Aika Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pvp csenelen találkozunk xarfing😛😄
Xinaf majf asszem.

RF online - Xinaf , világ legjobb játékosa. Aion - Xinaf , lv 50 Sorcerer Aika online - Xinaf , lv 60 Sniper.

amugy mi a neved ingame?? ja és szar a klán név😄😄😄
bazzz neeeeeeeeee mi nem gmt+1 vagyunk hanem UTC+2 ésss.... ooooohhhh..... öcsém még 1 ora...
nekem nem irja ki hogy wateroo meg ilyenek de lol...
gyere Gci😄 5 perc és cbt😄
na infok CBT -re
WATERLOO nation ! ott gyülekezünk és keressétek az Origin guildet.

RF online - Xinaf , világ legjobb játékosa. Aion - Xinaf , lv 50 Sorcerer Aika online - Xinaf , lv 60 Sniper.

MONDOM GYÜLEKEZÜNK WATERLOON AZT A KLÁNOSAT MEGCSINÁJUK B+😄
Dear Aika Global CBT players,

In order to make our short CBT phase a bit more exciting for you, we’ve come up with a few events where you can participate and win some cool stuff.

Event 1
Title: Make Character = Giftbox FTW!

Description: AIKA Global is giving away free items so that you could enjoy the CBT more.

Mechanics:
1) Download AIKA Global client
2) Connect to the game
3) Create a character
4) View inventory

Reward: Open Pack Gift Box (Contains 20 Portal Scrolls, 30 Medium Health Potions, 30 Medium Mana Potions)

Event 2
Title: Meet Pran - Your Soul Companion

Description: Enjoy your adventure with your cute Pran!

Mechanics:
1) Complete the level 7 Pran quest and claim your Pran
2) Send an email to attaching a screenshot showing your character with your Pran. Note: Character and Pran's name must be shown in the screenshot.
3) Verification of the entries
4) Winners will receive an E-mail confirmation that their entry won the event. (Announcement through notice)
5) Event limited to the first 100 submissions only.

Reward: One<1> Girl Pran Item – Blue Star Headband per winner

Event 3
Title: Siege and Win!

Mechanics:
1) Create or Join a Legion
2) Participate in the Castle Siege
3) 100 randomly select players will be the winners

Rewards: 10,000 TCoins for each winner

Event 4
Title: The Great Marshal

Description/Mechanics: Become a Marshal, most powerful figure in AIKA Global, and get to share your rewards with your Legion members.

1) Create a Legion and become the first Marshal in AIKA Global!

No. of Winners: Three (3), One per Nation

Rewards: 100,000 Cash Potions, 1,000 Portal Scrolls, 50 Special Transform Potions, and 5,000 TCoins to Marshal’s Legion members

Event 5
Title: AIKA Global’s Level Race!

Mechanics:
1) Create a character
2) Level up as fast as you can!
3) First character (for each class) will be announced as the winner

No. of Winners: One (1) per each class

Rewards: 50,000 TCoins per winner

Event 6
Title: Name Our Nations!

Description: Make your mark! Be the legendary Aika Global player who gets to name all the Nations.

Mechanics:
1) Think of really good Nation Names.
2) Include descriptions, their lore and morality.
3) Send your list to with the following information: User ID, Real Name, Country/Location.

No. of Winners: One Grand Prize (1), Three Consolation Prize (3)

Reward: Grand Prize 100,000 TCoins, Consolation Prize 20,000 TCoins

All winners will be announced in the Aika Global website on August 25, 2010. All rewards, except Event 1, will be distributed to the winners when OBT begins.

For more information, please email .

Have a great day!

szeretnék a gm el valo interjubol amit ma tett közzé egy gm😄 a forumon idézni:
Question: What can the GMs say about Gold Spammers and BOTs?

GM: BAN Them All! KILL! ELIMINATE! There will be no room for them in Global Aika.

hát ezek kinyifancsák a botokat😄
én waterloo ra megyek mindenki jöjön ide sztem!!! dumálunk ingame😄 na meg TS😊 😄 én dual gánnör leszek😄
Többen jelezték hogy jönnének majd aikázni holnaptol.
Mindenki kezdje el azt a nationt amit akar most nincs jelentösége.
Probáljátok ki a classokat már amennyire elég 3 nap hogy leteszteljetek valamit..

CBT után irom majd meg meik Nation a végleges stb...
közben küldöm TS (TeamSpeak) adatait nektek priviben lehet csatlakozni ott irni is lehete meg beszélni is....

datango
nekem csak azt irja ott hogy "global" akkor várjak még 20.áig ugye?

visszamennyé...!! csit pszt!
dak3 lassan menjaludni mert lövik a pizsit. majd holna irhatsz megint szia.
puszi

elején gondolom nem lesz emrt nem tudják elosztani... twehát nemtudják hova hányan mennek... REMÉLEM ODA MEGYÜNK MI MAGYAROK AKIK EGYEDÜL VANNAK NEM SZERETEK SZÖVETSÉGBE LENNI😄 vagyis én tuti oda megyek..😄
van nation alliance
amerika szerón is volt 5 nation
a legerösebb volt egyedül a másik 4 elosztva 2-2 be és alliance a 2 nemzet között.

