Batman: Arkham City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Maxi felbontáson, mid-high settings, fiziksz on-on remekül megy!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Lépj le innen marha gyorsan, amíg ki nem vág valaki! Ez nem kíváncsiság kérdése, warezolsz mindenki elõtt, és még pofátlan is vagy.
Te meg hidd el, hogy ez nem warez topik.
Hali!
Ha regelted a játékot a games for windows liveban, akkor elõhívod a home gombbal és profildban valahol lesz egy olyan, hogy reedem codes. NA ide kell bepötyögni a kapott dlc kódokat és indul is a letöltésük.
@Fronter : nem vagyok kiváncsi a szövegedre, zaklass mást ha ahhoz van kedved !
CalebJoe
majd rápróbálok hátha
Prince23
4 Gb ram, 4 magos proci + GTX 570

Tatyla
miért van az hogy van folyamatos 50-60 fps-em és néha leesik ilyen 9-12-re de csak ilyen váratlan pillanatokban nem függ attól mit csinálok hogy harc van vagy csak simán mozgok?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sziasztok!
Elnézést a zavarásért. Az 576-tól rendeltem meg a játékot. Azt szeretném meg kérdezni, hogy hova kell beírni a DLC kódokat. Elõször azt hittem a fõmenübe van valami opció amire rákattintva és kéri is a kódokat, de nem.
Elõre is köszönöm!
CalebJoe
Te is gameplayminátor vagy😊 amúgy milyen konfigod ha már igy fel tudod venni?
Prince23
Catwoman gameplay. Ez a kihívás amúgy meg van 3 medállal, csak ha record van nálam, akkor általában nem jön össze mégegyszer 😄

Az 50+ Kombósorozatot viszont Catwomannel a legkönnyebb elérni.

grebber
Ami most volt az jó csak legyen majd benne jármû is!

Next PC upgrade: 2022

bebert
Dont forget to create an offline windowslive (gfwl) profile so youre able to save the game!
Fpocok
Az valami új rész lesz?

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
nem. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Szerintetek a Batman Gotham City-nek GTA szerû játékmenete lesz?

Batmobillal jól lenne száguldozni Gotham utcáin 😄 csomó mellékküldetéssel megfûszerezve

Ez NEM warez topik.
feltettem a játékot serialt ir netre de én nem akarok netre menni . hogy tudom futtatni hogy single playerbe tudjak játszani ? cracket letöltöttem átmásoltam de semmi.....
serial kodot valaki letudna irn i ? köszi
megoldodott a probléma .
sziasztok letöltöttem a batman arkham city-t,.és valami xlive.dll miatt nem indul el . valakinek van ötlete ? vagy hol lehet ezt letölteni köszi.
HeadHunter86
Ez a játék valami eszméletlen jó. Az elsõt is imádtam meg is vettem, ezt is meg fogom.
A hangulat csillagos ötös, és nagyon sok újítás van benne. Ezt nevezem én folyatásnak. A grafika pedig pazar. A város valami eszméletlen szép, fõleg a távoli részek.
Catwoman-t pedig nem lehet nem szeretni, annyira eltalálták azt a karaktert, meg a mozgását, a harcrendszerét, és azt a gúnyos jellemet. Az év játéka a Bf3 mellett.

Ki. Mindet. Mind a 440 db. Ráadásul 2x, mert egy fullos mentett állásomat véletlenül töröltem.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Hoz_hun: Kivégezted már Rébusz rejtvényeit?

barcalaci64: A mellékek elvesznek viszont a rejtvények és a kütyük maradnak.
Sziasztok a nevem Horslagen Orlando, de szólítsatok nyugodtan Cristofelnek.

Tegnap egyedül voltam itthon, mivel a szüleim elmentek a második budai kutyavásárra ezért nem tudtam másra gondolni csak arra, hogy rendezek egy hatalmas hoki partyt. Meg is történtek az elõkészületek... volt itt minden mi faszmakknak ingere: Fa és Baba testápoló, valamint Johnson's babaolaj.
El is kezdtem a mûveletet elõször hatalmasat köptem a tenyerembe és így kezdtem a hokizást, de eszembejutott, hogy tegnap hagymát ettem és így bedohosodik a faszlikam, gyorsan váltottam is babaolajra amibõl sajnos alaposan jutott a segglyukamba is így, hogy ne vesszen kárba az olaj feldugtam magamnak a 100 db-os C vitamin vaskos dobozát.
Ekkor történt a probléma, nyitott ablaknál maszturbálok és a család barátja Imre benézett a szobámba majd ennyit kérdezett: Apádék itthon vannak? Szégyenemben nem tudtam mitévõ legyek, az ijedtségtõl a segglikam porszívóként szoppantotta be a hatalmas vitaminos dobozt. Kérlek segítsetek rajtam, nem merek Imre szemében ézni.
Történt már veletek hasonló? Nektek mi a praktikátok? et45tr
Elképzelhetõ.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

CalebJoe
hát akkor nemtom, amúgy én is csipem a hobby-d utolsó 2 részét<#nevetes1>
Igen, az a Batman Beyond skin. Nekem megvan, de fogalmam sincs honnan. Vagy valahogy unlockoltam, de az is lehet, hogy az Earth One kódban az is benne volt.

CalebJoe
úgy tudom ha megvetted akkor választható
Ezzel tisztába vagyok.
Arra válaszoltam, hogy az Batman Beyond skint hogy lehet megkapni.

