421
Aika Online- nemsokára jön ki az angol verziója, ami remélhetőleg nagyon jó lesz. Ingyenesen játszható ráadásul.
  • DAK3
    ugyanilyen lesz csak tera irányitással:D:D
  • Evetkemano
    egyértelmű igen: tucat koreai mmo xD.Az bizti nem ez lesz a kedvencem én is kicsit többet vártam tőle :) továbbra is várok egy olyan mmo-t ami többet nyújt mint a hentelés :) a dungeon se volt nagy szám szerintem mert valahogy nem éreztem azt a megyünk és most leölünk mindent hangulatot:P fogtuk azt végigmentünk simán rajta én (healer)meg 2 fegyós meg 2 gunner :P szóval semmi extra xD
    a blade&soul-t én is várom bár kicsit félek attól is xD
  • DAK3
    láttam dragonicaba videot olyan combot nyomot a gyerek hogymár 6000 combonál tartot... én meg régen a kis szintemmel csak 300 at tudtam aztis ugy hogy megse áltam az insta elejét9öl a bossig na de elég volt az offolásbol! amugy télleg elégé kemény pvpvan itt... a CB 2 idöpontjátz még nem jelentete be a Gpotato illetve számos dungeon lesz a CB 2 be az tuti...:D
  • DAK3
    Tera még messzew van nagy lesz a gépigény és semmi kb egy aika szintü cumo... és fizetös lesz... nemis olcso... blade and soul (alias NCsoft) azis fizuss lesz de azért megéri fizetni . én most dragomnicazom:D
  • Wizzurah
    Igencsak oda sorolom igen. Valami mégis van benne, hogy néha játszak egy fél órát, ha nem lenne vége szerintem fél órát ma is toltam volna, de ennyi...

Én személy szerint a TERA Online-t várom, akármennyire is fikázzák, valamint a Blade & Soul-t. De azt nagyon.
  • DAK3
    "tucat koreai mmo" sorába sorolod tehát?(én igen)
  • Wizzurah
    Sziasztok. Nekem is van-volt "szerencsém" kipróbálni az Aika-t...
    Hát... nem erre számítottam és ez alatt értek pozitívumot is és negatívumot is, talán több negatívumot...

A grafika szerintem átlagos, de valamiért mégis tetszetős és megfogja az embert.
    A karakterek szépen kidolgozottak, de az ugrás az rettentő gagyi.
    A küldik a szokásosak, 8-10-es szintig. Onnantól már kicsit bejön a grind.
    A kari classok szerintem rettentő bután, ötlettelenül vannak megoldva, abszolút nem jellemző rájuk azok a tulajdonságok, amik kellenének.
    Én személy szerint kettő normálisan felépített karakter típust találtam, a paladint és a clericet. A többi hihetetlenül bugyuta, ez a kettő még úgy ahogy elment és hasonlított arra, amerre ki is lettek találva. Hozzá teszem pont ez a kettő karakter típus áll tőlem a legtávolabb.

8-as szintig kellett eljutnom, mikor már ismétlődnek a mobok, a nevük más ugye és erősebbek... Ez még pedig a rettentő ötletes vaddisznó...

Sokat tudnék még írni róla, de egyszerűen nincs hozzá kedvem, a játékkal is így volt. Mindig megjön a kedvem, hogy hú most Aika-zok, de általában fél óra alatt meg is unom és várhatok mire újra megjön rá a kedvem.

Egyszerűen semmit nem nyújt a játék... (persze mikor ezt a játékban megejtettem lehülyéztek, mert hogy itt micsoda mass pvp van... mondja ezt, mikor 30-as szint a max cb1-en, meg gondolom annyit mass pvp-zett... aham...)

