Aika Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lol nem is én küldtelek téged be te pöcs😄 de jól tette aki ki volt?😄
Kedves Mindenki!

Ha jól tudom, az aiká-nak nincs még magyar honlapja, így hát készítettem egyet. A fordítások még folyamatban vannak a napokban azokat is befejezzük.
Íme a honlap:
http://aika.try.hu/

Üdv, Atek
Mindegy hogy magyar-e a klán vagy külföldi.A lényeg, hogy te jól érezd magad.Mindenhol vannak nem odaillõ emberek, a leader dolga,hogy ezeket az emberkéket helyreutasítsa esetleg kirúgja.
Természetesen egy nemzetközi klánban alapvetõ az angol tudás, ennek hiányában marad a magyar.De ez nem mindig hátrány.Sõt ! Néha összetartóbb is a társaság.
Nekem eddig semmi bajom nem volt a színtiszta magyar klánokkal, a mai napig tartom a kapcsolatot nagyon sok emberrel, sõt barátságok is szõvödtek már.Tehát olyan guildet válasszál, ami az igényeidnek megfelel illetve felhõtlenül jól érzed magad.

Dak3 köszöntelek a 2x !! büntipontos rendszerben remélem tetszik.

amugy tpichoz -

Jó a játék és nem kell fizetned benne hogy jo legyél.
Csak tudj angolul egy kicsit meg legalább 15+ korhatár nem árt....

RF online - Xinaf , világ legjobb játékosa. Aion - Xinaf , lv 50 Sorcerer Aika online - Xinaf , lv 60 Sniper.

na Dak barátom én is küldtem a modinak pár srt töled 😊
csak hogy kvittek legyünk

RF online - Xinaf , világ legjobb játékosa. Aion - Xinaf , lv 50 Sorcerer Aika online - Xinaf , lv 60 Sniper.

Nem.
olvasd el a kommentemet a szövegeléseim alatt van egy 2 soros kis bemutatkozó szösszenet.

De Te bidaró, gondolom az 5%-ba tartozol.
De most télleg nem akarok lenézni senkit.
De már kb itt is meg a külföldi oldalakon is 100 ember kérdezni meg miért nem tudok belépni mi a baj stb...

de most komolyan olyan nehéz elolvasni a meddig tart a CBT és mikor kezdõdik az obt? NAGY BETÛKKEL KI VAN IRVA minden info.

aki mmorpg vel játszik legyen már ennyi benne hogy kicsit utánaolvas a fõoldalon stb...

DAK3 te meg inkább meg se születtél volna....

Tenkory nem hiszem hogy lesz magyar klán mert a magyar mmo játékosok csak pötyögnek és nem jók semmire ( 5% kivétel) igy jobb ha külföldi klánba mész ahol tudnak is játszani az emberek/gyerekek .

a magyarok csak a Wow -ra jók semmi másra.

Osztom a véleményed. Az a baj, hogy egyesek azt hiszik ha többet tudnak valamirõl az már fölhatalmazza Õket arra, hogy másokat kioktassanak, a segítõkészség távol áll tõlük. És Én sem megyek magyar klánba.
na ezért nem megyek magyar klánba😄 akárhányszor feljövök a flamelést kell olvasnom

Egyszerûen felháborító a modorod. Kérdezek valamit és Te csak ezen a pökhendi, kioktató hangon ( kivételesen nem trágár) tudsz válaszolni. Ki kérem magamnak a kioktatást.
hoppááá ezért viszont téged büntetnek ha elküldöm modinak😊😊
grat Lirian.
Nem értem hogy nem lehet belépni ...

de most komolyan nem tudnak az emberek olvani CBT vége van már. aug23.
ma 24 van ...

Be tudtok lépni az AikaGlobálba? Mert én nem.
ja mert nem értem rá kockulni de bármi meglehet volt olyan hogy másik mmo ba is.... a leg gyorsabban valami 9 éves gyerek tolta mert atom kocka mint te😄
nemhiszem hogy a szerver 2. dik lv29 játékosa 8 éves lenne.
de grat neked az lv13 hoz 😊 ügyes vagy

valaki tudja bannolni a forumról dak3mat?

12 éves azt mondta.
és a hozzáállása is egy rakás semmi...
teljesen tirpák és semmi értelmes nem volt a hozzászólásaiban.

na mind1 dak3 ha itt nem is de aikában leöllek majd meg pklak ha egy fajban leszünk

reggeli az nem elégé uj te pöcsgeci és kussojál te fasz szopo látom te se vagy 8+ ilyen viselkedésel.. .csicska...
Ezek kb olyan nevek mint az SRO szervereké..nagyon gagyik és fantáziátlanok. Én spontán rányomok tenyérrel a billentyûzetre és jobb elnevezések jönnek ki😊

be tudo linkelni kis köcsög a legujjab hirt?
mert amin a német brit meg többi lofasz áll ez nem uj hir hanem kb reggeli hir...
és azota folyamtosan panaszkodnak az emberek és irnak hogy ze nem jo + gm is irt hogy ugy néz ki megváltoztatják öket ha kérik az emberek

szoval kis szaros barátm linkeld be nekem a legujabb hirt hagy olvassam el a végéig..

tényleg bzzdmeg olvasd el a legujabb hirt végig...
Szted ha ezek maradnak mennyi ember fog spráta alatt játszani?
90%
😊

Nem lesznek ezek most is folyik a vita a forumon.

