104
  • Donatello
    #104
    A Windows 7-nek fekete a képernyője, az XP-n pedig ezt látni:

  • Garfield
    #103
    Van abban valami bájos, amikor egyetértesz a saját nickeddel...
  • bagoly007
    #101
    Apád legsúlyosabb bűne meg te vagy, drága Flang3r... már bocs... de ennek ki kellett jönnie
  • Flang3r
    #100
    A Windows Viszta és a Windows 7 a Microsoft legsúlyosabb tévedései/hibái sőt bűnei !
  • Flang3r
    #99
    a képlet rohadt, egyszerű, amin az XP nem megy az nem is PC, vagy legalábbis egy hulladék, és alapból kuka vagy meg se szabad venni, ez ilyen egyszerű és a win7 meg az egész szaros pereputtya fogja besz*pni, 80% XP támogatottság ellenében, a legtöbb nagy laptop gyártó is megpróbált eleinte ráálni a kizárólagos win7 supportra , csak mikor látták , hogy a kutya nem vesz náluk gépeket , elkezdték újra megírni az XP-s drivereket...
  • B0nFire
    #98
    "...aki volt olyan lúzer az már örjöng világszerte emiatt a trágya winfos 7 miatt..."

    Őrjöngeni egyedül csak te szoktál; akinek nem jött be a W7, az szépen visszatette az XP-t őrjöngés nélkül.

    btw én emlékszem kábé egy fél éve, amikor a W7 még béta volt, te meg a W7 topicban esdekeltél, hogy valaki segítsen már neked, mert sehogy sem boldogulsz a bekonfigurálásával. Azt mondtad, "még egy esélyt adsz ennek a szar W7-nek, mielőtt letörlöd..."; erre azt kaptad válaszul, hogy csinálj vele amit akarsz, dugd fel magadnak, senki nem segített, mert előtte már hónapokkal azelőtt is széttrollkodtad az összes W7 topicot.

    Innen származik az összes haragod. Soha még csak ki sem tudtad próbálni a W7-et, mert fel sem tudtad telepíteni, te nagy informatikus! A kecskémet nem bíznám rád, nemhogy a számítógépemet.
  • B0nFire
    #97
    Most lebuktál! Indexet olvasol??? Akasztják a hóhért...
  • hol9672
    #96
    Fekete halál, elakad a bootolás a logo képernyőnél, nem újdonság ez, halt már meg igy egy feltelepitett vista a melóhelyen.
  • Turdus
    #95
    Te aztán nagyon el vagy tévedve. A MacOSX egyáltalán nem zárt, gyárilag adják hozzá a gcc-t és GNU/make-et, csont nélkül fordítok bármilyen OpenSource projektet.
    olvasnivaló meg ez is
  • Turdus
    #94
    Igen, kevesebb, de ettől csak a driver könyvtár foglal kevés helyet. A stabilitáson ez nem változtat. Azt tervezni kell.
  • coolbboy83
    #93
    Nem vágom mért kell erőlködni az XP-vel..... a mai gépeken nem megy többnyire driver hiánya miatt, ez van - itt az új Win7 és az is szar..... na bumm! a világ megy tovább.
  • B0nFire
    #92
    Linux-huszároknak!

    [i]"Az Ubuntut ki kéne próbálni huzamosabb ideig, mielőtt nekiáll valami bill gates jugend fikázni."[i]

    Talán le kéne kopni a Windows topicról Linuxszal a vérbe, nem gondolod?
  • n3whous3
    #91
    64 bites kezel 4 gigát, a 64 bites xp pedig hát hogy is mondjam: van "pár" baja
  • balee66
    #90
    Nofene, már nem csak Windowsban van trójai, hanem RedHat Linuxban, MacOS-ben, a Cisco és a Sun munkaállomásaiban... micsoda pimaszság!

    http://itcafe.hu/hir/microsoft_nsa.html
  • birdo #89
    Jah és a megoldás ::
    A Microsoft szerint nem a novemberben kiadott biztonsági frissítés, hanem a Daonol nevű trójai kémprogram okozhatja a Windows 7 operációs rendszeren tapasztalt „feketeképernyő-halált”.
    van ez igy...de igaz lenne ??
  • birdo #88
    Nana... vistám van )))
  • Flang3r
    #87
    mégegyszer a gyengébbek kedvéért:

    "...Ilyen lehet egy frissítés letöltése az operációs rendszerhez..."

