421
Aika Online- nemsokára jön ki az angol verziója, ami remélhetőleg nagyon jó lesz. Ingyenesen játszható ráadásul.
-
DAK3 #341 igaz nem itt kellet vna na m1:D bocsi all:) -
#340 hello!
kiprobalom ezt a jatekot,de egy fo kerdesem van!
ez itt szarra lesz hackelve??azaz esely meglesz ra? -
Lirian #339 Kedves bibaro!
Én sem saccoltalak többnek mint Jude666, viszont egy embert nem a kora határozza meg, hanem az, hogy viselkedik másokkal. Én láttam már 80 éves gyereket és 16 éves felnőttet egyaránt.A zárójelben írt mondatod késztetett a hozzászólásomhoz.
-
bidaro #338 Jude 24 vagyok.
( szeretek kis kukacokkal igy viselkedni sokszor járok fel ide sg.re unaloműzésből. ) -
kovalik #337 én Gallia, de oda megyek, ahova a többség
melyik klánban vagytok ? -
Tomy Lee #336 <--Persia-pvp természetesen -
Lirian #335 melyik szerveren vagytok?
-
kovalik #334 Ha vki csinál magyar klánt szóljon ! -
Jude666 #333 Köszi, remélem működni fog! -
Tomy Lee #332 5 Nation:
Persia,Sparta,Gallia,Britannia,Germania -
Tomy Lee #331 Innen kell klienst tölteni:Global OB -
Jude666 #330 Fene egye meg.Folyton This account has ben cancelled. Ez vajon miért van? -
Tomy Lee #329 "Servers Open!Welcome to OBT" kiírás fogad launcher-ben;-) -
Jude666 #328 Egyetértek.Mondjuk azokból amiket írtatok,talán ki tudom következtetni a korotokat, de hangsúlyozom hogy talán.bidaro körülbelül 13-14 éves, abból amiket ír tényleg egy kocka vagy egy vérprofi, de a kettő között hajszálnyi a külömbség, ergo egy kicsit rajoskodónak tartalak, de ezt persze csak pár kommentből következtettem ki.DAK3-mal egy picit más a helyzet.Fiatalabb vagy ahogy nézem.12-13 tényleg, egy csöppet exhibicionistának képzeled magad, már ha meg nem sértettelek.Látszik hogy pubertás korotokban jártok hiszen egy kis semmiségen egyből összekaptatok.Szóval nem szeretnélek titeket sértegetni csak egy kicsit gyakorlom a fórumon a szakmám, már amennyire sikerült.De higgyétek el a trágár szavak itt nem segítenek.Csak ha a mocsok cinostia zsidókról beszélünk. -
Tomy Lee #327 Bunkó vagy kissé de gondolom nem érdekel:)
DAK3 meg egy igazán semmirevaló hulyekocsog:)) -
Lirian #326 kösz -
bidaro #325
bocs.
de én egy teve vagyok aki tud irni
-
kovalik #324 egyetértek veled
Bidaro és Dak3 tényleg jó lenne, ha leállnátok már végre.Ez a topic nem arra való, hogy egymást becsméreljétek alpári, trágár stílusban.
Intézzétek el PM-ben, de ne itt a fórumon ! Köszi! -
bidaro #323 viszlát. -
Lirian #322 elképesztő ez a közönségesség amit egyesek megütnek itt. Aszt hiszem utoljára voltam itt. -
DAK3 #321 lol nem is én küldtelek téged be te pöcs:D de jól tette aki ki volt?:D -
atekxb #320 Kedves Mindenki!
Ha jól tudom, az aiká-nak nincs még magyar honlapja, így hát készítettem egyet. A fordítások még folyamatban vannak a napokban azokat is befejezzük.
Íme a honlap:
http://aika.try.hu/
Üdv, Atek -
kovalik #319 Mindegy hogy magyar-e a klán vagy külföldi.A lényeg, hogy te jól érezd magad.Mindenhol vannak nem odaillő emberek, a leader dolga,hogy ezeket az emberkéket helyreutasítsa esetleg kirúgja.
Természetesen egy nemzetközi klánban alapvető az angol tudás, ennek hiányában marad a magyar.De ez nem mindig hátrány.Sőt ! Néha összetartóbb is a társaság.