Én örülök a CBnek, mert soha nem játszottam még a játékkal. Kell egykis alapozás. Am az az 5 nation nemsok egy kicsit? nemlesz egyenlõ eloszlás

és elvileg 23. án este lesz vége a CBT nek avgy éjszaka
köszi probálkoztam😄

infok: Alathaea
forditom: a CB 23. tart
és a OB nem kezdödik azonnal "kell nekünk egy pár nap hogy javitsuk a bugokat" wipe lesz!!
ÉS A TÖBBI NEMZET A CBT UTÁN KERÜL BE HELYEZÉSRE
magyar idö szerint reggel 7 töl lesz cbt 20.😊
DAK a szívembõl szóltál..😄😄 datango valószínû hogy offline szervereken nemtudsz játszani

sztem globuszt😊😊 abba van server aminek a neve global már én is csekoltam😄
gyakorlatilag hála türelmemnek kb 10 percenként probálok belépniXDDDD de nem jönn ösze... de muszály😄
te melyik aikát játszod? Gpotato vagy Global ? 😊

NEBASZATOK FÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖLLLLLL FUUUUU ÖCSÉM 20. LESZ cbT LÁTOM NEM FIGYELed a részleteketm int egyesek....😊
datango
szeretnék én is játszani, de valamiert még nem mûszik😄 bemegyek a global serverre azon belul egy alszerfveerre de akor sem mukodik mert mikor becsatlakoznek akkor kir ilyen hibát...

eddig kb 20-30 fös magyar csapat jelezte hogy jön aikára....

Priv.ment.
<--Warlock

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

nemtom hogy itt hogy kü pm öni de nem is érdekel... dual gunner vagy sniper 😄 sztem gunner😄
meik nation?😄 TSt meg majd inganem...
aki szeretne játszani global aikával az jelezze nekem PM ben és visszairok TS adatokat stb...
azt is jelezzétek hogy mik lennétek. papa mágus sniper stb.....

amutgy igaz de cb végére találd már ki magadat bmeg😄 tehát nyilt teszt😄
5 nation lesz elérhetõ.. a másik kettö ami kérdöjel az ma vagy holnap lesz berakva. az idöpont annyira nem izgat még cbt nem érdekel majd az obt.
ÉLLLLLLLLLESSSS XD

3 nation lesz elérhetö: waterloo cannae gaugamela😄 sztem waterloo ra gyülekezzünk az nekem tetszik a név alapján nem bidaro?😄
rákéne jönni hogy pontosan mikor kezdödik a cb a hir alapján augusztus 20 2 AM tehát éjel kettö mert At morning(AM) EDT idö szerint ami GMT-4😄 és miii vagyunk A gmt+1 tehát reggel 8?😄
és cb kulcsot aktivani😄
...

20 dikán már tudsz tesztelni...
de a karikat törlik ..
23 dika után nemtudom a pontos dátumot már játszhatsz élesben..
béke..

és a fajt azt majd leirom neked melyiket válaszd ha magyarokkal akarsz majd játszani..

datango
sikerült felregisztrálnom a aika.t3fun.com itt, leszedtem a klienst, az oldalon talállható download full cliens asszem ezzel 😊 elinditottam a játékot, és szerver választásnál , odáig eljutok , hogy "vaterloo" asszem vhogy így, és mikor rámennék hogy pve server akkor azt irja ki "try again shorthly" és nemenged be.

Várnom kell 25.éig vagy vmit még nemcsináltam meg?

jó lenne
majd irok hová merre ...

ja és forumon olvastam hogy az a nation az osty val kezdödö vagy meik nem olyan néven fog itt futni vagy mi... de ez nem biztos..
mert szar vagy ...
olvasd el a forumot..
ird be gogle GLOBAL AIKA te szar..
ott probálkozz

csak nekem nem emgy a downloader és mmosite röl 2kb val jönn....
fuuuu mindjárt fel robbanok a hülyeségedtöl
1. kise probáltad
2. GPOTATO nak csak amcsi jogai vannak mi nem gamelhetünk
aika.t3fun.com Closed beta jön msot 20. án sztem a kulcsokat lecsusztad
3.csinálj jobbat😊
DarkHorSe
ekkora szar jatekot reg lattam, meg be se lehet regelni

Swedish people are albino monkeys&#65279;

mert eut bannoja a gpotato de olvas vissza amugy meg aika.t3fun.com a global.. oda menny 20. cb...
DarkHorSe
miert nem lehet ezzel jatszani, felraktam, gpotato acc, belepesnel meg "This Account has been cancelled." <#gonosz1>

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Dear Aika Global Community,

It is official! Mark your calendars!

CBT Phase will begin on August 20, 2010 at 2:00 AM EDT (GMT-4) and end on August 23, 2010 at 8:00 PM EDT (GMT -4).

Please tell your friends!

Thanks for your support!

új hir én voltam a 3. megtekintõje😄 most akkor magyar idõ szerint mennyi?
Ostiryion leszek ha ott lesz a klán😄
amugy meik kari jó pvpre ? én a dual gunnert preferálnám nagyon bejönn😄
na jó... 12 és fél😄 halál komoly....😄
na de most halál komolyan megtudhatom mennyi vagy?

és most jött el az idõ hogy megmondjam neked hogy 100% igazam van és arra is hogy megmondjam hogy 12 -.-