Aika Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van még valaki ebbe a nemzetbe? ja és az elsõ kérédesem amit kb egy hete tettem föl..na arra még mindíg várok választ!
LÉÉÉÉGYSZI
Én pár napja játszok a Feonir népnél vagyok DaweZ néven megtaláltok ;)
Némi magyarázat kéne!!!
1: Hogy van ez a céhes dolog? Hogy lehet csatlakozni? 26-os szintû vagyok (nemtom ez számít-e)
2:Mik ezek a nemzet vagy várvédõ háborúk??
A Pvp-n folyton legyilkolnak ami persze ok ott lehet ilyet..de kapnak azért valamit h megölnek csak úgy?? nem úgy lehet kapni medal of honort ha én támadok rá és annak ellenére megöl...(lehet h tök baromságot írtam)
csomószor át megyek pve-re mert így nemtudom a küldijeimet megcsinálni.
Szóval érdekel h ezért a gyilkolásért mit és hogy lehet kapni? milyen büntik vannak már ha vannak ...meg a céhes dolog...
Plusz!!! ha van magyar céh az hol és hogy? ha már céheznék inkább magyarba szeretnék csatlakozni..
Ennyi és elnézést h ilyen össze vissza írok :(
Nagy eventekkel készülnek a dologra, érdemes kipróbálni. (ami még plusz , hogy a játék "elõrébb" van pár kiegészítéssel, mint a Global verzió ( pl. most lvl 70 a max. szint.)
forrás : http://aika.gpotato.com/news/2011/02/01/aika-online-%E2%80%93-to-open-ip-to-european-players/
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetõk érintése halálos.
Ez azert vicces
ゾルターン
Lenne egy kis gond . Client letoltve > jatek telepitve > regisztracio megtortent + visszaigazolas .
Amikor problaok belepni azt irja ki hogy az account torolve lett. ( ???
Egyszeruen nem tudok belepni ....
Mit lehet tenni ?? Elore is koszonom
ゾルターン
NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved
ugye ez free game?persze lehet shopos itemet is venni,de az is egy rakas szar!
upgrader liquid:piaci ara jo ha 150k+ a hira 250k egy probalkozas...megveszed a liquidet,mert nem akarsz bukni!
de bux,megpedig downgrade,,ami csak 2 napja van!!de ezt persze a qrvaeletbe senki sem kozli!
tehat adott egy fegyo,nekem +6 os,,,nyomtam neki hatha,,,lett belole egy +5!!!!!!ennyit a liquidrol....
namarmost:ha visszapotlom(esetleg eredeti allapotaba)az is ujabb 250k/try
farmolni nem igazan lehet,,,,,
szerencse,,,hogy mar az elejen megmuatkozik:ez a game is lehuzos kocsog lesz/lett
legalabb hamar kiderult............
most 34 es a sn1perem.(ez mar az uj,azaz a szerovaltas utani)
egy kulf guildba ugrottam be,,abszolut pvp centrikusak,segitokeszek
sok magyarral is talalkoztam,szerte vannak mas csoportokban.
NamelessOne az ingame nevem germania-pvp
Játszol még a játékkal, sikerült esetleg guildhoz csatlakoznod?
Jelenleg 42-es a sniperem, de gondolkodom, hogy a 14-es mage-em kellene inkább folytatnom.
Persia PVP-n
egy tag,aki elmondasa szerint nyomatott egy magas snipert segitett a jo skillelosztasban.mert ugye skill van sok,pont meg eppenhogycsak.:)
Fatal 5.
Leg shot 5.
High angle max.
Cruel chase csak 1!
a Critre 3.
precision semmi.
concentration semmi.
closing mindig max,
sonic is.
a maradek :
4 a hide ra..majd kesobb lehet tobbet is.(40 alatt ugyis csak a low karikat lehet szadizni:(
a tobbi tetszes szerint...
nekem ez az osszeallitas ok,azaz mint pve-mint
pvp ben eddig jo.
pl a detonation nem dobott nagyot,max egy teamban ,de ott van mage AOE.
A skill leírása szerint, ha a mob életereje 25% alá csökkent akkor sebez xx-t. Elképzelhetõ, hogy akkor lesz aktív, ha ez megtörtént? (25%)
Én is Sniperrel játszom, jelenleg 28 vagyok.
lvl 33. megnyilt a 3. skill tabla.
valasztottam a Closig target -et,,,amivel beszivtam mert:
-inaktiv normal modban
-inaktiv Hide modban
azaz semmit sem erek vele,es a skill reset majd 17k,de nem ez aggaszt,hanem az,hogy mire jo,illl miert nem jo ez(most nekem)
© frango: 2 Pran-od lehet,,,szoval ha nem valsztottal mar mind2-ot,akkor nincs gaz..
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetõk érintése halálos.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
RF online - Xinaf , világ legjobb játékosa. Aion - Xinaf , lv 50 Sorcerer Aika online - Xinaf , lv 60 Sniper.
RF online - Xinaf , világ legjobb játékosa. Aion - Xinaf , lv 50 Sorcerer Aika online - Xinaf , lv 60 Sniper.
a masik:partyalapu kvesztek/dungeon
nos a party ok,sok LH az enyem volt,de nem szamolta be oket a kuldibe!
azaz a mobot nem szamolja,de ha item kell azt beszamitja.maskor meg a fomonsztat is beszamolta.ez mitol fugg?
probaltam direkt ugy,hogy csapattarsaim hagytak nekem a mob utolso 20% hp-jat,,,tobbszor is,de nem irta fel a kvesztbe.ez mitol van?
lootot ad,itemet elfogad teljesitettnek,de mog kill number nem muxik.
es ultralol: egyedul mentem be a BD be,es ugy utottem ki 10 itemet amit a kveszt kert,,,ez meg jo lett,azaz kveszt done.
kb 300 emberrel voltam raidelni meg harcolni...
0 lagg...
sztem veled van a gond.
ez valami bug,vagy orakig tart mire ez a teu kidobja ami kell?
osszessegeben tetszetos,de a kvesztek annyira egyugyuek,hogy ez ront az atlagon...fullshitidiot:)))
borzalom modra szaggat a jatek,teruletvaltaskor,lagg hegyek 30mbites kapcsolattal.
ez alkalmi vagy alap?
kiprobalom ezt a jatekot,de egy fo kerdesem van!
ez itt szarra lesz hackelve??azaz esely meglesz ra?
Én sem saccoltalak többnek mint Jude666, viszont egy embert nem a kora határozza meg, hanem az, hogy viselkedik másokkal. Én láttam már 80 éves gyereket és 16 éves felnõttet egyaránt.A zárójelben írt mondatod késztetett a hozzászólásomhoz.
( szeretek kis kukacokkal igy viselkedni sokszor járok fel ide sg.re unalomûzésbõl. )
melyik klánban vagytok ?
★ 汤姆 李
Persia,Sparta,Gallia,Britannia,Germania
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
DAK3 meg egy igazán semmirevaló hulyekocsog:))
★ 汤姆 李
bocs.
de én egy teve vagyok aki tud irni
Bidaro és Dak3 tényleg jó lenne, ha leállnátok már végre.Ez a topic nem arra való, hogy egymást becsméreljétek alpári, trágár stílusban.
Intézzétek el PM-ben, de ne itt a fórumon ! Köszi!