Aika Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát én meg egy haverom Feonirba vagyunk én dualgunner õ warlock és ketten elvagyunk de ha vki van még Feonirba irjon :)
Én alethiusba vagyok találkoztam már 2 magyarral de 13-25 szint között vannak énmár 42. szintû vagyok (dual gunner) Zsuchan néven ^^
Van még valaki ebbe a nemzetbe? ja és az elsõ kérédesem amit kb egy hete tettem föl..na arra még mindíg várok választ!
LÉÉÉÉGYSZI
Hello
Én pár napja játszok a Feonir népnél vagyok DaweZ néven megtaláltok ;)
Látom régen írtak ide de azér remélem valaki válaszol...a közel jövõbe...
Némi magyarázat kéne!!!
1: Hogy van ez a céhes dolog? Hogy lehet csatlakozni? 26-os szintû vagyok (nemtom ez számít-e)
2:Mik ezek a nemzet vagy várvédõ háborúk??
A Pvp-n folyton legyilkolnak ami persze ok ott lehet ilyet..de kapnak azért valamit h megölnek csak úgy?? nem úgy lehet kapni medal of honort ha én támadok rá és annak ellenére megöl...(lehet h tök baromságot írtam)
csomószor át megyek pve-re mert így nemtudom a küldijeimet megcsinálni.

Szóval érdekel h ezért a gyilkolásért mit és hogy lehet kapni? milyen büntik vannak már ha vannak ...meg a céhes dolog...
Plusz!!! ha van magyar céh az hol és hogy? ha már céheznék inkább magyarba szeretnék csatlakozni..

Ennyi és elnézést h ilyen össze vissza írok :(
Jó hír azoknak akik, szeretnének a gPotato-s Aikaval (NA) játszani, de nem rendelkeznek még az IP ban elõtti idõkbõl regisztrált accounttal. Február 17.-tõl ismét lehet Európából regisztrálni, illetve belépni.

Nagy eventekkel készülnek a dologra, érdemes kipróbálni. (ami még plusz , hogy a játék "elõrébb" van pár kiegészítéssel, mint a Global verzió ( pl. most lvl 70 a max. szint.)

forrás : http://aika.gpotato.com/news/2011/02/01/aika-online-%E2%80%93-to-open-ip-to-european-players/
BuriP
Az amerikai AIkára csak akkor enged fel ha régi gpotatos acc-od van az újaknál kiszûri az EU-s IP-ket. Játssz inkább a T3FUN-os Aika globálon, oda felenged.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetõk érintése halálos.

gurubefree
"Due to service restrictions, new gPotato accounts must originate from the United States or Canada in order to play Aika Online. Accounts created from an IP address outside of this region will be blocked from logging into the game. Accounts that attempt to log into the game from outside of the US or Canada may be blocked from playing even if the account was created within the region of service."

Ez azert vicces

ゾルターン

gurubefree
Sziasztok

Lenne egy kis gond . Client letoltve > jatek telepitve > regisztracio megtortent + visszaigazolas .

Amikor problaok belepni azt irja ki hogy az account torolve lett. ( ???
Egyszeruen nem tudok belepni ....

Mit lehet tenni ?? Elore is koszonom

ゾルターン

Ryleh
ha Germania oldalon vagy:

NextPlease vagy
Harrier nevek alatt keress meg.

darkerlomy
segítene valaki pl: hogy lehet fegyvert vagy skill-t fejleszteni?? ... bocsi csak 1 órája játszom és nem jöttem rá. Ja és hogy hol lehet venni eladni cuccost??

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

Ryleh
kezdodik a melyviz:

ugye ez free game?persze lehet shopos itemet is venni,de az is egy rakas szar!
upgrader liquid:piaci ara jo ha 150k+ a hira 250k egy probalkozas...megveszed a liquidet,mert nem akarsz bukni!
de bux,megpedig downgrade,,ami csak 2 napja van!!de ezt persze a qrvaeletbe senki sem kozli!
tehat adott egy fegyo,nekem +6 os,,,nyomtam neki hatha,,,lett belole egy +5!!!!!!ennyit a liquidrol....
namarmost:ha visszapotlom(esetleg eredeti allapotaba)az is ujabb 250k/try

farmolni nem igazan lehet,,,,,
szerencse,,,hogy mar az elejen megmuatkozik:ez a game is lehuzos kocsog lesz/lett
legalabb hamar kiderult............

