421
Aika Online- nemsokára jön ki az angol verziója, ami remélhetőleg nagyon jó lesz. Ingyenesen játszható ráadásul.
  • bidaro
    és akkor most jött el az idő amikor megkérdezem hány éves is vagy kedves DAK3 barátom?
  • DAK3
    ki mondta hogy ob be tesztelek... de még nem az éles... tehát:D maradjunk annyiba hogy még nem jelent akkor hivatalosan meg:D
  • bidaro
    de most ezen ne vitázzunk kérlek :)
    Én és haverjaim OBT elsö percétöl komolyan vesszük és fejlödünk majd, ennyi csak.
    na puszi béke
  • bidaro
    jolvan.
    akkor azt mond meg nekem.
    obt NINCS karakter törlés.
    akor nem játszol komolyan csak pötyögsz mert teszt?
    tudod meddig hivják OBT nek az open éles játékot?
    hetekig OBT zajlik ..

akkor ugy látom te hetekig csak tesztelsz majd
    vágod :) ?
  • DAK3
    CBT:zárt TESZT
    OBT:nyilt TESZT TESZT TESZT VÁGOD? TESZT:D
  • bidaro
    az OB már éles.
    CBT - kari törlés.
    OBT - kari megmarad...
    ez szerintem elég éles..
  • Tenkory
    ha valakinek nem jutott kulcs és szüksége van rá, nekem még van 1
  • DAK3
    sztem utána csak az ob indul még nem az éles...:D
    a kliens amugy már szedhetö:D
  • bidaro
    te vagy a béna :)
    gpotatonak semmi köze nincs hozzá :)

ez http://aika.t3fun.com/Home/Home.aspx
    itt keresd a klienst meg stb..
    CBT lesz 20 dikátol most 3 nap mulva. arra nemtudom tudsz e még regelni de utána indul az éles játék ez kb 25 dike honap vége körül arra tud már mindenki
  • datango
    ugye nem én vagyok a béna, hanem még mindig nem lehet regisztrálni a játékra? csak mer ahol a gpotato irja ott az van hogy áprilistól játszhatunk :P
  • bidaro
    Elvileg lesz magyar klán Ostiryion nemzetnél .
    majd adok további infokat a napokban melyik nemzethez gyertek.
  • DAK3
    most ez a játék város vagy egy szr? vhogy nem sikerült eldöncsem... néha ránézek egy két vidire és olyan érzésem támad hogy rohat jó és kva szar,..:D
  • DAK3
    ez egy pvp és pve játék vannak pve fanok meg pvp én pve vok de itt pvpzni fogok:D
  • bidaro
    Akkor én értettelek félre bocs.

Fritz - pasz nemtudom.... én sem értem ki játszik low pve szervert channelt.
  • 0Fritz0
    Egyébként minek pve szerver egy pvp játéknak? :)
  • Lirian
    Te félreértettél, nem sírok, nem szoktam
    Helyesbítettem az infót amit adtál.
    Nem ez az első mmo amivel játszom és nem értettem ha pve seron vagyok hogyan tudnak mégis megtámadni. Enyi, és nem sírtam.
  • bidaro
    Hallod.
    Ne sírj már lécci ... ez az mmorpg világa...
    ha nem teccik menj single player játékot játszani ..
    istenkém...
  • Lirian
    lvl 16-on támadt rám egy lvl 38-as
  • bidaro
    Ez van.
    amugy ajánlom a pvp szerót ha felveszed a buffot minden orában akkor dupla def dmg speed ed van :)
    pvp töl ne félj lv 20 ig nem kötnek beléd mert nem léphetnek a kezdö mapra..
    lv 20 tol meg 30 ra 2nap max onnantol meg te magad fogod keresni a pvp-ket..
    amugy teszteld csak mert indul a GLOBAL aika ami europe szerver...
    20 dikán indul a zért béta 3 napos utána WIPE ( kari törlések) majd indul a játék élesben..
  • Lirian
    Fantasztikus, teljesen megnyugodtam.
    Ayért választja az ember a pve servert mert nem biztos, hogy van kedve pvp-yni.Rohadt rosszul csinálták meg ezt a részét a játéknak.
  • bidaro
    pvp - másik nation leölhet, kapsz 2-3 buffot amit felvehetsz a városban 1( orás), mobok élete 90% ról indul csak. kb ennyi
    pve - csak saját fajod ölhet le tédeg PK módban, mobok élete 100%