Nekem eddig semmi bajom nem volt a színtiszta magyar klánokkal, a mai napig tartom a kapcsolatot nagyon sok emberrel, sőt barátságok is szővödtek már.Tehát olyan guildet válasszál, ami az igényeidnek megfelel illetve felhőtlenül jól érzed magad. -
bidaro #318 Dak3 köszöntelek a 2x !! büntipontos rendszerben remélem tetszik.
amugy tpichoz -
Jó a játék és nem kell fizetned benne hogy jo legyél.
Csak tudj angolul egy kicsit meg legalább 15+ korhatár nem árt.... -
bidaro #317 na Dak barátom én is küldtem a modinak pár srt töled :)
csak hogy kvittek legyünk -
bidaro #316 Nem.
olvasd el a kommentemet a szövegeléseim alatt van egy 2 soros kis bemutatkozó szösszenet. -
Lirian #315 De Te bidaró, gondolom az 5%-ba tartozol. -
bidaro #314 De most télleg nem akarok lenézni senkit.
De már kb itt is meg a külföldi oldalakon is 100 ember kérdezni meg miért nem tudok belépni mi a baj stb...
de most komolyan olyan nehéz elolvasni a meddig tart a CBT és mikor kezdődik az obt? NAGY BETŰKKEL KI VAN IRVA minden info.
aki mmorpg vel játszik legyen már ennyi benne hogy kicsit utánaolvas a főoldalon stb...
DAK3 te meg inkább meg se születtél volna....
Tenkory nem hiszem hogy lesz magyar klán mert a magyar mmo játékosok csak pötyögnek és nem jók semmire ( 5% kivétel) igy jobb ha külföldi klánba mész ahol tudnak is játszani az emberek/gyerekek .
a magyarok csak a Wow -ra jók semmi másra.
-
Lirian #313 Osztom a véleményed. Az a baj, hogy egyesek azt hiszik ha többet tudnak valamiről az már fölhatalmazza Őket arra, hogy másokat kioktassanak, a segítőkészség távol áll tőlük. És Én sem megyek magyar klánba. -
Tenkory #312 na ezért nem megyek magyar klánba:D akárhányszor feljövök a flamelést kell olvasnom -
Lirian #311 Egyszerűen felháborító a modorod. Kérdezek valamit és Te csak ezen a pökhendi, kioktató hangon ( kivételesen nem trágár) tudsz válaszolni. Ki kérem magamnak a kioktatást. -
DAK3 #310 hoppááá ezért viszont téged büntetnek ha elküldöm modinak:):) -
bidaro #309 grat Lirian.
Nem értem hogy nem lehet belépni ...
de most komolyan nem tudnak az emberek olvani CBT vége van már. aug23.
ma 24 van ...
-
Lirian #308 Be tudtok lépni az AikaGlobálba? Mert én nem. -
DAK3 #306 ja mert nem értem rá kockulni de bármi meglehet volt olyan hogy másik mmo ba is.... a leg gyorsabban valami 9 éves gyerek tolta mert atom kocka mint te:D -
bidaro #305 nemhiszem hogy a szerver 2. dik lv29 játékosa 8 éves lenne.
de grat neked az lv13 hoz :) ügyes vagy -
bidaro #304 valaki tudja bannolni a forumról dak3mat?
12 éves azt mondta.
és a hozzáállása is egy rakás semmi...
teljesen tirpák és semmi értelmes nem volt a hozzászólásaiban.
na mind1 dak3 ha itt nem is de aikában leöllek majd meg pklak ha egy fajban leszünk
-
DAK3 #303 reggeli az nem elégé uj te pöcsgeci és kussojál te fasz szopo látom te se vagy 8+ ilyen viselkedésel.. .csicska... -
Tenkory #302 Ezek kb olyan nevek mint az SRO szervereké..nagyon gagyik és fantáziátlanok. Én spontán rányomok tenyérrel a billentyűzetre és jobb elnevezések jönnek ki:) -
bidaro #301 be tudo linkelni kis köcsög a legujjab hirt?
mert amin a német brit meg többi lofasz áll ez nem uj hir hanem kb reggeli hir...
és azota folyamtosan panaszkodnak az emberek és irnak hogy ze nem jo + gm is irt hogy ugy néz ki megváltoztatják öket ha kérik az emberek
szoval kis szaros barátm linkeld be nekem a legujabb hirt hagy olvassam el a végéig..