Batman: Arkham City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a textúra részéletessége sem ugyanaz. 😊
Árnyék, és hiányoznak fények is itt-ott.
De ez csak akkor és annak gáz aki egymás mellé teszi a 2 játékot, ha csak olyan masinád van gyege gép, laptop, vagy android 2.3-as géped, telefon, táblagép.
Akkor nem fogsz ezmiatt sírni. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Batman Realtime dx9 vs Onlive (15mb/s)
Batman AC Realtime dx9:
Batman AC Onlive (15mb/s):

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
erre vége lett 😄
a macskanõvel bementem a múzeumba a cuccokért, de nem találom icemant
tudja vki merre van?
GOOBY, pls
bocs
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
bármi link, gyûjtemény is érdekel, elõre is köszönöm!
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
ekkor a new game vagy a new game+ menüpontra kattintva választanod kell hogy melyik skint akarod használni , s csak ezután tölti be a játékállásodat...
ha ez nálad nincs akkor a játékod nem tartalmazza ezeket a DLC-ket...
Nah ha valaki tudja hogy hogyan kell otufittet cserélni írja már le. thx^^
jó lenne egy olyasmi játék mint a batman :kezdõdik, ami a valós környezetbe helyezi a játékot, ami sokkal realisztikusabb
nem mondom hogy ez nem jó csak megnézném hogy abból mit tudnának kihozni
errõl a játékról nekem a george clooney-s batman fil ugrik be inkább
GOOBY, pls
Next PC upgrade: 2022
Egy dolog nem tetszett:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem az lenne a kérdésem, hogy végig toltam a main storyt 100%ra de egyszerûen sehol nem kapom meg az outfiteket/costumoket/skineket , statisztikába 100%ra végig van tolva, de még tudok játszani.
A kérdés az lenne hogy tudok skin-t váltani batmanan?
Válaszokat elõre is köszönöm.

Szóval van ez a ketrec, abban a 3 kérdõjel. Ha ráállok arra a földön levõre, akkor elkezd világítani a középsõ, ha azt aktiválom, akkor a bal szélsõ, majd az utolsó. Na szóval az a gáz, h ha ráállok a kérdõjelre, akkor bezáródik a ketrec 2 oldala és nem tudom bataranggal megküldeni a kérdõjeleket. Robbanógél se opció, mert egyszerre robbannak, szal fingom sincs mit kéne csinálni.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.
GIGABYTE GA-EP45-DS4;Intel Core2 Quad Q6600;Geil Ultra Plus Dual 4 GB;Samsung HDD 500 GB;Sapphire HD4870;Chieftec 550W;Logitech G25;X-530 5.1;Win 7 Ultimate 64 bit;Samsung Syncmaster T240 24\"
de még alappal is meg tudod hekkelni már, ha nálad van a "frissítés" ami a pirosakat nyitja
GIGABYTE GA-EP45-DS4;Intel Core2 Quad Q6600;Geil Ultra Plus Dual 4 GB;Samsung HDD 500 GB;Sapphire HD4870;Chieftec 550W;Logitech G25;X-530 5.1;Win 7 Ultimate 64 bit;Samsung Syncmaster T240 24\"