Batman: Arkham City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

élénkebb lett az Onlive-os
DarkSector
Elmosodott egyrészt a stream videó miatt, mert egy stream és nagy sebességnél kikockásodik kicsit.

De a textúra részéletessége sem ugyanaz. 😊
Árnyék, és hiányoznak fények is itt-ott.

De ez csak akkor és annak gáz aki egymás mellé teszi a 2 játékot, ha csak olyan masinád van gyege gép, laptop, vagy android 2.3-as géped, telefon, táblagép.

Akkor nem fogsz ezmiatt sírni. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

BoneDragon
Ezt én is észrevettem mikor játszottam a trial verzióval. Azt hittem az én gépemmel van a gond, hogy ilyen elmosódott.

DarkSector
Akit érdekel egy kis összehasonlítás!

Batman Realtime dx9 vs Onlive (15mb/s)

Batman AC Realtime dx9:

Batman AC Onlive (15mb/s):

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

PhantomAss
jaja

GOOBY, pls

DarkSector
Biztos végigrohantad a fõstory-t.

PhantomAss
na játszom már egy ideje, nézem 28%-nál járok, mondom hú ez aztán hosszú egy game lesz
erre vége lett 😄
a macskanõvel bementem a múzeumba a cuccokért, de nem találom icemant
tudja vki merre van?

GOOBY, pls

BoneDragon
Az msn kikapcsolása segített a ctrl+space használatán. Köszönöm a segítséget. 😊

a jobb fölsõ sarkosat én sem találom
fr=de

bocs
Elkaptam Rébuszt, fr még maradt az egyik területen vallatásra váró ember a rejtvényei miatt viszont sehol nem találom. Lehet azért mert már elkaptam Rébuszt? És ha igen mit csináljak? Mert a rejtvényekbe van olyan is, hogy vallassam ki az összeset.
artschi
nekem eredeti van, a Steam töltött most vmit, gondolom ezt.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

nyirog
ha játék alatt megy az msn, akkor nyomd ki, mert amiatt nem érzékeli (pontosabban a plus miatt) az a bill kombót (az a messenger elrejtésének bill kombója is).

Esetleg tud vki vmi kódot v. trainert, amivel unlockolni lehet az összes concept artot? nagyon érdekelnének...
bármi link, gyûjtemény is érdekel, elõre is köszönöm!

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

A DLC-ket a liven keresztül a profilodnál a reedem code vagy beváltható kódok menünél írhatod be. Majd a downloadok között telepítsd. Ahhoz hogy sztori közbe használd a skineket, kikell vinned normal vagy hardon, majd megnyílik a game +, de menj vissza a normál sztoriba és akkor kiadja a választhatóságot már.
És ezeket a DLC-ket hogy tudnám berakni a játékba?
Köszi <#eljen>
barcalaci84
outfitet lehet cserélni azután hogy végigvitted a storyt
ekkor a new game vagy a new game+ menüpontra kattintva választanod kell hogy melyik skint akarod használni , s csak ezután tölti be a játékállásodat...
ha ez nálad nincs akkor a játékod nem tartalmazza ezeket a DLC-ket...
Hát igazából vegyítették az összes batmant. Alapba Rébusz , MR. Fagy, pingvin már alapba 10 éves stori 😊
Nah ha valaki tudja hogy hogyan kell otufittet cserélni írja már le. thx^^
Rage47
nekem is az a világ ugrik be inkább, kicsit fûszerezve a mostani batmannel
PhantomAss
szerintem is jó a játék, de ha mégegy tök ugyanilyen részt csinálnak harmadszorra is én sírok 😄
jó lenne egy olyasmi játék mint a batman :kezdõdik, ami a valós környezetbe helyezi a játékot, ami sokkal realisztikusabb
nem mondom hogy ez nem jó csak megnézném hogy abból mit tudnának kihozni
errõl a játékról nekem a george clooney-s batman fil ugrik be inkább

GOOBY, pls

Én már abba is eljutottam egy ideig, de sehol semmi skin :S
grebber
Még én sem tudom pedig megvannak a skinek,de sejtésem szerint végigvitel után new game + nál.

Next PC upgrade: 2022

Szóval valaki tudja hogy kell outfitet cserélni?
Rage47
A Rocksteady ismét mestermûvet rakott le az asztalra.
Egy dolog nem tetszett:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hiányoltam az elõzõ részbõl a Batcave-t és a Batmobilt, valamint a kütyük beszerzését.
Próbáld meg úgy, hogy elõször crtl-t nyomsz aztán a spacet, sokszor nekem is csak úgy sikerül.
BoneDragon
Épületekbe vannak ilyen "csatorna" rendszerek ahova le lehet bújni ctrl+space gombbal, de nekem az Istenért nem akar lemenni. Erõsítsetek meg, hogy nem én vagyok béna és más is szenved ezzel. <#fejvakaras>

