Aika Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RF online - Xinaf , világ legjobb játékosa. Aion - Xinaf , lv 50 Sorcerer Aika online - Xinaf , lv 60 Sniper.
Én és haverjaim OBT elsö percétöl komolyan vesszük és fejlödünk majd, ennyi csak.
na puszi béke
RF online - Xinaf , világ legjobb játékosa. Aion - Xinaf , lv 50 Sorcerer Aika online - Xinaf , lv 60 Sniper.
akkor azt mond meg nekem.
obt NINCS karakter törlés.
akor nem játszol komolyan csak pötyögsz mert teszt?
tudod meddig hivják OBT nek az open éles játékot?
hetekig OBT zajlik ..
akkor ugy látom te hetekig csak tesztelsz majd
vágod 😊 ?
OBT:nyilt TESZT TESZT TESZT VÁGOD? TESZT😄
CBT - kari törlés.
OBT - kari megmarad...
ez szerintem elég éles..
a kliens amugy már szedhetö😄
gpotatonak semmi köze nincs hozzá 😊
ez http://aika.t3fun.com/Home/Home.aspx
itt keresd a klienst meg stb..
CBT lesz 20 dikátol most 3 nap mulva. arra nemtudom tudsz e még regelni de utána indul az éles játék ez kb 25 dike honap vége körül arra tud már mindenki
majd adok további infokat a napokban melyik nemzethez gyertek.
Fritz - pasz nemtudom.... én sem értem ki játszik low pve szervert channelt.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Helyesbítettem az infót amit adtál.
Nem ez az elsõ mmo amivel játszom és nem értettem ha pve seron vagyok hogyan tudnak mégis megtámadni. Enyi, és nem sírtam.
Ne sírj már lécci ... ez az mmorpg világa...
ha nem teccik menj single player játékot játszani ..
istenkém...
amugy ajánlom a pvp szerót ha felveszed a buffot minden orában akkor dupla def dmg speed ed van 😊
pvp töl ne félj lv 20 ig nem kötnek beléd mert nem léphetnek a kezdö mapra..
lv 20 tol meg 30 ra 2nap max onnantol meg te magad fogod keresni a pvp-ket..
amugy teszteld csak mert indul a GLOBAL aika ami europe szerver...
20 dikán indul a zért béta 3 napos utána WIPE ( kari törlések) majd indul a játék élesben..
Ayért választja az ember a pve servert mert nem biztos, hogy van kedve pvp-yni.Rohadt rosszul csinálták meg ezt a részét a játéknak.
pve - csak saját fajod ölhet le tédeg PK módban, mobok élete 100%
ezt vettem észre ..
Global verzió kedésnek lv50 max szint.
Szintezés:
Semmi grind! Minden szintre van legalább 5 küldetésed. Egy mob megölése kb 0.1% exp egy küldi sikeres befejezése után pedig 15-30% exp jár.
Vannak küldetések ahol választhatsz hogy Party-val csinálod meg vagy Solo-ban. Solo általában ölj le 3 féle mobot 15-15-15 darabot.
Party küldi öld meg a mini Bosst partyval.
Na ez nem igaz mert soloban is meg lehet ölni a mini Bosst ha ügyes vagy+ partyval is meg lehet ölni a 3*15 mobot.
Tehát a jó hír: Minden kóldetés Party alapú hiába nincs party opció lehetõség ugyanugy jováírja a mobos leölését ha más öli le és partyban van veled.
Exp:
Partyban exp felezõdik. Ha kette vagytok partyban fele exp. Ha hárman vagy többen akkor is fele exp. Elég jo nem ? 😊
PVP:
Sokféle lehetõség van pvp re....
1 Kastély harc azt hiszem 1 héten 1szer...
Ez egy baromi nagy kastély elfoglalós - megvédõs jellegû..
2 Relic harcok: bármikor 😊
Minden pálya közepén van egy Relic (kristály aminek van tulajdonsága- egyik +10% hp másik + 5% magic atk stb... sok van azt hiszem 22. Ezeket napi szinten lehet foglalni védeni.
3 Aréna harc. Napi szinten van ez is.
1-15lv - 15-30lv - 30-50lv mindenki kap egy meghivást rá szinttõl függõen. Beportál egy kis arénába 25 VS 25 két csapat aki meghal bent az kiesik. Gyõztes csapat kap honor pontot meg medált.