    Nincs több kérdésem, T. bíróság ...
  • Flang3r
    #86
    "A Microsoft számára felettébb kínos, hogy a hírhedt Windows kékhalál Windows 7-es megfelelőjeként emlegetik a fekete halált. Nem a pestis másik nevéről van tehát szó, ám az operációs rendszer eladásait, ha nem is ennyire, de fenyegeti az ügy. A Microsoft alig egyhónapos rendszere az elmúlt évek egyik legjobban induló szoftvere az értékesítéseket tekintve, korai elfogadottsága az XP-ével vetekszik(alávaló hazugság), a dollármilliárdos reklámkeretek mellett is mindig csak félig befutott szoftvernek megmaradt Vistát pedig egyértelműen veri. A fekete halál felismerése rém egyszerű, nem látunk semmit a képernyőn. A jelenség jellemzően az operációs rendszerbe történő bejelentkezés után jelentkezik, és a meg nem erősített adatok szerint hasonlóval a Vista, sőt az XP felhasználók is szembesülhetnek.(a Viszta esetében megerősítem) Szintén nem megerősített hírek szerint a több millió felhasználó érintett az ügyben(persze hogy ezt a hírt nem erősítik meg, de ezt nem is kell, mert a aki volt olyan lúzer az már örjöng világszerte emiatt a trágya winfos 7 miatt), az azonban bizonyos, hogy létezik a jelenség, hiszen a Microsoft is megerősítette létét( na ezt kérném tisztelt bíróság jegyzőkönyvbe venni), és vizsgálat kezdett megoldására. Ezt azonban nem könnyíti meg az, hogy a szakértők szerint nem egyetlen formában jelentkező kódhibáról van szó, hanem akár tíz különböző helyzetben és okból feltűnő jelenségről.(magyarán, nem csak az egyik komponense, hanem az egész komplett operációs rendszernek nevezett winfos 7 egy rakás szart sem ér) Ilyen lehet egy frissítés letöltése az operációs rendszerhez(na ezt is kérném jegyzőkönybe venni T. bíróság. Ja és nincs több kérdésem), vagy akár új biztonságtechnikai szoftver telepítése. Teljes körű megoldást egyelőre sem a gyártó, sem független fejlesztők nem ismernek, egyelőre megkezdték az adatgyűjtést(azt régóta tudom hogy megkezdték az adatgyűjtést, csakhogy erről azért a felhasználóknak is szólni kellett volna...) nem csak a Windows 7, de a Vista, XP, NT és a Windows 2000 rendszerekben is - írja a BBC."
  • birdo #85
    Fdd vezérlő miatt lenne behalás ?
    Ők teljesem másra gyanakodnak
  • Cat 02 #84
    Divat lett az új op rendszereket fikázni ? Nekem 2 hete van w7-em és eddig 0 fagyás volt. Egyszer bebugolt a tálca (nem volt átlátszó) ~5 másodpercig...
    Ja, jó az XP is, de eddig nem bántam meg h váltsak (cod2 egyszer sem fagyott, nekem ez a mérvadó :D)
  • Flang3r
    #83
    hát nekem, drágra szépöcsém, akinek még 512 megabájt memória is bőven sok, a half life 2 szintű és half life 2 szinten leprogramozott (!) játékokhoz (akár) ,

    valamint 2-3 gigaherc között és neadjisten 512 megabájtnál egy hangyafaxnyival több ram mellett neked drága barátom még a Shrek 4-et is én fogom elkészíteni egymagam, ha leadod nekem a forgatókönyvét... szal nekem aztán papolhatsz hogy neked miért jó ez a trágya winfos 7 , amivel idáig csak a gond volt, és most hogy a cikk is erről szól... meg a 200ezermillió gigabájt ram...

