111
Szereted de nem mered elmondani?
-
#71 Igen, ez pont ilyen egyszerűen működik, mint ahogy leírtad... -
#70 Milyen trendet, egyáltalán hogy jön ez ide? Az a baj, hogy 14+ évesként nem képes megmondani a "barátnőjének", hogy sry, nem szeretlek, a másiknak meg nyuszi bevallani. -
Vlala #69 Miért lenne szellemileg visszamaradott? Mert nem követi az aktuális trendet (12 évesen diszkó, 14 évesen detox, 16 évesen elvetett gyerek...)?
Semmivel sincs elmaradva, hadd legyen már meg a saját életritmusa... -
#68 Akkor viszont szellemi visszamaradásra enged következtetni, hogy több, mint 14 évesként ilyen topikot nyitsz. -
Ecocska #67 Mondtam már hogy nem 14 vagyok... -
#66 :D -
Vlala #65 Fogalmazzunk inkább úgy, hogy 3 hónapja tetszik valaki.
Szeretni valakit egy kicsit mást jelent.
Az a valami, ami közbejön, az a gátlásosságod.
Ha így folytatod tovább, nem fog kiderülni, hogy viszonozza-e a tetszésedet, vagy sem.
Indulj ki abból, hogy ő is emberből van. Nem Istennő, nem a Végzet asszonya, ergo nem kell tőle félned, valószínűleg nem fog a Pokol legsötétebb bugyrába futni a lelkeddel, ha esetleg nem úgy jön ki egy-egy megjegyzésed. Ha pedig mégis, akkor egy öntelt picsa, foglalkozzon vele, akinek két anyja van.
Nem alkalom kell erre, hanem kicsit összeszedned magad, és alkalomtól függetlenül megszólítani, és elbszélgetni vele (persze ne menj ajtóstul a házba, ne egyből azzal kezdj, hogy szívesen mérnél benne olajszintet a nívópálcáddal), csak van valami közös témátok, ha más nem, a közös város, közös suli, tanárok kibeszélése...
-
#64 Elhívod tandemugrani, pár száz méteren megkérdezed, hogy szeret-e, ha nem, akkor leoldod, problem solved. -
#63 - Te Julcsa, én bevinnélek a szénakazal mögé, megmarkolásznám azokat a jó formás csöcseidet, aztán jól megbasználak.
- Hohó, értem ám a célzást! -
#62 nem itt kéne elmondani te nagyon ész, hanem ott és neki. asszed olvass esgét? nickből úccse tudja. szedd össze magad, légy bátor, keress olyan szitut és adj neki. ezér nem kell topik. -
#61 Uhh, engem az őrületbe tudtak kergetni a "eljössz velem vacsizni?" szöveggel... Szeretek ugyan enni, de miért kell az ismerkedést táplálkozással összekötni? Ennyi erővel összeköthetnénk a sz*rással is, mert hát az is a táplálkozási folyamat része, csak épp a másik vége.
Tök hülye helyzetben feszengeni, félni, hogy véletlenül leeszed magad (bárkivel előfordulhat), hagyni, hogy a fiú fizesse az egész számlát (mert hülyén jönne ki, ha nem így lenne), közben lehet, hogy nem is ízlett a kaja... Erőltetett "beszélgetés", majd miután befejeztük, a "na most hova tovább, mi legyen?", közben esetleg lelkifurdalás, ha esetleg én nem akarom folytatni, pedig ő hogy kitett magáért. Kösz, de kösz nem.
Inkább próbáljon meg valami értelmes programot kitalálni, amit mind a ketten élveznek és el tudják magukat engedni közben. Ha annyira szereti a másikat az ember, akkor biztosan legalább halvány sejtése van arról, hogy mit is szeret csinálni. -
SlayR #60 Jézusom...a topic címét elolvasva azthittem valami komoly témázás folyik itt, de ahogy látom sokan csak szenvedésre használják (tisztelet a kivételnek)...amúgy ez egy olyan téma amin el lehet valahol filozofálgatni mivel volna min ezzel kapcsolatba :) -
Ragnar360 #59 amúgy téged biztos vmi nagy csalódás ért azért beszélsz hülyeségeket, pl h minden nő egy *urva - én is mondtam már de nem azért :DDD ja és lehet depresszios is vagy :P -
Ragnar360 #58 :DDDDDDDD ahh na ezen most elkeztem szakadni kicsit :D
"Ejj bazeg ne azt mond neki hogy szeretlek mert az ugy tök hülyén néz ki hanem azt hogy tetcel geci kö kola" ez vmi ujabb verzió, de tök égö nem, csakmert még ezt nem hallottam :D -
#57 kurni hívja az egyértelműbb! -
#56 Ejj bazeg ne azt mond neki hogy szeretlek mert az ugy tök hülyén néz ki hanem azt hogy tetcel geci kö kola nah viccet félretéve elmondod neki hogy szrinted nagyon kedves és aranyos meg szép meg stb és el szeretnéd hivni egy moziba pl vagy vacsizni és ha belemegy akkor egyértelmű hogy teis bejössz neki -
#55 -
#54 am meg a párkapcsolat fasság, minden nő pénzéhes kurva, és szar az élet!
