Batman: Arkham City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Parasite Eve 2, best game EVER!
Ha regelted a játékot a games for windows liveban, akkor elõhívod a home gombbal és profildban valahol lesz egy olyan, hogy reedem codes. NA ide kell bepötyögni a kapott dlc kódokat és indul is a letöltésük.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Elnézést a zavarásért. Az 576-tól rendeltem meg a játékot. Azt szeretném meg kérdezni, hogy hova kell beírni a DLC kódokat. Elõször azt hittem a fõmenübe van valami opció amire rákattintva és kéri is a kódokat, de nem.
Elõre is köszönöm!
Az 50+ Kombósorozatot viszont Catwomannel a legkönnyebb elérni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Batmobillal jól lenne száguldozni Gotham utcáin 😄 csomó mellékküldetéssel megfûszerezve
A hangulat csillagos ötös, és nagyon sok újítás van benne. Ezt nevezem én folyatásnak. A grafika pedig pazar. A város valami eszméletlen szép, fõleg a távoli részek.
Catwoman-t pedig nem lehet nem szeretni, annyira eltalálták azt a karaktert, meg a mozgását, a harcrendszerét, és azt a gúnyos jellemet. Az év játéka a Bf3 mellett.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
barcalaci64: A mellékek elvesznek viszont a rejtvények és a kütyük maradnak.
Tegnap egyedül voltam itthon, mivel a szüleim elmentek a második budai kutyavásárra ezért nem tudtam másra gondolni csak arra, hogy rendezek egy hatalmas hoki partyt. Meg is történtek az elõkészületek... volt itt minden mi faszmakknak ingere: Fa és Baba testápoló, valamint Johnson's babaolaj.
El is kezdtem a mûveletet elõször hatalmasat köptem a tenyerembe és így kezdtem a hokizást, de eszembejutott, hogy tegnap hagymát ettem és így bedohosodik a faszlikam, gyorsan váltottam is babaolajra amibõl sajnos alaposan jutott a segglyukamba is így, hogy ne vesszen kárba az olaj feldugtam magamnak a 100 db-os C vitamin vaskos dobozát.
Ekkor történt a probléma, nyitott ablaknál maszturbálok és a család barátja Imre benézett a szobámba majd ennyit kérdezett: Apádék itthon vannak? Szégyenemben nem tudtam mitévõ legyek, az ijedtségtõl a segglikam porszívóként szoppantotta be a hatalmas vitaminos dobozt. Kérlek segítsetek rajtam, nem merek Imre szemében ézni.
Történt már veletek hasonló? Nektek mi a praktikátok? et45tr
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Arra válaszoltam, hogy az Batman Beyond skint hogy lehet megkapni.
Igen az XBox360-nál is játékban benne van a Macskanõ története és azon kívül (ha a játékban már azt a rész megcsináltuk) a menübõl bármikor újra játszható. Na meg pesrze ha végigvittük a játékot, akkor átválthatunk Macskanõre az arra kijelölt helyen, meg vissza Batmanre tetszés szerint.
Egyébként ahogy láttam a konzolos verzióba a menüben külön van egy Macskanõs mód, amivel az õ kalandjait játszhatjuk le. Szóval a konzolosok csak ebben a menüben tudják végigvinni az õ küldieit, vagy nekik is benne van a sztoriban, hogy bizonyos eseményeknél auto átvált macskanõre a játék és vele kell csinálni amit a küldi mond?
Szerintem azért még ráfért volna pár küldi Catwoman-ra, mert így nincs neki sok sajna.
Amit te írsz az valami extra tartalom lehet.
Nem tudom az számít-e, hogy én XBox360-on játszok.
Next PC upgrade: 2022
Forrás: IPON
Hogy kaphattad meg a Joker's Carnival DLC-t amikor meg sem jelent még ezek szerint?
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Én ezeket kaptam (Catwoman meg alapba benne volt).
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)