Tehát összeségében szerintem kipróbálni megéri, de ez is az az mmo, amit hamar megun az ember, persze még korai azért leírni, hisz végülis csak cb1 volt ez még. Tavaszig hátha...
  • DAK3
    ma 8 kor vége az elsö bétának
  • DAK3
    áhhhh tegnapi pecs után volt egy szép kis 20 orás szerver leálás ami allatt a hibát javitoták ami miatt nem ment a szero illetve a durabilityit mert bug... evetke májusba megyek csak romozni addig muzok a magyar szeron illetve ha nagyon bejön és élnifog még a webzen akkor megyek eredetire
  • Evetkemano
    ha az jó neked játsz azzal:))végül is az a lényeg^^
  • DAK3
    evetkebarátom leis töröltem elmondom mit miért és mit fogok miért nyomni:wowoztam 1 évig cabaloztam fél évig és(kiprobaltam Perfect world aion rappelz shaiya 12 sky dragonica allods requiem 2moons és még vagy 20 játékot) játszani fogok ROM valoszinü... ha jol meg csináják a kiegel ugyanis a magek bögnek most mert a frogster elégé legengitete öket:D mert idáig kinyirhatatlanok voltak szinte... illetve betette ezt a köcsög durability dolgot és hogy ezt insta k9özbe megolcsd igazi mániért kell javitto venned per pillanat ami egy nagy negativum lett.... a tegnapi pecs meg rendeteg mindent betet
  • Evetkemano
    én nem játszok sokkal :) age of conant fél évig se nyomtam mikor kijött lv80-on nem volt mit csinálni xD,perfect world-el játszottam 3 évig :) de mindent kipróbálok de 90% full ugyanaz az ualmas.a ROM se jött be nekem :P a Mitheon az ami még jó mert nem a szokásos kínai fos:)

Amúgy igen az Aika sem lesz világ megváltó..de ha nincs ló...:P

A secret world-öt meg alapból ki fogom próbálni mert horror de az asszem csak jövő évben lesz:(

Látom DAK neked még nem sikerült feltenni:(
  • DAK3
    aika is a motherfucker mmo
  • FickDeineStory
    hát igazából AIKA is a "koreai tucat MMORPG" kategória. Szóval játszható játék meg szerintem lesznek fanjai, de nem fogja a világot megváltani.
  • DAK3
    aika se lesz nagy cuc jelnleg elégé kicsi a tartalom illetve ha a gpotaton mulik..... istenem gpotatot utálom... frogster interactive foreever:D
  • FickDeineStory
    hogy tudtok ti ennyi játékkal játszani?:) vagy mi értelme van így belekezdeni egy MMO-ba:D én már játszom 3 éve a Lineage 2-t és egyeltalán nem unom. Elolvasgatom egy-egy új vagy megjelenni készülő játékról az infókat, de annyira nem lesznek über game-ek, hogy otthagyjam érte a Lineage 2:).

Kíváncsiságból elolvastam egy a TERA fejlesztőivel készült interjút, ugye az volt a téma, hogy a betát tesztelő játékosoknak szinte egy játék elem sem tetszett. Na és ugye ezeket a dolgokat egybe gyűjtve kérdések formájában feltették a fejlesztőknek interjúban. Erre fel a fejlesztő mindenre azt válaszolta ezt nem tudom, hogy oldjuk meg vagy ezen nem változtathatunk mert mi nem ilyen játékot akarunk.
    Azt tudni kell róla, hogy grindes játék lesz túl nyomó részbe grindelni kell, na ez ugye megint egy olyan jelenség, hogy a nyugati játékosok ezt nem szeretik, én szeretek grindelni, de ha ilyen kidolgozás lesz vagy majd valami wow/aion feeling akkor az totál gáz lesz:D
    Szerintem jelen pillantba úgynézki, hogy a TERA hatalmas bukás lesz.

