Aika Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez nem Aika online ez egy más történet amit linkeltél😛

★ 汤姆 李

Nem rossz😛😄

Bár jönne már eu szerver😞

jaja 😞😞
<#schmoll2>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1259769127&no=161 europi szerverröl továbrasenincsenhir😊
Sehogy se tudok játszani us szerón?? nekem mindig azt írta ki h account has been canceled kb ezt:S:S:S nagyn szeretném kipróbálni de sajna sehogy se megy 😞

Végülis North america ba adják csak ki és ennek igykelll lennie lehetz hogy egy negyed fél éven belül megjelenik europába nemtom😄
Mert most akkor továbbra is csak Usa?

azthiszem ebböl elégnagy sirás lesz... megamugyis kb a playerwek 30% a eus ott..

NEW PLAYERS: Aika IP Restriction Notice

Postby Lingo » Wed May 26, 2010 5:13 pm
Due to service restrictions, new gPotato accounts must originate from the United States or Canada in order to play Aika Online. Accounts created from an IP address outside of this region will be blocked from logging into the game. Accounts that attempt to log into the game from outside of the US or Canada may be blocked from playing even if the account was created within the region of service.

Accounts from outside of the US and Canada which were able to log into the game before April 7th are not affected by the restrictions.

http://aika-forum.gpotato.com/viewtopic.php?f=46&t=13016

HUN_IMREX - PS HYB [Hungarian_Forces]

LOOOOOLLOLOLOLOL nemigy ismerem a gpotatot😮
Sziasztok!
Van valaki aki már nem tolja a játékkal és nekem adná az accountját? (se cucc se kari nem érdekel, csupasz acc is jó)
Nagyon szeretnék játszani de fórumon írták h Április valahányadika után csak az Észak Amerikaiak tudnak játszani az újonnan regisztrált accountal(tehát a régi accountok mûködnek).
Remélem valakinek megesik a szíve! =)

HUN_IMREX - PS HYB [Hungarian_Forces]

váá halom jönn az elsö kieg én nemtom tolni emrt a az xp alergiás az xtrap re és lusta vok ujratenni
Mikor lesz?😛

tehát! nem EU és vszinü nemislesz eu szero mert ha lenne mer csipogna a gpotato a gpotato.com on regizzetek...
Hát ennek nem néztem utána😞
Mennyit várunk tudod??:-)

Tényleg egy formatálás megoldotta az XTrap dolgot.Elindult a játék csak nekem is azt írja ki,mint az elõtem szólóknak,és nem enged be!
Legjobb esetben várunk!😞
Nekem is ezt az accountos dolgot írta ki én arra tippeltem h nem eu szeró😛 Várom az eu szerót de nagyon😛😄

Be tud v.ki lépni most?Nézze már meg ps

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne,hogy miért nem tudok XTrap-os mmo-val játszani,köztük az Aika-val sem.Letöltöttem,feltelepítettem,updat megvolt,de amikor indítom egy darabig tölt valamit,azután leáll és kilép!
A Gameguardal nincs ilyen gond!
Ti hogy tudtok játszani az Aikaval?
"The account has been cancelled" ezt írja login screen-nél😞
Van már 2 gpotato accom de mindegyikre ezt írja.Tipp?

Vagy európai szerver még nincs???? ha valaki tud valamit írjon légyszives nagyon tetszik a játék szívesen kipróbálnám😄

Hello én regisztráltam gpotato-n is beeenged játék honlapján acc névvel de játékba nem enged be:S:s azt írja h "This account has ben canceeld " valaki tudna segíteni miért?? thx

dave10000
Üdv.

Ismer valamelyik ötök magyar guildot a játékban ?

finaltrekker
Nekem ugyan ez a problémám, hogy az egész elhal start gombra való kattintás után. Hol lehet a patch-eket törölni és hogy mûködne a játék a frissítések nélkül? Valaki tud megoldást?

