Batman: Arkham City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nud
igen párat már csináltam de ez nehezebb,most meg is lesem 😊

Prince23
Ja finoman kell forgatni, ha meg van az egyik oldala, akkor a másikat is keresd ki finoman. ugye az egyik oldalt bill-el kell, a másik oldalt meg bal egér gombbal forgatni. ez menjen odavissza ez a pörgetés

nud
okés 😊
biztos? túl vagy már ezen a részen? mert többször nekifutottam és semmi😞

Tatyla
finoman tekergesd és akkor kinyílik 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

nud
hali!
elakadtam,tud v.ki segíteni?
wonder tower kb31%
macskanõvel megmentjük batmant és batman felmegy a toronyba
meg kéne hekkelni a képen látható panelt,de nem sikerül,mindig hiányzik a 2.karakter...
mit kéne csinálnom még?

Megvan. Sikerült. Nem telepítettem fel a games for windows live programot. Így hiába másoltam vissza az xlive mappát. Nem is kérte hogy jelentkezzek be az elején. Köszönöm a segítséget. Vannak még segítõkész emberek. Köszi még egyszer.

Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.

A gépem újra volt telepítve. De az xlive mappát és a documetumok mappát lementettem, majd visszamásoltam. De én nem telepítettem azóta games for windows live programot. Ez lehet a baja?

Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.

artschi
De kell. Ha jól emléxem, az elején írja is, hogy ha nem csinálsz profilt, nem menti el a játékot.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Van offline profilom mert más játékhoz kell. Ennek külön nem csináltam. Szerintem nem is kell. De be kell valahol jelenzkezni az offline profilba a játékon belül?

artschi
live-os offline/online acc-od van? Ha van, akkor oda menti a cuccokat.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Minek nem ment a játék? Kiléptem és nem mentette el az állást. Már 3.jára kezdem elõlrõl. Valami tipp?

ozimak
Majd amikor a küldetésed odavisz a wonder tower-hez(bár ahogy elnézem lassan ott tartasz) akkor nézz körül lent a torony lábánál. A restricted area bal oldalán tudsz bemenni majd a wonder towerhöz.

A wonder tower-nél, a piros, elkerített részben.

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

A wonder tower-nél, a piros, elkerített részben.

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

beírtam a live profilomat,de serialt kér a mentéshez erre van gyógymód vagy én csesztem el valamit?
Hülyeség onnan venni: 15 gb a tört verzió és még kiadsz + 4500-öt egy kulcsért, amihez még a tört verziónak meg kell lenni, mert máshonnan nem tudsz telepíteni.
Akkor inkább ebay-rõl vegyen az ember steam kulcsot (valamelyik Nvidia kártyához adtak kódot, most azokat árulják orrba szájba mindenhol ebay-en és 4500-ért bizony már meg tudod venni, ha nyered az aukciót. Egyébként 16 eurós átlagáron kelnek el, ami kb. ugyanannyi.)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

még ha steamen lenne, de ki az az elvetemült, aki live ra megveszi?
Azokhoz, amikhez még nem tudsz hozzáférni majd a sztori elõrehaladtával hozzáférsz.
MerlinW
intkeys-en ~4500Ft a kulcs.

[merlinw.org]

Huh, ebbõl nem tudtam beazonosítani melyik hiányzik. Elméletileg mindegyikhez könnyen hozzá lehet férni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha arra gondolsz amelyik a ház oldalában van és egymás felett van 3-3: az alsó háromra sprébombát fújsz, aztán felmész a szemben lévõ tetõre. Onnan rálátsz a felsõ háromra. Robbantod a bombákat és gyors Batrangel ledobálod a felsõ 3-at.
Az erõvel ráesõsnél MINDIG kell használnod azt a sonik ütés képességet, vagy mit. Mikor ugrásból földet érsz és ütsz (upgred-bõl szedhetõ össze). Anélkül nem tudsz akkorát ugrani/esni, hogy aktiválja.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Igen, visszatudsz menni. Minden jel összeszedhetõ, akár a játék végeztével is.

Vki pls mondja már el h a fragile aliance side questben, mikor a 6 containert kell megtalálni, szal már csak egyhez nem tudok hozzáférni, ami a piros, restricted area-ban van, és a felsõ(itt kettõ db van, egy bal oldalon alul, az megvan, ill egy fent, középmagasságban, na ezt nem tudo melérni.) pls help!

CalebJoe
youtube fent vannak a rejtett dolgok
artschi
basszus, a joker fogak és fõleg a harley-fejek kimaradtak... hol a túróban lehet ezeket megtalálni?

Van egy Rébusz feladvány amin 6 kérdõjelet kell aktiválni. Azt hogyan? Illetve van egy olyan erõugrásos, ami a térkép jobb oldalán van és közel van a Wonder tower falhoz. Ott már a legmagasabb tetõrõl is próbáltam, még siklórepüléssel, felemelkedéssel, de sosem elég erõs a landolás. Honnan tanácsos és hogy ugorni?
ozimak
Nagyon sok riddler trophy-t pl. csak a batclaw-al lehet "lerántani". Van olyan ami fedél mögött van és elõször a fedelét kell lerántani majd utána a trophy-t. Van olyan ahol több kérdõjel van egymás mellett és amikor ráálsz a földön lévõ kérdõjelre bezárja õket és nem lehet "ledobni" batarang-al,ekkor kell az explosive gel... nagyon furfangos helyeken vannak ezek,és néha rohadt nehéz õket még észrevenni is,nemhogy utána kiszedni. Én már több mint 150db-ot összeszedtem de még mindig van vagy 100,mellé még a riddle-ök a kamerák a harley quinn fejek,joker fogsorok,joker lufik...<#fogmosas> mondjuk szerencsére az utóbbikat már összeszedtem nagyrészt,már "csak" a maradék riddle trophy-t kell begyûjtenem és megvan az uccsó riddler túsz is.
Közben utána olvastam... Igazad van! A legtöbb aktiválásához, megszerzéséhez a különbözõ gadget-ek kellenek. Majd próbálkozom.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

CalebJoe
esetleg a zselével?
Egyébként van egy csomó riddler jel, amihez 4 különbözõ helyen kell batarangot dobni és az elsõ dobás után 4 másodpercet kapok, hogy aktiváljam a maradék 3-at. Ezt hogy a viharba lehet kivitelezni (még 3-at is bajos aktiválni, nem hogy 4-et)?