Szerintem az AIKA Online nagyon eredményeket fog majd elérni:)
  • Evetkemano
    ezt várom még mint a messiást:D

http://www.darkdaysarecoming.com/
  • Evetkemano
    na megyek melózni pápá:) majd jövök lehet este vagy holnap de^^milyen néven vagy fent?:)
  • Evetkemano
    nekem tetszik a graf:) jó nem egy age of conan grafikailag az tuti de nézd meg a Karos online-t a 2009 nagy csalódása volt nekem jók voltak a trailerek azt egy szar az egész xD
  • FickDeineStory
    Na lvl 6-os Rifleman vagyok. Amit eddig láttam a játékból azt tapasztalom, hogy nem ez lesz a világ legjátszottabb MMO-ja:) Szórakoztató amit szerintem egy f2p alapú játéktól el lehet várni azt hozza. Grafikailag azért szerintem a legtöbb MMO-val szembe le van maradva, de ettől függetlenül nekem nincs vele bajom.
    Arra az 1000 vs 1000 pvp-re azért éppen kíváncsi lennék. Ilyen grafikával szerintem pc lagg nem igen lesz de szerver és net lagg lehet. Bár mondjuk ha csak ezzel akarna a játék eredményt elérni az úgy nem lesz könnyű.
  • Evetkemano
    öööö.......:D elgurult a gyógyszer?:P vista-m van
  • DAK3
    áhh inkább nemjátszom sziasztok...
  • DAK3
    amugy milyen OP-d van?
  • DAK3
    ÉRCSED MÁR MEG TE NAGY ESZŰ HOGY IGY SE JÓ EZT UGATOM... NEMJÓ ÉRTED??? IGYSEJÓ....
  • Evetkemano
    tudom de tegnap este nekem ÍGY ment hogy futtattam csak próbáld meg hátha megy így ennyi^^
  • Evetkemano
    nem érted a lényeget :) instalálsz vagy 2X rányomsz vagy úgy ahogy mondtam jobb klikk és futtatod van aminél csak ez mükszik.amúgy sztem idősebb vagyok mint te csak nem érted amit írok:P
  • DAK3
    énmeg vagy 20 szor... hidd el a gpotatoval van a baj szinte alig megy a game valakinek egyfojtába megy a sirás 2 napja mindenüt hogy nem megy nem megy...
  • Evetkemano
    azért mondtam én is szaroztam vele 2X raktam fel:)
  • DAK3
    evetke nemvagyok anaflabéta 1 felhasználom van azzon futtatom bakker mimáson:S hányéves vagy?
  • Evetkemano
    oda nyomizz akkor a tiedre az a lényeg:)
  • DAK3
    amugy meg nemvagyok egy faszkalap egy játékocskát felbir rakni minden hülye... nem velem van a gond... mint megszokhatok gpotato de drága aranyoságga... akit ugy szeretek mint a pupot a hátamon.. mindent elcsesz
  • Evetkemano
    hát amelyik te vagy bassz azon futtasd:P de akkor csak több felhasználó van xD
  • DAK3
    csak anyi van hogy futtatás mint... erre rákatolsz és választhatsz hogy meik profilba futtatod de csak egy van amibe msot vagyok..
  • Evetkemano
    Fick te meg próbálkozz xD
  • Evetkemano
    írd le mik vannak ! ha jobb klikket nyomsz mi van a megnyitás alatt?
  • Evetkemano
    DAK futtatás mint mi?
  • FickDeineStory
    Köszönöm a kulcsot! Oldalon megpróbáltam volna regelni de nem engedi, próbáltam FireFox-ból és Opera-ból is de nem akarja a regisztrálós oldalt megnyitni egyikkel sem.

Mondjuk az legyen szerintem a TERA legkisebb problémája hogy fizetős lesz, én magába a játékba nem látok igazán sok érdekességet, a megszokott 8 kaszt illetve aszem 5 faj amikről úgy hallottam hogy nem lesznek faji tulajdonságaik. Illetve az irányítás olyan lesz mintha GTA-t vagy Max Payne-t játszanál és ahogy olvastam nem is sikerült túl jóra ez az irányítási rendszer.
  • DAK3
    én most a runes of magic uj kiegjére várok hogy legyen egykis kaszt balance..
  • DAK3
    nekem is segithetnél evetkemano:D:D egyszerüen csak 1 felhasználó van a gépen... és csak olyan van hogy futtatás mint... arra kattolok és nemlehet rendszergazdával futtatni
  • Evetkemano
    ment az üzi^^