421
Aika Online- nemsokára jön ki az angol verziója, ami remélhetőleg nagyon jó lesz. Ingyenesen játszható ráadásul.
  • Ryzox
    Rám is írhat aki a guilddel kapcsolatban érdeklődik.
  • LordTusy
    Tegnap kicsit zűrüs napom volt,de talán ma többet leszek benn.
  • semo1
    hali.
    irtam rád,de nem találtalak
  • LordTusy
    Sziasztok!
    Újra én.Jelenleg öten vagyunk Ostyrionon.Magyar guild indítását tervezzük,ehhez szükségünk lenne még minimum 1 játékosra.Mindenkit szívesen látunk nemtől,kortól,szinttől,stb függetlenül!
    Ha valaki csatlakozna hozzánk vagy csak magyarok társaságát keresi a játékban küldjön egy üzenetet nekem Tetsuou karakterre és amint tudok reagálok.
    Szép napot!Jó játékot!
  • LordTusy
    Sziasztok!
    Ostyrion szerveren kezdtem egy warrit Tetsuou néven,Lenaria-i tervezek lenni,nemtudom ez befolyásolja-e a későbbi guil-kompatibilitásomat vagy ilyesmi.Jól jönne kezdésnél pár tanács,hogy mihez is kezdjek magammal.
    Remélem in-game felvesszük a kapcsolatot vagy találkozunk!
    Szép napot!Jó játékot!
  • Mazarex
    hali, most nézegettem mmohut.com-ot ott mindig leírnak pár dolgot a játékról, pro kontra is, gondoltam kipróbálom, néha megunom wowot, ojankor új tájakra vetődök... letöltés után voltak érdekességek a gépen, win7 alatt, nem tudom, hogy csak a játéknak tudható-é be, de fél óra után hozta be a telepítőtt, de már szépen halad. Sajnos a héten délutáni gyakszim van, szal ma maxx felpatchelem, de karaktereket nézegetve a rifleman megtetszett, vélemenények, magyar klánok, vmi segítség, hogy jól induljak?
  • Nandor88
    Játék leírás:
    Grafika nem a legtetszetősebb de xxx mmo játék variáns közül ez maradt amihez kedvet kaptam amihez meg lenne az meg hackelet vagy megunnom. A skillek effekjtei sem hasonlítanak más mmokhéz (pl caball ahol 1 sima skill is akkora effecttel jár h beteríti az egész képernyőt.) Viszonylag cuccokat könnyű upolni bár én eddig sose uppoltam de haver egész nap ezt csinálja és egész szép arányba mennek fel a cuccai. Én annak a híve vagyok h majd nagyobb szinten. A játékban fejlődni elég egyszerű egy hátránya van h elvagyunk havazva mindig questekkel de ebből jó cuccok és sok xp esik le.
    Összegezve:
    Végül is egy Jó kis game ha eltekintünk a grafikától.

Nandi néven megtaláltok az ostrion szerón vagy írjatok ide.
  • Nandor88
    Szevasztok! Mi 3man Othirionon v vmi ilyesmi küzdünk és a gpotates szeron toljuk.
    Céhez +10 után lehet csatlakozni.
    Ha 20 vagy akkor csak azon a nemzeten játszhatsz amelyiken meglépted.
    A Pve szerven csak saját nemzetiségű ölhet le.
    Medal of honort vagy eventből szerzel vagy pedig arenából amit eddig nem próbáltam.
    Aki akar azt várjuk bár eddig nem találkoztunk magyarokkal.

• derion
    Hát még talán ha a 2 nép szövibe lenne de most azzsem azzal az ostyrinnal van szövibe v mi
  • Zsusensei
    ahj kár XD feonirba nem akarok mindent előröl kezdeni azért ehhez a 40-es karihoz elég sokat szenvedtem :(....és nnem tudnék róla h át lehet menni másik nemzetbe ....
  • derion
    Hát én meg egy haverom Feonirba vagyunk én dualgunner ő warlock és ketten elvagyunk de ha vki van még Feonirba irjon :)
  • Zsusensei
    Én alethiusba vagyok találkoztam már 2 magyarral de 13-25 szint között vannak énmár 42. szintű vagyok (dual gunner) Zsuchan néven ^^
    Van még valaki ebbe a nemzetbe? ja és az első kérédesem amit kb egy hete tettem föl..na arra még mindíg várok választ!
    LÉÉÉÉGYSZI
  • derion
    Hello
    Én pár napja játszok a Feonir népnél vagyok DaweZ néven megtaláltok ;)
  • Zsusensei
    Látom régen írtak ide de azér remélem valaki válaszol...a közel jövőbe...
    Némi magyarázat kéne!!!
    1: Hogy van ez a céhes dolog? Hogy lehet csatlakozni? 26-os szintű vagyok (nemtom ez számít-e)
    2:Mik ezek a nemzet vagy várvédő háborúk??
    A Pvp-n folyton legyilkolnak ami persze ok ott lehet ilyet..de kapnak azért valamit h megölnek csak úgy?? nem úgy lehet kapni medal of honort ha én támadok rá és annak ellenére megöl...(lehet h tök baromságot írtam)
    csomószor át megyek pve-re mert így nemtudom a küldijeimet megcsinálni.

