Batman: Arkham City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tatyla
11.11c-vel már jó a dx11

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Saját: SPOILER-lehet.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Köszi. sikerült.

Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.

DarkSector
fuss és úgy CTRL.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Bele mentem valami kéménybe amibe láva van alul. Keresztbe egy kötél. Oldalt van egy perem. oda átmegyek és sétálok tovább és egy fal van ami alatt van egy juk. Írja hogy Ctrl de nem tudok át mászni alatta. mit kell itt csinálni? Valaki segítsen.

Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.

Jó kis game lett, tényleg a tartalmassága majdnem felér egy GTAval
DarkSector
Sajna nem 1 beállítás az a baj...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

artschi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem a side mission-ök tetszenek nagyon, pl. eléggé meglepõdtem, amikor láttam, hogy Bane-nel vállvetve a maradék TITAN-os hordókat fel kell robbantani vagy említhetném a Zsasz-es telefonos mókákat 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

3 Batrangot nem lõ ki egyszerre, csak gyors egymásutánban tudja dobálni õket. Ha valamelyik Riddler kérdõjelhez kell, akkor elárulom, hogy...
...a sprébombáddal viszont tudsz 3-at fújni és egyszerre robbantani. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

artschi
Szerintem, ha kifejleszted - mint az elsõ részben.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Maxtreme
Nekem ilyenem van ha megfelel 😊

A játék végigvitele után érdemes Macskanõvel végigjárni az elkapott bûnözöket. A többséghet van egy két keresetlen szava.
Meg visszamenni Poison Ivy-hez és Strange-re kenni a virágja elpusztulását (amit persze mi tapostunk el). 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ha valaki még nem tette meg, akkor érdemes kipróbálni, hogy mi lesz ha Macskanõvel a Strange páncéltermének kifosztása után, úgy döntünk nem Batmant mentjük meg, hanem kimegyünk az ajtón Gothambe a lóvéval. 😊

CalebJoe
úgy hogy gyorsan nyomogatod az 1-es gombot azaz a batarang dobást
A DX11-rõl annyit, hogy:
Én most próbáltam ki az 1.1-es update-el és meg kell hagyni nálam sokkal rosszabbul megy DX11 módban, mint elõtte

másnál esetleg jobb lett?
még DX 11-ben sem <#beka2>
nem sok különbség van
Hogy lehet a batarang -al egyszerre 3 at kilõni?
DarkSector
😊

CalebJoe
most hogy irod ja volt már de azt hittem valami blur effect
DarkSector
Jah csak Onlive-on néha kipixelsesedik a kép netkapcsolat gyengeségnél...amúgy egész tûrhetõ. 😊
Nekedis van néha olyan textúra ami homályosabb?

CalebJoe
Batmanrõl nincs közeli shotom de ezeken sincs semmi baj grafikával

DarkSector
még nemtudom, majd kiderül hogy milyen a normálhoz képest.

CalebJoe
ezzel most mi a baj?
Tatyla
jó akkor egyre gondolunk,ott már kimentettem a túszokat csak én balga nem néztem körül 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

grebber
Egy üvegkalitkában lévõ mr freeze ott lévõ rucijából szedi majd ki Batman!
Emeletes volt asszem meg volt kis átfedõ híd is amin voltak tuszok akiket meg kellett menteni!

Next PC upgrade: 2022

Tatyla
chip az a nagyteremben van ami ilyen emeletes?

grebber
Hatástalanitani kell a fegyvert de elõtte meg kell szerezned a chipet amivel tudod.Utána meg közel kell hozzá férközni!

DarkSector
De akik a gépükön megvették és realtime nyomják azoknak hogy néz ki?

Ezt a jelenetet akkor találjátok mikor 2x-ra kell Catwomen-el menni és utána Ivy-s jelenet után Joker megkötözte Batman-t...hátha valaki tud nyomatni egy maxon képet...😊

artschi
nálam is, ha nem szarakodik a net 😛

DarkSector
Nektek milyen a Batman?

Mert nekem Onlive-on így néz ki. 😊

Tatyla
pingvint hogy kell hatástalanítani amikor egy placcról lövöldözik mr. freez fegyverével?

wedge31
A lemezes verziot feltelepited kér egy serial számot a LIVE miatt /ezért kell a net / és utána játszol.
Ennél részletesebben nem lehet leírni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Engem az érdekel, hogy a lemezes verzió milyen. Ha tudsz segíteni erre, köszi elõre is.
jó de kijött egy PRe-update akkor az milyen verzióhoz van valószínû nem STEAM-eshez, hanem valamilyen telepítõshöz, ami lehet ki se került warezban pl.
wedge31
Telepiteni kell / ez szvsz logikus / és net is kell a LIVE miatt.

PC-n nem digitális kiadásban a lemezes verzió milyen, telepítõs vagy net kell hozzá? Írja már le valaki pontosabban, KÕ!
wedge31
User error.

szóval kurva érdekes 😄
kijött telepítõs verzióba, egy olyanba ami még nem végleges, de telepítõs verzió meg tudtommal nincs, így applikálni se lehet
hello
ctrl +space val nem tudok lemászni azon a csapóajtó féleségen még az elején lévõ küldetésben. sztem crack gond lehet mert ez elsõ részében is volt ilyen hiba.
most ez a sima crack only van fenn de akkor valszeg nem jó. akinek sikerült továbbjutni az kérem segítsen
kösz!!!

Fpocok
Kikapcsoltam a dynamic shadowt, felvittem a qualityt... most jobb.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Ja ok. Akkor ezek szerint a gépem szar.

grebber
Launcher dísznek van-e?

Fpocok
Srácok, hol tudom megnézni, hogy milyen dxben fut? Meg fizikszet kikapcsolni? Régi rész nagyon szépen ment a régi vgaval, de most hasonló beállításokon kicsit leesik az fps, ha forgok. Tudom, hogy nagy terek meg minden... de lehet az a gond, ugye ami a dx11el van.

Prince23
Jó hír! A Rocksteady elékészült a DX 11 patchel. Csak valamire vár még, nem akarják kiadni még :S

Biztos beleteszik Robin DLC-t is... sztem. PC-n remélem free lesz a tartalom.

egészen más a 2 karakter, és ezt jól meg is tudták valósítani
Húú, pedig Macsakanõt eszméletlenül jól eltalálták szerintem.

jarlaxxe
11h lett a vége tetszet de az elsõ rész valahogy jobb volt. A macskás részek nekem nagyon nem jöttek be de ez egyéni gond, egy játékban se szeretek nöi karakter börébe bujni.

DarkSector
+1 szavazatot adok valakinek ha HG akar lenni, és kitörölgeti ezeket a szarokat mint ami alattam is van. 😊