Sziasztok.
Nekem az lenne a kérdésem, hogy végig toltam a main storyt 100%ra de egyszerûen sehol nem kapom meg az outfiteket/costumoket/skineket , statisztikába 100%ra végig van tolva, de még tudok játszani.
A kérdés az lenne hogy tudok skin-t váltani batmanan?
Válaszokat elõre is köszönöm.
Nyomd meg a Z-betüt és akkor oda zommol és tudsz eggyesével rabbantani
Hát, nem tudom. Amikor lerakom a 3 gélt, akkor csak olyan opció van, h jobb egér gomb, majd középsõ és akkor mindhárom robban gyorsan egymásután. Szal ilyesmit, h egyenként robbantsak nem nagyon látok :S
Emlékszem, h az elsõ részben lehetett, sejtettem, h itt is, de nem jövök rá hogy kell. 😄
Seth
Tudod egyesével is robbantani a géleket

PSN ID.: Beegabor

Éljen a szarul linkelés 😄. Na még1x

Egy kis segítségre lenne szükségem. Van 1 Riddler trophy, amit nem tudok felvenni.

Szóval van ez a ketrec, abban a 3 kérdõjel. Ha ráállok arra a földön levõre, akkor elkezd világítani a középsõ, ha azt aktiválom, akkor a bal szélsõ, majd az utolsó. Na szóval az a gáz, h ha ráállok a kérdõjelre, akkor bezáródik a ketrec 2 oldala és nem tudom bataranggal megküldeni a kérdõjeleket. Robbanógél se opció, mert egyszerre robbannak, szal fingom sincs mit kéne csinálni.
Semilyen, mert nem úgy kell megoldani. Használd valamelyik eszközödet, hogy túléld a csapdaszobát. Csak fejlesztett cuccokkal mûködik, a nélkül kampó.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Lent vagyok az aknába. Van é kis kérdõjel, és valami gáz jön befelé. Milyen sorrendbe kell õket kivenni hogy ne fulladjak meg? Már mindenhogy próbáltam. Azt hiszem.

Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.

nyirog
Hello, Batman Arkham Asylum GOTY-t lehet még kapni itthon PC-re?

Köszi.

CalebJoe
Ha átváltasz a másik látásmódba mint Batman-nél akkor nem lehet eltévedni a játékba látni a nyomokat hogy hol kell menni.
A ctrl-n nyomva kell tartanod és úgy klikk a jobb egérgombbal.
Jobbra tõleg lesz egy rácsos rész, amire felugorhat és átmehetsz rajta.
nud
macskanõnek a cuccait kéne visszaszereznem a múzeumból...
merre kéne mennem?

Az elsõ részben azokat akiket leütöttem és csillag keringett a fejük felett le tudtam ütni a jobb egérgombbal, itt ez nem sikerül. mivel lehet akkor õket ártalmatlanítani?

MrXL
Köszönöm a segítséget, ezek szerint nálam bugos, mert szó szerint ezt csinálom, de hiába engedem el, akkor sem dobja el, konkrétan nem történik semmi, csak becélozva marad az emberke.

GIGABYTE GA-EP45-DS4;Intel Core2 Quad Q6600;Geil Ultra Plus Dual 4 GB;Samsung HDD 500 GB;Sapphire HD4870;Chieftec 550W;Logitech G25;X-530 5.1;Win 7 Ultimate 64 bit;Samsung Syncmaster T240 24\"

Prince23
Középsõ egérgörgõt tartsd lenyomva, majd ereszd el.

nud
sztem megvan,amit a helikopterról szedtem le.....

és arra figyelj, hogy ezeknél nem biztos az elsõ szó a jó, lehet más összetétel is , 2xtöbb szó van

de még alappal is meg tudod hekkelni már, ha nálad van a "frissítés" ami a pirosakat nyitja
MrXL
Segítséget szeretnék kérni. Ra's AL Ghül harcnál vagyok és amikor a csaj nyakához tartja a kést és nekem a Batarang-al kellene legyõznöm, sehogyan sem tudom eldobni a Batarangot. Bill.-el játszom, kiírja, hogy mit kell nyomkodnom, de sehogy sem tudom eldobni.

GIGABYTE GA-EP45-DS4;Intel Core2 Quad Q6600;Geil Ultra Plus Dual 4 GB;Samsung HDD 500 GB;Sapphire HD4870;Chieftec 550W;Logitech G25;X-530 5.1;Win 7 Ultimate 64 bit;Samsung Syncmaster T240 24\"

nud
most meg hugo-nál nem tudom a panel meg hekkelni...
ott mi a feladat?elfelejtettem valamit felvenni?mindig mikor meg próbálom bekapcsol a rászerelet riasztó,õ meg csak az ajtó mögött áll.
a fegyveres õröket elintéztem.
vissza kell mennem valamiért?