  • haxy27
    #82
    Hát én ezt a fekete képernyöt csak olyan gépeknél tapasztaltam amelyikben nem volt flopi meghajtó, és a biosban nem volt ki kapcsolva a FDD vezérlő.

    A 8G ram az kell. én már rég nem használom a virtuális ramot alapon telepítés után az az első amit ki kapcsolok, Igy viszont a memoria igényes programok néha rám szolnak hogy kevés a ram ha csak 4G van benne.
    Meg külömben is aki irigykedik hogy egyeseknek 8G ramja van a gépben akkor az nyaljon sót . Kinek mi köze van hozzá hogy egyeseknek mért van 2G másiknak meg mért kell 16G
  • JoinR
    #81
    Bár hogy 5 percenként írsz egy hsz-t, azt bizonyítja, hogy valszeg erre vered és várod, hogy mikor olthatsz már le valakit.
  • JoinR
    #80
    Flang3r te olyan hülye vagy helyből mint más nekifutásból. Annyi RAMot visz el a WinVista és Win7, amennyi optimális...ha utánanéznél, láthatnád, hogy futtattak Win7-et 200 MHz-en és ~200 MB RAMon is.
    Ha visszaemlékeznél (bár akkor még lehet bölcsis voltál), XP-vel is volt nem 1 gond mikor megjelent. SP3-mal és majdnem 10 éves rendszerrel tényleg nagyon nehéz stabilat alkotni. A piaci részesedésről: nem esett még le, hogy milyen korkülönbség van az XP és Win7 között?

    Több, mint 1 éve használok Win7-et, és semmi nem ér a közelébe...Linux-szal csak a szenvedés megy (igen, nem akarok megtanulni 50 parancsot a terminál használatához), és Win7-hez képest az XP-n is (pl TV-kártya XP-n: 1 óra guglizás, semmi használható driver (nem elterjedt TV-kártya tény), Win7-en: Windows Media Center telepítés nélkül tolta az adást. Csak egy példa, amúgy nem használok WMC-t...)
  • Flang3r
    #79
    Már szinte látom : " Windows 7 Black Screen Edition "
  • Flang3r
    #78
    szívből gratulálok , hogy a te gépedhez , egy szaros pineaccle és a viszta elvisz 1,2 giga ramot, én ugyanezt bármikor megcsinálom neked egy xp-s géppel 64 megabájt ram mellett is..
  • Flang3r
    #77
    a helytet az hogy a béna, idióta lúzereknek akárhány giga ram és akárhány gigaherces processzor sem elég, és még a legstabilabb operációs rendszert is képesek lefagyasztani, kiakasztani, és tönkrevágni. Te nyilvánvalóan előre megfontolt bölcsességből vettél 8 giga ramot, feltehetően hogy végre folyamatosan 30 fps mellett tudd élvezni a pasziánszt és az aknakeresőt, mert eddig a haverod által ajánlott 10 féle vírusirtó egyidejű futtatása ellenére is vírusos és hibás lett a 4 gigabájt ramos és 4 gigaherces konfigurációd , és egy pentium 100 sebességét se érte el, valamint jelentkezett a fekete halál , még a Windows XP-n is, ahol csodák csodájára a 10 vírusirtó és minden felhasználói tudatlanságod ellenére is 30 fps-sel futott a pasziánsz.

    jól ismerlek , te vagy az az átlaglúzer, akik naponta fel szoktak hívni, az ilyen és hasonló egetrengető problematikákkal, és utána fizetnek nekem, mint a katonatiszt...