Szóval érdekel h ezért a gyilkolásért mit és hogy lehet kapni? milyen büntik vannak már ha vannak ...meg a céhes dolog...
    Plusz!!! ha van magyar céh az hol és hogy? ha már céheznék inkább magyarba szeretnék csatlakozni..

Ennyi és elnézést h ilyen össze vissza írok :(
  • TiengLung
    Jó hír azoknak akik, szeretnének a gPotato-s Aikaval (NA) játszani, de nem rendelkeznek még az IP ban előtti időkből regisztrált accounttal. Február 17.-től ismét lehet Európából regisztrálni, illetve belépni.

Nagy eventekkel készülnek a dologra, érdemes kipróbálni. (ami még plusz , hogy a játék "előrébb" van pár kiegészítéssel, mint a Global verzió ( pl. most lvl 70 a max. szint.)

forrás : http://aika.gpotato.com/news/2011/02/01/aika-online-%E2%80%93-to-open-ip-to-european-players/
  • BuriP
    Az amerikai AIkára csak akkor enged fel ha régi gpotatos acc-od van az újaknál kiszűri az EU-s IP-ket. Játssz inkább a T3FUN-os Aika globálon, oda felenged.
  • gurubefree
    "Due to service restrictions, new gPotato accounts must originate from the United States or Canada in order to play Aika Online. Accounts created from an IP address outside of this region will be blocked from logging into the game. Accounts that attempt to log into the game from outside of the US or Canada may be blocked from playing even if the account was created within the region of service."

Ez azert vicces
  • gurubefree
    Sziasztok

Lenne egy kis gond . Client letoltve > jatek telepitve > regisztracio megtortent + visszaigazolas .

Amikor problaok belepni azt irja ki hogy az account torolve lett. ( ???
    Egyszeruen nem tudok belepni ....

Mit lehet tenni ?? Elore is koszonom
  • Ryleh
    ha Germania oldalon vagy:

NextPlease vagy
    Harrier nevek alatt keress meg.
  • darkerlomy
    segítene valaki pl: hogy lehet fegyvert vagy skill-t fejleszteni?? ... bocsi csak 1 órája játszom és nem jöttem rá. Ja és hogy hol lehet venni eladni cuccost??
  • Ryleh
    kezdodik a melyviz:

ugye ez free game?persze lehet shopos itemet is venni,de az is egy rakas szar!
    upgrader liquid:piaci ara jo ha 150k+ a hira 250k egy probalkozas...megveszed a liquidet,mert nem akarsz bukni!
    de bux,megpedig downgrade,,ami csak 2 napja van!!de ezt persze a qrvaeletbe senki sem kozli!
    tehat adott egy fegyo,nekem +6 os,,,nyomtam neki hatha,,,lett belole egy +5!!!!!!ennyit a liquidrol....
    namarmost:ha visszapotlom(esetleg eredeti allapotaba)az is ujabb 250k/try

farmolni nem igazan lehet,,,,,
    szerencse,,,hogy mar az elejen megmuatkozik:ez a game is lehuzos kocsog lesz/lett
    legalabb hamar kiderult............
  • Ryleh
    igen,atmentem a german szerora
    most 34 es a sn1perem.(ez mar az uj,azaz a szerovaltas utani)
    egy kulf guildba ugrottam be,,abszolut pvp centrikusak,segitokeszek
    sok magyarral is talalkoztam,szerte vannak mas csoportokban.

NamelessOne az ingame nevem germania-pvp
  • damati
    Szia!

Játszol még a játékkal, sikerült esetleg guildhoz csatlakoznod?
    Jelenleg 42-es a sniperem, de gondolkodom, hogy a 14-es mage-em kellene inkább folytatnom.