4 GVG guild VS guild erröl semmit nem tudok..
5 ? van egy 5dik erröl sem 😊
6 Mezei vadászat mész egyedül vagy többen és vadásztok másokra 😊
Dungeonok:
Ebben sem voltam de van 3 féle, és mindegyiknek van 4 féle szintje Easy normal hard és very hard azt hiszem..
Ide járnak a nagyok farmolni jo cuccokat...
Pran- a kis tündér lányka aki követ téged. Igen etetni kell és öltöztetni kicsit tamagocshi jellegû de érdemes vele foglalkozni mert idönként ad jó bonusz cuccokat és igen erös buffokat rak rád ha jo vagy hozzá.
1-5lv Tündér 5-20lv kislány 20lv- ? nagylány 😊 ?lv felnött de ez még nincs benne ebben az updateban.
Skillek-
Minden szinten kapsz egy SKILL pontot amit el kell osztanod magadnak. Ebböl vehetsz buffokat támadásokat. Ez a rendszer azért jo mert nem lesz unalmas a játék nem lesz 2 egyforma felépítésü karakter.
De mivel lv 50-en 50 skill pontod van ezért majd meglátod nem tudsz minden támadást buffot stb használni mert nem lesz elég a pontod rá!
Jol gondold meg mit hova költesz el 😊
amugy lehet brámikor RESETELni a skill pontjaidat ha nem tetszik neked a skill felépítésed.
Tessék egy link :
bal felsö sarokban 3 kis figura ott választod ki milyen classt akarsz megnézni. Ez egy ilyen kis tesztelös program segit elöre beállítanod a skill pontjaidat és megnézned mit mikor tudsz fejleszteni stb.. nyugi egyszerû nagyon..
http://aika-tools.6.ql.bz/skill/en/skill.html?j=snp
Van Cash shop rendszer. A játék maga ingyenes de ha nagyon jo akarsz lenni benne és nincs sok idõd játszani és összerakni a legjobb cuccokat majd akkor egy kis pénz ellenében egész jo kis dolgokat vehetsz magadnak. Igazábol én sem tudom miket csak halottam rola.
Egy kis class leírás:
- Paladin : Full Tank támadásban egyáltalán nem jo viszont akkora védelemre és HP ra tehet szert amivel szinte legyõzhetetlen lesz.
- Warrior : Támadó közelharcos föleg AOE támadásokat használ. Jó védelem , arõs támadó erõ, csak közel kell mennie és elöl kell harcolni a csatákban.
- Cleric : Gyógyító buffoló debuffló karakter semmi extra.
- Warlock : Támadó mágus, Hatalmas nagy AOE térsebzõ varázslatok jellemzik vizsont gyenge védelem.
- Dual Gunner: Assasi jellegõ középtávú harcos, két kis pisztolyt használ. Középerõs támadás viszont neki van a leggyorsabb skilljei igy elég hamar ellövi az öléshez szükséges 3-4 skillt.Láthatatlan.
- Rifleman : Sniper. Jó defense es legerõsebb támadó skillek jellemzik. Hátránya összesen 2-3 használható támadása van és azok ujratöltése is 1 perc felett van.
Nagyjábol ennyi ha valakinek van még valami kérdése tessék...
Kivéve pár embert aki regelt az CBT re anno.
Köztük én is ott tesztelem a játékot.
Viszont 20. án indul az GLOBAL aika mindenki játszhat vele csak USA Canada nem 😊
lehet kulcsokért regelni vagy már lehet nem 3napos lesz a béta utána indul az OBT ahol már élesbe megy minden...
Aki kedveli az Aikát vagy kedvet érez hozzá azt várjuk az Ostyrionban (nemzet) majd kereesük egymást chaten meg itt forumon.
TS-is van ha valakit érdekel a téma komolyabban.
akkor miután megvetted a kaját bent lesz a táskádban majd jobb gomb a kajára és puff...
a pran FOOD- csikja felmegy és nem lesz éhes egy darabig..
😊
★ 汤姆 李
amugy sztem a gpotato.eu nál végzi😄
😄 na tehát akik ob elött is tolták azokat nem bannolják csak az "ujreggeket" zárojelbe jelzem léteznek progik ami amcsi ipt csinálnak...
★ 汤姆 李