Aika Online

← ElőzőOldal 9 / 9

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egy szar minosegu videon eleg nehez visszaadni a grafikat
az mmoknak azert nincs jo grafikaja mert igy szelesebb reteghez jutnak el, illetve akinek a grafika a mindene az ugyse jatszana mmoval, nekik a LFD es hasonlo szinvonalas jatekok ajanlottak

nem látom a videókon azt a nextgen grafikát, amirõl írnak.
olyan 2003-2004 környékén beálltak az ázsiai mmo-k egy bizonyos grafikai szintre, azt azóta is tartják :|
Elõzõ hozzászólásban a Gpotatosról beszéltem 😄

Kb 2-3 hét a Closed Beta Tesztig (pár aktív ember kap meghívót rá) . Aztán Januárban Open Beta (mindenki csatlakozhat). Teljesen tényleg tavasszal jön ki de a teljes itt csak azt jelenti, hogy a Cash Shop akkor fog bejönni.

"The Spring date means cash shop is open. It does not mean CBT."
ezt nemtom hol olvastad adminok irták hogy 2010 tavaszán lesz a gpotatos.... vagy mien zárt béta taiwan?? öszezavartál
Áhh elvileg 2 hét és kezdõdik a Zárt béta, amire am a fórumra való regisztrálással lehet jelentkezni. Ami ugye 2 hétig tart kb. és onnan 1-2 két és jön az open beta is. Ami után nem lesz karaktertörlés.
A klánom elég nagy része kínai 😄
A taiwani (TAIKA) verzióval nyomták páran am..

Van angol patch is elvileg de az ilyenbõl elegem lett miután Perfect Worlddel fél évet játszottam kínain patchel mert nem volt még angol verzió :S
na az amcsi verzio kezdödik tavaszal amcsi vagy europai tök nyolc.... ugyis lesz europai is😄
milyen klánodba mivan holjátszotatok?XD a gpotato lesz az elsö angol szero tán japánon nyomod?XD
Kicsit biztos 😛 De a klánomban akik már kipróbálták azt mondták h nem.

Az amcsi verzió nem jó? 😛
fog hát de nem a gpotato miatt... hanem miattunk a net miatt😄
neörüjünk elöre:S csak 2010 tavaszán kezdödik az europai szero....:S:S:S<#guluszem1><#help><#wilting><#bdead>
Bulykin
tuti h fog laggolni<#gonosz1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Az is jó benne, hogy laggolni sem fog az 1000 vs. 1000 pvpben. Egész jól megcsinálták.

Másik különlegessége a daughter/PRAN system ami egy pet tulajdonképpen, eteted, beszélgethetsz is vele és segít a harcban. Meg külsõre öregszik is persze..
Bulykin
jónak tûnik😊 SRO-ra emlékeztet
+fav már rég mmoztam😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

bocs a sok helyesirási hibáért csak siettem😊😊
hát sziasztok igen énmár nézzegetem a gpotato oldit ez egy nagyon pvp re koncentrálo 1000 vs 1000 national war os játék szal annyian harcolnak

6 class(sniper,dual gunner,warrior,crusader,priest,dark magician) 3D os játék a gpotato szerint ez elhozza az uj generálciot a free mmografikéába
japán barátainknál 1 hete van zárt béta snagyon tetszik nekik vajuk be a gpotatos trailer egy szar de az eredeti japánazért más😄😄 a játék kliense nagyon kicsi lesz 😄😄 ezaz mmo nagyon nagy sikernek örvend😊
s valoszinü aazt is arat😄 dual gunner leszek😄😄
<#gun><#gun><#gun><#banplz><#banplz><#action><#worship><#nevetes1>
pxxl
inkább a www nem kell

All hail the double x!

Köszi! A http lemaradt :S
Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Pár infót azért írok 😄

Egy távol-keleti f2p játék, PvP-re koncentrál és elméletileg nem a tipikus egész nap grindelõs játék. Talán ezért is van csak hatvan valamennyi szint benne. Érdekesnek tûnik, és kínai barátaink is nagyon kedvelik. Aki szeret PvPzni annak muszáj kipróbálnia 😛

További info: www.aika.gpotato.com
← ElőzőOldal 9 / 9