1602
Batman: Arkham City
-
Evoluti0N #922 Hát, nem tudom. Amikor lerakom a 3 gélt, akkor csak olyan opció van, h jobb egér gomb, majd középső és akkor mindhárom robban gyorsan egymásután. Szal ilyesmit, h egyenként robbantsak nem nagyon látok :S -
Evoluti0N #921 Emlékszem, h az első részben lehetett, sejtettem, h itt is, de nem jövök rá hogy kell. :D -
#920 Tudod egyesével is robbantani a géleket -
Evoluti0N #919 Éljen a szarul linkelés :D. Na még1x
-
Evoluti0N #918 Egy kis segítségre lenne szükségem. Van 1 Riddler trophy, amit nem tudok felvenni.
Szóval van ez a ketrec, abban a 3 kérdőjel. Ha ráállok arra a földön levőre, akkor elkezd világítani a középső, ha azt aktiválom, akkor a bal szélső, majd az utolsó. Na szóval az a gáz, h ha ráállok a kérdőjelre, akkor bezáródik a ketrec 2 oldala és nem tudom bataranggal megküldeni a kérdőjeleket. Robbanógél se opció, mert egyszerre robbannak, szal fingom sincs mit kéne csinálni. -
Hoz_Hun #917 Semilyen, mert nem úgy kell megoldani. Használd valamelyik eszközödet, hogy túléld a csapdaszobát. Csak fejlesztett cuccokkal működik, a nélkül kampó. -
burkos01 #916 Lent vagyok az aknába. Van é kis kérdőjel, és valami gáz jön befelé. Milyen sorrendbe kell őket kivenni hogy ne fulladjak meg? Már mindenhogy próbáltam. Azt hiszem. -
#915 Hello, Batman Arkham Asylum GOTY-t lehet még kapni itthon PC-re? -
Csokiturmix #914 Köszi. -
#913 Ha átváltasz a másik látásmódba mint Batman-nél akkor nem lehet eltévedni a játékba látni a nyomokat hogy hol kell menni.
-
Evoluti0N #912 A ctrl-n nyomva kell tartanod és úgy klikk a jobb egérgombbal. -
Gábor3 #911 Jobbra tőleg lesz egy rácsos rész, amire felugorhat és átmehetsz rajta. -
#910 macskanőnek a cuccait kéne visszaszereznem a múzeumból...
merre kéne mennem?
-
Csokiturmix #909 Az első részben azokat akiket leütöttem és csillag keringett a fejük felett le tudtam ütni a jobb egérgombbal, itt ez nem sikerül. mivel lehet akkor őket ártalmatlanítani? -
#908 Köszönöm a segítséget, ezek szerint nálam bugos, mert szó szerint ezt csinálom, de hiába engedem el, akkor sem dobja el, konkrétan nem történik semmi, csak becélozva marad az emberke. -
#907 Középső egérgörgőt tartsd lenyomva, majd ereszd el. -
#906 sztem megvan,amit a helikopterról szedtem le..... -
PunkZoli #905 és arra figyelj, hogy ezeknél nem biztos az első szó a jó, lehet más összetétel is , 2xtöbb szó van
de még alappal is meg tudod hekkelni már, ha nálad van a "frissítés" ami a pirosakat nyitja -
#904 Segítséget szeretnék kérni. Ra's AL Ghül harcnál vagyok és amikor a csaj nyakához tartja a kést és nekem a Batarang-al kellene legyőznöm, sehogyan sem tudom eldobni a Batarangot. Bill.-el játszom, kiírja, hogy mit kell nyomkodnom, de sehogy sem tudom eldobni. -
#903 most meg hugo-nál nem tudom a panel meg hekkelni...
ott mi a feladat?elfelejtettem valamit felvenni?mindig mikor meg próbálom bekapcsol a rászerelet riasztó,ő meg csak az ajtó mögött áll.
a fegyveres őröket elintéztem.
vissza kell mennem valamiért? -
#902 igen párat már csináltam de ez nehezebb,most meg is lesem :) -
#901 Ja finoman kell forgatni, ha meg van az egyik oldala, akkor a másikat is keresd ki finoman. ugye az egyik oldalt bill-el kell, a másik oldalt meg bal egér gombbal forgatni. ez menjen odavissza ez a pörgetés -
#900 okés :)
biztos? túl vagy már ezen a részen? mert többször nekifutottam és semmi:( -
#899 finoman tekergesd és akkor kinyílik :) -
#898 hali!
elakadtam,tud v.ki segíteni?
wonder tower kb31%
macskanővel megmentjük batmant és batman felmegy a toronyba
meg kéne hekkelni a képen látható panelt,de nem sikerül,mindig hiányzik a 2.karakter...
mit kéne csinálnom még?
-
burkos01 #897 Megvan. Sikerült. Nem telepítettem fel a games for windows live programot. Így hiába másoltam vissza az xlive mappát. Nem is kérte hogy jelentkezzek be az elején. Köszönöm a segítséget. Vannak még segítőkész emberek. Köszi még egyszer. -
burkos01 #896 A gépem újra volt telepítve. De az xlive mappát és a documetumok mappát lementettem, majd visszamásoltam. De én nem telepítettem azóta games for windows live programot. Ez lehet a baja? -
#895 De kell. Ha jól emléxem, az elején írja is, hogy ha nem csinálsz profilt, nem menti el a játékot. -
burkos01 #894 Van offline profilom mert más játékhoz kell. Ennek külön nem csináltam. Szerintem nem is kell. De be kell valahol jelenzkezni az offline profilba a játékon belül? -
#893 live-os offline/online acc-od van? Ha van, akkor oda menti a cuccokat. -
burkos01 #892 Minek nem ment a játék? Kiléptem és nem mentette el az állást. Már 3.jára kezdem előlről. Valami tipp? -
#891 Majd amikor a küldetésed odavisz a wonder tower-hez(bár ahogy elnézem lassan ott tartasz) akkor nézz körül lent a torony lábánál. A restricted area bal oldalán tudsz bemenni majd a wonder towerhöz. -
Dzsí Pí #890
A wonder tower-nél, a piros, elkerített részben. -
Dzsí Pí #889
A wonder tower-nél, a piros, elkerített részben. -
johny85 #888 beírtam a live profilomat,de serialt kér a mentéshez erre van gyógymód vagy én csesztem el valamit? -
ratgab #887 Hülyeség onnan venni: 15 gb a tört verzió és még kiadsz + 4500-öt egy kulcsért, amihez még a tört verziónak meg kell lenni, mert máshonnan nem tudsz telepíteni.
Akkor inkább ebay-ről vegyen az ember steam kulcsot (valamelyik Nvidia kártyához adtak kódot, most azokat árulják orrba szájba mindenhol ebay-en és 4500-ért bizony már meg tudod venni, ha nyered az aukciót. Egyébként 16 eurós átlagáron kelnek el, ami kb. ugyanannyi.) -
PunkZoli #886 még ha steamen lenne, de ki az az elvetemült, aki live ra megveszi? -
Evoluti0N #885 Azokhoz, amikhez még nem tudsz hozzáférni majd a sztori előrehaladtával hozzáférsz. -
#884 intkeys-en ~4500Ft a kulcs. -
Hoz_Hun #883 Huh, ebből nem tudtam beazonosítani melyik hiányzik. Elméletileg mindegyikhez könnyen hozzá lehet férni.