Ryleh
igen,atmentem a german szerora
most 34 es a sn1perem.(ez mar az uj,azaz a szerovaltas utani)
egy kulf guildba ugrottam be,,abszolut pvp centrikusak,segitokeszek
sok magyarral is talalkoztam,szerte vannak mas csoportokban.

NamelessOne az ingame nevem germania-pvp

Szia!

Játszol még a játékkal, sikerült esetleg guildhoz csatlakoznod?
Jelenleg 42-es a sniperem, de gondolkodom, hogy a 14-es mage-em kellene inkább folytatnom.

Ryleh
sajna persian a populacio szinte semmi....:((

Én Night Magiciant indítottam, még sajna csak lvl 9-es :D
Persia PVP-n

Ryleh
igen,valoban,,,tulkeppen ezen a szinten a leg shot,sonic,es a closing target combo szinte mindenre jo.

egy tag,aki elmondasa szerint nyomatott egy magas snipert segitett a jo skillelosztasban.mert ugye skill van sok,pont meg eppenhogycsak.:)

Fatal 5.
Leg shot 5.
High angle max.
Cruel chase csak 1!
a Critre 3.
precision semmi.
concentration semmi.
closing mindig max,
sonic is.
a maradek :
4 a hide ra..majd kesobb lehet tobbet is.(40 alatt ugyis csak a low karikat lehet szadizni:(
a tobbi tetszes szerint...
nekem ez az osszeallitas ok,azaz mint pve-mint
pvp ben eddig jo.

pl a detonation nem dobott nagyot,max egy teamban ,de ott van mage AOE.

Hali!

A skill leírása szerint, ha a mob életereje 25% alá csökkent akkor sebez xx-t. Elképzelhetõ, hogy akkor lesz aktív, ha ez megtörtént? (25%)

Én is Sniperrel játszom, jelenleg 28 vagyok.

Ryleh
Sniper skill kerdes

lvl 33. megnyilt a 3. skill tabla.
valasztottam a Closig target -et,,,amivel beszivtam mert:
-inaktiv normal modban
-inaktiv Hide modban

azaz semmit sem erek vele,es a skill reset majd 17k,de nem ez aggaszt,hanem az,hogy mire jo,illl miert nem jo ez(most nekem)

Ryleh
nepessegi statisztika van valahol?

© frango: 2 Pran-od lehet,,,szoval ha nem valsztottal mar mind2-ot,akkor nincs gaz..

BuriP
Az elemet nem lehet változtatni.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetõk érintése halálos.

frango
Pran elemjét lehet változtatni? Vagy valahogy újat csinálni? Air lett, de nekem az nem a legjobb...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

mekkora vagy már dakhun?

RF online - Xinaf , világ legjobb játékosa. Aion - Xinaf , lv 50 Sorcerer Aika online - Xinaf , lv 60 Sniper.

nem za LH számit.. hanem aki elsöre sebzi a mobot azé lesz...

RF online - Xinaf , világ legjobb játékosa. Aion - Xinaf , lv 50 Sorcerer Aika online - Xinaf , lv 60 Sniper.

Ryleh
megoldodott ez is(mac alatt fut win emu-val)emiatt kellett frissiteni.

a masik:partyalapu kvesztek/dungeon
nos a party ok,sok LH az enyem volt,de nem szamolta be oket a kuldibe!
azaz a mobot nem szamolja,de ha item kell azt beszamitja.maskor meg a fomonsztat is beszamolta.ez mitol fugg?
probaltam direkt ugy,hogy csapattarsaim hagytak nekem a mob utolso 20% hp-jat,,,tobbszor is,de nem irta fel a kvesztbe.ez mitol van?

lootot ad,itemet elfogad teljesitettnek,de mog kill number nem muxik.

es ultralol: egyedul mentem be a BD be,es ugy utottem ki 10 itemet amit a kveszt kert,,,ez meg jo lett,azaz kveszt done.