www..KALOZOK.com

kastil
😄DDD hülyegyerek😄

ez a topic elégé ül Zárható!!!
na akiknek az xtrap után nemcsinál semmit windows operatoion system alat annak a megoldás: az xtrap nemnagyon lovezi a november utáni windows updateket tehát azokat kikell törülni😄
CBT 2 24-2. éig tart
meg ahoz majd atom pc kell és csak jövöre jönn ki... de NCsoft figyu Ncsoft=garancia a minöségre habár manapság elcseszik az mmot... ezaz aion se nyujt nekem többet mint a wow...söt...
ugyanilyen lesz csak tera irányitással😄😄
egyértelmû igen: tucat koreai mmo xD.Az bizti nem ez lesz a kedvencem én is kicsit többet vártam tõle 😊 továbbra is várok egy olyan mmo-t ami többet nyújt mint a hentelés 😊 a dungeon se volt nagy szám szerintem mert valahogy nem éreztem azt a megyünk és most leölünk mindent hangulatot😛 fogtuk azt végigmentünk simán rajta én (healer)meg 2 fegyós meg 2 gunner 😛 szóval semmi extra xD
a blade&soul-t én is várom bár kicsit félek attól is xD
láttam dragonicaba videot olyan combot nyomot a gyerek hogymár 6000 combonál tartot... én meg régen a kis szintemmel csak 300 at tudtam aztis ugy hogy megse áltam az insta elejét9öl a bossig na de elég volt az offolásbol! amugy télleg elégé kemény pvpvan itt... a CB 2 idöpontjátz még nem jelentete be a Gpotato illetve számos dungeon lesz a CB 2 be az tuti...😄
Tera még messzew van nagy lesz a gépigény és semmi kb egy aika szintü cumo... és fizetös lesz... nemis olcso... blade and soul (alias NCsoft) azis fizuss lesz de azért megéri fizetni . én most dragomnicazom😄
Wizzurah
Igencsak oda sorolom igen. Valami mégis van benne, hogy néha játszak egy fél órát, ha nem lenne vége szerintem fél órát ma is toltam volna, de ennyi...

Én személy szerint a TERA Online-t várom, akármennyire is fikázzák, valamint a Blade & Soul-t. De azt nagyon.

"tucat koreai mmo" sorába sorolod tehát?(én igen)
Wizzurah
Sziasztok. Nekem is van-volt "szerencsém" kipróbálni az Aika-t...
Hát... nem erre számítottam és ez alatt értek pozitívumot is és negatívumot is, talán több negatívumot...

A grafika szerintem átlagos, de valamiért mégis tetszetõs és megfogja az embert.
A karakterek szépen kidolgozottak, de az ugrás az rettentõ gagyi.
A küldik a szokásosak, 8-10-es szintig. Onnantól már kicsit bejön a grind.
A kari classok szerintem rettentõ bután, ötlettelenül vannak megoldva, abszolút nem jellemzõ rájuk azok a tulajdonságok, amik kellenének.
Én személy szerint kettõ normálisan felépített karakter típust találtam, a paladint és a clericet. A többi hihetetlenül bugyuta, ez a kettõ még úgy ahogy elment és hasonlított arra, amerre ki is lettek találva. Hozzá teszem pont ez a kettõ karakter típus áll tõlem a legtávolabb.

8-as szintig kellett eljutnom, mikor már ismétlõdnek a mobok, a nevük más ugye és erõsebbek... Ez még pedig a rettentõ ötletes vaddisznó...

Sokat tudnék még írni róla, de egyszerûen nincs hozzá kedvem, a játékkal is így volt. Mindig megjön a kedvem, hogy hú most Aika-zok, de általában fél óra alatt meg is unom és várhatok mire újra megjön rá a kedvem.

Egyszerûen semmit nem nyújt a játék... (persze mikor ezt a játékban megejtettem lehülyéztek, mert hogy itt micsoda mass pvp van... mondja ezt, mikor 30-as szint a max cb1-en, meg gondolom annyit mass pvp-zett... aham...)

