz ahogy win8-on sem, mert ez a konzolgyártók Xbox360 Ps3 érdekeit sértené.
Exclusive-ok megmaradnak exclusive-nak.

Ha megvalósulna amit te gondolsz az max, de mondom maximum ha a Microsoft engedné hogy az ex játékok menjenek (ami kizárt mert akkor ki venne x360-at).
A Sony 1000% hogy nem adja el magát. Ezt most borítékolom neked, nem is kell nagy ész hozzá. 😊

PC-re még a régi 1996-os playstation bios-a is törvénytelen dolog ha használod. Nemhogy egy ps3.

"Én már a régi ps és ps2 játékokkal is játszanék nem kellene ide nekem ps3 szint."

vk90
Már csak az lenne a tuti, ha ezzel az Onlive-val lehetne játszani Xbox-os, meg Ps-es játékokkal. De szerintem csak idõ kérdése...

Capcom is the best!

DarkSector
Pontossan ahogy mondod.

De nem Xbox Live hanem Windows Live-nak.

Köszi a linket! Megvettem én is a játékot, ennyiért simán megéri. Csak ez a lemezbeszerzés volt picit nehéz, de már feltették a netre a gyári DVD-ket, így ha onnan telepítem, akkor nem kell crack. 😊
Viszont mivel nem tökéletes másolat, csak ISO, így kell egy mini image ami a védelmet emulálja, ami ugye legális dolog, így indul a játék simán. Na persze eredeti kulccsal, de hát azt megvettem ennél a cd kulcs boltban amit beraktál.

A steam-es unlockolt verzió ami a neten van, az nem jó ehhez, mert annál a securom is kér egy kulcsot, olyan meg nincs nekünk, a GFWL-es kulcsot az meg nem fogadja el.
A GFWL meg jó dolog, mert acsikat is kapsz, látod a haverjaid eredményeit stb... mint Xboxon, sõt akinek van Xbox és PC is, egy accounttal tudsz játszani PC-n és Xboxon is. Szerintem jóság ez. Windows 8-ban meg már ezt Xbox Live-nak hívják majd. 😊
OFF: ha jól értelmezem Magyarország rosszabb, mint Kína statisztikai alapon? 😛