zárható -
#53 elmondtam, baszott rá, kurvára nem érdekel itt senkit! -
#52 "barátnőm akit viszont nem szeretek"
Ezt mégis hogy a faszomba csinálod?
14 éves vagy ember nem 64, hogy megszokásból maradsz ott...
Istenem, mi lesz a következő lépés? A csecsemők pelenka helyett tampont követelnek, hogy felnőttebbnek nézzenek ki vagy mi a fasz? -
#51 :DDDDDDDDDDDDDD -
#50 ték -
#49 #49 -
#48 Hülyeség Nincs "jó" és "rossz" szakítási csatorna. Az a bőrös/képes dolog pedig sületlenség a javából. Mindenképp szar az egész, de az sms jár a legkisebb fájdalommal. Amúgy meg aki szakít, akármit is csinálhat, ő mindenképp egy szar alak lesz. Akkor meg minek töltse az idejét egy bőgicsélő/durcizó/visszamenni akaró másik társaságában? Felejtsd el. Nem leszel tőle korrektebb.
Viszont itt van nektek egy gyönyörű szerelmes vers. -
#47 nanee, sms-be csak így? :O
annyi bőr azért legyen már az ember képén hogy személyesen... -
#46 Szerintem pedig el kell húzni haverokkal egy hetes lanpartyra előzetes bejelentés nélkül, és 2 meccs között írni a nődnek egy sms-t: "Ennyi. Csá." Biztosan sírni fog, de inkább ezt tedd vele, mint később essen pofára, mikor egy konkrét másikért hagyod ott. Ez utóbbiba még belegondolva is kiráz a hideg... -
#45 Simán ott kell hagyni ha nem tetszik.Óvatosan körül kell írni hogy úgy érzed ez a kacsolat már nem olyan mint volt,már nem működik,ezért mindkettőtöknek jobb lesz ha továbbléptek stb.Sajnálatból járni valakivel hosszú távon úgy sem működik-csak nyűg lesz a végén-szerintem. -
#44 nem azért de mért itt keresel választ? menj fel 4chanra ott a /b/ majd segít -
#43 Ne viccelj. Ha nem szereti és nem kívánja akkor mi a töknek legyen vele? Ha fél a magánytól akkor meg vegyen egy kutyát. -
#42 Nekem több plátói szerelmem volt mint rendes-szánalom nem? -
#41 nyomiag vaty :-c -
Ecocska #40 Célra megfelel csak nem minden a sex...és ez a baj..:\ -
#39 Inkább legyen egyedül? milyen rossz tanács ez már. Ebben az esetben nem számít h szereted v nem. Van és kész. célra megfelel -
#38 ott a pont -
Ecocska #37 amúgymeg mia f.sznak kell olyan topicba írogatni ami nem érdekel? -
Ecocska #36 nem is vágyom rá hogy személyesen találkozzunk ;) -
Ecocska #35 Amúgy meg ez nem az a oldal ahova az ember hazudni jár vagyis ezt a topicot nem arra szántam..szerintem -
kocsisgabor9999 #34 ki hagyjon? ossze vissza hablatyoltal, egyertelmu, hogy valamiben hazudtal, es meg szemelyesen sem talalkoztunk... :) -
BenderRodríguez #33 Mindenképpen mond el neki, nemrég én is hasonló cipőben jártam. Sokkal jobb ha elmondod max. elküld a picsába, de ez még mindig jobb mintha a sok elszalasztott alkalomra gondolsz, ha nem mondod el akkor felemészt a "mi lett volna ha" gondolat. Engem is elküldtek a picsába de nem bántam meg és nem tört le mert tudtam hogy meg kellett tenni. -
Ecocska #32 Azt hagy tudjam már én..