89
Xbox 360 és PC közti Multy
-
ez igaz, ha hibákat akarunk keresni benne, de ez számomra nem nagy újdonság, ígyis van heck bőven külön-külön is....:) -
mert pc-n széthekkelnék a játékot, és tönkretenné a boxos többség játékálményét. -
kurvára nem értem hogy pl game for windows live-on miért nem lehet végre összenyitni x360 meg pc-t.
van már bill+egér, meg joy is mindegyikbe, mégis basznak megoldani, pedig miet dobna az eladásokon.... -
Remélem, a témayndytó nem követett el harakyryt. :) -
rumkola #85 multyzik még valaky ?? -
rumkola #84 jeee feléledt a totyik!!
jajja rúterrólmegy a multy! -
Elég zavaros a kérdés... Arra vagy kíváncsi, hogy boxon van-e online multi (multy)? Mert akkor a válasz igen! -
corleoneking #82 van olyan hogy veszel xboxot és ha rúterről megy a net azon keresztül tudj online lenni bármilyen játékon? -
Kihalt a topig, ráadásul a banner sem került a helyére. Zárható 

-
Multyat!!44444 -
Xlink kai ismeritek? :D
ezzel lehet nyomni live nélkül online jétkot még akkor is ha Bannolva vagy%
én tegnap olvasgattam erről elősör...ma meg is csinéltam és tényleg műxik :D:D:
ajánlom mindenkinek!
Ez olyan mint PC-én a hamachi és csak azzokkal a játékokkal lehet nyomni amiben van System Link....tehát pl COD MW2, Dirt stb...ma codoztunk és kb 8-9 en voltunk de naon jó volt :D:D
azért ide írom mert itt végülis egy Hálózatot kell létrehozni a gép és a boxod között és megosztani a netet és így tud csatlakozni a gépen keresztül a boxod :D: és így létrejön a MULTY :D:D
de viccet félre téve akinek nincs Live-ja az jöjjön erre a progira és próbálja ki :D megéri :D
csak még naon kevesen használják nálunk de azért mindig vannak :D:D
M is az az Xlink Kai és hogy kell beállítani!! -
ygen -
CamelX #77 te ys globalyzácyjó ellenes vagy? :D -
neoG #76 király kommentek vannak: "utáltam a konzolt karácsonykor viszont vettem egy xboxot"
kicsit mazochista az arc:) -
Adózzanak a multyk! -
Elírtad. köztY -
őőő a Pécés ingyenes
-
FPS billentyűzet és egér függőknek -
Cat 02 #71 APB-ben nem lesz ? -
Ufff... ez nagyon fáradt!! 

-
DIESEL DOG #69 MultYzunk nyakló nélkül :DDDDD -
MIVAN MULTYSOK? -
csakys LYVAL ellátott játékkal lehet azon belül ys amelyikben van crossplatform.sajnos kevés ylyen játék van. -
hát erősen kétlem -
tehát a TDU-val még véletlenül se lehet pc és xbox közt tolni ? (valahol meséltek ilyet) -
X360 és PC közötti multiplayer a következő játékokban van:
Shadowrun
Universe at War: Earth Assault
Lost Planet: Extreme Condition Colonies Edition
a többiben el van szeparálva a konzolos társaság és a pc-s társaság multiplayer terén, tehát még a gears of war-al se tudsz úgy multiplayer-ezni pc-n, hogy az ellenfeled egy xbox előtt ülljön (mondjuk ennél a játéknál gyanítom a coop-ra való kihegyezés miatt és a pc-s plussz tartalom miatt van ez) -
Én ma megvettem a dirt 2-t pc-re, és játék közben adogatja a G-t, amit a boxon ad, és a boxos profilomhoz hozzáadta a "G"-ket! Nemrég probáltam online is, de még kevesen voltunk, és nemtudom, hogy pc-x360 megy-e igy live-on...
Ha valakinek esetleg eredeti a 360-ra a Dirt2, akkor irjon rám pliz, és felvesszük egymást, és ugy csatlakozunk egy szerora, hogy közben én pc-n..
Elvileg műxik! -
Nem csak az FPS ekben nYernénk hanem a TPS ek egY részében is pl Gyears of War. Sztem lyegalábbis -
Gyerekek, myjez a dohánjfüggőség? -

-
rumkola #59 most nézem még a cygaretta zájegy ys át van y'rva! :DDD -
LÁL -
RAMyMamy #57
-
rumkola #56 

-
-
sanyiute #54 e közé kell a MULITIT! -
pazzeg :D pedig az elején még tervben volt...nah akkor
-