2012 - Emmerich megint elpusztítja a világot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki nem szarja le?
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Haldokoljon csak.
Az emberek kezdenek rájönni h a mûfaj már lejárt.
Ma már nemigen tudnának ebbe a mûfajba újat mutatni.
És már nem soakn vevõk a 20ezerszer eljátszott földrengés, vulkán stb filmekre.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Látvány rendben volt, bár néhol azért voltak gyengébb effektek.
Nothing to say
Egyébként a filmrõl annyit hogy a látvány tényleg üt de ha a filmbõl kivennénk azt a pár látványos részt akkor tényleg nem sokat érne ez az egész, mivel a sztori tényleg egy nagy sablon, mint ahogy a szereplõk is.
Én olyan 10/6,5 de csak a látvány miatt, mert a film többi része tényleg csak egy "eztmárezerszerláttam" kategória, de azért egy egyszer szerintem érdemes meglesni, még ha nem is olyan "húúdejófilm".
Ezek jutottak az eszembe:
- Nem értenék meg USA-ban az emberek ha ennél bonyolultabb lenne.
- Ha nem lenne gyerek, állat akkor sokkal kisebb lenne a bevétel.
- Ha lenne egy látványos lenne és közben még élvezhetõ is, akkor onnantól az lenne az alap, a többit meg nem tudnák eladni.
Szóval nem hülyék, csak tudnak számolni...
Te csak azt hiszed...<#idiota>#idiota>
Viszont meg kell hagyni, a repcsis oroszos beszólás, az vitt mindent 😊
Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.
Minden gép füsttel működik?!?
nem ez volt az utolsó eset😊
Az utolsó negyed óra vízalatti küszködése viszont fejfájdítóan kiábrándító, még az eredeti, '72-es Poseidon-ban is sokkal lebilincselöbb volt ennél.
Értékelhetö, ironikus rendszerkritikának tartottam viszont azt a jelenetet, amikor a Fehér Házat elsöpri a CV-67 USS John F. Kennedy... <#eljen>#eljen><#vigyor3>#vigyor3>
senkinemertemmit.blog.hu
A film egyébként szar volt és ez nem divatfikázás, hanem az igazság. <#vigyor1>#vigyor1>
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
cégek? a céges szerzetesek? elég nagy volt a titoktartás, vagy azt akarod mondani, hogy ha sejted, hogy valami fog történni, akkor nem is mész be többször a unkahelyedre, nem végzed el a munkádat?
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Ez már "ZS" kategóriában is kínos lenne...
-
az autós témához: pixx, ha ennyire nem érted mirõl van szó miért veszekedsz? láma vagy még ilyen kis alap fizikát megérteni... gyanús vagy nekem, szerintem nõbõl vagy 😄
az üveget nem egy pici hegyes kõ törte be 😊
azt se értem, hogy miért csak azután jöttek rá, hogy afrika egy kibaszott erõs kõzetlemezen 'áll', miután csak az maradt meg... mit terveztek az után, hogy lezajlott a 'világvége', ha elpusztul minden földrész?
a beragadt fúró pedig már nem lett volna beragadt fúró, amikor az ellenkezõ irányba indítják a kaput, azaz be akarják csukni... ráadásul ha azt a kábelt húzogatja csak megfeszült volna a tengelyen, nem kiszabadul...
fos..
Engem csak ez a kérdés foglalkoztatott.
1. marha jó sztori - ez ügye nem megy nekik
2. közepes sztori - senki se fog beszélni róla
3. brutál szar sztori - az igénytelen nézõknek megfelel, az igényes nézõk pedig hónapokig szörnyülködnek rajta a fórumokon
A 3. a nyerõ, és ezt teljesen megtervezetten csinálják.
Legalább valamit magyarázott volna meg, de semmit sem, csak így hirtelen összedõlt minden. A Fehér Házban meg már több néger volt mint fehér ember. Valszeg ezt már nevezhetjük Obama-effektusnak is.
pedig csavaros volt a sztori, fõleg, mert azt hitették el sokáig az emberrel, hogy ûrhajók lesznek, legalábbis én nem kicsit meglepõdtem, hogy hajók lesznek😊
Nyilván ezért építettek hajókat, kis ablakkal 😊
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
De sajnos azon a tényen nem változtat, hogy a film sztorija szar. Enyhén fogalmazva. Másrészrõl nem is tudom, mit vártak az emberek, egy Emmerich film, amiben a világ elpusztul, általában szar sztorival bír. Nem is arra van kihegyezve, hanem a látványra. Mégis, olyannyira bagatell, hogy én például nem tudtam elhatárolódni tõle, és kikapcsolni, pedig mindenféle elõítélettõl mentesen ültem be rá, nem olvastam egy szem kritikát vagy kommentet elõtte, mert tudtam, mirõl fognak szólni. De hogy ennyire errõl szóljanak!
És hogy ennyire igazuk is legyen!
És ezt az új alapot Emmerich a felsõ százezer (?) milliárdossal teszi le... Remek...
Annyi hozzáfûznék, bár szeretem a gyerekeket de a kiscsajt egy ketrecbe zárnám Jar Jar Binksel.
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
a kiesõ autók is elõre pörögtek holott hátrafele kellett volna😊
üveggel elvileg igazad lehet, nyilván nem gondoltak arra hogy a világvégénél repkedõ kõszilánkok lesznek..nyilván 😊
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
Mondjuk olyanról véletlenül se hallottál, hogy nagyobb felületeket, például üveget könnyebb betörni egy apró éles tárgyal...ez fizika, az éles tárgyaknál az erõ egy helyen összpontosul, míg egy nagyobbnál ez az erõ eloszlik a felszínen, és valószínûleg nem nem törik be az üveg...