  • caprocorno
    #76
    Lám énis vagyok, enyémben csak 2 giga ram van, de azt el kell mondjam, hogy 800 Mb szabad memóri alá még nem láttam menni Pinnacle használata alatt sem, Pedig Vista FUT rajta.
  • reszcsi
    #75
    Nekem 8 giga ram van a gépemben, úr isten, most akkor láma vagyok? Mi legyen, töröljem rögtön a virtuális gépeket, ami miatt bővítettem a memóriát, vagy elég ha egyszerűen propelleres sapkát veszek, és láma vagyok, láma vagyok kiáltásokkal körbe-körbe rohangálok az utcán?
    Egyébként a 4 giga ram is hülyeség, ugyanis 4 giga - vga memóriát kapsz csak, de ez mondjuk részletkérdés. A lényeg, hogy chromeOS a király, ahogy az aláírásodból látom. Mondjuk ezzel az IQ-val valószínűleg neked bőven elég is egy böngésző, amin keresztül írhatod a sületlenségeidet.
    Hogy ne legyek off, nekem a win7-64 sőt a vista64 is atomstabil volt, igaz a feketehalál bejött nekem is miután épp néhány igen rendszerközeli telepítéssel vacakoltam. Sima utolsó működő konfig visszatöltése segített egyébként. Persze nem árt, ha az ember ért is ahoz amit csinál - ja persze, elfelejtettem lamer vagyok, mert nem volt elég a 4 giga. ajaj :)
  • Sanyix
    #74
    ja, előbb itt volt keresett valamit, aztán kiment. Lehet a 10%-ot.
  • Sanyix
    #73
    win7-en már befigyelt a bezárhatatlan folyamat folyamat leállítása után is :) csináltam videot is róla, hogy sajna az IS maradt a régiben.
  • passatgt
    #72
    10-et meg elvitt a cica?:D
  • bagoly007
    #71
    khm, javitotta.... bocsi... kicsit gyorsan akartam irni....
  • bagoly007
    #70
    Skyline, de ha legalabb nem hulyesegeket irna...
    Mellesleg amiota kijott a vista az volt a gepemen, jo volt, nem fagyott, stabil volt , csak egy kicsit lassucska, ezt a problemat javotta a 7, azota vissza se neztem a regebbi Winekre (regi kedvencem mellesleg a Win2000 Pro)
  • Skyline
    #69
    Ennek ez a mániája.....:D
    Érdekes nállam sem win7 sem vista nem fagyott,teljesítményben simán kihoztam vistából ami xp alatt volt csak legalább stabilabb volt a rendszer és nemkellett állandóan ujraindítgatnom a gépet amikor egy progi befagyott és nemvolt hajlandó az 50. BEZÁRÁS MOST után sem bezárni az xp a cuccot..:)
    Hagyjátok fröcsögjön,ignore sajna nincs max ha a nevét látjátok olvassátok, lehet röhögni az ilyen osotba hülyegyerekeken:)
  • bagoly007
    #68
    menjé má verd ki az ubuntudra oszt kuss.... jo a LINUX oszt kussojjámá dicsak buksi
  • Flang3r
    #67
    nem kellett volna ílyen csúnyán telepakolni trójaival ezt a szar Windows 7et és akkor nem fagyogatna le lépten nyomon...
  • Polemius
    #66
    Skyline:

    Igazából én régóta hiányolom az Ignore funkciót a fórumokból/kommentekből. Pedig olyan jól kitalálták már anno ezer éve chates megoldásokban. :)
    (Tényleg, nincs esetleg ilyen firefox plugin?)
  • bagoly007
    #65
    Flang3r, olyan fárasztó vagy hogy nyugágy kell melléd... Megfújt a szél, netán sokat voltál a napon? Menj inkább aludni, jóccakát...
  • Skyline
    #64
    Flang3r egy igazi buta troll,kissé egyértelműen GETTÓHARCOS ,stbstbstb nevü emberke beírásaira emlékeztetve (havi nickváltás rulez,mert mindfenhol hülyétcsinált sajátmagából). Etessétek,fröcsögjön még pár sort:)