421
Aika Online- nemsokára jön ki az angol verziója, ami remélhetőleg nagyon jó lesz. Ingyenesen játszható ráadásul.
-
DAK3 #260 én waterloo ra megyek mindenki jöjön ide sztem!!! dumálunk ingame:D na meg TS:) :D én dual gánnör leszek:D -
bidaro #259 Többen jelezték hogy jönnének majd aikázni holnaptol.
Mindenki kezdje el azt a nationt amit akar most nincs jelentösége.
Probáljátok ki a classokat már amennyire elég 3 nap hogy leteszteljetek valamit..
CBT után irom majd meg meik Nation a végleges stb...
közben küldöm TS (TeamSpeak) adatait nektek priviben lehet csatlakozni ott irni is lehete meg beszélni is.... -
#258 nekem csak azt irja ott hogy "global" akkor várjak még 20.áig ugye? -
DAK3 #257 visszamennyé...!! csit pszt! -
bidaro #256 dak3 lassan menjaludni mert lövik a pizsit. majd holna irhatsz megint szia.
puszi -
DAK3 #255 elején gondolom nem lesz emrt nem tudják elosztani... twehát nemtudják hova hányan mennek... REMÉLEM ODA MEGYÜNK MI MAGYAROK AKIK EGYEDÜL VANNAK NEM SZERETEK SZÖVETSÉGBE LENNI:D vagyis én tuti oda megyek..:D -
bidaro #254 van nation alliance
amerika szerón is volt 5 nation
a legerösebb volt egyedül a másik 4 elosztva 2-2 be és alliance a 2 nemzet között.
-
Tenkory #253 Én örülök a CBnek, mert soha nem játszottam még a játékkal. Kell egykis alapozás. Am az az 5 nation nemsok egy kicsit? nemlesz egyenlő eloszlás -
DAK3 #252 és elvileg 23. án este lesz vége a CBT nek avgy éjszaka -
DAK3 #251 köszi probálkoztam:D
infok: [GM] Alathaea
forditom: a CB 23. tart
és a OB nem kezdödik azonnal "kell nekünk egy pár nap hogy javitsuk a bugokat" wipe lesz!!
ÉS A TÖBBI NEMZET A CBT UTÁN KERÜL BE HELYEZÉSRE
magyar idö szerint reggel 7 töl lesz cbt 20.:) -
Tenkory #250 DAK a szívemből szóltál..:D:D datango valószínű hogy offline szervereken nemtudsz játszani -
DAK3 #249 sztem globuszt:):) abba van server aminek a neve global már én is csekoltam:D
gyakorlatilag hála türelmemnek kb 10 percenként probálok belépniXDDDD de nem jönn ösze... de muszály:D -
bidaro #248 te melyik aikát játszod? Gpotato vagy Global ? :) -
DAK3 #247 NEBASZATOK FÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖLLLLLL FUUUUU ÖCSÉM 20. LESZ cbT LÁTOM NEM FIGYELed a részleteketm int egyesek....:) -
#246 szeretnék én is játszani, de valamiert még nem műszik:D bemegyek a global serverre azon belul egy alszerfveerre de akor sem mukodik mert mikor becsatlakoznek akkor kir ilyen hibát... -
bidaro #245 eddig kb 20-30 fös magyar csapat jelezte hogy jön aikára.... -
Tomy Lee #244 Priv.ment.
<--Warlock -
DAK3 #243 nemtom hogy itt hogy kü pm öni de nem is érdekel... dual gunner vagy sniper :D sztem gunner:D
meik nation?:D TSt meg majd inganem... -
bidaro #242 aki szeretne játszani global aikával az jelezze nekem PM ben és visszairok TS adatokat stb...
azt is jelezzétek hogy mik lennétek. papa mágus sniper stb.....
-
DAK3 #241 amutgy igaz de cb végére találd már ki magadat bmeg:D tehát nyilt teszt:D -
bidaro #240 5 nation lesz elérhető.. a másik kettö ami kérdöjel az ma vagy holnap lesz berakva. az idöpont annyira nem izgat még cbt nem érdekel majd az obt.
ÉLLLLLLLLLESSSS XD -
DAK3 #239 3 nation lesz elérhetö: waterloo cannae gaugamela:D sztem waterloo ra gyülekezzünk az nekem tetszik a név alapján nem bidaro?:D -
DAK3 #238 rákéne jönni hogy pontosan mikor kezdödik a cb a hir alapján augusztus 20 2 AM tehát éjel kettö mert At morning(AM) EDT idö szerint ami GMT-4:D és miii vagyunk A gmt+1 tehát reggel 8?:D -
DAK3 #237 és cb kulcsot aktivani:D -
bidaro #236 ...
20 dikán már tudsz tesztelni...
de a karikat törlik ..
23 dika után nemtudom a pontos dátumot már játszhatsz élesben..
béke..
és a fajt azt majd leirom neked melyiket válaszd ha magyarokkal akarsz majd játszani..
-
#235 sikerült felregisztrálnom a aika.t3fun.com itt, leszedtem a klienst, az oldalon talállható download full cliens asszem ezzel :) elinditottam a játékot, és szerver választásnál , odáig eljutok , hogy "vaterloo" asszem vhogy így, és mikor rámennék hogy pve server akkor azt irja ki "try again shorthly" és nemenged be.
Várnom kell 25.éig vagy vmit még nemcsináltam meg? -
DAK3 #234 jó lenne -
bidaro #233 majd irok hová merre ... -
DAK3 #232 ja és forumon olvastam hogy az a nation az osty val kezdödö vagy meik nem olyan néven fog itt futni vagy mi... de ez nem biztos.. -
bidaro #231 mert szar vagy ...
olvasd el a forumot..
ird be gogle GLOBAL AIKA te szar..
ott probálkozz -
DAK3 #230 csak nekem nem emgy a downloader és mmosite röl 2kb val jönn.... -
DAK3 #229 fuuuu mindjárt fel robbanok a hülyeségedtöl
1. kise probáltad
2. GPOTATO nak csak amcsi jogai vannak mi nem gamelhetünk
aika.t3fun.com Closed beta jön msot 20. án sztem a kulcsokat lecsusztad
3.csinálj jobbat:) -
#228 ekkora szar jatekot reg lattam, meg be se lehet regelni -
DAK3 #227 mert eut bannoja a gpotato de olvas vissza amugy meg aika.t3fun.com a global.. oda menny 20. cb... -
#226 miert nem lehet ezzel jatszani, felraktam, gpotato acc, belepesnel meg "This Account has been cancelled." -
DAK3 #225 Dear Aika Global Community,
It is official! Mark your calendars!
CBT Phase will begin on August 20, 2010 at 2:00 AM EDT (GMT-4) and end on August 23, 2010 at 8:00 PM EDT (GMT -4).
Please tell your friends!
Thanks for your support!
új hir én voltam a 3. megtekintője:D most akkor magyar idő szerint mennyi? -
DAK3 #224 Ostiryion leszek ha ott lesz a klán:D
amugy meik kari jó pvpre ? én a dual gunnert preferálnám nagyon bejönn:D -
DAK3 #223 na jó... 12 és fél:D halál komoly....:D -
bidaro #222 na de most halál komolyan megtudhatom mennyi vagy? -
DAK3 #221 és most jött el az idő hogy megmondjam neked hogy 100% igazam van és arra is hogy megmondjam hogy 12 -.-