ezt vettem észre ..
  • Lirian
    nem egészen értem miért van pvp és pve server ha a pve serveren ugyanúgy meg lehet támadni bárkit
  • Lirian
    engedélyezett a pve serveren küldetés közben megtámadni másik játékost?
  • bidaro
    Aki nem ismeri a játékot annak itt egy pár sor.

Global verzió kedésnek lv50 max szint.
    Szintezés:
    Semmi grind! Minden szintre van legalább 5 küldetésed. Egy mob megölése kb 0.1% exp egy küldi sikeres befejezése után pedig 15-30% exp jár.
    Vannak küldetések ahol választhatsz hogy Party-val csinálod meg vagy Solo-ban. Solo általában ölj le 3 féle mobot 15-15-15 darabot.
    Party küldi öld meg a mini Bosst partyval.
    Na ez nem igaz mert soloban is meg lehet ölni a mini Bosst ha ügyes vagy+ partyval is meg lehet ölni a 3*15 mobot.
    Tehát a jó hír: Minden kóldetés Party alapú hiába nincs party opció lehetőség ugyanugy jováírja a mobos leölését ha más öli le és partyban van veled.

Exp:
    Partyban exp feleződik. Ha kette vagytok partyban fele exp. Ha hárman vagy többen akkor is fele exp. Elég jo nem ? :)

PVP:
    Sokféle lehetőség van pvp re....
    1 Kastély harc azt hiszem 1 héten 1szer...
    Ez egy baromi nagy kastély elfoglalós - megvédős jellegű..
    2 Relic harcok: bármikor :)
    Minden pálya közepén van egy Relic (kristály aminek van tulajdonsága- egyik +10% hp másik + 5% magic atk stb... sok van azt hiszem 22. Ezeket napi szinten lehet foglalni védeni.
    3 Aréna harc. Napi szinten van ez is.
    1-15lv - 15-30lv - 30-50lv mindenki kap egy meghivást rá szinttől függően. Beportál egy kis arénába 25 VS 25 két csapat aki meghal bent az kiesik. Győztes csapat kap honor pontot meg medált.
    4 GVG guild VS guild erröl semmit nem tudok..
    5 ? van egy 5dik erröl sem :)
    6 Mezei vadászat mész egyedül vagy többen és vadásztok másokra :)

Dungeonok:
    Ebben sem voltam de van 3 féle, és mindegyiknek van 4 féle szintje Easy normal hard és very hard azt hiszem..
    Ide járnak a nagyok farmolni jo cuccokat...

Pran- a kis tündér lányka aki követ téged. Igen etetni kell és öltöztetni kicsit tamagocshi jellegű de érdemes vele foglalkozni mert idönként ad jó bonusz cuccokat és igen erös buffokat rak rád ha jo vagy hozzá.
    1-5lv Tündér 5-20lv kislány 20lv- ? nagylány :) ?lv felnött de ez még nincs benne ebben az updateban.

Skillek-
    Minden szinten kapsz egy SKILL pontot amit el kell osztanod magadnak. Ebböl vehetsz buffokat támadásokat. Ez a rendszer azért jo mert nem lesz unalmas a játék nem lesz 2 egyforma felépítésü karakter.
    De mivel lv 50-en 50 skill pontod van ezért majd meglátod nem tudsz minden támadást buffot stb használni mert nem lesz elég a pontod rá!
    Jol gondold meg mit hova költesz el :)
    amugy lehet brámikor RESETELni a skill pontjaidat ha nem tetszik neked a skill felépítésed.
    Tessék egy link :
    bal felsö sarokban 3 kis figura ott választod ki milyen classt akarsz megnézni. Ez egy ilyen kis tesztelös program segit elöre beállítanod a skill pontjaidat és megnézned mit mikor tudsz fejleszteni stb.. nyugi egyszerű nagyon..
    http://aika-tools.6.ql.bz/skill/en/skill.html?j=snp

Van Cash shop rendszer. A játék maga ingyenes de ha nagyon jo akarsz lenni benne és nincs sok időd játszani és összerakni a legjobb cuccokat majd akkor egy kis pénz ellenében egész jo kis dolgokat vehetsz magadnak. Igazábol én sem tudom miket csak halottam rola.

