89
Xbox 360 és PC közti Multy
  • DarkSector
    ez igaz, ha hibákat akarunk keresni benne, de ez számomra nem nagy újdonság, ígyis van heck bőven külön-külön is....:)
  • drogosgeci
    mert pc-n széthekkelnék a játékot, és tönkretenné a boxos többség játékálményét.
  • DarkSector
    kurvára nem értem hogy pl game for windows live-on miért nem lehet végre összenyitni x360 meg pc-t.
    van már bill+egér, meg joy is mindegyikbe, mégis basznak megoldani, pedig miet dobna az eladásokon....
  • Neme.
    Remélem, a témayndytó nem követett el harakyryt. :)
  • rumkola
    multyzik még valaky ??
  • rumkola
    jeee feléledt a totyik!!

jajja rúterrólmegy a multy!
  • koryne
    Elég zavaros a kérdés... Arra vagy kíváncsi, hogy boxon van-e online multi (multy)? Mert akkor a válasz igen!
  • corleoneking
    van olyan hogy veszel xboxot és ha rúterről megy a net azon keresztül tudj online lenni bármilyen játékon?
  • Terensz
    Kihalt a topig, ráadásul a banner sem került a helyére. Zárható
  • Terensz
    Multyat!!44444
  • Golyo69
    Xlink kai ismeritek? :D

ezzel lehet nyomni live nélkül online jétkot még akkor is ha Bannolva vagy%
    én tegnap olvasgattam erről elősör...ma meg is csinéltam és tényleg műxik :D:D:
    ajánlom mindenkinek!
    Ez olyan mint PC-én a hamachi és csak azzokkal a játékokkal lehet nyomni amiben van System Link....tehát pl COD MW2, Dirt stb...ma codoztunk és kb 8-9 en voltunk de naon jó volt :D:D
    azért ide írom mert itt végülis egy Hálózatot kell létrehozni a gép és a boxod között és megosztani a netet és így tud csatlakozni a gépen keresztül a boxod :D: és így létrejön a MULTY :D:D
    de viccet félre téve akinek nincs Live-ja az jöjjön erre a progira és próbálja ki :D megéri :D

csak még naon kevesen használják nálunk de azért mindig vannak :D:D

M is az az Xlink Kai és hogy kell beállítani!!
  • renegade02
    ygen
  • CamelX
    te ys globalyzácyjó ellenes vagy? :D
  • neoG
    király kommentek vannak: "utáltam a konzolt karácsonykor viszont vettem egy xboxot"
    kicsit mazochista az arc:)
  • renegade02
    Adózzanak a multyk!
  • renegade02
    Elírtad. köztY
  • Sippie
    őőő a Pécés ingyenes
  • BaLeeX
    FPS billentyűzet és egér függőknek
  • Cat 02 #71
    APB-ben nem lesz ?
  • Adi
    Ufff... ez nagyon fáradt!!
  • DIESEL DOG #69
    MultYzunk nyakló nélkül :DDDDD
  • tommygear
    MIVAN MULTYSOK?
  • Bence94
    csakys LYVAL ellátott játékkal lehet azon belül ys amelyikben van crossplatform.sajnos kevés ylyen játék van.
  • stevenson1988
    hát erősen kétlem
  • sambauer
    tehát a TDU-val még véletlenül se lehet pc és xbox közt tolni ? (valahol meséltek ilyet)
  • stevenson1988
    X360 és PC közötti multiplayer a következő játékokban van:
    Shadowrun
    Universe at War: Earth Assault
    Lost Planet: Extreme Condition Colonies Edition

a többiben el van szeparálva a konzolos társaság és a pc-s társaság multiplayer terén, tehát még a gears of war-al se tudsz úgy multiplayer-ezni pc-n, hogy az ellenfeled egy xbox előtt ülljön (mondjuk ennél a játéknál gyanítom a coop-ra való kihegyezés miatt és a pc-s plussz tartalom miatt van ez)
  • ajem kisa
    Én ma megvettem a dirt 2-t pc-re, és játék közben adogatja a G-t, amit a boxon ad, és a boxos profilomhoz hozzáadta a "G"-ket! Nemrég probáltam online is, de még kevesen voltunk, és nemtudom, hogy pc-x360 megy-e igy live-on...
    Ha valakinek esetleg eredeti a 360-ra a Dirt2, akkor irjon rám pliz, és felvesszük egymást, és ugy csatlakozunk egy szerora, hogy közben én pc-n..
    Elvileg műxik!
  • Doom 4
    Nem csak az FPS ekben nYernénk hanem a TPS ek egY részében is pl Gyears of War. Sztem lyegalábbis
  • snowkid16
    Gyerekek, myjez a dohánjfüggőség?
  • pxxl
  • rumkola
    most nézem még a cygaretta zájegy ys át van y'rva! :DDD
  • gazgoblin
    LÁL
  • RAMyMamy
  • rumkola
  • pxxl
  • sanyiute
    e közé kell a MULITIT!