421
Aika Online- nemsokára jön ki az angol verziója, ami remélhetőleg nagyon jó lesz. Ingyenesen játszható ráadásul.
  • ApPa123
    Kár nagyon ki szeretném próbálni:( vagy valami ingyenes jó kis mmo-t:S nah mind1 azért köszi
  • DAK3
    nem de sztem ha fél éven belül (ezen kivül) akk már nemfogjáksztem kiadni
    amugy sztem a gpotato.eu nál végzi:D
  • ApPa123
    De én használtam olyan progit de nekem nem vált be nem tudnál adni valami működőképesebbet??:P:D
  • DAK3
    na akkor kb ob környékén kijelenteték kb magyarul igy szolhatot röviden "mivel nekünk egyenlöre csak az észak amerikai jogok vannak meg igy az europai játékosok ipbant kapnak"
    :D na tehát akik ob elött is tolták azokat nem bannolják csak az "ujreggeket" zárojelbe jelzem léteznek progik ami amcsi ipt csinálnak...
  • ApPa123
    De most komolyan ha valaki tud játszani vele segíthetne igazána többieknek h hogy is megy ez pontosan. Azt olvastam h csak azokat engedi játszani akik amerikai v usa ipvel regelnek?? PRóbáltam ip hide programokat h lenyomjam vele ip-met hátha tudok vele kezdeni valamit de akkor nem azt írja ki h Account has been canceled hanem valami mást:S szal ötletem sincs:S
  • ApPa123
    Nem tom nekem is ezt csinálja de senki se segített eddig . Én arra gondoltam h ez us szerver és mivel mi nem amerikaiak vunk ip-nk se az :S nem tom tleg de jó lenne megtudni vhogy mit csináljunk mert én is szívesen tolnám:S
  • Azael
    account has been cancelled... mi a répa van ilyenkor? )):
  • DAK3
    hir nincs...
  • Tomy Lee
    np:)
  • ApPa123
    Bocsi msot vettem észre-.- rossz hely bocsi még1x:S:SS: c
  • Tomy Lee
    Ez nem Aika online ez egy más történet amit linkeltél:P
  • ApPa123

Nem rossz:P:D

Bár jönne már eu szerver:(
  • DAK3
    jaja :(:(
  • Tomy Lee
  • DAK3
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1259769127&no=161 europi szerverröl továbrasenincsenhir:)
  • ApPa123
    Sehogy se tudok játszani us szerón?? nekem mindig azt írta ki h account has been canceled kb ezt:S:S:S nagyn szeretném kipróbálni de sajna sehogy se megy :(
  • DAK3
    Végülis North america ba adják csak ki és ennek igykelll lennie lehetz hogy egy negyed fél éven belül megjelenik europába nemtom:D
  • Tomy Lee
    Mert most akkor továbbra is csak Usa?
  • DAK3
    azthiszem ebböl elégnagy sirás lesz... megamugyis kb a playerwek 30% a eus ott..
  • Imrex

NEW PLAYERS: Aika IP Restriction Notice

Postby Lingo » Wed May 26, 2010 5:13 pm
    Due to service restrictions, new gPotato accounts must originate from the United States or Canada in order to play Aika Online. Accounts created from an IP address outside of this region will be blocked from logging into the game. Accounts that attempt to log into the game from outside of the US or Canada may be blocked from playing even if the account was created within the region of service.

Accounts from outside of the US and Canada which were able to log into the game before April 7th are not affected by the restrictions.

http://aika-forum.gpotato.com/viewtopic.php?f=46&t=13016
  • DAK3
    LOOOOOLLOLOLOLOL nemigy ismerem a gpotatot:O
  • Imrex
    Sziasztok!
    Van valaki aki már nem tolja a játékkal és nekem adná az accountját? (se cucc se kari nem érdekel, csupasz acc is jó)
    Nagyon szeretnék játszani de fórumon írták h Április valahányadika után csak az Észak Amerikaiak tudnak játszani az újonnan regisztrált accountal(tehát a régi accountok működnek).
    Remélem valakinek megesik a szíve! =)
  • DAK3
    váá halom jönn az elsö kieg én nemtom tolni emrt a az xp alergiás az xtrap re és lusta vok ujratenni
  • Tomy Lee
    Mikor lesz?:P
  • DAK3
    tehát! nem EU és vszinü nemislesz eu szero mert ha lenne mer csipogna a gpotato a gpotato.com on regizzetek...
  • Tomy Lee
    Hát ennek nem néztem utána:(
    Mennyit várunk tudod??:-)
  • Petrezselyem35
    Tényleg egy formatálás megoldotta az XTrap dolgot.Elindult a játék csak nekem is azt írja ki,mint az előtem szólóknak,és nem enged be!
    Legjobb esetben várunk!:(
  • ApPa123
    Nekem is ezt az accountos dolgot írta ki én arra tippeltem h nem eu szeró:P Várom az eu szerót de nagyon:P:D
  • Tomy Lee
    Be tud v.ki lépni most?Nézze már meg ps
  • Petrezselyem35
    Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne,hogy miért nem tudok XTrap-os mmo-val játszani,köztük az Aika-val sem.Letöltöttem,feltelepítettem,updat megvolt,de amikor indítom egy darabig tölt valamit,azután leáll és kilép!
    A Gameguardal nincs ilyen gond!
    Ti hogy tudtok játszani az Aikaval?
  • Tomy Lee
    "The account has been cancelled" ezt írja login screen-nél:(
    Van már 2 gpotato accom de mindegyikre ezt írja.Tipp?
  • ApPa123
    Vagy európai szerver még nincs???? ha valaki tud valamit írjon légyszives nagyon tetszik a játék szívesen kipróbálnám:D
  • ApPa123
    Hello én regisztráltam gpotato-n is beeenged játék honlapján acc névvel de játékba nem enged be:S:s azt írja h "This account has ben canceeld " valaki tudna segíteni miért?? thx
  • dave10000
    Üdv.

Ismer valamelyik ötök magyar guildot a játékban ?
  • finaltrekker
    Nekem ugyan ez a problémám, hogy az egész elhal start gombra való kattintás után. Hol lehet a patch-eket törölni és hogy működne a játék a frissítések nélkül? Valaki tud megoldást?
  • kastil
    :DDDD hülyegyerek:D
  • DAK3
    ez a topic elégé ül Zárható!!!
  • DAK3
    na akiknek az xtrap után nemcsinál semmit windows operatoion system alat annak a megoldás: az xtrap nemnagyon lovezi a november utáni windows updateket tehát azokat kikell törülni:D
  • DAK3
    CBT 2 24-2. éig tart
  • DAK3
    meg ahoz majd atom pc kell és csak jövöre jönn ki... de NCsoft figyu Ncsoft=garancia a minöségre habár manapság elcseszik az mmot... ezaz aion se nyujt nekem többet mint a wow...söt...