Egy kis class leírás:

- Paladin : Full Tank támadásban egyáltalán nem jo viszont akkora védelemre és HP ra tehet szert amivel szinte legyőzhetetlen lesz.
    - Warrior : Támadó közelharcos föleg AOE támadásokat használ. Jó védelem , arős támadó erő, csak közel kell mennie és elöl kell harcolni a csatákban.
    - Cleric : Gyógyító buffoló debuffló karakter semmi extra.
    - Warlock : Támadó mágus, Hatalmas nagy AOE térsebző varázslatok jellemzik vizsont gyenge védelem.
    - Dual Gunner: Assasi jellegő középtávú harcos, két kis pisztolyt használ. Középerős támadás viszont neki van a leggyorsabb skilljei igy elég hamar ellövi az öléshez szükséges 3-4 skillt.Láthatatlan.
    - Rifleman : Sniper. Jó defense es legerősebb támadó skillek jellemzik. Hátránya összesen 2-3 használható támadása van és azok ujratöltése is 1 perc felett van.

Nagyjábol ennyi ha valakinek van még valami kérdése tessék...
  • bidaro
    Gpotato aika nem müködik csak USA és Canada tud vele játszani.
    Kivéve pár embert aki regelt az CBT re anno.
    Köztük én is ott tesztelem a játékot.

Viszont 20. án indul az GLOBAL aika mindenki játszhat vele csak USA Canada nem :)

lehet kulcsokért regelni vagy már lehet nem 3napos lesz a béta utána indul az OBT ahol már élesbe megy minden...
  • datango
    engem nem enged regisztrálni a gpotato! aztirja hogy csak USA vagy Canada ip vel lehet csatlakozni a játékhoz...
  • DAK3
    ettöl a pran tol olyan gyerekes lesz az egész:S
  • DAK3
    ööö a béta keyem holtom beirni?XD
  • DAK3
    már megy a szero???:D bocsi nem figyeltemXD
  • Lirian
    sikerült megetetnem, köszi.
  • Lirian
    Én ezt meg is csináltam, mindenféle kaját vettem neki, mégis meghalt
  • bidaro
    Amugy egy kisseb magyar társaság indul el Osytirion Nemzet színei alatt.

Aki kedveli az Aikát vagy kedvet érez hozzá azt várjuk az Ostyrionban (nemzet) majd kereesük egymást chaten meg itt forumon.
    TS-is van ha valakit érdekel a téma komolyabban.
  • bidaro
    Városban van egy furcsa fejű lény töle vehetsz ételt a PRAN-ednek.
    akkor miután megvetted a kaját bent lesz a táskádban majd jobb gomb a kajára és puff...
    a pran FOOD- csikja felmegy és nem lesz éhes egy darabig..
    :)
  • Lirian
    Tudja valaki, hogy a prant hogyan kell megetetni, mert nekem valahogy nem akar sikerülni
  • ApPa123
    Nah szerzett mindenkki béta kulcsot?? 5000 lett kiosztva és aki regelte az acját vele az kapott 1 +-t haverjának v akinek akarja adni.P:D
  • DAK3
    20 adikán lesz béta! gyerekek else hiszem!!:D:D végre kiprobálom bár már aznap ota vártam miota a gpotato megcsinálta a weboldalt:D
  • ApPa123
    jaja:P:D:D: már regeltem csak a clienset várom felrakják:P:D
  • Tomy Lee
    Jók a hírek!!Szerintem most töltik fel..
  • ApPa123
    Ezt nézzétek csak meg!:P:D
  • ApPa123
    Minden regisztrálást bannolnak v csak eu reget??:P:D