357
Spec Ops: The Line
-
#357 Két napig ingyenesen elérhető a Spec Ops: The Line a Humble Bundle akciójában. Az akcióban Steam kulcsot kaptok, amit április 14-ig lehet aktiválni. Aktiválás után a játék hozzáadódik a Steam könyvtáradhoz és bármikor telepítheted.
Spec Ops: The Line beszerzése ITT -
#356 -
#355 -
#354 -
#353 Játszottam most egy órát, egyenlőre nem csinálja. Ha lesz még felírom mit ír! Köszi! :) -
#352 Tudni kellene, mit ír a kékhalál, melyik fájlnál fagy, de szerintem VGA driver. -
#351 Valakinek olyan, hogy "kékhalállal" kifagy a játék és újraindul a gép? Nézegettem neten volt probléma AMD prociknál, de nekem Intel Q8400 van. Tapasztaltatok ilyen problémát? -
#350 Valaki küldene egy frankón belőtt Sweet fx-et a gamehez?
-
#349 Volt alkalmam végigjátszani a játékot.Hát ez a játék vmi félelmetesen ütős.Ennyire jó sztorira és atmoszférára nem is számítottam.Egész egyszerűen magába szippant minden téren.Hatalmas alkotás. -
robi3 #348 Sziasztok! én most végeztem vele és az lenne a kérdésem hogy a legvégén az a figura amelyik éppen fest az kicsoda? ő egyáltalán létező ember vagy csak a karakterünk begolyózik a végére, mert ha csak begolyózik akkor ki adott parancsokat a 33-asoknak mert a konrad halott. -
alfi95 #347 hali! németországban vásárolt eredeti bontatlan csomagolásban eladó ha valakit érdekel irjon pm-t! -
#346 Vagy 11x. nekem 8. :)
-
#345 Jah akkor 9x. :) -
#344 Szerintem a 10x szebbre gondolt, mert az lássuk be nem igaz. :) -
#343 Bocs az elírás.
Unreal nélkül... -
Hellsing47 #342 "Inversion is Unreal, kb 10x szebb lett ettől."
szeded a gyógyszereket rendesen? -
#341 Bocsika a mondat nagyon félreérthető volt.
Nem azt írtam hogy az Inversion Unreal-os játék, hanem csak megjegyeztem külön hogy az meglepetés lett... :P
a "vessző" után egy gondolatnyi szünet akart lenni, vagyis a mondat első fele nem kapcsolódik a másodikhoz...
Elnézést a kellemetlenségért. -
#340 Az Inversion sem Unreal motoros, Saber3D engine v.S4. -
#339 Oks csak mert magát a Spec Ops-ot vágtam hogy Unreal, csak valamiért a Ghost Recon járt a fejembe, valszeg mert előtte azzal játszottam. :D
Inversion is Unreal, kb 10x szebb lett ettől.
Persze ettől még Spec Ops is jó játék, csak mint Unreal grafika, az Inversion nagy meglepetés lett. -
DIESEL DOG #338 Ugyan már, no problem... :)
-
#337 Oké, csak azzal kevertem a Spec Ops-ot. :D
És ezért Ubisoft-oztam....:D -
#336 GR meg pláne nem az, mert az YETI :) -
#335 Amúgy elnézést, ezt a Unreal-Anvil motor témát kicsit összekavartam, mert én most nézem csak hogy Spec Ops, én meg elsőnek Ghost Recon FU-val kevertem, szóval ezért ugrott be az Anvil.
Csak így utólag már helyre ugrott a dolog, mert a Spec Ops-ról én is tudtam hogy Unreal-os, csak én a játékokat kevertem össze. Hogy miért azt ne kérdezd. :D -
#334 Elég szomorú, mert a Sleeping Dogs elég csúnya. -
mike01010101 #333 Ha tippelnem kéne azt mondanám, hogy a Watch Dogs is az új AC motort használja. -
mester1987 #332 Amúgy már az effektekről, textúrákról javarészt rá lehet jönni hogyha Unreal Engine.
