Batman: Arkham City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Azt nem te fogod eldobni magától dobja és vált át batarangra!

Next PC upgrade: 2022

Hello!
Lenne egy kis problémám. Amikor itt tartok:
http://www.youtube.com/watch?v=Lsmiw2_Xqag&feature=relmfu
5 perc 50. másodpercnél --> A kardot próbálom eldobni, d nem sikerül. Szerintem valami bug. Esetleg valaki tudna segíteni? Ja és Pc-n nyomom.
ozimak
a winrar...
hello
mivel még nincs warez ezért bocs h itt kérdem de szedtem le egy clone dvd-s változatot és még a viruális meghajtó sem indítja el mi lehet a baja?

Tatyla
végül is nincs már ki is iktattam így fullon van 60 fps

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

grebber

Next PC upgrade: 2022

Köszi szépen!!!! 😊
Ennyire szükséged van rá?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tatyla
nekem ez se segített ugyan olyan 😞

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

MerlinW

[merlinw.org]

Tatyla
hihetetlen ha a dx 11 be van kapcsolva beszaggat mint állat 😞

Prince23
Kábítani kell õket ezerrel, na meg sokkolni 😄

Azt hiszem ráugrani, meg sonik batrangal ferobbantani lehet õket, de csendben elintézni nem.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

barcalaci84
akkor csak elverni lehet õket?
Bakker, az totál a legvége...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Lopakodásnál az armoros figurákat nem lehet elkapni hátulról. Írja is a game, hogy õrájuk ez nem hat.

ozimak
Eddig semmit sem találtam,csak xbox-ra van mert úgylátom ott is gondok vannak a mentéssel...
De PC-re semmi... **rva ideges vagyok,egészen megtetszett a játék erre beszarik... most ülök a gép elõtt és füstöl a fejem... Ha valaki benéz ide és van 3 perce akkor legyen szives dobja föl valahova a mentését és küldje el nekem privátba vagy ide irja ki. Nagyon szépen köszönöm!<#worship>
3 percel a game "vége" elõtt azért ez csúnya bili .

hátha találsz ozimak a neten mentést énis adnék ha tudnék , de én meg még boxon toltam 😄

ozimak
<#szomoru1> Valaki szánjon meg,nem akarom elõlrõl kezdeni...<#szomoru1> Legalább 10 óra játékidõm van benne...
Prince23
Hu, ez pont a vége...

am nem tok adni mentést, mert new game plusban vagyok

ozimak
Üdv!

Lenne egy nagy problémám... <#szomoru1>
Korruptálódott a mentésem <#szomoru1> Nem tud valaki nekem dobni egy save file-t?<#rinya> Itt tartok:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ott tartottam amikor Batman Jokerrel találkozik és Joker fogva tartja Ras lányát,utána meg átváltozott az ál-joker valami rohadt nagy "kõ" szörnyé... na ott kifagyott aztán most meg azt irja: "save file corrupted,please delete it" <#rinya> Nem szeretném törölni.

Ha esetleg valaki még nem tart itt akkor nagyon megköszönném egy kicsivel elõbbit is <#worship><#worship>
Please help!<#szomoru1>
barcalaci84
lopakodásnál az armoros tagokat hogy ártalmatlanítjátok észrevétlenül?
van rá valami speciális megoldás?
Fpocok
Jaaa... akkor félreértettem. Azt hittem, hogy magával a névvel, Riddlerrel van valami gond. Nem azt, hogy az az aréna neve/ki narrálja.
Challenge mapoktól kiráz a hideg. Nincs semmi értelme.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nekem úgy rémlik akkor csak úgy voltak a mapok és mindig Joker narrálta az eseményeket. Most meg Ridler. Kivéve a Joker's Carnival mapott, mert ott most is Joker pofázik a bunyó alatt. Jokernek továbbra is jó beszólásai vannak, fõleg Riddlerhez képes. 😊

jólvan ezek szerint, úgy volt, ahogy sejtettem, nem is néztem túl sokat belõle 😊
egyértelmûen ment a +
köszönöm feketefarkas 😊
Fpocok
Elõzõben is Riddler volt. Vagy mire gondolsz?

Nem tudom, mert a new game+ után meg sem kíséreltem hardon nyomni. Sajnos annyi kitépnivaló hajam már nem maradt. 😊

Egyébként a Riddler féle (most így hívják, nem tudom miért) üt-vág verekedõs mapokkban is van számomra épp elég kihívás. Ugye ott 3 féle játékmód van:
1. ranked, bemenni ütni mindenkit, meg a predator lopakodos mappok.
2. ez ilyen kombinált; 3 különbözõ mapot összekombinál és egybe végig kell csinálni mind (3 lehetõség van a rontásra), ha elbukod végleg, akkor az összes szobát elbuktad. Itt kombinálva van a lopakodós verekedõs map általában (pl 2 lopakodos és egy verekedõs, vagy fordítva, de van hogy mind egyforma). Mondanom sem kell, hogy az életerõd nem töltödik vissza a következõ maphoz, tehát egybe mind. Ja és vannak ilyen +események meg -események, amiket felhasználhatsz mindegyik map elõtt (ha egyet felhasználtál azt újra nem lehet). Ha nem használsz fel - eseményt(eseményeket) akkor az utolsó mappon beadja egybe mind, ellenben a + marad benn azt meg nem engedi az utolsó mapon használni (elsõ kettõn érdemes felhasználni kombinálva valami -eseménnyel). Jó móka, van benne kihívás és elég hosszan tart.
3. Ez is jó pofa, magad rakhatod össze a kiválasztott pályákra a + és - eseményeket. gyakorlásra kiváló.

