Cubase sx3, 4, 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
A 64-bit pedig csak abból a szempontból szerencsés hogy a Windows operációs rendszerek 32 bit-en nem ismernek fel csak 3,5 GB ram-ot, a 64 bites pedig feloldja ezt a korlátot - ami ugye a zeneszerkesztésnél nem egy elhanyagolandó kérdés...MAC esetében ez a gond nem áll fennt, ott simán pakolhatjuk a RAM-ot, akár 32 GB-ig is.
Apple Logic Pro 9 # PreSonus Studio One
Egyébként a Win7 x64 alatt szépen megy, a VST-k 99% meg egyébként is 32 biten dolgozik csak, tehát a 64 bit az csak a jövõ zenéje lesz, ha lesz...
RME Hammerfall DSP9632
Üdv nektek!
csáó
Aszem én is leszednem ezt 😊 ( csak gáz mert 90% ugyan az)
Ez a gyári lemez tartalm:
RME Hammerfall DSP9632
Additional Content = 3,11 GB
Install = 3,25 GB
Setup = 430 KB
Kinyitva ezek vannak benne:

RME Hammerfall DSP9632
Privátba nem tudnál oldalt ahonnan jóféle Set.upot találok? <#circling>#circling>
Köszi elõre is. Biztos a progival van valami, mert laptopon és asztalin is fent van ugyan az a hiba. Valamint azt szeretném kérdezni honnan lehet a progihoz hangszíneket "szerezni"? Meg egy utolsó kérdés, midiket transponálni hol tudok úgy hogy csak a dob maradjon, az sem baj ha egyenként kell átállítani, csak a helyét nem találom, sajnos nem nagyon vágom az angolt. Remélem nem fárasztalak a kérdéseimmel
Köszönettel
Kari
RME Hammerfall DSP9632
RME Hammerfall DSP9632
RME Hammerfall DSP9632
Amikor betöltöd a midi fájlt automatikusan instrument trackekbe nyitja meg és hozzárendeli a halionone vstét illetve a midi utasítás szerint hozzárendeli a haliononehoz a hangszineket a general midi hangszinek alapján. (remélem érthetõen sikerült megirnom eme kurta mondatot 😊))) Namost a Cubaseben van egy midi import opció ahol megadhatod hogy a midi fájlokat hogyan kezelje le. (Gondolom ezen nem változtattál mert akkor nem instrumentként importálja). Szerintem a midi fájból hiányoznak azok az információk ami alapján a Cubase betudná hívni hangszíneket. (házilag barkácsolt midi fájl) erre gyanakszom. Ha szól minden hangszin akkor nincs ötletem.... ilyen problémával még nem találkoztam pályafutásom alatt. Próbálj új projectet nyitni, új sávokat és úgy nézd meg, hogy vannak e potik a keverõn. Ergó... ha vannak potik (99% hogy lesz) akkor a midi fájl szar. Ha továbbra is fenn áll a probléma akkor a Cubase törésed szar......
Hmmm..... most látom a képen hogy hozzá vannak rendelve rendesen a hangszínek. ettõl függetlenül a midi fájra gyanakszom.
RME Hammerfall DSP9632
Kicsit bõvebben kellene írnod a problémáról mert ahogy nekem lejön a probléma az elméleti és fizikai képtelenség.
RME Hammerfall DSP9632
Van egy aranyköpés ami szerint próbálok hozzáállni a dolgokhoz és ezt javaslom minden embernek 😊 (nem csak zeneszerkesztõ titánoknak)
"Minél többet tudsz meg egy dologról, annál inkább rájössz arra, hogy mennyire nem értesz hozzá."
RME Hammerfall DSP9632
-Egyébként én is jártam már így egy másik fórumon (nem az SG keretein belül volt) hogy a Frutisok nekem támadtak amiért a MOTU Digital Performert fel mertem említeni...,mint egy fokkal talán jobb,és profibb progit az FL-kénél.<#mf2>#mf2>
A MIDI Port Setup-ban van az alján az hogy "Use System Timestamp "Windows MIDI" és "DirectMusic" Inputs. A helpje szerint "dátumbélyegzõ"- vel van gond. Tehát a megfejtésem szerint 😊 van ez a nevezzük fájlnak amit a windows kreált a hangkártya vagy midi kontroller vezérlõjéhez a windows maga kis okossága szerint. Aztán a cubaseben is van egy ilyen fájl és ez a két fájl utasítási információi nem egyeznek. A fent említett pontok bepipálásával engedélyt adunk arra hogy a Cubase ezt a windows által használt "dátumbélyegzõ" fájlt felülírja. Aztán a help azt is mondja hogy nem feltétlenül fogja orvosolni a problémát Végeredményben ez lesz a megoldás úgy tûnik. Én bepipáltam meg újra indítottam a gépet. Kb 3 órája fut egy project amin dolgozom és még mindig nem tapasztalom a csúszást.
RME Hammerfall DSP9632
RME Hammerfall DSP9632
RME Hammerfall DSP9632
Van valakinek mûködö Halion Symphonic Orchestra, mert letöltöttem ugyan, de nem tudom használni!
RME Hammerfall DSP9632
RME Hammerfall DSP9632
Az 5-ösben benne van a 64 bit telepitõ, de ahhoz nincs patch 5.1.
32 bit C5-öt (az a 18GB, amire azt irták máshol, hogy ha nem veszel licencet, le se töltsd) sikerült 5.1-re frissiteni (PAtch+Aktivator).
Ha tud v.ki 5.1 64- est, vagy patc-ot hozzá, irja meg! köszi elõre is
RME Hammerfall DSP9632
RME Hammerfall DSP9632