Én egy egy FULL licenszelt UE 3-mal tudnám elképzelni az új Szivárvány Kommandó: Hazafiak részét, de csakis azért mert látom milyen lehetőségeket rejt a motor az eddigi UE 3-as címekben.
Írok is pár példát, mint UE3 kedvencek...
-Batman: Arkham City (a karakterek modellezése elsősorban, amit még sose láttam ezzel a motorral ilyen szépen egy címben sem eddig)
-Stranglehold (elsősorban a rombolható környezet miatt)
-Gears Of War (amit ugye nem kell bemutatni, mert minden grafikai téren káprázatos -kár, hogy nem jött a 2 uccsó PC-re-)
Meg ha már írtam Epic Games címet; akkor a Bulletstormot se hagyom ki, mert szerintem a játékmenetet leszámítva egész EPIC látványa lett :) -
#331 Oks ez részemről csak kérdés volt, én nem tudtam milyen motorral megy, csak tudom hogy Assassin's Creed + PoP az más motort használ. :D
Most már megvan a Rainbow Six következő része lesz majd ezzel az Anvil-el...:D
"Under Anvil name
Assassin's Creed II (2009)
Prince of Persia: The Forgotten Sands (2010)
Assassin's Creed: Brotherhood (2010)
Assassin's Creed: Revelations (2011)
Tom Clancy's Rainbow 6: Patriots (2013)
Under AnvilNext name
Assassin's Creed III (2012)[3]
Assassin's Creed III: Liberation (2012)" -
#330 Bizonyítani sem kell, a fájlokról lerí, hogy Unreal. -
DIESEL DOG #329 Bizony ez alatt az Unreal Engine 3 dolgozik...
Forrás 1.
Forrás 2.
Forrás 3.
Btw, maximumok mellett játszok, de itt-ott főleg a távolban kissé recések a tárgyak, de CCC-ben módosítva az AA-n rögtön kisimul minden... :) -
#328 Élsimítást nem fogod kritizálni ha maxon tolod fullhd-ba, mivel maxon olyan antialiasing, meg egyébb efektek vannak hogy max ha egyhelyben megállsz akkor tűnhet ki 1-2 rece, de mozgás közben nagyon durva látványt képes láttatni a játék időnként.
Ez Unreal játék???
Csak mert tudtommal Ubisoft az Anvil motort használja. -
DIESEL DOG #327 Most hogy kipróbáltam, így az első benyomások alapján szimpatikusnak ítélem a játékot. Tetszik a ez a Dubai lerombolva, apokaliptikus helyszín. Mivel még nagyon az elején vagyok a játékmenetről nem tudok sokat mondani, de nem rossz, nekem már most jobban tetszik a mint a Ghost Recon: Future Soldier.
Grafikailag sem panaszkodhatom, ez az UE 3még mindig szép, talán annyit hogy az AA lehetne egy kicsit szebb, de ezt AMD kártyák esetében lehet orvosolni CCC-ből manuálisan... egyébként jól van összerakva, speciel esetemben a gép nem nagyon erőlködik, gyakorlatilag alig pörögnek a hűtők... :D
Összegezve... eddig tetszik. :) -
#326 Van már javítás, arra a kis piros 3szög-re amivel elvileg kijelölhetsz ellenséget?
Mert nekem alapon bugos volt, nem fogta be a célpontot elsőre hanem elkezd villogni, és hol befogja , hol nem... -
Brina0077 #325 kössz a segítséget most már rendesen működik kössz -
Brina0077 #324 AZ JO ati ra is ??
-
#323 amilyen kártyád van, attól függően keresd le az ati vagy az nvidia oldalán -
wahuja #322 Szevasz.A googlebe Ird be. Driver.Genius.Professional.Edition ez kell neked. -
Brina0077 #321 kossz meg probalom -
Brina0077 #320 a directx az van rajta ami a játéknál volt a vga driver frisítést honnan szerezzek ??
-
#319 én erősen egy vga driver és egy directx frissítésre gondolnék, ha azok után is ilyen lesz akkor meg kell várni valami okosabb embert. -
Brina0077 #318 Nem tudjátok mi lehet a baj
http://kepkezelo.com/viewer.php?file=jdmy5jvdhdluaehn7eqw.jpg