Ryleh..
kb 300 emberrel voltam raidelni meg harcolni...

0 lagg...

sztem veled van a gond.

Ryleh
megoldottam(craft)

Ryleh
"become citizen" kuldim elmaradt,,,,a cel obbjektum egy madar,hariri,vagy hirari,,tokmind1...elvileg ez dobna itemeket,,el is kezdte,,,de kb mar a 30.at nyirom ki es a Falcion item nem esik(csak 1 /5)...lassan ezt a tetu kvesztet nyomva mar lvl.12 leszek,,s ez nagyon bena igy,,,

ez valami bug,vagy orakig tart mire ez a teu kidobja ami kell?

osszessegeben tetszetos,de a kvesztek annyira egyugyuek,hogy ez ront az atlagon...fullshitidiot:)))

Ryleh
lehet,,mindenesetre tetszetos-nek igerkezik

sniper/persia

sztem a gépedel van vmi:):)
Ryleh
letoltottem,kargeneralas,egy - ket lvl up

borzalom modra szaggat a jatek,teruletvaltaskor,lagg hegyek 30mbites kapcsolattal.
ez alkalmi vagy alap?

igaz nem itt kellet vna na m1:D bocsi all:)
Ryleh
hello!

kiprobalom ezt a jatekot,de egy fo kerdesem van!

ez itt szarra lesz hackelve??azaz esely meglesz ra?

Kedves bibaro!

Én sem saccoltalak többnek mint Jude666, viszont egy embert nem a kora határozza meg, hanem az, hogy viselkedik másokkal. Én láttam már 80 éves gyereket és 16 éves felnõttet egyaránt.A zárójelben írt mondatod késztetett a hozzászólásomhoz.
Jude 24 vagyok.

( szeretek kis kukacokkal igy viselkedni sokszor járok fel ide sg.re unalomûzésbõl. )

én Gallia, de oda megyek, ahova a többség
melyik klánban vagytok ?

<--Persia-pvp természetesen

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

melyik szerveren vagytok?
Ha vki csinál magyar klánt szóljon !

Köszi, remélem mûködni fog!
5 Nation:
Persia,Sparta,Gallia,Britannia,Germania

Innen kell klienst tölteni:Global OB

Fene egye meg.Folyton This account has ben cancelled. Ez vajon miért van?
"Servers Open!Welcome to OBT" kiírás fogad launcher-ben;-)

Egyetértek.Mondjuk azokból amiket írtatok,talán ki tudom következtetni a korotokat, de hangsúlyozom hogy talán.bidaro körülbelül 13-14 éves, abból amiket ír tényleg egy kocka vagy egy vérprofi, de a kettõ között hajszálnyi a külömbség, ergo egy kicsit rajoskodónak tartalak, de ezt persze csak pár kommentbõl következtettem ki.DAK3-mal egy picit más a helyzet.Fiatalabb vagy ahogy nézem.12-13 tényleg, egy csöppet exhibicionistának képzeled magad, már ha meg nem sértettelek.Látszik hogy pubertás korotokban jártok hiszen egy kis semmiségen egybõl összekaptatok.Szóval nem szeretnélek titeket sértegetni csak egy kicsit gyakorlom a fórumon a szakmám, már amennyire sikerült.De higgyétek el a trágár szavak itt nem segítenek.Csak ha a mocsok cinostia zsidókról beszélünk.
Bunkó vagy kissé de gondolom nem érdekel:)
DAK3 meg egy igazán semmirevaló hulyekocsog:))

kösz

bocs.

de én egy teve vagyok aki tud irni

egyetértek veled
Bidaro és Dak3 tényleg jó lenne, ha leállnátok már végre.Ez a topic nem arra való, hogy egymást becsméreljétek alpári, trágár stílusban.
Intézzétek el PM-ben, de ne itt a fórumon ! Köszi!

viszlát.

elképesztõ ez a közönségesség amit egyesek megütnek itt. Aszt hiszem utoljára voltam itt.