Kérdés Riddler rejtvényekkel kapcsolatban:

Még a legeslegelején a játéknak meg kell látogatni a templomot, ahol 4 fegyveres gonosztevõt kell lenyomni, majd felmenni a harangtoronyba, ahol a kedves ismerõsünk Joker hagy nekünk egy adag TNT. A harangtoronyba felfelé menet észrevettem egy riddler jelet, de nem tudtam felszedni (az egyik "lépcsõszerûség alatt volt). 2 kérdés: Hogy tudom azt felvenni, 2. kérdés: Mivel felrobbant a torony az ajtót bezárták vissza tudok-e érte menni?

ozimak
Nekem pont ez a sandbox mód jön be... nem kell korlátok között mozogni mint a legtöbb fps/tps játékban. Nem kell rohanni egyik helyrõl a másikra.Van idõd két bossharc között kicsit lazulni,szimplán szétverni egy-két ember pofáját vagy riddle-t keresni stb.,stb....
vk90
Na jó a sanbox kicsit túlzás, de ott is lehetett bármerre menni azon a kis szigeten, nem feltétlen kellet egybõl a küldetésre menni.

Capcom is the best!

Fpocok
Nem igazán.

Parasite Eve 2, best game EVER!

jarlaxxe
Hát persze...

vk90
Az Arham Asylum is Sanbox volt...

Capcom is the best!

Meken az lenne a problémám, hogy kiirja hogy hilyánzik xlive.dll.Lehet hogy azért mert nincs telepitve a windows live.
Pedig azt gondolná az ember, hogy a sandbox játékmenet egy batman játékban inkább pozitívum (én pont most kezdem virágbolti verzióval, szóval majd pár nap múlva tudok én is nyilatkozni).

jarlaxxe
Kivételesen nagyjából egyetértek azzal a különbségel, hogy én az affektáló szexistenöt játszó catwomant rüheltem, viszont a repkedés tetszett.

Hát nem vagyunk egyformák. Nekem ez a rész pont 100x jobban tetszett mint az elsõ.

wedge31
Csupa szubjektiv dolog ami viszont másnak lehet, hogy pont tetszett:

- sandbox játékmenet

- respawnoló ellenfelek

- a pókemberes hálóhintázás / miért nem lehet a batmobilal zúzni? /

- és nekem a legfontosabb a darkos hangulat nem jön át annyira mint az elsõ részben a bossharcokon kivül másra nem is emlékszem csak hogy perceken át repkedtem az egyik helyröl a másikra és ez egy idö után unalmas volt.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Engem például nagyon érdekelne, hogy mi nem tetszett. Leírnád ide vagy privátban? Elõre is köszönöm (majdnem megvettem a játékot, de még elmaradta a dolog, de ha nagyon gáz a játékmenet, akkor lehet jól jártam.)

igen, lesz egypár macskanõ ikon a térképen ahol átválthatod rá
AtiRadish
Aki már végigvitte azt szeretném kérdezni h. van 40db ridler trophy is a macskanõnek.. ha azokat nem szedem fel story mode közben, a végigjátszás után le lehet cserélni batmant h. felszedjük ezeket?

ozimak
Én soha életemben nem játszottam Batman játékot eddig,sõt... még rájuk se néztem. De ez most valahogy érdekelt,fõleg miután néztem róla képeket úgy döntöttem megér egy misét. Ismétlem még ilyen stilusú játékkal se nagyon játszottam(TPS) de szerintem (bár én az elõzõvel nem toltam) ez nagyon állat lett! Utoljára a STALKER sorozat fogott meg ennyire és ezt is ugyanúgy kb. 10x újra tudnám kezdeni különösebb unalom nélkül! Szóval szerintem 10-bõl kb. 9.5 pontot simán kapna tõlem!

Gameplay:
"I felt like Batman -- that's awesome."
IGN
wedge31
Én is a végére értem és nagyon vegyesek a benyomásaim.

Ami tetszett az a macskacsaj meg a boss harcok.

Ami meg nem tetszett az egy hosszú lista lenne, de azért 8 pontot adnék rá mert profi munka, viszont az elsõ résznek a közelébe se ér, szvsz.

Mindenesetre elkapkodtam a vásárlást mert nem nagyon valószinû, hogy mégegyszer leveszem a polcról...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fpocok
A searching for downloadable content?
Igazuk van. Ez tényleg kurva fontos, hogy ennek kell az elsõ dolognak lennie.

Fpocok
Nem rossz, nem rossz.
Viszont az elvárásaimhoz képest egy hatalmas csalódás. Sokkal jobbat vártam. Eddig nálam az elsõ rész jobb.

Nekem is elõfordul,már a gépre gyanakodtam, meg a Windows is nagyon friss rajta. Van olyan hogy a mielõtt betöltené a fõmenüt már akkor kifagy. 😞
Harmadjára fagy ki az EREDETI játék! Ennél még az elsõ rész is stabilabb volt... Másnál is van ilyen?