Britannia
Gallia
Germania
Sparta
Persia

akármilyen furcsa ezek lesznek a nation nevek...
várnd kell egy picit mikor bekapcsolod a pvp modot.

A snipert próbáltam, tényleg jó, de nekem a mage jobban bejön

A egyébként pvp jól mûködik ? Pvp szerveren vagyok, megtámadott egy játékos, de én nem tudtam visszatámadni, még akkor sem, ha bekapcsoltam a pvp módot.Hogy van ez pontosan ?

Snipperrel 1-2 lövés volt nekem mindenki....
de az nem aoe harcos inkább egyesével ölögetõs..
cbt vége ma lesz nyilt béte azaz ÉLES játék aug 27.

Valszeg lezs magyar klán ha valaki csinál ...
én és pár kocka társam angol klánba megyünk ahol hasonloan no life kockák játszanak majd...

Fajt még egyelöre nem döntöttük el...

Melyik class lesz jobb inkább pvp-re?Gondolok itt inkább,hogy 1v1 amelyik nem inkább AoE vagy tank féle class.
Õszintén assassin-t szerettem volna de nem tudom melyik felel meg ennek.

★ 汤姆 李

Open beta-ra ezzel a global kliensel megyünk tovább?
Amúgy nem is rossz ez a játék

★ 汤姆 李

magyar klán van ? kit kell keresni ? Köszi!

aug 27.

most akkor mikor lesz az open beta ?

Itt adnak még béta kulcsot akinek kell én is most szereztem egyet bár igaz,hogy a másikon voltam teszter de ugye ott nem engedett be soha.
Link
Na lássuk milyen is a game😊

★ 汤姆 李

nem nehéy fejlödni egzsyerüen nem vagyok kocka aki a cb indulás utáni nap délutánján ki jelenti hogz ö már 20 orát tolta.... ez inkább no life és tudom hogz jó játék te fsz..... és nem kell be ugatni azért mert egzesek egésy nap kockulnak...
Hát jah.
meg persze 12 évesen mint DAK3HUN elég nehéz fejlõdni olyan szintre ahol már élvezhetõ a játék.
na sebaj idövel Te is eléred majd a nagyobb szinteket fiacskám és rájössz ez egy jó játék.

ezek közül én sajna semmeiken sem vettem részt:S sziv fájadlomal ... nemtudok egésznap kockulni mnit egyes xinaf nevü ulti kockák...
Castle war- uncsi volt mert tul gyorsak voltunk és erösek
Temple defense- 1 orás kurva jo PVP !!!!!!!!!!!!!!
maga a játék elég szép és nem laggoltam sehol soha 400+ emberke melett sem..
skillek: ötletesek.
fejlödés: túl jo tul gyors nekem...

Szerintem naon jó kis game😊 Voltam ma Castle Siegen és egészen bejött.
Negatívum a halál utáni korlátozás hogy 3 percig nem kaphatsz honor pontot illetve a lagg, ami néha egészen rosszkor üti fel a fejét. Megfeküdtem egy csomószor mert elég low még a karakterem😄 A játék maga grafikailag elviselhetõ szépen fut gyengébb gépen is. A fejlõdés egészen gyors, a küldikben általában öldösni kell a mobokat és ennyi, de legalább sok küldetés van.

pont hogy nem... még Chas shop nincs is....XDDDDDDDDD
augustus 27 az OB virtus mondta waterloo gm😄
fejnelkuli
Ugyanazlesz vele a baj mint az Allods-al.Ha nem vasarolsz a shop-ba nem ersz semmit.

most is müködik nálad a baj és én nem szidnám iszonyu jóóó😄
Remélem obt már jó lesz és mûködni fog >.<

0Fritz0
Csodálatos vélemény és összefoglaló.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

nah 29 lv 20 ora alatt...
elég is volt cbt majd obt- re . re
béke.

mertt az aika.t3fun.com A GLOBAL TEHÁT AZ EU... AZAZ AMCSI AMIRÖL BANNOLVA LETTÜNK.... istenem,....
fejnelkuli
Mitol van az,hpgy regeltem a gpotato-n visszaigazltam az emailt,es jatek inditasnal azt irja,hogy account canceled?

datango
nekem az a furi benne hogy angol quest leiras van viszont a térképen német írás van 😊 ja eg még most sokat dobál ki 😄

mindenkinek patchelt? Nekem nem akar, mi a rák van vele? :SS

majd irok xarfing... tehát nemlesz amgyar klán..
nem magyar klán lesz egyelöre van egy top klán ahol van pár régi magyar hozzájuk csatlakozunk majd.... cbt re.