• Ryleh
    sajna persian a populacio szinte semmi....:((
  • Kiado
    Én Night Magiciant indítottam, még sajna csak lvl 9-es :D
    Persia PVP-n
  • Ryleh
    igen,valoban,,,tulkeppen ezen a szinten a leg shot,sonic,es a closing target combo szinte mindenre jo.

egy tag,aki elmondasa szerint nyomatott egy magas snipert segitett a jo skillelosztasban.mert ugye skill van sok,pont meg eppenhogycsak.:)

Fatal 5.
    Leg shot 5.
    High angle max.
    Cruel chase csak 1!
    a Critre 3.
    precision semmi.
    concentration semmi.
    closing mindig max,
    sonic is.
    a maradek :
    4 a hide ra..majd kesobb lehet tobbet is.(40 alatt ugyis csak a low karikat lehet szadizni:(
    a tobbi tetszes szerint...
    nekem ez az osszeallitas ok,azaz mint pve-mint
    pvp ben eddig jo.

pl a detonation nem dobott nagyot,max egy teamban ,de ott van mage AOE.
  • damati
    Hali!

A skill leírása szerint, ha a mob életereje 25% alá csökkent akkor sebez xx-t. Elképzelhető, hogy akkor lesz aktív, ha ez megtörtént? (25%)

Én is Sniperrel játszom, jelenleg 28 vagyok.
  • Ryleh
    Sniper skill kerdes

lvl 33. megnyilt a 3. skill tabla.
    valasztottam a Closig target -et,,,amivel beszivtam mert:
    -inaktiv normal modban
    -inaktiv Hide modban

azaz semmit sem erek vele,es a skill reset majd 17k,de nem ez aggaszt,hanem az,hogy mire jo,illl miert nem jo ez(most nekem)
  • Ryleh
    nepessegi statisztika van valahol?

© frango: 2 Pran-od lehet,,,szoval ha nem valsztottal mar mind2-ot,akkor nincs gaz..
  • BuriP
    Az elemet nem lehet változtatni.
  • frango
    Pran elemjét lehet változtatni? Vagy valahogy újat csinálni? Air lett, de nekem az nem a legjobb...
  • bidaro
    mekkora vagy már dakhun?
  • bidaro
    nem za LH számit.. hanem aki elsöre sebzi a mobot azé lesz...
  • Ryleh
    megoldodott ez is(mac alatt fut win emu-val)emiatt kellett frissiteni.

a masik:partyalapu kvesztek/dungeon
    nos a party ok,sok LH az enyem volt,de nem szamolta be oket a kuldibe!
    azaz a mobot nem szamolja,de ha item kell azt beszamitja.maskor meg a fomonsztat is beszamolta.ez mitol fugg?
    probaltam direkt ugy,hogy csapattarsaim hagytak nekem a mob utolso 20% hp-jat,,,tobbszor is,de nem irta fel a kvesztbe.ez mitol van?

lootot ad,itemet elfogad teljesitettnek,de mog kill number nem muxik.

es ultralol: egyedul mentem be a BD be,es ugy utottem ki 10 itemet amit a kveszt kert,,,ez meg jo lett,azaz kveszt done.
  • bidaro
    Ryleh..
    kb 300 emberrel voltam raidelni meg harcolni...

0 lagg...

sztem veled van a gond.
  • Ryleh
    megoldottam(craft)

• Ryleh
    "become citizen" kuldim elmaradt,,,,a cel obbjektum egy madar,hariri,vagy hirari,,tokmind1...elvileg ez dobna itemeket,,el is kezdte,,,de kb mar a 30.at nyirom ki es a Falcion item nem esik(csak 1 /5)...lassan ezt a tetu kvesztet nyomva mar lvl.12 leszek,,s ez nagyon bena igy,,,

ez valami bug,vagy orakig tart mire ez a teu kidobja ami kell?

osszessegeben tetszetos,de a kvesztek annyira egyugyuek,hogy ez ront az atlagon...fullshitidiot:)))
  • Ryleh
    lehet,,mindenesetre tetszetos-nek igerkezik

sniper/persia
  • DAK3
    sztem a gépedel van vmi:):)
  • Ryleh
    letoltottem,kargeneralas,egy - ket lvl up

borzalom modra szaggat a jatek,teruletvaltaskor,lagg hegyek 30mbites kapcsolattal.
    ez alkalmi vagy alap?