A The Saboteur szabotálja az ATI kártyákat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem Xp SP3 és a ATI RadeonX1400-on nem megy.
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Bétateszt az egész világ és teszter benne minden férfi és nõ. Határidõk vannak, nem minõség.

Sanyix:Meg az eszed tokja....ha 1 hiba az epitkezesnel derul csak ki,mar regen rossz,de esetleg -valoban- javithato...csak epp amikor milliard dollaros epuletekrol beszelunk vagy felhokarcolo meretu epuletrol esetleg mondjuk hidrol,akkor azert nem vicces es nem is elfogadhato semmilyen hiba (foleg,hogyha statikai, akkor az epitomunkasok nem biztos hogy eszreveszik..1 hidnal meg azert kinos ha osszedol,amint ralep valaki..)
Magyarul ne a nadfedeles kiskunyhobol indulj ki...
Építkezésnél a legtöbb hiba feltûnõ, és ránézésre látszik, lehet szimulálni. Egy programban még a kódolásnál sem, sõt sokszor a tesztelésnél sem.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Mer' én is mondhatnám, hogy programozni smafu, ciklus, elágazás, azt jóccakát... 😛 Te se abból indulj ki szerintem, hogy építettél már kerti vécét! 😄
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Az ember a suliban megtanulja, hogy a programokat elõször megtervezed, és utána kezdesz csak programkódot írni.
De a legtöbb helyen a mamagement azt mondja, hogy a terv minek, csak feles idõpocsékolás, és rögtön kódolni küldenek. Csak épp amikor az eddigi megbeszéltek felének kifejlesztésénél tartasz, derül ki, hogy ezt nem is így kéne, hanem úgy. És akkor jobb esetben csak a programod felét dobhatod ki. Vagy épp részeket írhatsz át. És a végtermék meg úgy néz ki, mit egy nadrág, amit kizárólag foltokból vartak össze.
És a legnagyobb röhej az egészben az, hogy rendes tervezéssel hamarabb kész lennél, mint a csapjunk a közepébe módszerrel, ráadásul a megtervezett program sokkal kevesebb hibát tartalmazna, hatékonyabban végezné el a feladatát, és a továbbfejlesztése is könnyebben megoldható lenne, mert van terv, és a kód is valószínûleg átláthatóbb lenne, mert nem kellett foltozni. Csak a csapjunk a közepébe módszer hamarabb produkál valami kézzel foghatót. De úgylátszik a magyar cégvezetõknek fontosabb az, hogy kézzel fogható legyen minél elõbb, még akkor is ha a kezébe szarnak, minthogy késõbb kapja meg, de megtervezett profi dolog legyen.
Ráadásként a határidõket nem a fejlesztõ határozza meg, hanem a management, ami általában teljesíthetetlen, és így még összecsapottab barna híg izé lesz a végeredmény. És ha szólsz, hogy ez így nem teljesíthetõ, akkor simán felvesznek helyetted mást, aki befogja, és összehánnya határidõre.
Legalábbis nekem ez a tapasztalatom mint programozásból megélõ ember.
De ekkora hibánál a tesztelõk baszták el fõleg, mert ilyen hibának fel kellett volna tûnnie.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Tesztelni kellett volna rendesen, de én arra gyanakodnék, hogy a management szólt bele kicsit a munkába ("jó lesz az úgy gyerekek, kevés az idõ" jelmondattal). Egy ilyen kaliberû projektnél nem egy ember dolgozik egyik csapatban sem. Ha lett volna elég idejük biztos észrevesznek egy ilyen szarvashibát.
Ha az itteni forumbol indulok ki,akkor a programozo 1 igen arrogans allatfajta,aki azt hiszi "tudasa" alapjan o fingja a passzatszelet...aztan ha elbasz valamit,akkor jon a sirankozas,hogy"jujj,nehez munka am"...Nehez? Akkor el lehet huzni arkot asni...vagy keressen mas konnyebb munkat,mert nyilvanvaloan nem neki valo amit csinal...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Az a nagy budos igazsag,hogy a programozok szarnak bele "majd patcheljuk,ha gubi van" felkialtassal...masreszt gondolom a management is baszogathatja oket.
Harmadreszt engem mint vasarlot,baszottul nem erdekelnek a programozasi problemak,ahogy gondolom teged sem erdekel,hogy a boltban vett kenyeret nehez vagy konnyu volt megsutni...
Negyedreszt ez nem holmi apro hiba....
Csúnya baki, de csak akkor megbocsáthatatlan, ha nem javítják ki tisztességesen.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Nem indítási hiba volt hanem 4-5 perc alatt befagyott a game,de valahol nemrég orvosolták a hibát,ez a hír enyhénszólva idejétmúlt és félig még baromság is.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
\"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!\"
Ati hiba win7/vista usereknek van.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Sírva röhögök. Állítólag ATI-reklám fogadja a játékikonra duplaklikkelõ játékost, ezzel szemben ehetem a szakállam, ha épp Radeon csúcskártyám van -- szerintem ebben faja mód ki is merül a pofátlanul, teszteletlenül, figyelmetlenül kiadott termék fogalma, amely nem érdemli meg a pénzemet. Pedig karácsonyra megleptem volna magam vele. Addig talán lesz rá javítás, de nem hinném, hogy elmúlik a tüske.