CalebJoe
már harmadjára irom le hogy végig kell vinni elõször normalon vagy hardon akkor nyilik ki a newgame+ majd akkor lehet választani a skineket
barcalaci84
ha elkezdem a new game+ -t, akkor azokat a mellékküldetéseket is újra meg kell csinálni amiket az elõzõ végigjátszásban teljesítettem?
Az amelyiknél nincs köpenye, az egész fekete, és egy piros denevér van a mellkasán.
Melyik a jövõs Batman skin. Amikor ilyen nagyn furcsa faint ruhája van? Mert nekem az benne van. Valamit kell csinálni a játékban, hogy unlockolja. Valamiket összeszedni, vagy ilyesmi.

Igen az XBox360-nál is játékban benne van a Macskanõ története és azon kívül (ha a játékban már azt a rész megcsináltuk) a menübõl bármikor újra játszható. Na meg pesrze ha végigvittük a játékot, akkor átválthatunk Macskanõre az arra kijelölt helyen, meg vissza Batmanre tetszés szerint.

Mondjuk a Robin DLC jól hangzik, bár igaz csak a kihívás pályákon lehet vele játszani, majd meglátom megszerzem-e. Az Éjszárnyas meg nem izgat. A Joker's Carnival egyébként személy szerint elég nehéz, mivel 100 ezer pontot nem kis dolog összeszedni úgy, hogy közben potyognak az ellenfelek és így kb olyan 20 akar állandóan megütni. Az Iceberg ha szintén csak kihívás lesz nem fog igazán izgatni, elég sok van most is. Viszont a jövõs Batman skin jól jönne, csak kár, hogy az nem volt a kódok közt, és még megvenni se lehet a neten. Valaki esetleg tud olyan helyet ahol megszerezhetõ?

Egyébként ahogy láttam a konzolos verzióba a menüben külön van egy Macskanõs mód, amivel az õ kalandjait játszhatjuk le. Szóval a konzolosok csak ebben a menüben tudják végigvinni az õ küldieit, vagy nekik is benne van a sztoriban, hogy bizonyos eseményeknél auto átvált macskanõre a játék és vele kell csinálni amit a küldi mond?
Szerintem azért még ráfért volna pár küldi Catwoman-ra, mert így nincs neki sok sajna.
Joker's Carnival egy bonus map, ahol verekedni lehet. A többi verekedõs pályától ez különbözik, mert itt ahogy szerzed a pontokat ilyen szinteket lépsz mindaddig, amig meg nem ütnek. Az adott szintet egy gombnyomással mindig lebankolhatod a pontjaidhoz, de akkor elõrõl kezdi a számolást (ami ugye kevés pontal jár). Tehát az extra nagy pontért extranagy kockázatot kell benne válalni. Az elsõ kérdõjelet 100000 pontnál kapjuk. Én eddig aaszem 38000 pont körül értem el, mert nem mertem kivárni a bankolással. De egyébként egy szórakoztató map.

Amit te írsz az valami extra tartalom lehet.
Nem tudom az számít-e, hogy én XBox360-on játszok.

erre gondoltam igen 😊
grebber
Nem értek hozzá de lehet olyan mint a BF3 nál a Karkand hogy majd ha megjelenik simán letöltheti nem kell érte fizetni majd mert a kodjával leszedheti ingyen!

Next PC upgrade: 2022

TBTPumpa
A Rocksteady bejelentette, hogy december 20-án érkezik a következõ Batman: Arkham City kiegészítõ, amely többek között egy vadiúj denevérbarlangot is tartalmaz. A Joker's Carnival és az Iceberg Lounge challange pályák is ekkor lesznek elérhetõek: a Joker's Carnival, amely eredetileg exkluzív Tesco elõrendelõi bónusz volt a briteknél egy különálló küldetéscsomag, amelynek helyszíne Joker rejtekhelye, és 4 órányi extra játékidõt biztosít, szóval úgy tûnik, nem Tesco gazdaságos; az Iceberg Lounge pedig egy nightclub Gotham City-ben, amely egyben a Pingvin fõhadiszállása is.

Forrás: IPON

Hogy kaphattad meg a Joker's Carnival DLC-t amikor meg sem jelent még ezek szerint?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Joker's Carnival; Robin Bundle pack; Batman Year One skin.
Én ezeket kaptam (Catwoman meg alapba benne volt).

MrDevil
a héten kiderül, te ha jól emlékszem a robin-t meg a jokerest mondták!

Kösz mindenkinek! Az 576 limitesek milyen DLC kódokat kaptak? Mert a cdgalaxisnál elméletileg a joker's carnival és az 1970-es skin jár, de én megkaptam az animated és a one years-ot is. Akkor lehet az 576-osak is kaptak valami bónuszt ami nem volt kiírva a termékleírásnál.
MrDevil
köszi, igen az lett volna a kérdésem!

Ha másegyébként nincs gond, menj tovább. A kohóban elég rövid ideig vagy (pár perc).

Anno én is az 576-ban vettem. A Catwoman DLC benne van a dobozba, a többit elküldték e-mailban pár nap után.

Az eleje fele vagyok valami "kohós" részben,beszaggat a játék,a konfigom core i5 2500 8gb ram 5850 vidkari és csak 1240 -es felbontás, létezhet ez?Kicsit vicces,dx9-ben megy,na mindegy igy is jo a game-D.
Én ott vettem a Limited Editiont. DLC kódokat nem kaptam, ha ezért kérdezted. Azt ígérték, hogy ma elküldik e-mailben, de ha esetleg holnapig nem érkezne meg, akkor telefonáljak be az üzletbe.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jaa, Catwomannek nincs külön szintje, ugyan az mint Batmané (közös). A fejlesztés is az, külön fül van neki. De Catwomannél csak a páncélját lehet fejleszteni meg van 2 spec mozdulat.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezt, hogy érted? Catwomant is lehet/kell fejleszteni