Tehát összeségében szerintem kipróbálni megéri, de ez is az az mmo, amit hamar megun az ember, persze még korai azért leírni, hisz végülis csak cb1 volt ez még. Tavaszig hátha...

ma 8 kor vége az elsö bétának
áhhhh tegnapi pecs után volt egy szép kis 20 orás szerver leálás ami allatt a hibát javitoták ami miatt nem ment a szero illetve a durabilityit mert bug... evetke májusba megyek csak romozni addig muzok a magyar szeron illetve ha nagyon bejön és élnifog még a webzen akkor megyek eredetire
ha az jó neked játsz azzal😊)végül is az a lényeg^^
evetkebarátom leis töröltem elmondom mit miért és mit fogok miért nyomni:wowoztam 1 évig cabaloztam fél évig és(kiprobaltam Perfect world aion rappelz shaiya 12 sky dragonica allods requiem 2moons és még vagy 20 játékot) játszani fogok ROM valoszinü... ha jol meg csináják a kiegel ugyanis a magek bögnek most mert a frogster elégé legengitete öket😄 mert idáig kinyirhatatlanok voltak szinte... illetve betette ezt a köcsög durability dolgot és hogy ezt insta k9özbe megolcsd igazi mániért kell javitto venned per pillanat ami egy nagy negativum lett.... a tegnapi pecs meg rendeteg mindent betet
én nem játszok sokkal 😊 age of conant fél évig se nyomtam mikor kijött lv80-on nem volt mit csinálni xD,perfect world-el játszottam 3 évig 😊 de mindent kipróbálok de 90% full ugyanaz az ualmas.a ROM se jött be nekem 😛 a Mitheon az ami még jó mert nem a szokásos kínai fos😊

Amúgy igen az Aika sem lesz világ megváltó..de ha nincs ló...😛

A secret world-öt meg alapból ki fogom próbálni mert horror<#mf1><#mf1> de az asszem csak jövõ évben lesz😞

Látom DAK neked még nem sikerült feltenni😞
aika is a motherfucker mmo
hát igazából AIKA is a "koreai tucat MMORPG" kategória. Szóval játszható játék meg szerintem lesznek fanjai, de nem fogja a világot megváltani.

aika se lesz nagy cuc jelnleg elégé kicsi a tartalom illetve ha a gpotaton mulik..... istenem gpotatot utálom... frogster interactive foreever😄
hogy tudtok ti ennyi játékkal játszani?😊 vagy mi értelme van így belekezdeni egy MMO-ba😄 én már játszom 3 éve a Lineage 2-t és egyeltalán nem unom. Elolvasgatom egy-egy új vagy megjelenni készülõ játékról az infókat, de annyira nem lesznek über game-ek, hogy otthagyjam érte a Lineage 2😊.

Kíváncsiságból elolvastam egy a TERA fejlesztõivel készült interjút, ugye az volt a téma, hogy a betát tesztelõ játékosoknak szinte egy játék elem sem tetszett. Na és ugye ezeket a dolgokat egybe gyûjtve kérdések formájában feltették a fejlesztõknek interjúban. Erre fel a fejlesztõ mindenre azt válaszolta ezt nem tudom, hogy oldjuk meg vagy ezen nem változtathatunk mert mi nem ilyen játékot akarunk.
Azt tudni kell róla, hogy grindes játék lesz túl nyomó részbe grindelni kell, na ez ugye megint egy olyan jelenség, hogy a nyugati játékosok ezt nem szeretik, én szeretek grindelni, de ha ilyen kidolgozás lesz vagy majd valami wow/aion feeling akkor az totál gáz lesz😄
Szerintem jelen pillantba úgynézki, hogy a TERA hatalmas bukás lesz.

Szerintem az AIKA Online nagyon eredményeket fog majd elérni😊

ezt várom még mint a messiást😄

http://www.darkdaysarecoming.com/
na megyek melózni pápá😊 majd jövök lehet este vagy holnap de^^milyen néven vagy fent?😊
nekem tetszik a graf😊 jó nem egy age of conan grafikailag az tuti de nézd meg a Karos online-t a 2009 nagy csalódása volt nekem jók voltak a trailerek azt egy szar az egész xD
Na lvl 6-os Rifleman vagyok. Amit eddig láttam a játékból azt tapasztalom, hogy nem ez lesz a világ legjátszottabb MMO-ja😊 Szórakoztató amit szerintem egy f2p alapú játéktól el lehet várni azt hozza. Grafikailag azért szerintem a legtöbb MMO-val szembe le van maradva, de ettõl függetlenül nekem nincs vele bajom.
Arra az 1000 vs 1000 pvp-re azért éppen kíváncsi lennék. Ilyen grafikával szerintem pc lagg nem igen lesz de szerver és net lagg lehet. Bár mondjuk ha csak ezzel akarna a játék eredményt elérni az úgy nem lesz könnyû.