1602
Batman: Arkham City
-
#1202 -
#1201 Mi nem egyértelmű azon,hogy találd meg a város leghidegebb pontját? Ott van a mérő,ami mutatja a hőmérsékletet. Ha a hőmérséklet emelkedik akkor rossz felé mész -
zsotesz #1200 a feladat egyértelmű (nyílván a pontos hely nem, dehát pont az a feladat, hogy megtaláld), mert írja a küldetés is, meg amikor a közelbe érsz, akkor mondja Batman, hogy valahol itt kell keresni; nekem kb. 10-15 perc röpködés után meg lett. -
johny85 #1199 batt,ha ilyen egyértelmű lenne én se meg mások se kérdeztek volna rá.
Video nélkül bizt nem találtam volna oda.visszaolvasni meg tovább tart mint végigtolni. -
#1198 Ezt bekellene rakni a bannerba 8.perctől nézze aki nem képes megtalálni! -
zsotesz #1197 a város leghidegebb pontját kell megtalálni, repkedj és előbb utóbb meg lesz, egyébként valahol az első AR training környékén van ha jól emlékszem -
#1196 Máshogy erre nem lehet reagálni.Nem nehéz rájönni.
Százszor le lett már írva.+ Youtube sem dísznek lett létrehozva!
-
johny85 #1195 kösz az értelmes választ.
Valaki tudja a megoldást? -
#1194 Hagyd abba ez nem neked való! -
johny85 #1193 valami celzius fokot kell követni de nem találom az hol lehet? -
#1192 Komolyan mondom már tele van a hócipőm, hogy jobb gépem van mint itt a többségnek és nekem szaggat nekik meg nem. Valaki megmagyarázhatná ez miért van mert ég világon mindent kipróbáltam már. Legfrissebb driver van fenn meg minden. -
#1191 Nem mindegy. Mert ha sima gfwl kulcsot veszek, akkor tört verziót kell használnom. Steamen meg letöltöm az egészet. Ezért inkább a DXHR-t vettem meg. -
#1190 Ne szórakozz már. Na jó kipróbálom. -
#1189 Hogy lehet váltani kinézetet? Nem jöttem rá. -
#1188 Dx9-be nem lett jobb,akk ez csak dx11 fix. -
ratgab #1187 Gyűjtögesd a Riddler trófeákat és fejtsd meg a rejtvényeket. A Riddler mellékquest sikeres teljesítéséhez az ÖSSZES fentebb felsoroltat fel kell szedni (400 darab van összesen, melyből 40-et csak a Macskanővel tudod felszedni, a többit meg csak Batmannel).
Egyébként 4 áldozat van, ha jól emlékszem, de említi is Riddler az utolsónál, hogy ez az utolsó challenge szobája (Míg az előzőekben dokikat kell menteni, az utolsónál egy börtönőrt kell majd). -
#1186 Gyerekek! MEGVAN A MEGOLDÁS A SZAGGATÁSSRA! Hülyén hangzik, de ennyi: nem a játék ikonjáról vagy a launcherből kell indítani, hanem a dvd autorun-jából.(Ha már benn van a lemez setup.exe). Launch the game-re katt. Ne kérdezzétek miért. Kipróbáltam csomószor, mert nem hittem el, hogy tényleg ettől lett jobb. Megírom wb fórumra,kíváncsi vok mit szólnak, vannak ott akik már moddolt cfg-kkel szórakozik, pedig csak ennyi az egész. -
#1185 Batman beyond a legjobb szerintem. :) -
#1184 -
#1183 yuplay-es? -
#1182 le van szarva hogy steam vagy nem steam egy ilyen remek játéknál -
#1181 De nem steames van, az a baj. :S -
#1180 mindenképp ezt -
#1179 Hmm...
3700ért ezt vegyem meg, vagy deus exet? hmm... talán ezt kéne. -
#1178 ki mondta hogy 3 áldozat van? :D én járok a harmadiknál és nem adja be a negyediket.... 7 van am összesen -
#1177 Erre utaltam te 4. áldozatot keresel, miközben 3 van ha a szavakat nézzük...vagyis:
Létezik 4.? -
#1176 nem ez a kérdés
hanem, hogy miért nem adja be a következő Riddler áldozat helyét a térképen -
#1175 De 3 szó van csak a fogaskerekeken nem?
3-3 félszó, és ha párositod akkor mindegyiknek egy párja van tehát 3 egész szó jön ki... -
#1174 nekem az lenne a kérdésem, hogy Riddler küldetéseit mi alapján adja be a játék amikor ugye meg kell menteni az embereket a csapdákból?? már 3 embert megmentettem, de most nem adja be a következőt, mi alapján adja be ezeket a játék? mert a Nigma Machine-al kell kirakni a helyes szót és ezután adja be hol található a következő áldozat, de most nem tudom előhozni, gyűjtögetni kellene a kérdőjeleket és valamennyi után beadja? -
#1173 AR traininget meg kell csinálni -
#1172 Hy.Hogyan lehet úgy grapple hookolni h nem kapaszkodik fel az épületre vagy a dologra hanem ezen kigyorsítva magát tudok tovább siklani?Asszem lehet ilyet mert videókban láttam.
Mellesleg mennyi van még hátra ha a protocol 10 most aktiválódott? -
matecsavo #1171 nekem nem jelöli öket:S -
Hoz_Hun #1170 A fösztori után szabadon mászkerálhatsz mindkét karakterrel. Pár helyen válthatsz Batman vagy Catwoman között amennyit akarsz. Térkép jelöli hol. -
matecsavo #1169 sziasztok h lehet szabadon a városba macskanővel mászkálni trőfeáakt gyűjteni meg ilyenek? -
#1168 Az épület aljába van egy ajtó, amit a sokkoló fegyverrel kell felnyitni. -
V Carter #1167 Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani nekem, hogy amikor a város leghidegebb pontját kell keresni, akkor miután megtaláltam hogy a fenébe kell tovább menni. Ott állok az épület tetején és ennyi. Vagy lehet, hogy nem jó helyen vagyok??
Előre is köszi! -
szegim #1166 Egyszer megy,amikor kezd tölteni,leáll... -
szegim #1165 ez hogy? eddig jó volt,ment rendesen, tegnap kiakasztottam,most meg azt írja ki, hogy: A Batman Arkham City működése leállt. -
menedzser #1164 ja, játszottam. akkor lehet ezért. felhúzta és ok. lol.
namind1. -
#1163 Érdekes, viszont miután fehúzod a ruhádat már nem fog zavarni mert a gameplay nem ösztönöz olyan dolgokra amiben ez zavaró lenne.
Ha játszottál az első résszel akkor ugyanaz lesz itt is.