Aika Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha jól tudom, az aiká-nak nincs még magyar honlapja, így hát készítettem egyet. A fordítások még folyamatban vannak a napokban azokat is befejezzük.
Íme a honlap:
http://aika.try.hu/
Üdv, Atek
Természetesen egy nemzetközi klánban alapvetõ az angol tudás, ennek hiányában marad a magyar.De ez nem mindig hátrány.Sõt ! Néha összetartóbb is a társaság.
Nekem eddig semmi bajom nem volt a színtiszta magyar klánokkal, a mai napig tartom a kapcsolatot nagyon sok emberrel, sõt barátságok is szõvödtek már.Tehát olyan guildet válasszál, ami az igényeidnek megfelel illetve felhõtlenül jól érzed magad.
amugy tpichoz -
Jó a játék és nem kell fizetned benne hogy jo legyél.
Csak tudj angolul egy kicsit meg legalább 15+ korhatár nem árt....
RF online - Xinaf , világ legjobb játékosa. Aion - Xinaf , lv 50 Sorcerer Aika online - Xinaf , lv 60 Sniper.
csak hogy kvittek legyünk
RF online - Xinaf , világ legjobb játékosa. Aion - Xinaf , lv 50 Sorcerer Aika online - Xinaf , lv 60 Sniper.
olvasd el a kommentemet a szövegeléseim alatt van egy 2 soros kis bemutatkozó szösszenet.
De már kb itt is meg a külföldi oldalakon is 100 ember kérdezni meg miért nem tudok belépni mi a baj stb...
de most komolyan olyan nehéz elolvasni a meddig tart a CBT és mikor kezdõdik az obt? NAGY BETÛKKEL KI VAN IRVA minden info.
aki mmorpg vel játszik legyen már ennyi benne hogy kicsit utánaolvas a fõoldalon stb...
DAK3 te meg inkább meg se születtél volna....
Tenkory nem hiszem hogy lesz magyar klán mert a magyar mmo játékosok csak pötyögnek és nem jók semmire ( 5% kivétel) igy jobb ha külföldi klánba mész ahol tudnak is játszani az emberek/gyerekek .
a magyarok csak a Wow -ra jók semmi másra.
Nem értem hogy nem lehet belépni ...
de most komolyan nem tudnak az emberek olvani CBT vége van már. aug23.
ma 24 van ...
de grat neked az lv13 hoz 😊 ügyes vagy
12 éves azt mondta.
és a hozzáállása is egy rakás semmi...
teljesen tirpák és semmi értelmes nem volt a hozzászólásaiban.
na mind1 dak3 ha itt nem is de aikában leöllek majd meg pklak ha egy fajban leszünk
mert amin a német brit meg többi lofasz áll ez nem uj hir hanem kb reggeli hir...
és azota folyamtosan panaszkodnak az emberek és irnak hogy ze nem jo + gm is irt hogy ugy néz ki megváltoztatják öket ha kérik az emberek
szoval kis szaros barátm linkeld be nekem a legujabb hirt hagy olvassam el a végéig..
90%
😊
Gallia
Germania
Sparta
Persia
akármilyen furcsa ezek lesznek a nation nevek...
A egyébként pvp jól mûködik ? Pvp szerveren vagyok, megtámadott egy játékos, de én nem tudtam visszatámadni, még akkor sem, ha bekapcsoltam a pvp módot.Hogy van ez pontosan ?
de az nem aoe harcos inkább egyesével ölögetõs..
cbt vége ma lesz nyilt béte azaz ÉLES játék aug 27.
Valszeg lezs magyar klán ha valaki csinál ...
én és pár kocka társam angol klánba megyünk ahol hasonloan no life kockák játszanak majd...
Fajt még egyelöre nem döntöttük el...
Õszintén assassin-t szerettem volna de nem tudom melyik felel meg ennek.
★ 汤姆 李
Amúgy nem is rossz ez a játék
★ 汤姆 李
Link
Na lássuk milyen is a game😊
★ 汤姆 李
meg persze 12 évesen mint DAK3HUN elég nehéz fejlõdni olyan szintre ahol már élvezhetõ a játék.
na sebaj idövel Te is eléred majd a nagyobb szinteket fiacskám és rájössz ez egy jó játék.
Temple defense- 1 orás kurva jo PVP !!!!!!!!!!!!!!
maga a játék elég szép és nem laggoltam sehol soha 400+ emberke melett sem..
skillek: ötletesek.
fejlödés: túl jo tul gyors nekem...
Negatívum a halál utáni korlátozás hogy 3 percig nem kaphatsz honor pontot illetve a lagg, ami néha egészen rosszkor üti fel a fejét. Megfeküdtem egy csomószor mert elég low még a karakterem😄 A játék maga grafikailag elviselhetõ szépen fut gyengébb gépen is. A fejlõdés egészen gyors, a küldikben általában öldösni kell a mobokat és ennyi, de legalább sok küldetés van.
augustus 27 az OB virtus mondta waterloo gm😄
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
elég is volt cbt majd obt- re . re
béke.