421
Aika Online- nemsokára jön ki az angol verziója, ami remélhetőleg nagyon jó lesz. Ingyenesen játszható ráadásul.
-
DAK3 #100 tera online rohat jó lesz de fizus lesz... -
DAK3 #99 aika.gpotato.com on regisztrálsz szerzel valahonnan béta kulcsot( mind a 15k jelenleg elkelt de e-mailbe még kaphatsz letöltöd a mindösze 471 megás telepitöt és voálá csak jelenleg sokak nak az x-trapel van baja..
1 felhasználo van a gépen eszt ugatom az istenit már... -
Evetkemano #98 írok levelet^^
-
Evetkemano #97 nekem van 1 kulcsom^^xD -
FickDeineStory #96 Hello
valamivel több mint 1 éve találkoztam az AIKA-val koreai oldalak reklámjain, aztán megnyitva a hivatalos oldalát láttam, hogy ez a játék lehet egy egész pofás játék képességeihez mérten. Mivel gondolom ingyenes alappal rendelkezik ezért ilyen másodlagos játéknak jó lenne.
Lehet még valahogy elkezdeni játszani a beta-val?
Láttam szóba került itt a TERA Online én amit olvastam róla teszteket szerintem igazából szinte semmi érdekeset nem fog hozni, a karakter animációk jól meg lesznek csinálva a grafika illetve a játék menet többi része az ilyen átlagos/átlag alatti lesz.
Na szóval hogy juthatok be betára?:D -
Evetkemano #95 írd le ha jobb klikkelsz mik vannak:)segítek ne idegeskedj:P -
Evetkemano #94 valami eszembe jutott..hány felhasználó van a gépeden? -
DAK3 #93 szar lesz az aika mert gpotato és a hanbitsoft se egy orisási nagycég.... -
DAK3 #92 leszedem a megauploadrol -
DAK3 #91 ÉRTSD MÁR MEG HOGY NINCS OLYANOM HOGY FUTTATÁS RENDSZERGAZDAKÉNT.... -
Evetkemano #90 nekem is szarozott! ha felraktad a gamet szedd le és próbáld úgy felrakni hogy az install ikonra jobb klikk és futtatás rendszergazdaként és úgy is indítsd el.írj ha nem megy 2ig itthon vagyok.ha meg felbírtad tenni akkor a szerón belül az elsőn és a pvp-sen vagyok RagtapasZ néven -
Evetkemano #89 várj! kell lennie!az alap nem attól függ -
DAK3 #88 szerintem csak let9öltési hiba van nálam leszedem ujra... -
DAK3 #87 tudtam én hogy a gpotatoval lesz gond.. -
DAK3 #86 olyan nincs csak olyan van hogy futtatás mint... arra kattolok de csak egy profil van az a rendszergazda és épp abba vagyook benne de nem jó -
DAK3 #85 mi9 a kasztod? elmegyek kakikálni és megprobálom ugy futtatni:D:D -
Evetkemano #84 RagtapasZ néven vagyok kis csajjal:P sztem az összes ferde szemű pedofil:D :P -
Evetkemano #83 bocsi de este nem tudtam már úgy futtasd a játékot,hogy jobb-klikk az ikonra és futtatás rendszergazdaként. -
DAK3 #82 bazzeg nálam csak egy felhasználo van az Dani néven(az én nevem) akkor most az a rendszergazda? -
Evetkemano #81 amúgy pach nekem még 14óra előtt felment csak nem akart felmenni szeróra én csak reménykedtem mindjártjó lesz -
Evetkemano #80 itt vagyok:) na nekem már megy is .próbáld ki hogy futtasd rendszergazdaként nekem úgy ment:)) remélem sikerül^^bocsi csak vacsiztam:) -
DAK3 #79 amugy nem maradunk le semmitöl ahogy a gpotatot ismerem huhu... mint allodsba... én abba a percbe fentvoltam amint nyiltak a szerok 1 perc alat tele lett minden szero+10 percenként dczet második nap csak 3-4 dc volt 3. nap már csak 1-2 aztán már szinte nem is volt -
DAK3 #78 hiogysikerült megcsinálnod? csak simán letöltöted föl raktad patch és elinditotad?? (nemvéletlenül nem mentek a szerok te pöcs 20 kor startoltak el...) -
Evetkemano #77 basszus nekem már a pach rég megvolt akkor XD csak beloggoltam rányomtam szerverre és a nagy semmi XD -
DAK3 #76 nekem nem metgy a game de a gpotato kijelentete hogy a game szerverek élnek jó játékot kivánnaK:D -
DAK3 #75 else hiszem hogy egy magyar sincs itt sgn aki aktiv csak én.... pedig az a 15k béta kulcs hogy el reppent egy pár óra alat -
DAK3 #74 2 óra 10 perc and the servers is live... amugy xtrap senkisek se megy szinte rendesen mert aszem nem megy még jól a pecs szero néha megy néha nem -
DAK3 #73 mimeg GST szerint vagyunk ami + 1 órát jelent ök meg pst ami + 10 és 10-1 az 9 ezért 20 kor kezdödik a cb -
DAK3 #72 nemvéletlenül van oda irva hogy 11 am pst -
DAK3 #71 náluk mégcsak mostvan 4:26 -
DAK3 #70 na babáim 1. mielött beléphetnétek kelleni fog egy pecs (jelenleg a pecs szerverek nemélnek)
2. a 11 az amerikai idö tehát europába este 8 (20)
dual gunner pvp leszek je bébi:D -
Evetkemano #69 besírok mindjárt xD a loggin-ig megint eljutok:P látom a szerót ,rányomok....aztán semmi xD szerintem míg elmék melózni idegbeteg leszek xD nyomok egy kis mass effect 2-őt az lenyugtat :P -
Evetkemano #68 No a f... kivan szerintem korlátozzák honnan lehet belépni,egy csomóan nem tudnak belépni ..míg mások állítólag igen ja és ráadásul most úninstaláltam és az a pach se ment fel ami előtte igen úgyhogy majd meglátom mi leszmérges vagyok -
Evetkemano #67 most meg az x-trap nem frissít :D asszem még offline a szeró ez egy gec xD -
Evetkemano #66 basszuuus xD a loginig eljutok rányomok a szeróra és nem lép be XD 2-re megyek melózni játszani akaroook (nem vagyok csöppet sem ráizgulva xD ) -
Evetkemano #65 Néztem írtál a Tera online-ról arra én is kiváncsi leszek:):) de most AIKÁZNI AKAROKKKK -
Evetkemano #64 ki tudja hánykor lehet felmenni már szeróra?:) -
DAK3 #63 hirek a CB 1 röl 3-9 edikéig tart 30 szint lesz mind a 6 kaszt mind az 5 frakcio illetve 1000 vs 1000 pvp lehetöség.. -
DAK3 #62 csak az a gond hogy ez americai szero ezáltal más idöbe vannak mint mi tehát kb amig mi alukálunk addig lesz az 1000 vs 1000 event... -
DAK3 #61 437 megás a game... ti meik karival lesztek??? én sztem pvp dual gunner de remélem nemcsak 1000 vs 1000 pvp lesz:(