Prince23
Ezek szerint Hardon könnyebb a kihívás, mint mondjuk Normal végigjátszás után feltört New Game Plusban?

uh akkor lõttem neked 1 kis spoilert mert még nem tartasz ott ahol gondoltam itt még, pingvintõl kell kiszabadítani fagyot, itt 1 kis segítség ha , nem megy:
http://www.youtube.com/watch?v=FsdCr6740g0&feature=relmfu
10:10 tõl van a számodra érdekes rész.

ui: amikor batmant egy székhez kötözve dobja ki az ablakon Joker
nem, legutóbb a macskanõvel harcoltam legelõször és utána úgy lett vége, hogy batmant Joker az ablakból kidobta aztán csinálgattam egy pár side missiont, és most keresem a svájcinégert a jégcsapembert...nade ne msoká gépnél leszek ha írsz kb. 30 perc...kössz elõre is, ha segítesz
Valószínûleg ott tartasz , hogy rátámadtál pingvinre aki mr fagy fegyverével lecsap mint boci a legyet . Most meg kell keresni mr fagyot , hogy elárulja a fegyverének gyenge pontját . Értelemszerû , hogy minnél hidegebb van , annál közelebb vagy hozzá 😄 Azthiszem a régi rendõrségen rejtõzik

okok 😊
Fpocok
ööö... pls használd a spoilert 😄

bár írja a C fokot, csak merre keressem az alacsony értéknél vagy magas értéknél (mínusz midnegyik)
ja de most olvasom hogy a jépcsapembert kell megtalálni és elhozni valami gyóygszert vagy meggyógyítani...csak nem írja sehun se
én a training résznél akadtam el, mindig beleesek a vízbe a szûk résnél, pedig ott lenne az uccsó seggpoint
Fpocok
Este engem hardon nagyon megvertek sokszor. Rengeteg ütés kellett beléjük meg nagyon kellett tudni a harcrendszert, ami sokkal folyékonyabb, mint AA-ban. Mondhatnám, kurva jó.
STEAM forumon olvastam, hogy ott is vannak gondok a betöltéssel. Hogy percekig tölt az elején stb...

Úgy tudom igen.

Hehehe, a new game+ még ilyenebb. Azt el se tudom képzelni milyen lehet hard fokozaton. Nekem médiumon kellemes kihívás volt a játék. Amikor az ahhoz tartozó game+ végigtoltam, hát vért izzadtam pár résznél.
Minden ellenfél az elejétõl fogva a szintedhez igazítva, nagyobbat sebeznek vagy kétszer akkora életerõvel bírnak és az elejétõl fogva max felszerelésben mászkálnak. A boss-ok is jóval vastagabb életerõvel rendelkeznek.

barcalaci84
a new game + nehézségét befolyásolja hogy normalon vagy hardon játszottam végig a játékot???
Sziasztok.

Én most kezdeném a játékot, csak elõtte szeretném beállítani a grafikát, hogy kb. stabil 60 FPS legyen.

Ahhoz van valakinek ötlete, hogy miért csak 15 FPs-el megy már a játék legeleje (Catwoman-nel kell bunyózni).
1920x1080
DX11 Feaure OFF
Minden más max.
PhysX: High

Ok. Persze, hogy azt mondjátok, hogy vegyem visszább, de miért van az, hogy szaggat miközben a VGA kihasználtsága csak 30%, és a CPU sem éri el még az 50%-ot sem, mégis 15 FPs-el szaggat a game.
Nálam van a hiba, vagy csak szimplán megint szarul írták meg a game-et Pc-re, fõleg az APEX-PhysX részét, mint anno a Mafia 2-ben?

Még a c64essel is játszottam régen, nekem abszolút átjött az elõzõben is a hangulata :Ð

aztán meg tegnap este vittem végig a fõ sztorivonalat meg az összes mellékküldit, jócsomó riddle maradt még és 52% lett a vége, ha jól emlékszem

Onlive meg kurvanagy, kicsit szar a graf, de egy pillanatra sem reccent laggolt a játék. 1dollárt bõven megért 😊
Hát srácok nem tudom mit vittek véghez ezek a Rocksteady-s srácok 2009ben,

nem volt ahhoz szerencsém, mert ne mtetszett maga a stílus, de le a kalappal ezelõtt, lehet, hogy még visszatérek a gyökerekhez 😄
Prince23
New Game plus is ilyen, csak ott megvannak a kütyüid, fejlesztéseid.

Fpocok
Hatástalanítottam az elsõ csoportot. Csak egy tucatszor ugrottam neki 😄

Fpocok
Elsõ nagyobb grouppot 5jére sem bírtam leverni batmannel. Hardon. Végre a nehézséget is belõtték végre és nincs regenerálodó élet.